HCL.HR

Petra Rukav

Sklona igrama s jedinstvenim pričama. Posebno cijeni onu vrstu koja te tjera da testiraš granice vlastitog uma. Najbolja prijateljica pasa i velika zaljubljenica u umjetnost i kriptografiju.

Recenzije

RecenzijaAgents of Mayhem

Petra Rukav 21.08.2017.

Agents of Mayhem je samo još jedna u nizu priča o borbi između dobra i zla, no znači li to nužno da nam je Volition servirao tipičan superherojski naslov?

RecenzijaSniper Ghost Warrior 3

Petra Rukav 08.05.2017.

Sniper Ghost Warrior 3 izašao je nespreman pred fanove i publiku, no znači li to nužno da je osuđen na proklinjanje kao prva dva dijela? Nimalo iznenađujuće – odgovor je da.

RecenzijaStyx: Shards of Darkness

Petra Rukav 21.03.2017.

Nakon nešto više od dvije godine skrivanja u tmini brbljavi Styx vraća se svojim lopovskim avanturama te nas bez trunke empatije pokušava uvjeriti da greška u igrinom kodu ne čini majstora sjena.

Vijesti

Procurili datumi nadolazećih rasprodaja na Steamu

Petra Rukav prije 2 dana

Veliki Steam popusti kucaju nam na vrata, a mi vam otkrivamo kada je vrijeme da bacite lovu na sunce ili, možda bolje, sakrite novčanik od pohlepnih gamerskih očiju.

Naughty Dog navodno uputio neke neprimjerene komentare prema reporterki

Petra Rukav prije 2 dana

Nakon tvrdnji o seksualnom uznemiravanju bivšeg zaposlenika, Naughty Dog je sada optužen zbog neprimjerenih primjedaba koje je uputio jednoj reporterki.

BAFTA će ubuduće dijeliti nagrade igrama koje podižu svijest o problemima stvarnoga svijeta

Petra Rukav prije 2 dana

BAFTA uvodi novu kategoriju koja će slaviti igre nešto zrelijeg pristupa koje nam ujedno pružaju iskustvo koje nadilazi čistu zabavu.

Ma tko je rekao da Microsoft ima premalo ekskluzivnog sadržaja ove godine?

Petra Rukav prije 2 dana

Glavna menadžerica Microsoft Studios Publishinga čudi se oko tvrdnji da je ovogodišnja ponuda ekskluzivnog sadržaja za Xbox One slaba te je uvjerena da to nije slučaj.

Resident Evil: Revelations 1 i 2 dobili ekskluzivne retro mini-igre na Switch konzoli

Petra Rukav prije 3 dana

Capcom predstavio novi aspekt vezan uz Resident Evil Revelations 1 i 2 igre na Switchu. Oba naslova imat će vlastitu retro mini-igru.

Specijali

Sve što morate znati o Battlefield 1

Petra Rukav 20.08.2016.

Spremni za akcijom nabijeno napucavanje na bojištima Prvog svjetskog rata? Battlefield 1 iliti najiščekivanija pucačina godine uskoro nam dolazi, a u ovom videu prenosimo vam sve što o njoj morate znati.

Igre

Nema rezultata