HCL.HR

Petra Rukav

Sklona igrama s jedinstvenim pričama. Posebno cijeni onu vrstu koja te tjera da testiraš granice vlastitog uma. Najbolja prijateljica pasa i velika zaljubljenica u umjetnost i kriptografiju.

Recenzije

RecenzijaAgents of Mayhem

Petra Rukav prije 3 dana

Agents of Mayhem je samo još jedna u nizu priča o borbi između dobra i zla, no znači li to nužno da nam je Voliotion servirao tipičan superherojski naslov?

RecenzijaSniper Ghost Warrior 3

Petra Rukav 08.05.2017.

Sniper Ghost Warrior 3 izašao je nespreman pred fanove i publiku, no znači li to nužno da je osuđen na proklinjanje kao prva dva dijela? Nimalo iznenađujuće – odgovor je da.

RecenzijaStyx: Shards of Darkness

Petra Rukav 21.03.2017.

Nakon nešto više od dvije godine skrivanja u tmini brbljavi Styx vraća se svojim lopovskim avanturama te nas bez trunke empatije pokušava uvjeriti da greška u igrinom kodu ne čini majstora sjena.

Vijesti

Bu! Jeftino ugrabite jezive naslove novim Humble Bundle paketom

Petra Rukav prije 15 sati

Ljubiteljima horor naslova mogla bi se svidjeti trenutna Humble Bundle akcija u kojoj za nešto manje od 65 kuna dobijete osam jezivih naslova.

Novi IP izronit će iz suradnje Bandai Namcoa i developera Life is Strangea

Petra Rukav prije 21 sat

Sljedeće godine saznat ćemo kakav se to istraživački IP skriva iza kolaboracije Bandai Namcoa i Dontnoda, developera Life is Strange i Vampyr naslova.

Provjerite imate li dovoljno snažnu zvijer od PC-a za Forzu Motorsport 7

Petra Rukav prije 1 dan

Turn 10 otkrio koliko jak PC trebamo imati za nadolazeći Forza Motorsport 7 te se usput pohvalio da će i5-750 biti dovoljan da mirno uživate u zvuku motora.

Battlefield 1 otkio novi kompetitivni 5v5 mod

Petra Rukav prije 2 dana

Incursions će biti novi kompetitivni mod za Battlefield 1, a alpha verziju sljedećeg mjeseca moći će isprobati samo PC igrači.

Microsoft ekskluzivno ugrabio Disneyjeve igre

Petra Rukav prije 2 dana

Microsoft obznanio da će tri remasterizirana Disney naslova biti dostupna samo na Xbox One X, Xbox One te Windows 10.

Specijali

Sve što morate znati o Battlefield 1

Petra Rukav 20.08.2016.

Spremni za akcijom nabijeno napucavanje na bojištima Prvog svjetskog rata? Battlefield 1 iliti najiščekivanija pucačina godine uskoro nam dolazi, a u ovom videu prenosimo vam sve što o njoj morate znati.

Igre

Nema rezultata