HCL.HR

Gregor Stojev

Kad nema mačku na glavi, sa zadovoljstvom se prepušta atmosferičnim hororcima. Lokalni nostalgičar koji žive mrtvace vidi kao slatkiše, voli akcijske pustolovine i poneku mozgalicu dok pokušava zaobići sve stvari PvP.

Recenzije

RecenzijaLost Sphear

Gregor Stojev 08.02.2018.

“I Am Setsuna” dobiva spiritualnog nasljednika kako bi nam studio Tokyo RPG Factory dokazao da ambiciozni napredak izgleda ipak nije jedna od točaka u njihovom razvoju.

RecenzijaThe Evil Within 2

Gregor Stojev 21.10.2017.

The Evil Within se vraća kako bi vas preplašio novim bizarnostima, uz nadu da će otvorenijim pristupom ovoga puta ostvariti nešto više od čistog prosjeka.

RecenzijaCuphead

Gregor Stojev 13.10.2017.

Prešli smo Cupheada i svi su nam lonci još čitavi. Saznajte što nam je to vrag ponudio, a mi nismo mogli odbiti.

Vijesti

RETRO DOZA #259: Muppet RaceMania

Gregor Stojev prije 3 dana

Karting s Muppetima kao i mnogi takvi bili su zasjenjeni Mariom i Crashem, no jedina sjena danas biti će njegova koju baca od reflektora s pozornice naše dozice.

RETRO DOZA #258: Chex Quest – Doom za malu djecu

Gregor Stojev 11.02.2018.

Ove doze gledamo jednu od mnogih imitacija legendarnog Dooma, i to jednu namijenjenu maloj djeci, koja se distribuirala uz – kukuruzne pahuljice.

RETRO DOZA #257: Death Race – prva kontroverzna igra

Gregor Stojev 04.02.2018.

U dobu kada se uveliko smatralo da su videoigre proizvodi isključivo namijenjeni djeci, jedan je kandidat poduzeo prvi korak u neočekivanom smjeru.

RETRO DOZA #256: Enclave

Gregor Stojev 29.01.2018.

Naslov kojega danas stavljamo na pozornicu svojedobno nije ostavio veliki trag u industriji videoigara, no to ne znači da se uz njega nije moglo zabaviti.

RETRO DOZA #255: Seaman – najbizarniji naslov ikad?

Gregor Stojev 21.01.2018.

HCL-ov retro kutak ovoga puta izlazi u susret jednom od najbizarnijih naslova ikad – Seaman za Segu Dreamcast u kojem ribi radite društvo.

Specijali

The Crew: Wild Run

Gregor Stojev 01.11.2015.

Ako vam se nije dalo ili jednostavno niste bili u mogućnosti skidati 20 GB radi par dana bete, donosimo vam naše dojmove pokušaja izvlačenja The Crewa iz jame u koju se ukopao.

Igre