HCL.HR

Gregor Stojev

Kad nema mačku na glavi, obično sjedi negdje na kavi i kopa po HCL-u na svom jadnom laptopu. Obožavatelj atmosferičnih i psiholoških hororaca, voli dobru akcijsku avanturu, poneku mozgalicu i naravno lude japanske frizure.

Recenzije

RecenzijaFor Honor

Gregor Stojev 22.02.2017.

Ubisoft nam svojim najnovijim multiplatform naslovom donosi friški spin mačevanju koje, makar nema što za reći, ima itekako što za pokazati.

RecenzijaTitanfall 2

Gregor Stojev 13.11.2016.

S pravom kampanjom u džepu pa tako sada napokon i na PS4, pogledajte s nama je li Titanfall 2 jedini logičan izbor za ljubitelje hodajućih tenkova.

RecenzijaWorld of Warcraft: Legion

Gregor Stojev 18.09.2016.

Masivna multiplayer online igra zaslužuje i masivnu online recenziju. Je li World of Warcraftova šesta ekspanzija Legion zadovoljila naša očekivanja nakon svih tih silnih godina?

Vijesti

RETRO DOZA #211 – The Legend of Dragoon, zmajeva kocka

Gregor Stojev prije 4 dana

U današnjoj retro dozici prisjećamo se jednog JRPG-a kojih nije manjkalo na nezaboravnom PS1, ali The Legend of Dragoon vidjeli smo na samom kraju te konzolaške generacije.

RETRO DOZA #210 – SimCopter, ma kakav GTA

Gregor Stojev 12.03.2017.

Između visokih nebodera SimCityja i samih Simsa koje ste zaglavili u gorućoj kući, u ovoj dozi saznajemo tko vas je cijelo to vrijeme odozgo promatrao.

RETRO DOZA #209 – Perfect Dark, nije baš toliko mračan

Gregor Stojev 05.03.2017.

U ovoj Retro dozi se prisjećamo još jednog dragulja developera Rare zbog čijih se trudova dan danas pucačine žestoko haklaju i na konzolama.

RETRO DOZA #208 – Loaded i Re-Loaded, nešto ludo i nešto još luđe

Gregor Stojev 26.02.2017.

U ovoj se Retro Dozi prisjećamo jednog PSX serijala koji su tada svi osim mene zaigrali, pa pođimo zajedno na putovanje kroz svemirski zatvor kako bi napokon saznali što se tu točno učitavalo i ponovno učitavalo.

RETRO DOZA #207 – Lemmings, izgubljeni glodavci

Gregor Stojev 19.02.2017.

Mali izgubljeni leminzi u današnjoj Retro Dozi zahtijevaju vašu pažnju! Prisjećamo se kako su se u nekada povezivali različiti žanrovi da bi dobili nešto sasvim novo.

Specijali

The Crew: Wild Run

Gregor Stojev 01.11.2015.

Ako vam se nije dalo ili jednostavno niste bili u mogućnosti skidati 20 GB radi par dana bete, donosimo vam naše dojmove pokušaja izvlačenja The Crewa iz jame u koju se ukopao.

Igre