HCL.HR

Gregor Stojev

Kad nema mačku na glavi, sa zadovoljstvom se prepušta atmosferičnim hororcima. Lokalni nostalgičar koji žive mrtvace vidi kao slatkiše, voli akcijske pustolovine i poneku mozgalicu dok pokušava zaobići sve stvari PvP.

Recenzije

RecenzijaThe Evil Within 2

Gregor Stojev 21.10.2017.

The Evil Within se vraća kako bi vas preplašio novim bizarnostima, uz nadu da će otvorenijim pristupom ovoga puta ostvariti nešto više od čistog prosjeka.

RecenzijaCuphead

Gregor Stojev 13.10.2017.

Prešli smo Cupheada i svi su nam lonci još čitavi. Saznajte što nam je to vrag ponudio, a mi nismo mogli odbiti.

RecenzijaKnack 2

Gregor Stojev 16.09.2017.

Naslov kojeg početkom PS4 ere nitko nije tražio sada dobiva i nastavak kojega nitko nije tražio. Saznajte je li Knacku nekoliko godina pauze koristilo da otkrije svoj pravi smisao.

Vijesti

RETRO DOZA #246: Doctor Hauzer – prvi se poigrao cel-shadingom

Gregor Stojev prije 3 dana

U današnjoj retro dozi otkopali smo bizarnu kombinaciju ranih pokušaja cel-shading grafičke tehnike i survival horora, sve u jednom paketu.

RETRO DOZA #245: Suikoden serijal

Gregor Stojev prije 1 tjedan

Konamijev Suikoden nije previše konkurirao drugim JRPG naslovima poput onih Squareovih, ali nekoć se tu ipak radilo o velikanu koji im je bio ravno za petama.

RETRO DOZA #244: Prva LEGO igra na rijetkoj Sega Pico konzoli

Gregor Stojev 05.11.2017.

Ovoga puta donosimo vam dvije retro doze u jednoj. Danas izdvajamo Lego kockice s kojima smo se još igrali kao klinci i njihovog prvog prelaska na ekrane pomoću Sega Pico konzole.

RETRO DOZA #243: Legacy of Kain serijal

Gregor Stojev 29.10.2017.

Eidosov serijal o vampirima nekoć je predstavljao vrh, no u zadnjem desetljeću Legacy of Kain nikako da nastavi što je započeo. Upravo zato mu posvećujemo retro dozu kako bismo se prisjetili što nam to danas nedostaje.

RETRO DOZA #242: Namco Negcon – kontroler sa zapletom

Gregor Stojev 22.10.2017.

Pogledajte kako je jedan od unikatno koncipiranih kontrolera izgledao dok se još tragalo za jednostavnim rješenjem analognih palica.

Specijali

The Crew: Wild Run

Gregor Stojev 01.11.2015.

Ako vam se nije dalo ili jednostavno niste bili u mogućnosti skidati 20 GB radi par dana bete, donosimo vam naše dojmove pokušaja izvlačenja The Crewa iz jame u koju se ukopao.

Igre