HCL.HR

Gregor Stojev

Kad nema mačku na glavi, obično sjedi negdje na kavi i kopa po HCL-u na svom jadnom laptopu. Obožavatelj atmosferičnih i psiholoških hororaca, voli dobru akcijsku avanturu, poneku mozgalicu i naravno lude japanske frizure.

Recenzije

RecenzijaFor Honor

Gregor Stojev 22.02.2017.

Ubisoft nam svojim najnovijim multiplatform naslovom donosi friški spin mačevanju koje, makar nema što za reći, ima itekako što za pokazati.

RecenzijaTitanfall 2

Gregor Stojev 13.11.2016.

S pravom kampanjom u džepu pa tako sada napokon i na PS4, pogledajte s nama je li Titanfall 2 jedini logičan izbor za ljubitelje hodajućih tenkova.

RecenzijaWorld of Warcraft: Legion

Gregor Stojev 18.09.2016.

Masivna multiplayer online igra zaslužuje i masivnu online recenziju. Je li World of Warcraftova šesta ekspanzija Legion zadovoljila naša očekivanja nakon svih tih silnih godina?

Vijesti

RETRO DOZA #216 – Shin Megami Tensei, digitalna priča vragova

Gregor Stojev prije 17 sati

Ovoga puta u Retro Dozi proučavamo ogromni MegaTen serijal čiji je uspjeh u konačnici izrodio i popularni simulator vradžbina u učionicama – Personu.

RETRO DOZA #215 – Messiah, krilati bebač spasitelj

Gregor Stojev prije 1 tjedan

Pauzirajte farbanje jajca i proslavite blagdane s nama na gamerski način u ovotjednoj Retro dozi gdje možda mijenjamo ili ne mijenjamo pelene. Samo je jedan način da saznate.

RETRO DOZA #214 – Mugen, svi protiv svih

Gregor Stojev 09.04.2017.

U ovoj Retro dozi izdvajamo trenutak za jednu bizarnu kombinaciju svega i svačega koja bi zahvaljujući svojim bijesnim mogućnostima uskoro mogla napuniti dvadeset godina.

RETRO DOZA #213 – Japan World Cup, kakva konjina

Gregor Stojev 02.04.2017.

Iznimno zaobilazimo retro sadržaj kakav očekujete i stupamo u blisku prošlost s igrom za baš svačiji ukus, ali samo zato jer se radi o jednom od najbizarnijih naslova ikada.

Funcom ponovo izdaje The Secret World, s promjenama naravno

Gregor Stojev 30.03.2017.

Secret World Legends uskoro će modernizirati arhaični, ali i unikatni MMO hororac, no vjerni igrači tim vijestima baš i nisu posve zadovoljni.

Specijali

The Crew: Wild Run

Gregor Stojev 01.11.2015.

Ako vam se nije dalo ili jednostavno niste bili u mogućnosti skidati 20 GB radi par dana bete, donosimo vam naše dojmove pokušaja izvlačenja The Crewa iz jame u koju se ukopao.

Igre