HCL.HR

Gregor Stojev

Kad nema mačku na glavi, obično sjedi negdje na kavi i kopa po HCL-u na svom jadnom laptopu. Obožavatelj atmosferičnih i psiholoških hororaca, voli dobru akcijsku avanturu, poneku mozgalicu i naravno lude japanske frizure.

Recenzije

RecenzijaFor Honor

Gregor Stojev 22.02.2017.

Ubisoft nam svojim najnovijim multiplatform naslovom donosi friški spin mačevanju koje, makar nema što za reći, ima itekako što za pokazati.

RecenzijaTitanfall 2

Gregor Stojev 13.11.2016.

S pravom kampanjom u džepu pa tako sada napokon i na PS4, pogledajte s nama je li Titanfall 2 jedini logičan izbor za ljubitelje hodajućih tenkova.

RecenzijaWorld of Warcraft: Legion

Gregor Stojev 18.09.2016.

Masivna multiplayer online igra zaslužuje i masivnu online recenziju. Je li World of Warcraftova šesta ekspanzija Legion zadovoljila naša očekivanja nakon svih tih silnih godina?

Vijesti

RETRO DOZA #220 – Nox, izgubljen u fantasy vremenu i prostoru

Gregor Stojev prije 4 dana

Solidni Nox možda i nije imao šanse protiv Diabla 2, no svejedno je vrijedno nakratko prisjetiti se tog zaboravljenog RPG dragulja.

RETRO DOZA #219 – A Boy and his Blob, nevolja u Bloboloniji

Gregor Stojev 14.05.2017.

U ovoj Retro dozi prisjećamo se jednoga dječaka i njegovog čudnog bloba koji je ko’ lud gutao bombone na NES-u.

RETRO DOZA #218 – Dangerous Dave, opaki Romero

Gregor Stojev 07.05.2017.

U ovoj Retro dozi kopamo malo dublje i stižemo do nalazišta u kojemu nas čeka stari dragulj iz kojega se rodio jedan od najprestižnijih razvojnih studia za PC – Id Software.

RETRO DOZA #217 – Tony Hawk’s Pro Skater, vatrena daska

Gregor Stojev 30.04.2017.

U ovoj Retro dozi prisjećamo se dobrih starih dana Tony Hawk serijala prije nego su kotači jednostavne, ali i ozbiljno dobre zabave završili u govnu.

RETRO DOZA #216 – Shin Megami Tensei, digitalna priča vragova

Gregor Stojev 23.04.2017.

Ovoga puta u Retro Dozi proučavamo ogromni MegaTen serijal čiji je uspjeh u konačnici izrodio i popularni simulator vradžbina u učionicama – Personu.

Specijali

The Crew: Wild Run

Gregor Stojev 01.11.2015.

Ako vam se nije dalo ili jednostavno niste bili u mogućnosti skidati 20 GB radi par dana bete, donosimo vam naše dojmove pokušaja izvlačenja The Crewa iz jame u koju se ukopao.

Igre