HCL.HR

Filip Galeković

Tipični geek u duši. Ogroman dio života mu čine upravo videoigre, ali i pisanje svega i svačega. Gaming karijera započela mu je davne 2001. godine na PS2 konzoli, no već godinama je ekskluzivno PC gamer.

Recenzije

RecenzijaSeasons After Fall

Filip Galeković 07.09.2016.

Zaigrali smo očaravajući platformer koji za promjenu godišnjih doba u prirodi optužuje jednu lisicu.

RecenzijaBear With Me

Filip Galeković 09.08.2016.

Ova klasična point ‘n’ click avantura hrvatskog razvojnog studija prezentira noir, ali malo drugačiji od onoga na što ste navikli.

RecenzijaStarbound

Filip Galeković 30.07.2016.

Nakon (pre)dugog proizvodnog ciklusa i raznoraznih iteracija svakog pojedinog elementa igrivosti, Starbound je napokon lansiran u orbitu.

Vijesti

Sunless Skies dolazi na PC Gamer Weekender

Filip Galeković 27.12.2016.

Nastavak Sunless Sea će biti jedna od igara čiji će detalji biti prezentirani na nadolazećem PC Gamer eventu, a developeri planiraju objasniti kako će to nebesa ostati bez zvijezda.

Capcom ima poprilično visoka komercijalna očekivanja za Resident Evil 7

Filip Galeković 10.12.2016.

Popularni proizvođač i izdavač se nada da će se novi nastavak najpoznatije gaming horor franšize prodati u četiri milijuna primjeraka, no postavlja se pitanje je li to uopće realno očekivati.

Astroneer obećava istraživanje proceduralnog svemira, sakupljanje resursa i slično. Zvuči poznato?

Filip Galeković 10.12.2016.

Iako je No Man’s Sky neispunenim obećanima uspio razjariti gotovo čitavu gaming zajednicu, ovaj podžanr ne pokazuje znakove posustajanja, a Astroneer bi mogao biti igra koja je NMS trebao biti.

Bioware sprema novo intelektualno vlasništvo

Filip Galeković 01.12.2016.

U studijima Biowarea se lagano kuha novi IP koji će se koncentrirati primarno na priču, no čini se da ćemo se načekati da vidimo o čemu se tu zapravo radi.

Stardew Valley stiže na konzole i to taman za Božić

Filip Galeković 01.12.2016.

Jedna od najboljih i najzaraznijih farming igara ikad napravljenih će uskoro dobiti port na Xbox One i PS4, nakon što je izazvala opću pomutnju kod PC gamera.

Specijali

Nema rezultata

Igre

Nema rezultata