HCL.HR

Zoran Žalac

Dežurno čangrizalo. Primarno je na PC-u, no konzolaškog je porijekla. Voli kad igre filozofiraju, gunđa kad ne idu u 60 frejmova. Najtekstualniji recenzent HCL portala, a u slobodno vrijeme magistar opskurne znanosti koja se naziva kulturologijom. Nije isključiv, ali...

Recenzije

RecenzijaSpider-Man: Homecoming

Zoran Žalac 10.07.2017.

Spider-Man je ponovno dopuzao u kino, mlađi no ikada. Je li zapetljao u mrežu iz koje ne zna izaći ili mu je ovaj povratak kući treća sreća?

RecenzijaStar Trek: Bridge Crew

Zoran Žalac 06.07.2017.

Star Trek: Bridge Crew je jedinstveno iskustvo na tržištu, no ako očekujete najbolji način za iskusiti svemirsko istraživanje kao kapetan broda – još uvijek nismo tamo.

RecenzijaCrash Bandicoot N.Sane Trilogy

Zoran Žalac 03.07.2017.

Je li Crash Bandicoot N.Sane Trilogy išta više od melema za nostalgiju i može li uopće parirati današnjim igrama u žanru platformera?

Vijesti

Uncharted: The Lost Legacy je dovršen, jeste li spremni pozdraviti se sa serijalom?

Zoran Žalac prije 12 sati

Naughty Dog je poručio da je završio s radom na zadnjem poglavlju Uncharted sage te da Lost Legacy upravo kreće u fazu umnožavanja.

Legendarni Pokemoni su napokon pred vratima

Zoran Žalac prije 15 sati

U Pokemon Go uskoro ćete moći uhvatiti vlastitog legendarnog Pokemona, uz malu pomoć ostalih trenera.

U Marvelu su shvatili zašto igre rađene po filmovima ne ispadnu dobre

Zoran Žalac prije 15 sati

Budućnost superherojskih igara malo je svjetlija nakon što je Marvel ponovno krenuo s velikim projektima u virtualnom svijetu.

U tijeku su vruća sniženja u PlayStation trgovini

Zoran Žalac prije 17 sati

Preko stotinu igara trenutno je na sniženju u svojim verzijama za PlayStation 4 konzolu. Savršena je to prilika za proširenje svoje digitalne kolekcije igara.

The Walking Dead ipak neće kasniti s novom sezonom, uskoro očekujemo i trailer

Zoran Žalac prije 19 sati

Hodajući mrtvaci došetat će do svoje osme sezone krajem desetog mjeseca ove godine, u nešto bržem tempu nego inače.

Specijali

Top 5 stvari koje FIFA mora napraviti s Journey modom

Zoran Žalac prije 4 dana

Journey mod bio je iznenađujuće kvalitetan dodatak prošlogodišnje Fife. Uz našu listu neophodnih noviteta, druga sezona istoga također može biti uspješna.

Game of Thrones (7. sezona) – prvi dojmovi

Zoran Žalac prije 4 dana

Vratili smo se u Westeros u kojemu vlada zatišje pred buru, ili bolje rečeno – zimu. No, situacija je gora nego ikada do sada.

Gameri okruglog stola #14: Zima stiže, vadimo Game of Thrones kutije

Matej Žganec prije 5 dana

Gameri Okruglog Stola donose vam najbolje društvene igre iz svijeta Westerosa kojima možete ispuniti vrijeme između novih epizoda megapopularne serije Game of Thrones.

Igre

Knack 2

Zoran Žalac 14.06.2017.

Nastavak prve ekskluzive za PlayStation 4 konzolu osim lika u naslovnoj ulozi donosi nam još jednog junaka za kooperativno igranje.

Monster Hunter World

Zoran Žalac 14.06.2017.

Capcom obećava da će Monster Hunter World biti smješten na velike mape između kojih neće biti mnogo učitavanja, a podržavat će sasvim novi sustav multiplayera za troje igrača po jednoj regiji.

Skull & Bones

Zoran Žalac 14.06.2017.

Ubisoftova igra koja odvodi formulu piratskog pelješenja iz AC4: Black Flaga u multiplayer okružje. U zlatno doba gusara vodit ćemo 5v5 bitke i moliti se bogovima da ne naiđe Kraken.