HCL.HR

Zoran Žalac

Dežurno čangrizalo. Primarno je na PC-u, no konzolaškog je porijekla. Voli kad igre filozofiraju, gunđa kad ne idu u 60 frejmova. Najtekstualniji recenzent HCL portala, a u slobodno vrijeme magistar opskurne znanosti koja se naziva kulturologijom. Nije isključiv, ali...

Recenzije

RecenzijaXenoblade Chronicles 2

Zoran Žalac 18.12.2017.

Xenoblade Chronicles 2 je zadnja velika ovogodišnja ekskluziva Nintendo Switch platforme. Je li to šećer na kraju ili se radi o igri koja bi vas mogla šlagirati?

RecenzijaHidden Agenda

Zoran Žalac 03.12.2017.

Nova igra tvoraca Until Dawna hrabar je pokušaj da se u virtualni svijet prenese zabava kakvu je među boardgaming naslovima svojevremeno nudio Cluedo.

RecenzijaStar Wars Battlefront II

Zoran Žalac 27.11.2017.

Star Wars Battlefront II bije bitke između nekoliko generacija Star Wars likova, ali i šarolike gamerske publike.

Vijesti

HCL Kviz: Pogodi igru – osvoji igru! (beta test 5)

Zoran Žalac prije 10 minuta

Možete li pogoditi koja se misteriozna igra krije iza slike? Vrsnom poznavatelju gamerske kulture dijelimo PC primjerak igre Blackhole!

Uskoro kreće besplatni CoD: WWII event povodom dolaska prvog DLC-a

Franco Matijević prije 46 minuta

Prvo DLC proširenje za Call of Duty: WWII morat će se platiti, no prije njega slijedi Resistance event u sklopu kojega će biti i besplatnih dodataka.

Gaming kalendar: Medal of Honor: Allied Assault (2002.)

Zoran Žalac prije 1 sat

Kronološki treća igra Medal of Honor serijala, ali prva za PC platformu, izašla je na današnji dan prije točno šesnaest godina.

Meksički Amazon možda zna kad izlazi Red Dead Redemption 2

Zoran Žalac prije 20 sati

Zabunom ili ciljano, meksički ogranak Amazona svojim je kupcima ponudio precizan datum izlaska igre Red Dead Redemption 2 koji se baš i ne poklapa s Rockstarovim obećanjem.

ESL prodao dušu Facebooku koji će biti službeni sponzor CS:GO Pro lige

Franco Matijević prije 22 sata

Treću godinu za redom ESL ima novog sponzora i platformu na kojoj će ekskluzivno prenositi svoja dva najveća natjecanja.

Specijali

Igre u 2018: Najiščekivaniji naslovi redakcije HCL-a

Zoran Žalac prije 2 dana

Ekipa HCL portala stavila je svoja nadanja na papir. Otkrivamo vam kojim se igrama ponajviše radujemo u 2018. godini, iz potpuno osobne perspektive.

ZLATNI DABAR 2017: Pobjednici platformskih kategorija

Zoran Žalac prije 3 dana

Glasali ste za najbolje igre godine u Zlatnom Dabru 2017 i ovo su prvi rezultati! Pogledajte rezultate vašeg glasanja u platformskim kategorijama ‘Dabra i recite nam kako ste sretni ili ljuti jer baš vaš favorit nije PlayStation 4 ili PC ekskluziva godine.

Top 5 igara koje će biti najavljene u 2018.

Zoran Žalac prije 3 dana

Kao i obično, do kraja godine igrat ćemo i neke igre koje još nisu najavljene ni otkrivene. A čak i među takvima znamo što bismo željeli vidjeti.

Igre

Pokémon Ultra Sun / Ultra Moon

Zoran Žalac 09.12.2017.

Pokémon Ultra Sun i Ultra Moon su u suštini unaprijeđene verzije Pokémon Sun i Moon izdanja iz 2016. koje po prvi puta usred generacije donose nove vrste Pokemona.

Dragon Ball FighterZ

Zoran Žalac 24.10.2017.

Nova 2D tabačina Dragon Ball franšize suprotstavlja Gokua i njegove prijatelje protiv vojske Androida 16.

Infra

Zoran Žalac 22.10.2017.

Igra u kojoj po napuštenim i zapuštenim lokacijama u ulozi građevinskog inspektora tražite strukturalne probleme i pritom istražujete prošlost grada.