HCL.HR

Arkane Studios

Developer

Razvojni tim u vlasništvu Bethesda Softworksa. Zaslužni su za igre The Dark Messiah of Might and Magic te Dishonored.

Arkane Studios Recenzije

RecenzijaPrey

Juraj Bevandić 12.05.2017.

Da je Prey automobil bio bi noviji polovni autić – lijep i zabavan za volanom, ali jedan kojeg je Švabo izraubao preko 300 tisuća kilometara i koji samo čeka da vam se ugasi na autoputu.

RecenzijaDishonored 2

Juraj Bevandić 20.11.2016.

Dishonored 2 je prekrasna igra kola sreće bez pogrešnih odgovora s krizom identiteta zbog koje na trenutke smrdi po srednjoškolskoj zadaćnici o Hamletu.

RecenzijaDishonored

Zoran Žalac 23.10.2012.

VIDEO RECENZIJA – Arkane Studios odradio je častan posao i očuvao svoj ugled novom igrom pod imenom Dishonored, no što je dotični naslov ponudio žanru stealth igara?

Arkane Studios Vijesti

Prey je napokon pobijedio svog glavnog protivnika – Super Maria

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

Raduju nas vijesti da se Prey pronašao na vrhu prodajnih ljestvica iako je prvo po izlasku morao pustiti Mario Kartu da kraljuje tjedan dana.

Prey nije dobro startao u prodaji na britanskom tržištu

Zoran Žalac 08.05.2017.

Iako je izašao na tri platforme i kupi odlične ocjene, Bethesdin Prey prvog je tjedna u prodaji na britanskom tržištu gledao u leđa tri godine starog Mario Karta 8.

Prey se na PC-u na kraju vrti jako dobro

Juraj Bevandić 05.05.2017.

Naši se strahovi za izvođenje PC verzije Preyja na kraju nisu ostvarili. Igra je sjajno optimizirana na PC-u i to je bez sumnje preporučljiva verzija ako možete birati platformu.

Developer kaže da nije problem što Prey nije dobio PC demo jer imamo Steam refund

Juraj Bevandić 04.05.2017.

Znate ono kada ne omogućite igračima da isprobaju verziju vaše igre za čiju kvalitetu strahuju, pa im preporučite da umjesto toga rade nešto što ne bi smjeli? Developeri Preyja znaju.

Prey se u PC verziji testirao duplo više nego Dishonored 2

Zoran Žalac 02.05.2017.

Developeri Preyja osjećaju kako moraju ohrabriti PC igrače za kupnju igre s obzirom da je Dishonored 2 bio prilično loše optimiziran, a PC platforma nije dobila demo verziju igre.

Arkane Studios Specijali

Nema rezultata

Arkane Studios Igre

Prey

Zoran Žalac 13.06.2016.

Reboot originalnog shootera iz 2006. godine stavlja nas u ulogu lika koji pomoću nadnaravnih mentalnih sposobnosti bježi sa svemirskog broda prepunog vanzemaljaca.

Dishonored 2

Zoran Žalac 10.03.2016.

Nastavak uspješne stealth igre smjestit će nas u pomorski gradić Carnacu, a na raspolaganje dati dva igriva lika s različitim natprirodnim sposobnostima.