HCL.HR

Bluehole

Developer

Bluehole Recenzije

Nema rezultata

Bluehole Vijesti

Najbolji igrači PUBG-a u prvoj sezoni natjecat će se za 50 tisuća dolara

Franco Matijević prije 7 minuta

U prvoj sezoni Global Loot League 80 najboljih ekipa iz Amerike i Europe borit će se za nagradni fond od 50 tisuća dolara i pileću večeru.

Plava zona PUBG pucačine postaje sporija, ali i smrtonosnija

Petra Rukav prije 21 sat

PlayerUnknown’s Battlegrounds tim prihvatio se balansiranja zloglasne plave zone koja poziva igrače da se druže sa svojim neprijateljima umjesto da se od njih skrivaju.

PUBG se prodaje odlično i na Xbox One konzoli

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Unatoč tome što nije ni približno sređen kao u PC verziji, popularni PUBG na Xboxu se kroz mjesec dana prodao u tri milijuna primjeraka.

PlayerUnknown’s Battlegrounds će iz igre prerasti u univerzalnu medijsku franšizu

Petra Rukav 03.01.2018.

Direktor PUBG korporacije želi da popularna videoigra, koja je na neki način obilježila prošlu godinu, zaživi na velikim i malim ekranima te stvori vlastiti kulturni pokret.

Microsoft je povukao PUBG reklamu koja smrdi na plagijat

Petra Rukav 02.01.2018.

Nakon optužbe da je zgodna reklama za PlayerUnknown’s Battlegrounds na Xboxu One tek nastao prisvajanjem tuđega rada Microsoft je odlučio povući istu dok se situacija ne razriješi.

Bluehole Specijali

Je li 2017. godina kada je gaming otišao kvragu?

Zoran Žalac 30.08.2017.

Čini se kako je vrag odnio šalu – najprodavanija igra 2017. godine nije dovršen proizvod i to je definitivno dalo neke ideje velikim korporacijama.

Bluehole Igre

Playerunknown’s Battlegrounds

Igor Belan 30.03.2017.

Playerunknown’s Battlegrounds je Battle Royale tip igre u kojoj stotinu igrača na početku svakog meča iskače iz aviona na golemi otok gdje svako za sebe treba pretraživati tamošnje kućne, tvornice i ustanove kako bi što prije pronašli opremu i oružje i ubili svu konkurenciju. Jer od 100 igrača – samo je jedan ultimativni pobjednik.