HCL.HR

Dontnod Entertainment

Developer

Dontnod Entertainment Recenzije

RecenzijaLife is Strange

Ante Malenica 20.02.2015.

VIDEO RECENZIJA – Tvorci akcijske avanture Remember Me pripremili su nam svoju novu igru, avanturu Life is Strange u kojoj je život čudan. Provjerite u kojoj mjeri točno.

RecenzijaRemember Me

Juraj Bevandić 25.06.2013.

Da smo u prilici manipulirati sjećanjima kao što to radi protagonistica igre Remember Me, najradije bismo izbrisali loše uspomene iz pojedinih segmenata ove igre i pamtili ju kao mnogo bolji naslov.

Dontnod Entertainment Vijesti

Chloe će u Life is Strange: Before the Storm glumiti druga glumica

Juraj Bevandić 16.06.2017.

Life is Strange dobiva prequel imena Before the Storm u kojem će glavnu ulogu preuzeti Chloe koja pak ima novu glumicu oko koje se lome koplja i diže prašina.

Life is Strange osim nastavka dobiva i prequel

Zoran Žalac 01.06.2017.

Prema materijalima koji su procurili na internet, u pripremi je nova igra koja će prethoditi događajima avanture Life is Strange.

Nismo začuđeni – potvrđen je Life is Strange 2

Zoran Žalac 19.05.2017.

Razvojni tim Dontnod Entertainment otkrio je kako se originalni Life is Strange prodao u preko tri milijuna primjeraka te će zbog dobrog rezultata dobiti nastavak koji fanovi silno žele.

Life is Strange postat će TV serija

Zoran Žalac 28.07.2016.

Popularna igra Life is Strange bit će pretvorena u seriju za mlade, potvrdili su Square Enix i Legendary Digital Studios.

Fanovi sami pokrenuli Kickstarter kampanju za Life is Strange 2

Zoran Žalac 05.04.2016.

Kickstarter kampanja za Life is Strange 2 otkazana je nakon svega dvadeset sati – jer je bila lažna i nije imala nikakve veze s razvojnim timom Dontnod Entertainment.

Dontnod Entertainment Specijali

Nema rezultata

Dontnod Entertainment Igre

Life is Strange: Before the Storm

Zoran Žalac 12.06.2017.

Life is Strange: Before the Storm je priča u tri epizode koja će prethoditi događajima originalnog LiS-a te će nas staviti u ulogu buntovne Chloe Price.

Life is Strange 2

Zoran Žalac 19.05.2017.

Nakon neočekivanog uspjeha originalne priče o tinejdžerici koja otkrije moć manipuliranja vremenom stiže nam nastavak koji radnjom možda ne bude vezan uz svog prethodnika.

Vampyr

Igor Belan 01.03.2016.

U ovom akcijskom RPG-u tvoraca relativno popularne igre Remember Me glavni lik je vampirski doktor.