HCL.HR

Gearbox Software

Developer

Nezavisni američki tim pod vodstvom Randyja Pitchforda. Najznačajniji proizvod su im Borderlands igre. Drže licencu za Duke Nukem serijal.

Gearbox Software Recenzije

RecenzijaBattleborn

Gregor Stojev 18.05.2016.

Izvadite sve najbolje elemente iz Borderlandsa, a pritom zadržite sve najgore, potom umiješajte malo PvP-a i mlaki Battleborn pustite da odstoji dok ne primijetite da ga je u međuvremenu netko drugi do kraja skuhao.

RecenzijaAliens: Colonial Marines

Vjeran Nagy 10.03.2013.

VIDEO RECENZIJA – Uzbuđeno smo zgrabili M41A Pulse Rifle i Motion Tracker autentičnoga izgleda i zvuka te raspalili po zvjerskim Xenomorfima. Je li Colonial Marines vrijedan titule Ultimate Badass (TM), saznajte u našoj recenziji.

RecenzijaBorderlands 2

Zoran Žalac 08.10.2012.

VIDEO RECENZIJA – Borderlands 2 definicija je onoga što nastavak kvalitetne igre treba biti – još veći i još bolji naslov koji će vas prikovati za ekrane svime što ste već voljeli u prethodniku, ali i novim sadržajima koje ćete tek zavoljeti.

Gearbox Software Vijesti

Battleborn je od danas potpuno besplatan do daljnjega

Zoran Žalac 06.06.2017.

Nakon svega godinu dana na tržištu, Gearboxov Battleborn prisiljen je postati free-to-play naslov, iako je developere sramota priznati to pa ga zovu beskonačno besplatno isprobavanje.

Borderlands 3 mogao bi se odvijati na više planeta

Zoran Žalac 02.03.2017.

U demonstraciji mogućnosti Unreal 4 pokretača ekipa Gearbox Softwarea pokazala je kako će izgledati Borderlands 3 te natuknula mogućnost posjećivanja više planeta.

Gearbox se pohvalio da i Battleborn ima svoju pornjavu, ali nikoga nije briga

Zoran Žalac 17.01.2017.

Osnivač studija Gearbox Software obavijestio je fanove Battleborna kako i za tu igru postoje pornografski sadržaji, što je izazvalo reakcije kakvima se vjerojatno nije nadao.

Battleborn će postati besplatan za igranje, ali ne kao free-to-play igra

Zoran Žalac 30.09.2016.

Iz Gearbox Softwarea su otkrili kako je novi pokušaj privlačenja publike prema njihovom Battlebornu omogućavanje besplatnog isprobavanja igre.

Battleborn se već nakon mjesec dana prodaje po 40% nižoj cijeni

Zoran Žalac 28.05.2016.

Premda je izašao prije svega 25 dana, Battleborn je već na značajnom sniženju na Steamu. Ovoga vikenda možete ga nabaviti po 40% nižoj cijeni.

Gearbox Software Specijali

Nema rezultata

Gearbox Software Igre

Borderlands 3

Zoran Žalac 25.04.2016.

Prvi Borderlands na aktualnoj generaciji konzola zasigurno će donijeti mnoga iznenađenja. Jedno je samo predvidivo i potpuno sigurno – imat će tri gazilijuna različitih oružja.

Battleborn

Zoran Žalac 15.04.2016.

Od tvoraca Borderlandsa stiže nam šareni FPS s elementima MOBA žanra u kojemu se napredak resetira za svaki novi meč, a 25 junaka bori protiv Drakule koji želi uništiti sve zvijezde.

Aliens: Colonial Marines

Vjeran Nagy 10.03.2013.