HCL.HR

id Software

Developer

id Software Recenzije

RecenzijaDoom

Juraj Bevandić 23.05.2016.

To da jedno od većih osvježenja žanra dolazi u obliku reboota serijala starog dvadeset godina govori više o trenutnoj ponudi pucačina nego samom Doomu, ali radi se o igri koju bi stvarno bilo šteta propustiti.

RecenzijaRage

Zoran Žalac 20.11.2011.

Petnaest godina čekali smo na novu franšizu tvoraca FPS žanra. Sad kad je Rage konačno tu, postavlja se pitanje je li id Software u međuvremenu izgubio kredibilitet na zahtjevnoj sceni FPS igara. Odgovor, kao i obično, dajemo u našoj recenziji spom

id Software Vijesti

Doom za Switch je bliže nego što smo se nadali, drobi lubanje već idućeg mjeseca

Zoran Žalac 16.10.2017.

Prijenosna verzija Dooma dobila je datum izlaska. Bethesda će vlasnike Switch konzole svojom pucačinom počastiti već idućeg mjeseca.

Wolfenstein 2 i Doom izaći će i na Nintendo Switchu

Zoran Žalac 14.09.2017.

Bethesda nastavlja suradnju s Nintendom te će vlasnike Switch konzole počastiti još dvjema svojim igrama, ovoga puta pucačinama za 18+ publiku.

Quake Champions izlazi ovoga mjeseca, u Early Access, naravno

Zoran Žalac 19.08.2017.

Bethesda je najavila kako Quake Champions izlazi iz faze zatvorenog beta testiranje u fazu plaćenog beta testiranja.

Doom je besplatan ovog vikenda, a svi DLC-ovi su mu besplatni zauvijek

Zoran Žalac 20.07.2017.

Ako ste na mukama što igrati ovih vrućih dana, prošetajte si do pakla i natrag bez utrošene lipe uz besplatnu pucačinu Doom (2016.).

Quake Champions dobiva dozu Wolfensteina i turnir vrijedan milijun dolara

Igor Belan 12.06.2017.

Quake Champions započet će s esports karijerom u stilu, a na prvom velikom turniru koji je upravo najavljen vidjet ćemo i glavnog lika Wolfensteina. Pogledajte ga u akciji u novom Quake Champions traileru.

id Software Specijali

Doom – pucačina iz pakla

Igor Belan 11.04.2016.

Desetljeće nakon trećeg nastavka kultne franšize, Doomski Pakao ponovno zjapi otvoren. U 5. mjesecu oslobođene oblike zla ćemo uskoro upoznati s vlastitim arsenalom oružja kroz rebootano izdanje. Evo što sve možete očekivati.

id Software Igre

Quake Champions

Zoran Žalac 13.06.2016.

Modernizirani Quake sa isključivim fokusom na multiplayer u kojemu se različiti likovi ravnaju sa zemljom. Zadržao je najvažnije Quake mehanike kao što su strafe jump i rocket jump.

Doom

Igor Belan 09.01.2016.

Doom 4, Doom 2016 ili jednostavno Doom kako je igra na kraju nazvana, najnoviji je nastavak legendarnog serijala pucačina iz prvog lica iz id Softwarea. Ovo je reboot cijelog serijala na Id Tech 6 engineu.