HCL.HR

NetherRealm Studios

Developer

NetherRealm Studios Recenzije

RecenzijaInjustice 2

Žarko Ćurić 06.06.2017.

NetherRealm je svoju Mortal Kombat formulu nadopunio sustavom napredovanja kroz opremu te sve zapakirao u nastavak makljaže između popularnih likova DC univerzuma.

RecenzijaMortal Kombat X

Žarko Ćurić 18.05.2015.

Nakon niza ispodprosječnih nastavaka, Mortal Kombat vratio se na svjetla pozornice odličnim rebootom 2011. godine; upravo zato su moja očekivanja bila velika za deseti nastavak simbolično nazvan Mortal Kombat X. Krije li se iza X-a razočaranje?

RecenzijaInjustice: Gods Among Us

Juraj Bevandić 05.05.2013.

U ulozi superheroja DC univerzuma spasite Metropolis, ali i čitav svijet od zla koje prijeti ili pak, barem virtualno, postanite jedan od zlikovaca i obrišite pod s dobričinama baš kako ste to oduvijek željeli.

NetherRealm Studios Vijesti

Injustice 2 mlati konkurenciju drugi tjedan za redom

Juraj Bevandić 30.05.2017.

Injustice 2 je očito izašla u pravom trenutku jer već drugi tjedan zaredom mlati konkurenciju i drži prvo mjesto na prodajnim ljestvicama.

Injustice 2 dat će vam kristale u zamjenu za stvarni novac

Zoran Žalac 17.03.2017.

Sustav mikrotransakcija u nadolazećoj tabačini Injustice 2 koristit će se za kozmetičke predmete i brže napredovanje u igri, ali ne bi trebao biti forsiran na igrača.

Kreator Mortal Kombata ne bi imao ništa protiv da se potuče sa Street Fighterom

Zoran Žalac 22.02.2017.

Tvorac Mortal Kombat serijala bio bi zainteresiran za ideju crossovera sa Street Fighter serijalom, premda vjeruje kako to ne bi bilo jednostavno za izvesti.

Harley Quinn i Deadshot pridružuju se brutalnoj tuči u Injustice 2

Petra Rukav 18.08.2016.

Warner Bros i NatherRealm Studios potvrdili su da će Harley Quinn i Deadshot biti igrivi likovi u nadolazećoj tabačini Injustice 2.

Injustice 2 potvrđen, pravimo se da smo iznenađeni

Zoran Žalac 08.06.2016.

Nastavak tabačine Injustice: Gods Among Us jedno je od onih iznenađenja koja nisu dočekala E3 sajam i službenu najavu prije otkrivanja.

NetherRealm Studios Specijali

Nema rezultata

NetherRealm Studios Igre

Injustice 2

Zoran Žalac 13.06.2016.

Novu rundu šore DC likova karakterizira mogućnost nadogradnje odijela, odnosno oklopa, te customizacija likova kojima se sada pridružuju Supergirl, Grodd, Atrocitus i drugi.