HCL.HR

Platinum Games

Developer

Platinum Games Recenzije

RecenzijaNier: Automata

Juraj Bevandić 16.03.2017.

Nier Automata je ono što bi naši kreativni i strastveni dječački umovi htjeli od igara da smo tada imali iskustva i vokabulara izjasniti se o tome što nas zabavlja i plijeni našu pažnju.

RecenzijaMetal Gear Rising: Revengeance

Christian Obadić 25.03.2013.

Metal Gear Rising: Revengeance nikako nije vaša tipična Metal Gear igra, ali je definitivno jedina u kojoj neprijatelje možete u slow-motionu razrezati na komadiće.

RecenzijaVanquish [X360, PS3]

Marko Babić 25.10.2010.

Vanquish je naslov koji je mnogo obećavao. Zašto? Dovoljno je reći kako je redateljsku palicu u igri preuzeo Shinji Mikami, poznatiji kao kreator Resident Evil serijala.

Platinum Games Vijesti

Tvorac Bayonette priznao da je uspješna Nier Automata spasila Platinum Games

Petra Rukav prije 1 tjedan

Suosnivač PlatinumGamesa je putem Twittera izrazio zahvalnost Nier Automati i njezinom direktoru Yokou Tarou što su spasili njegov studio.

Microsoft priznao da preuranjeni hype uništava igre

Juraj Bevandić 17.06.2017.

Phil Spencer ispovjeda da su prerano otkrili sada otkazani Scalebound i to je uništilo igru, jer nitko više nije vjerovao da mogu opravdati očekivanja fanova.

Bayonetta 3 se često spominje u uredima Platinum Gamesa

Juraj Bevandić 30.05.2017.

Producent Bayonetta serijala je otkrio da može pričati o izradi potencijalne treće igre, ali mu je neugodno jer ustvari o toj ideji stalno raspravljaju unutar firme.

Microsoft produžio prava vlasništva na Scalebound, može li nesuđeni hit ustati iz pepela?

Juraj Bevandić 18.05.2017.

Microsoft je obnovio zaštitni znak otkazan Scalebounda, a svi znamo da to znači da igra izlazi sutra. Ma vjerojatno ne, ali znamo barem da nije sasvim zaboravljena.

Potvrđeno, Vanquish izlazi za PC već 25.5.

Juraj Bevandić 10.05.2017.

Vanquish Digital Deluxe Edition iliti zasluženi PC port je napokon otkriven, a zaigrat ćemo ga 25.5. putem Steama na svim računalima i boljim mikrovalnim pećnicama.

Platinum Games Specijali

Nema rezultata

Platinum Games Igre

NieR Automata

Zoran Žalac 22.08.2016.

Spin-off Drakengard serijala u kojemu se nastavlja rat između ostataka čovječanstva i strojeva s drugog planeta.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan

Zoran Žalac 27.04.2016.

Mutantske ninja kornjače po tko zna koji put suočavaju se sa Shredderom, Bebopom i Rocksteadyjem usred New Yorka, no premijerno u rukama majstora akcijskih igara, japanskog Platinum Gamesa.

Star Fox Zero

Zoran Žalac 10.03.2016.

Lisac Fox McCloud svojim pilotskim manevrima demonstrira kako smo trebali koristiti kontroler Wii U konzole. Ili bolje rečeno – kako napraviti kultni potez zvan barrel roll.