HCL.HR

SCE Santa Monica Studio

Developer

SCE Santa Monica Studio Recenzije

RecenzijaThe Order: 1886

Žarko Ćurić 27.02.2015.

The Order nudi filmsko iskustvo naganjanja vukodlaka alternativnim Londonom krajem 19. stoljeća uz pomoć gadgeta i oružja iz laboratorija Nikole Tesle. No je li prekratak?

RecenzijaGod of War: Ascension

Duje Kozomara 08.04.2013.

Na koga je Kratos ovaj put ljut, kako izgleda prva implementacija multiplayera u serijalu i jesmo li uopće trebali novi nastavak – doznajte u našoj veseloj God of War: Ascension recenziji.

RecenzijaGod of War: Ghost of Sparta [PSP]

Stjepan Fikter 08.12.2010.

Odigrali ste God of War 3 i žudite za novim Kratosovim avanturama? Posjedujete PSP konzolu? Evo recenzije nakon koje se trči u trgovinu video igrama.

SCE Santa Monica Studio Vijesti

Potvrđen je datum izlaska God of Wara

Zoran Žalac 23.01.2018.

Sony je napokon otkrio kada ćemo igrati veliku ovogodišnju PlayStation 4 ekskluzivu, a dobili smo i novi trailer s Kratosom i njegovim malim.

Direktor God of Wara smatra da je otvoreni svijet u videoigrama postao domaća zadaća developera

Petra Rukav 09.01.2018.

Budući da nas nadolazeći God of War neće upoznati s nordijskom mitologijom kroz otvoreni svijet, direktor igre smatra da mora opravdati opredjeljenje za linearni pristup PS4 ekskluzivi.

God of War franšiza mogla bi se posvetiti drevnoj civilizaciji Egipta ili Maya

Petra Rukav 05.01.2018.

Developer God of War naslova, koji stiže ekskluzivno na PS4, obznanio je kako je napuštanje grčke mitologije tek početak, a franšiza bi nas jednoga dana mogla povesti u stari Egipat ili nas upoznati s kulturom Maya.

God of War će vam uzeti oko 30 sati života

Zoran Žalac 09.12.2017.

Novo izdanje God of War serijala imat će nešto više mesa na svojim kostima u usporedbi s prijašnjim Kratosovim avanturama.

God of War dobio datum izlaska, Sony ga brže-bolje uklonio

Zoran Žalac 05.12.2017.

Velika PS4 ekskluziva God of War na službenoj PlayStation trgovini kratko je dobila datum izlaska, prije nego je isti zamijenjen placeholderom.

SCE Santa Monica Studio Specijali

Vidjeli smo demo novog God of Wara iza zatvorenih vrata

Aleksandar Roknić 17.06.2016.

Kratos je promijenio kameru kojom gleda na svijet, malo ostario i pustio bradu, a iako će neki reći da je omekšao zbog sina, po svemu što smo vidjeli na E3 sajmu brutalan je kao i uvijek.

SCE Santa Monica Studio Igre

God of War (PS4)

Zoran Žalac 25.04.2016.

Nakon što je grčki panteon isprašen, na Kratosov red je došla ekipa nordijske mitologije. Thoru se tresu gaće, a čekić u rukama još i više.