HCL.HR

SCE Santa Monica Studio

Developer

SCE Santa Monica Studio Recenzije

RecenzijaThe Order: 1886

Žarko Ćurić 27.02.2015.

The Order nudi filmsko iskustvo naganjanja vukodlaka alternativnim Londonom krajem 19. stoljeća uz pomoć gadgeta i oružja iz laboratorija Nikole Tesle. No je li prekratak?

RecenzijaGod of War: Ascension

Duje Kozomara 08.04.2013.

Na koga je Kratos ovaj put ljut, kako izgleda prva implementacija multiplayera u serijalu i jesmo li uopće trebali novi nastavak – doznajte u našoj veseloj God of War: Ascension recenziji.

RecenzijaGod of War: Ghost of Sparta [PSP]

Stjepan Fikter 08.12.2010.

Odigrali ste God of War 3 i žudite za novim Kratosovim avanturama? Posjedujete PSP konzolu? Evo recenzije nakon koje se trči u trgovinu video igrama.

SCE Santa Monica Studio Vijesti

Nove slike God of Wara toliko su dobre da ih želimo objesiti na zid

Zoran Žalac 01.09.2017.

Sony je podijelio nekoliko konceptualnih crteža novog God of Wara zbog kojih nas je zazeblo oko srca, pogotovo kad znamo da igru nećemo igrati ove godine.

God of War se radi s tehnikama animiranja kakve su do sada korištene samo u filmovima

Zoran Žalac 25.07.2017.

Tvorci God of Wara žele da njihova igra u potpunosti iskoristi sposobnost PlayStation 4 konzole kako bi postigli fotorealističan prikaz.

Kamera u God of Waru uopće neće imati nikakvih rezova u cutscenama

Zoran Žalac 22.06.2017.

Direktor nove God of War igre kaže kako tijekom Kratosove avanture nećemo vidjeti prekidanja igre različitim kamerama i oduzimanje kontrole igraču.

E3 sajam zaista postaje sve manji spektakl, a tako će se izgleda i nastaviti

Juraj Bevandić 16.06.2017.

Predsjednik Sonyja kaže da je uživao u ovogodišnjoj E3 konferenciji jer su uglavnom imali samo niz video prikaza, pa su se mogli opustiti i glatko predstaviti sve što su htjeli.

Novi God of War ima elemenata istraživanja svijeta

Juraj Bevandić 15.06.2017.

God of War koji očekujemo iduće godine će nam ponuditi nešto otvorenije levele kojima ćemo moći njuškati i pronaći skrivene sadržaje vrijedne naše pažnje.

SCE Santa Monica Studio Specijali

Vidjeli smo demo novog God of Wara iza zatvorenih vrata

Aleksandar Roknić 17.06.2016.

Kratos je promijenio kameru kojom gleda na svijet, malo ostario i pustio bradu, a iako će neki reći da je omekšao zbog sina, po svemu što smo vidjeli na E3 sajmu brutalan je kao i uvijek.

SCE Santa Monica Studio Igre

God of War (PS4)

Zoran Žalac 25.04.2016.

Nakon što je grčki panteon isprašen, na Kratosov red je došla ekipa nordijske mitologije. Thoru se tresu gaće, a čekić u rukama još i više.