505554 Odgovora 10585 Tema - 13475 Članova - Najnoviji Član: ipetean

Autor Tema: Haxball 1on1 ladder otvoren  (Posjeta: 329 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mojsije

• Administrator
  • *
  • Reputacija: 5
  • HCL Secretary
    • HCL.hr
Haxball 1on1 ladder otvoren
« : 23. Siječanj, 2011., 00:31 »
Znamo da svi sa haceel internetova vole igrati jednostavne i zabavne igre...znamo svi da je Haxball upravo jedna od takvih igara...zato navalite i pokorite sve i pokazite ko je najjakiji!

ESL Vijest - Nova igra na ESL.hr

Offline Chaky

• *
  • Reputacija: 0
Odg: Haxball 1on1 ladder otvoren
« Odgovori #1 : 07. Prosinac, 2011., 11:56 »
Posto sam totalni noob na ESL-u, imam pitanje.
Za rangiranje u lizi mi se biljeze samo igre protiv drugih igrac u lizi ili mogu igrati protiv bilo koga na ESL-u?
Pitam najvise zbog toga sto nikad ne znam kada cu biti i koliko online.
Pa mi najvise odgovara "instant" play.

Offline Čux

• Moderator
  • *
  • živi bili pa umrli
    • Guru Gaming
« Odgovori #2 : 07. Prosinac, 2011., 14:42 »
Svaki ladder ima svoj ranking. Tako da možeš igrat na EU ladderima i to neće imat utjecaja na HR ladder i obrnut. Za instant play je možda najbolje da probaš preko novog (prije koji tjedan lansiran) VERSUS sustva nać nekoga, a versus pak ima svoj vlastiti ranking. Teško da ćeš baš nać na ladderima nekoga koji u neko random vrijeme može odma izletit i igrat, mada možeš pokušat uvijek. Ako naletiš na par njih koji rado bace kad god, možeš uvijek s istima peglat.
« Zadnja izmjena: 07. Prosinac, 2011., 14:45 Čux »

Offline Chaky

• *
« Odgovori #3 : 09. Prosinac, 2011., 11:24 »
Jucer sam uhvatio malo vremena pa sam se zezao na ESL-u. Nisam imao vremena za Wormse, pa sam na brzinu mislio baciti HaxBall.

Prvo sam probao Versus, ali je u ponudio bio samo 2 na 2. Ubacilo me s nekim talijanom protiv 2 madara. Linkali su mi u chatu link od tekme, ali me nije htjelo spojiti.
Bio mi je dosta komp usporen pa dok je sve to odreagiralo, mozda je proslo previse vremena.
U chatu na ESL-u je ostao samo jedan lik iz protivnicke ekipe koji nije odgovarao na poruke.
Nakon 10 minuta pokusavanja ulaska u tekmu sam odustao  :ementaler:

Probao sam onda Instant Chalanger u "nasoj" lizi, ali nije mi nasao nikoga (to sam pretpostavljao).
Odlucio sam se za euro ligu 1 na 1. Rekao sam mu da mi nije bitna jacina protivnika, da mi prije nade nekoga.
Zelio sam samo isprobati kako funkcionira.

Uparilo me s poljakom koji je 21. na euro ljestvici  :bonk:
Naravno potop je bio gori od Dinamovog  :ementaler:
Odigrali smo samo 5 minuta.
Pa sam ja trebao hostati "drugo" poluvrijeme, ali smo se dogovorili da se upise rezultat s poluvremena 37:1  :fpalm:
Posto sam morao ici, a htjeo sam samo isprobati da li funkcionira.
Lik je bio skroz korektan i odgovarao je na sva moj njubovska pitanja.

Pokusao sam s Pixlr Grabberom spremiti screenshot rezultata zbog uploada, jer mi je s njim najjaednostavnije.
Kad sam provjerio sto je spremio nije bio rezultat, nego samo "travnjak".
Mozda me zeza zato sto je igra u javi. To cu morati jos provjeriti.
Pa sam uploadao njegove screen slike i ostavio komentar u izvjestaju tekme.

S cime vi radite ScrShot?

Offline Čux

• Moderator
  • *
  • živi bili pa umrli
    • Guru Gaming
« Odgovori #4 : 09. Prosinac, 2011., 11:37 »
Za neke igre je ESL Wire jako zgodan, čak i tamo gdje nije obavezan je koristan. Osim što može SS-ove hvatat, ima i opciju da ih automatski uploada na matchlink jer je tool povezan s ESL profilom i zna za sve matcheve koji su dogovoreni ili u fazi arrangeanja. Ali najjesnostavnija varijanta je PrintScreen i odma paste u paint recimo. To uvijek radi.

Offline Chaky

• *
« Odgovori #5 : 09. Prosinac, 2011., 12:29 »
Budem probao taj ESL Wire.
Znam za paint, ali moram svaku paste-at posebno, em dodatni resursi za program i sl.
Pixlr Grabber mi je super, jer samo kliknem grab visible part i spremi mi u mapu s vremenskim indeksom i imenom stranice, bez kompliciranja.
A integriran je u firefox.

Offline redhillunited

• MMO Balkan
« Odgovori #6 : 11. Prosinac, 2011., 10:53 »
Slaba zainteresiranost

Offline Ementaler

• Administrator
  • *
  • Reputacija: 500
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #7 : 11. Prosinac, 2011., 11:05 »
Ovo je zapravo dosta star topic dignut ponovno samo jer je Chaky nešto pitao, originalno je otvoren prije skoro godinu dana.

Offline Chaky

• *
« Odgovori #8 : 11. Prosinac, 2011., 13:18 »
Ma znam, ali bilo mi je glup otvarati novi topic s istim imenom, samo da nesto pitam.
Zanima me zasto je tako velika boljka ozivljavanje starih topica?
Nisam nikad bio moderator, pa me zanima.

Offline Ementaler

• Administrator
  • *
  • Reputacija: 500
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #9 : 11. Prosinac, 2011., 15:17 »
Ma nisam kritizirao toliko tebe za oživljavanjem starog topica, koliko sam redhillu htio time objasniti da je taj Haxball ladder davno pokrenut pa je zato vjerojatno i interes sada slab.

Što se dizanja starih tema tiče,  nije to problem kod nas na forumu ako ima smisla ponovno oživjeti neku temo iz nekog opravdanog razloga (primjerice ako se o igri nekoj dugo nije pričalo, pa je u međuvremeno ponešto novih informacija izašlo), ali ljudi čestu znaju ne gledat datume pa ostavit neki više-manje nepotreban, bezvezni post na temu staru dvije-tri godine, a na to se mrštimo  :ementaler:

Offline Chaky

• *
« Odgovori #10 : 11. Prosinac, 2011., 17:42 »
... ali ljudi čestu znaju ne gledat datume pa ostavit neki više-manje nepotreban, bezvezni post na temu staru dvije-tri godine, a na to se mrštimo  :ementaler:
Ovo mi je logicno  :chair:

Dobrodošli

Dobrodošli, Gost. Molimo prijavite se ili se registrirajte. Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Novo na YouTube kanalu

Mali oglasi

Gaming novosti