505916 Odgovora 10592 Tema - 13485 Članova - Najnoviji Član: gringo

Autor Tema: World of Tanks na hrvatskom ESLu!  (Posjeta: 371 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Čux

• Moderator
  • *
  • Reputacija: 0
  • živi bili pa umrli
    • Guru Gaming
World of Tanks na hrvatskom ESLu!
« : 05. Veljača, 2012., 10:49 »
Vrijeme je za novo bojno polje na hrvatskom ESLu. Predstavljamo vam World of Tanks, timski multiplayer posvećen oklopnoj borbi sredine dvadesetog stoljeća. Hrvatski ESL od sada ima 4 WoT laddera, a uskoro će krenuti i prvi kupovi s vrijednim nagradama! U slučaju dobrog odaziva na kupove WoT će dobiti svoju seriju "Cro4" kupova sa ingame nagradama - Cro4WoT!

Ovim putem želimo obavijestiti sve zaljubljenike u ovu igru kao i one koji će to tek postati kako imamo velike planove za WoT na hrvatskom ESLu.  Pozivamo sve zainteresirane za ovu igru da se prijave na laddere kako bi dobili dojam s kolikim brojem igrača raspolažemo. Više igrača i ekipa na kupu znači i bolje nagrade! I zato - ne gubite vrijeme i prijavite se!

Više o ovoj igri na hrvatskom ESLu pročitajte u nastavku!

http://www.esl.eu/hr/wot/news/184296/
« Zadnja izmjena: 06. Veljača, 2012., 23:07 Čux »

Offline sargentgrom

• *
  • Vazda svoj
Odg: World of Tanks na hrvatskom ESLu!
« Odgovori #1 : 27. Travanj, 2012., 18:00 »
Volio bih al ne znam.....šit!

Offline Frenkibos

• *
« Odgovori #2 : 30. Prosinac, 2012., 13:40 »
Bok Svima !
Oprostite što se tek sada javljam. Jer nisam se odmah uključio, i bio sam u bolnicama. Nisam imao vremena za igru.Treba se ponovo aktivirati ovoj forum od Hrvatski ESL u WOT-u. I da se otvori zbog zdogovora sa klanovima o treninzima , i borbi u satnijama ,a kasnije i CW borbi. Ja kao zapovjednik clana -OSAM-Sada nas ima za sada 15 igrača, a polako se širimo

Offline Rozzoman101

• *
« Odgovori #3 : 16. Svibanj, 2013., 09:41 »
Tek sam poceo igrati World of Tanks i igrica mi se vec svidjela :DD

Dobrodošli

Dobrodošli, Gost. Molimo prijavite se ili se registrirajte. Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Novo na YouTube kanalu

Mali oglasi

Gaming novosti