0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.
vojska puca i prepolavlja mostove čim se neko približi, led puca na svaki dodir, a onda se christian bale dovuče iz afrike zamotan u bademantlu i pojavi usred gothama. sjajno.
Vojska puca jer ako neko ode s otoka aktivirat ce bombu.Betmen hoda po ledu jer je jebeni BETMEN koji zna prepoznat di je led debel. Znam da te velika glasnoca imaxa jako uzrujala al nemoj se rasplakat sad.
nezz jesu moji postovi nejasni ili vi nezz čitat. mislim glupo je da grad u kojem je iskorijenjen kriminal i koji služi kao uzor drugima žele uništit. nema smisla jednostavno. također, kroz film je bane kao lik totalno uništen. on se nije rodio u paklu i izašao iz njega, motivi su mu nepostejeći, na kraju ispada da je šonjo koji je zaglavio u friendzoni i beskompromisno želi pice lol.jesam ja jedini koji je taj zatvori zamišljao drukčije? na početku su pričali kao da najveći pakao na zemlji, a kad je betmen došao svi su se brinuli o njemu i pjevali mu kad se penjao. nezz, mislim da ovo nije cjepidlačenje jer sam ovo primjetio baš dok sam gledao film, ima tona stvari kojih sam se sjetio nakon filma, al to je već nebitno.