HCL.HR

Battlefield 4 kupovina na akaunt na kojem imam BF3 al je ban

  • 5 Odgovora
  • 2701 Hitova
Pozz planiram kupiti BF4 a prije godinu ipol sam dobio nekakav ban  na BF3 e sad mene zanima da li ja mogu kupiti BF4 na isti akaunt/profil da mi radi igrica,da li će taj ban vrijediti na BF4 na istom akauntu,il možda bolje na drugi profil da igru uzmem,znam da je malo pitanje čudno i glupavo,oću da vidim vaša mišljenja i savjete! (volio bi da mi odgovaraju ljudi koji su igrali ili igraju igricu BF3 ili BF4 koji imaju iskustva.

*

Hrv4tin4

  • Gost
Odg: Battlefield 4 kupovina na akaunt na kojem imam BF3 al je ban
« Odgovori #1 : 03. Studeni, 2015., 12:25 »
Ako ćeš i dalje varati i raditi gluposti na bilo kojem acc će te bannirati...
Najsigurnije ti je kontaktirati njihov support. Oni imaju i live chat pa ćeš najlakše tako saznati odgovor na svoje pitanje.
Odi na njihov support pokreni chat i pitaj ih.

Odg: Battlefield 4 kupovina na akaunt na kojem imam BF3 al je ban
« Odgovori #2 : 04. Studeni, 2015., 17:27 »
Ma gle ne varam inače u igrama ni u jednoj ne varam,taj bf3 nisam ni kupio već besplatan bio tjedan dana pa ga pokupio,i igrao sam 4 mjeseca sve čisto i onda se nasekiro upalio aimbot i dobio ban u roku satak hhaha,ma nebi palio više nema šanse neg se tada nasekiro zbog hakera i onda ja upalio jbg,al jebe me se nisam kupio igru,sad bi malo igrao bf4 nisam nikada i nepada mi na pamet varati,al mi je frend rekao da mi je najsigurnije na drugi akaunt kupiti igru

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Battlefield 4 kupovina na akaunt na kojem imam BF3 al je ban
« Odgovori #3 : 04. Studeni, 2015., 19:16 »
Kad već spominješ aimbot, volio bih da mi neko ko to koristi kaže šta time postiže i prije svega ima li ikakvu satisfakciju? To je valjda isto kao da spustiš težinu igre na easy i samim time sebi igru učiniš nezanimljvom i dosadnom, nezz šta reći osim da tako jedino sebe zajebeš. Ili neko možda osjeća neku satisfakciju ako se neki njegov imaginarni nick nalazi visoko na nekoj rang listi killova :bonk:

*

Dragster

  • ******
  • 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Battlefield 4 kupovina na akaunt na kojem imam BF3 al je ban
« Odgovori #4 : 04. Studeni, 2015., 21:44 »
zabavno je 10 minuta.

je li ti mind = blown sada?


"There is great strength in numbers, but there is great power in one, for the strength of the will of one may gather numbers to it. There is strength not only in *knowing* the self, but *knowing* how to bring it forth in others."

tl;dr pušite mi kurac xD

Odg: Battlefield 4 kupovina na akaunt na kojem imam BF3 al je ban
« Odgovori #5 : 06. Studeni, 2015., 14:52 »
Kakav mind blown haha jebe me se to je davno bilo,a i hak meni ne predstavlja ništa drugo osim sprdancije,ja sam svjestan bio da ću popušit ban i košto kažeš zanimljivo je pola sata igrat sa ćitom i onda dosadi,uglavnom pisalo mi je punkbuster ban 1200 minuta i nisam više pokušavao ulazit

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9