HCL.HR

Da li su moguće kompleksne i intuitivne igre na konzolama?

  • 476 Odgovora
  • 121795 Hitova
*

smigl

  • **
  • 537
konzole već unazad 8-9 godina imaju sve najbolje

mislim odakle vucete takve stvari, da slazem se svaka od konzola ima par naslova koji su stvarno odlicni i vrijedi ih se odigrati ali to je sve nula za igranje na pc.u, pogotovo ako pricamo o mp igrama, imam doma wii i xbox360 i osim par igara koji mi stanu na prste jedne ruke ostalo je manje vise ok za odigrati, ali primarna namjena konzola kod mene je za zabavu obitelji i prijatelja, za neko ozbiljno gejmanje uvijek je tu pc... zato te pricice da konzole imaju sve naslove podkrijepi s necim? ili nabavi neku od konzola pa mi javi koliko si imba igara nasao???
« Zadnja izmjena: 14. Srpanj, 2010., 11:25 snowblind »

*

Weky

  • ******
  • 4733
  • w00t!!!!!11
Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #1 : 12. Srpanj, 2010., 12:46 »
imba igre? koji je to bog? reci da se šališ?
komp je generalno smeće za igre i zato postoje konzole. onako, najzdravija logika.
^^TeBi na čeLu Piše OpasnosT_a zašTo onDa osjećam sLabosT_jeR swiĐam ti se baš kO za PakosT

*

smigl

  • **
  • 537
Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #2 : 12. Srpanj, 2010., 13:00 »
imba igre? koji je to bog? reci da se šališ?
komp je generalno smeće za igre i zato postoje konzole. onako, najzdravija logika.

opet kazem da navedes neki razlog ili neke statistike brojke bilo sto s cime tvrdis da su igre na kompu smece?

nadji mi igru koja se na konzolama igra po 6-7 godina sa ogromnom bazom igraca tipa (sc,wow,cs,quake ...)

usporedi grafiku? usporedi zaradu? pogledaj najjace tvrtke danas i koliko im cini proizvodnja igara za pc a koliko za konzole?

nisam nikad rekao da su konzole smece, dapace odlicne su za kratku zabavu sa obitelji ili prijateljima i to je to, svaki ozbiljniji gamer se igra na pc.u svaki veliki turnir danas se igra na pc.u (iako ima i nesto konzola ali su jako slabo zastupljenje) sve svijetske lige se vrte oko pc igara... zato te molim da ne pricas gluposti i ako nesto zelis reci da objasnis ili da ako vec imas svoje osobno misljenje o igrama na konzolama i pc.u (na koje apsolutno imas pravo) ne prodajes kao neku cinjenicu ili opce misljenje drustva. ako je tebi komp smece tvoja stvar na cemu se ti zabavljas ali tvrdnja da je komp generalno smece za igre mi slici tvrdnji ave karabatic da zna pjevati...

*

Weky

  • ******
  • 4733
  • w00t!!!!!11
Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #3 : 12. Srpanj, 2010., 13:32 »
Citat:
opet kazem da navedes neki razlog ili neke statistike brojke bilo sto s cime tvrdis da su igre na kompu smece?

Igru ne možeš prikazati brojkama. Ili je smeće, ili nije.
Igrama za konzole se posvećuje masa više vremena i pažnje.
Poliraju se do savršenosti, jer, pogotovo na starijim generacijama, nisi mogao patchati igru.
S druge strane, na kompu fino izađe rana beta faza (Stalker, ArmA, Gothic), koji trebaju još par giga patcheva da budu malo funkcionalnije, no opet neigrivi poluproizvodi.

Citat:
nadji mi igru koja se na konzolama igra po 6-7 godina sa ogromnom bazom igraca tipa (sc,wow,cs,quake ...)

Koga boli kurac za bazu igrača? Odigraš, kupiš drugu. Odigraš, kupiš treću. Jel ti drkaš ili ti ga drka baza igrača?

Citat:
usporedi grafiku? usporedi zaradu? pogledaj najjace tvrtke danas i koliko im cini proizvodnja igara za pc a koliko za konzole?

Na kompu nema igre poput Uncharteda, Gran Turisma, Gears of Wara 3, tako da je grafički komp debelo zastarjeo, pretežno jer nije unificirana platforma i nikome se ne da više tjerati tehnologiju naprijed. Brije da igre na kompu izgledaju bolje su umrle s prvim Xboxom.

Po zaradi se ništa ne može mjeriti s Nintendom, tak da je to bespredmetno. Najjače tvrtke rade multiplatform naslove, zato i jesu najjače.
Firme koje se specijaliziraju za PC su gomila debila. Prvo, jer su debili. Drugo, jer si smanje tržište. Treće, jer ne uberu lovu od ekskluzive.
Dobar primjer ti je MW2, koji je na kompu prodao nekih 100 000 kopija, a na konzolama 4 milje. Onak.

Citat:
nisam nikad rekao da su konzole smece, dapace odlicne su za kratku zabavu sa obitelji ili prijateljima i to je to, svaki ozbiljniji gamer se igra na pc.


Svaka osoba koja se naziva ozbiljnim igračem, i zato bira PC je žešći retard. Ne postoji pojam "ozbiljno" igranje. Meni je recimo to debil koji si ubija komfor i mogućnost izbora zbog blokade u svojoj "elitnoj" glavi.

Citat:
u svaki veliki turnir danas se igra na pc.u (iako ima i nesto konzola ali su jako slabo zastupljenje) sve svijetske lige se vrte oko pc igara...

Ne znam, hrpa para doma i vani leži u PES-u i Fifi. Zatim Guitar Hero, Halo i hrpa drugih igara.
Zapravo ne postoji ozbiljnije PC igranje osim u Koriji, koji su ionako samo radna snaga i potpuno nebitni.
Možda clanbase ili tako neka smeća, al kad znaš da je najpopularniji igrač poznat po tome što igra apsolutno nebitni Painkiller, ili turniri u Doti, koja je potpuno bezmozgovno smeće, fakat ono, PC powah jebote.
^^TeBi na čeLu Piše OpasnosT_a zašTo onDa osjećam sLabosT_jeR swiĐam ti se baš kO za PakosT

Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #4 : 12. Srpanj, 2010., 13:33 »
@smigl:
 :tired:

Igre s ogromnim bazama igrača? Halo? Gran Turismo? Forza Motorsport? Gears of War?
Na Bungievoj stranici imaš podatke o online igrama. U zadnjih 24 sata je odigrano 3,847,697 partija MP-a Haloa na Bungijevim serverima, a igralo je nešto sitno preko 600 tisuća igrača. Da, stvarno frende, pustoš, tko zna kad ćeš naći server za igru.

Ti od njega tražiš statistike, a ti ne nudiš nikakve da podupreš svoje tvrdnje.
Neki developeri odustaju od PC-ja zbog piratizacije. Da je PC najbitnija, najveća i najbolja gaming platforma, ne bi bilo slučajeva poput FIFA-e, koja već tri godine izgleda i igra se poprilično lošije na PC-ju nego na konzolama. Ne bi toliko velikih igara (poput GTA IV) toliko kasnilo na PC.
Usporedimo zaradu. Oh ne, čekaj, ne znam kako ćemo, nemamo podatke o prodaji PC igara. Ali imamo brojke NPD grupe za konzole. Samo u svibnju ove godine zarada od konzolaškog softvera je $466.3 milijuna. Misliš da PC gaming industrija zarađuje pola milijarde dolara mjesečno samo od softvera? Čisto sumnjam. Dapače, rekao bih da ne zarađuje ni približno toliko. Ali ako imaš neki link ili dokaz koji pobija moju tvrdnju, slobodno. Dotad, nemoj pokušavati prodati veću prodaju PC igara kao argument.

Uspoređivati grafiku je glupavo. Grafika je samo jedan aspekt igre, i to ne previše bitan. Ako si jedan od onih koji će zaigrati, ne znam, Alana Wakea i odustati samo zato jer grafika nije toliko dobra kao u Crysisu, onda si retardiran. Uostalom, grafika nije ni toliko lošija. Alan Wake izgleda dobro, Uncharted 2 izgleda odlično. Killzone 2 (a tek trojka kako će) izgleda fenomenalno. Gran Turismo 5 također ne zaostaje.
Koja je to PC igra (osim Crysisa) toliko grafički ispred svih konzolaških naslova? A na kraju krajeva, nikog osim trinaestogodišnjaka nije toliko briga za grafiku da bi lošija grafika predstavljala neki problem. To si zapravo i sam rekao kad si nabrojao najigranije MP naslove na PC-ju. WoW, CS, Quake i ostali... koliko ih to ima najnoviju uber grafiku?

Svi ozbiljni gameri igraju na PC-ju? Joj daj e, te pr0 g4m3r OMG HEADSHOT spike su toliko retardirane da me zbog takvih debila sram reći da sam gamer. Neki ljudi igraju i singleplayer igre. Da te podsjetim, svi najprodavaniji i najbolje ocijenjeni RPG-i u posljednjih cca. 5 godina se nalaze i na konzolama. Oblivion, Dragon Age i ostali, dok su neki (poput Mass Effecta) idejno konzolaški projekti. I to su samo RPG-i, a spominjem ih jer su do ove generacije konzola više manje bili PC ekskluzive, ali i to se mijenja. Ajmo ovako. Nabroji mi PC only ekskluzive u posljednjih... ajmo reći, tri godine koje su obavezni must play i koje totalno šišaju sve viđeno na konzolama. Koji je to postotak gamera koji se zapravo prijavljuju na neke turnire? Koga briga uopće?


Nego, Call of Pripyat zasad stvarno rula. Meni je bilo isto kao i Faci, probao nekoliko puta, al uvijek me bugovi odvratili od igranja. Call of Pripyat igram nekoliko sati i nisam naišao ni na jedan. Sve je odlično zasad. Fino, napeto i uvijek se nešto događa. Jedino što izgleda malo govnasto za današnje eye candy igre, al istovremeno igram u Beneath a Steel Sky, pa mi to očito ne predstavlja problem. ;D
Nije savršeno, naravno. Kontrole su totalno usrane i totalno PC-jevski neintuitivne, kao prvo, al dobro. Nije da sam očekivao išta bolje.


Vedrane, mrzim te.  :wildboy:
Zašto sam ja sad sve ovo pisao? :@
« Zadnja izmjena: 12. Srpanj, 2010., 13:37 Ixy »

*

Blaster32

  • ******
  • 6492
  • RIP HRVY ;(
Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #5 : 12. Srpanj, 2010., 13:45 »
Zabavnije je igrat na konzoli s RL frendovima nego  online multiplayer sa nekim dvanaestogodišnjim čiterima koji
su kroz odrastanje udisali premalo kisika  :hiha2:
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

Yuri

  • *****
  • 1958
  • Feeeeejk
Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #6 : 12. Srpanj, 2010., 13:58 »
Nego, sto se tice Red Dead Redemption, zelim to.
Multiplayer je izgleda fino izveden, posto vam je dostupna cijela singleplayer mapa na kojoj mozete haraciti.
Na konzolama je to do 16 igraca najednom, ako se ne varam.

Zbilja bih volio da portaju to na PC i povecaju player limit, jer se jebene situacije znaju dogadati po onome sto citam.
Da kvotam nesto, ako se nekome da citati zid teksta. Napalilo me na multi. Jako. :wildboy:

Citat:
The Patient Hunter

Lonesome days have passed. The bugs are gone. All the Master Hunting challenges are complete. Sod the natural. Nature gave humans brains. Brains gave humans weapons. Ergo, weapons are a product of nature. A gun is as much a tool as a knife. I stuck Lobo the wolf with a knife. I peppered Gordo the boar with buckshot. Khan the jaguar got a rifle bullet in the torso. I fed Brumas the bear dynamite.

There is a new quarry on the map. They call him the Mad Man on the Mountain. No they don't. But I like to think they do. A player with the title ‘Lord of the Flies.' Who dropped everything he was doing. Went outlaw. Killed dozens of lawmen and civvies in Blackwater town. Got himself a bounty of over $2000. Climbed up to snowy Nekoti Rock, one of the highest points on the map, just to wait in a bear's cavern with a sniper rifle, some TNT and bones for company. Whoever kills him first collects the experience points. He waits.

First, WHITE_POWER016 tries to collect. His ascent. Dodging a TNT blast he eventually nears the top, only to receive a belly full of lead from one of those new-fangled high powered automatic pistols. I can tell you this because I was there. I saw it. His six-shooter isn't a match. He respawns. Calls for his horse. His horse is shot in the head from under him from what looks like a mile away. WHITE_POWER016 flees and doesn't try his luck again. I can't say I'm sorry he failed. The Mad Man has a black character avatar. Fuck off, white power.

Then noblestrangerman tries to collect the bounty. He arrives in a wagon pulled neatly by a couple of horses. The Mad Man takes some pot shots and noblestrangerman has to abandon the wagon to take cover. Oddly he doesn't fire back. This gives him a sheepish, puzzled air, like a Japanese businessman who has gone trail-blazing by mistake. I can tell you this because I was there. I saw it. Before he can ascend to the sadist's nest, before he can pass the corpse of WHITE_POWER016 and the half-dozen identical bodies of the Mad Man's horse repeatedly respawned and remurdered, before noblestrangerman even has a chance the Mad Man takes out his last stick of explosives and throws it at the wagon. Aiming to kill the horses and the bounty hunter in one terrible blast. Without waiting to watch for success he leaps from the mountain top, turning ragdoll half-way down. Finally, he cracks his neck against the ground by the wheel of the wagon. The bounty is gone – it only lasts one life. Nobody can claim it now. The noblestangerman, who has miraculously survived the blast, can only whistle for the respawn of his horse and mournfully saunter into the dark, glacial woods. There is no romance in RDR. It's a harsh world in single player and multiplayer. Nobody rides off into the sunset.

*

smigl

  • **
  • 537
Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #7 : 12. Srpanj, 2010., 14:04 »
ok slazem se s dosta stvari s oboicom, ajmo probati ovako, uzeti cemo 2 po meni najjace prodavane igre za pc i konzole. wow i halo.

wow -> preko 15mil usera (recimo da je samo 50% aktivnih)
halo -> preko 9mil usera (isto uzmimo da je 50% aktivnih)

ako ostavimo po strani da je wow mmorpg i zato ima nenadjebiv comunity ono sto je glavna prednost je to da blizz zaradjuje od prvog dana svaki dan... halo kupis odigras i cekas slijedeci nastavk, wow kupis igras jer nema kraja i placas im pretplatu svaki mjesec. sims? konzole su jake i postaju ozbiljna konkurencija pc.u glavni minus je sto pc kosta i kosta i kosta para i rupa je bez dna. sto se grafike tice tu ne razumijem o cemu pricamo. ni jedna konzola se ne moze usporediti sa dx10 i dx11 grafikom i igrama i ako ides tvrditi suprotno moras biti retardi, i da imas doma full hd 1024p telku kad spojis pc i konzolu razlika je debela. sto se tice price i igrivosti ja sam se zalijepo iskljucivo za super mario branzu i ni jedna me igra s konzola nije nikad drzala duze od tjedan-dva dana. kao sto si sam rekao odigras i upiknes novu igru. isto tako igre koje sam nabrojao su u svoje vrijeme bile vrh sto se tice grafickih mogucnosti i vrh sto se tice igrivosti. spike da se na pc.u igraju djeca i chiteri su retardirane, isto to ti ja mogu reci za konzole, ali cek ti nemas priliku to dozivjeti pa ti igras svaki drugi dan nesto novo.

uglavnom nema smisla, volimo razlicite zanrove i imamo razlicita razmisljanja nema se smisla raspravljati, nikad nisam rekao da su konzole glupe ili smece samo sam reagirao na tvrdnju da je pc smece.

*

Blaster32

  • ******
  • 6492
  • RIP HRVY ;(
Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #8 : 12. Srpanj, 2010., 14:06 »
spike da se na pc.u igraju djeca i chiteri su retardirane, isto to ti ja mogu reci za konzole, ali cek ti nemas priliku to dozivjeti pa ti igras svaki drugi dan nesto novo.


ovo tvrdim nakon 5 godina igranja mp igara na pc-u online
Ja sam s godinama shvatio da postoje samo dva ukusa. Moj. I pogrešan. -  Weky
Moji djecacki snovi jesu moj zivot. Nikad ne radim i puno jebem. -  Rider on the Storm
Da za 18. rođendan dobijem strip od svog dečka mislim da bi si na rođendanskom tulumu našla nekog crnca da me pred njim brutalno izjebe. jebem te mrtvog. - Beaver Hunter

*

Weky

  • ******
  • 4733
  • w00t!!!!!11
Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #9 : 12. Srpanj, 2010., 14:16 »
Citat:
ok slazem se s dosta stvari s oboicom, ajmo probati ovako, uzeti cemo 2 po meni najjace prodavane igre za pc i konzole. wow i halo.

wow -> preko 15mil usera (recimo da je samo 50% aktivnih)
halo -> preko 9mil usera (isto uzmimo da je 50% aktivnih)

ako ostavimo po strani da je wow mmorpg i zato ima nenadjebiv comunity ono sto je glavna prednost je to da blizz zaradjuje od prvog dana svaki dan... halo kupis odigras i cekas slijedeci nastavk, wow kupis igras jer nema kraja i placas im pretplatu svaki mjesec.

Igre su neusporedive, a čak i da su usporedive, koja bi trebala biti poanta usporedbe?
Halo ima tri nastavka, dok WoW nadograđuješ. Već tako WoW može ostvariti brojčanu prednost.

Citat:
konzole su jake i postaju ozbiljna konkurencija pc.u glavni minus je sto pc kosta i kosta i kosta para i rupa je bez dna. sto se grafike tice tu ne razumijem o cemu pricamo. ni jedna konzola se ne moze usporediti sa dx10 i dx11 grafikom i igrama i ako ides tvrditi suprotno moras biti retardi, i da imas doma full hd 1024p telku kad spojis pc i konzolu razlika je debela.

Konzole imaju bolju grafiku. Točka. Možda je poanta u zastupljenosti žanrova, ali igre su dinamičnije, fluidnije i s hrpom detalja.
Čak i da se dogodi da komp ima bolju grafiku, konzola će ga satrijeti u optimizaciji, jer će igra svim igračima raditi identično.
^^TeBi na čeLu Piše OpasnosT_a zašTo onDa osjećam sLabosT_jeR swiĐam ti se baš kO za PakosT

Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #10 : 12. Srpanj, 2010., 14:19 »
@smigl:
Dobro, koji ti je bog? Da, ajmo uzet najigraniju PC igru ikad valjda i usporedit ćemo s konzolaškim igrama.
Uspoređujemo prosjek. Ni jedna PC igra nema ni petinu korisnika kao WoW, tak da nemoš WoW uzimat kao neku referencu za usporedbu.

Halo (i sve veće kozolaške FPS-ove) kupiš i igraš i dalje jer postoji multiplayer kojeg, kako sam napisao, igra preko pola milijuna ljudi svakodnevno. I često izlaze nove mape i DLC-i, tak da ti teorija pada u vodu. Zanemaruješ MP na konzolama, a nije zanemariv.

Što se grafike tiče, nisi me uvjerio. Pitao sam te koja je to PC igra osim Crysisa toliko ispred svega viđenog na konzolama da je to neusporedivo? Daj mi konkretan primjer.
Također, ako želiš usporedbu kvalitete igara, odi na Gamerankings i gledaj koliko je u posljednje 3-4 godine PC ekskluziva ocijenjeno sa 90+ i koliki je to udio u cjelokupnom broju.

Kvragu Vedrane opet.  :wildboy:

*

Facaa

  • ******
  • 4455
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #11 : 12. Srpanj, 2010., 14:30 »
ok slazem se s dosta stvari s oboicom, ajmo probati ovako, uzeti cemo 2 po meni najjace prodavane igre za pc i konzole. wow i halo.

wow -> preko 15mil usera (recimo da je samo 50% aktivnih)
halo -> preko 9mil usera (isto uzmimo da je 50% aktivnih)

Halo odavno nije najprodavanija igra. Zapravo nije nikad ni bila.
Iako, da, za WoW se plaća mesečno. S druge strane, na Boxu također plaćaš Live uslugu da možeš uopće igrati onlajn (po menir etardirano, al ae, kapitalizam ftw). Uz to naplaćuju i DLC-ove uredno. Nisu sirotinja, ipak.


Al, ono, uzmimo MW2 recimo.

11.4 milijuna na XBboxu 360
8,15 milijuna na PS3-u

Ole?

Ili, uzmimo Mario Kart za Wii.
22,5 milijuna.

Ili, ak želimo spasiti obraz PC-u;
FarmVille. 50 milijuna aktivnih igrača. Prošli mesec.  :wildboy:


Zapravo, nedvojbeno je da se igre na konzolama prodaju bolje/više neg na PC-u.
Iznimka su jedino Blizzardove i Valveove igre koje imaju odličnu prodaju.


Što se grafike tice tu ne razumijem o cemu pricamo. ni jedna konzola se ne moze usporediti sa dx10 i dx11 grafikom i igrama i ako ides tvrditi suprotno moras biti retardi, i da imas doma full hd 1024p telku kad spojis pc i konzolu razlika je debela..

Metro.
Crysis.
Far Cry.
?

To su uuuuuuu grafika PC igre. Multiplatformske doduše izgledaju u pravilu uvijek bolje na PC-u. U većini slučajeva. Više AA-a, bolji frejmrejt, veća reza. Nema dvojbe.
Ali ekskluzive tipa; Gran Turismo 5, Killzone 2/3, Uncharted 2 se mogu mjeriti sa bilo kojom PC igrom grafički. Zanemarujući rezu, jeb ga.

Ne vidjeh lepšu/čišću/detaljniju PC rejsing igru od GT-a. Unatoč DX11 i inim stvarima.  :wildboy:

I'm teaching myself to live without sleeping cause i don't trust my dreams.

*

smigl

  • **
  • 537
Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #12 : 12. Srpanj, 2010., 14:34 »
Ja uopce ne razumijem sto ti hoces reci? Da pc igraju djeca a konzole zreli ljudi?

PC
+  ima daleko vise naslova (jos samo pogledajte koliko srot igara izlazi za konzole koji dobivaju smijesne ocjene)
+  je multimedijalna stanica, i ako se konzolasi trude tu ubaciti neke mogucnosti surfanja gledanje filmova i slicno to je sve premalo za sada
+  na pc.u se vrte igre posljedne generacije (najnaprednije igre na trzistu, malo su se konzole priblizile sa HD.om ali to je smijesno kad spojim svoj pc na HDTV i pustim recimo bc2)
+ igranje online je dostupno na masu nacina (dok si konzolom ogranicen recimo xbox.om na njihovu mrezu koju jos gamad naplacuje, koja nije kompaktibilna medju platformski s istim naslovom na drugoj konzoli)
+ s vremenom pc se nadogradjuje i prati korak s vremenom, konzola je tamo di je bila kad je izasla jedini nacin nadogradnje je kupovanje nove generacije
+ na pc.u su igre daleko kompleksnije i imaju dublju razinu zahtjevaju vise, nude vise, jednostavno su puniji proizvod na kraju
+ ogroman comunity, mrezne igre sa od 64-1xxx igraca, ogroman broj besplatnih igara, webbrowser igara, besplatnih mmorg.ova ....
+ dok na pc.u mozes igrati svaki zanr jednako dobro (sto se tice kontrola) na konzoli se mozes jebati igrajuci rpg ili rts ili bilo koji tip igre koji zahtjeva vise radnji od stiskanja 2 gumbica
+ modanje (nikad cuo ni za jedan mod za konzole. mozda sam tu i krivu) (dota, cs)

*

Facaa

  • ******
  • 4455
  • Full of Stars
    • www.shuma.org
Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #13 : 12. Srpanj, 2010., 14:39 »
- Windowsi
:wildboy:


Neg, kome odgovaraš, i kakve to veze ima s ičim?
I'm teaching myself to live without sleeping cause i don't trust my dreams.

*

smigl

  • **
  • 537
Odg: Pucačine zadnjih 2-3 godina
« Odgovori #14 : 12. Srpanj, 2010., 14:43 »
odg svima s glupim teorijama zarade i ne shvacanjem nacina funkcioniranja igrace industrije. a da su win minus lol, jel ti meni hoces sad win usporedjivati sa smijesnim smecem od op sustava koji se vrte na konzolama koji su slozeni u mjesec dana rada? win imaju svoje mane i musice ali to ti je kao da usporedjujemo speace shuttle 1 sa drvenim avionom iz tvoje garaze i kazemo da je speace shuttle pun bugova....

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9