HCL.HR

Komentari na listu odigranih igara

  • 792 Odgovora
  • 309867 Hitova
*

9mlg9

  • Gost
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #615 : 03. Veljača, 2017., 12:05 »
Dodana je i prva igra na ovogodišnji popis. Nakon 66 sati, a još je nisam prešao, nekako sam zaključio da bih mogao dati neke dojmove. Odlična igra i samo žalim što prva 2 nisam odigrao prije ovoga. Nažalost, ovo je bio rođendanski poklon pa sam prvo išao to prelaziti, naknadno sam došao do prva 2 nastavka.

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #616 : 03. Veljača, 2017., 12:32 »
Odlicno.. Vec dugo vremena planiram odigrat tu igru, a nikako da se uhvatim. Igrao sam Origins i odlicna je igra, nema sta.

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #617 : 03. Veljača, 2017., 14:29 »
I ja nedavno prošao Inkviziciju, također mi se svidjela ali nije tako visoka ocjena kao tvoja. Moram je staviti na listu 2016...al slažem se soundtrack je vrh  :ave:
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #618 : 11. Veljača, 2017., 13:27 »
Dodani FFXV i DE:HR. Obe vrhunske igre, iako mi je DE za nijansu bolji...

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #619 : 16. Veljača, 2017., 20:42 »
Dodao Dark Souls 2 i Mass Effect 3, dve odlične igre  :clap:

*

des3iny

  • ****
  • 1506
  • xD xD xD
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #620 : 02. Ožujak, 2017., 20:28 »
Hajd da sam napokon nešto odigrao uz GTA i Rocket League :D
Update - ABZÜ

Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #621 : 11. Ožujak, 2017., 05:02 »
Konačno uredio i finiširao Listu odigranih u 2016. sa ogromnim updejtom od čak 9 igara. Kroz 10. 11. i 12. mjesec sam oidgrao pun k.... toga. Čim je malo stisla zima  :mrgreen:
Općenito gejmerski 2016. je bila vrlo plodna i zabavna iako tu ima naslova koji traju svega par sati. Prvenstveno jer stvarno jedva palim tv, ali i malo sam manje izlazio pa bum to ispravil ove godine, a i čeka me neko poveće uređenje stana, sve manje vremena bla bla.

Dodano:

Shadow Warrior 2
Inside
Mirrors Edge: Catalyst
Quantum Break
Lumino City
Victor Vran
Broken Age
Dragon Age: Inquisition
Supreme Commander 2


Od "jačih" naslova najviše sam uživao u The Witcher 3: Hearts of Stone & Blood and Wine ekspanzijama i Batman: Arkham Knight, ali DOOM, Quantum Break i cijela Starcraft II trilogija su naslovi koje definitivno mogu preporučiti svim ljubiteljima avanture i akcije.

Od malo slabijih naslova ili studija izdvojio bih vrlo ugodna iznenađenja poput Oxenfree i INSIDE, ali Broken Age, Apotheon i Fran Bow su must play kategorija također.

Još se igralo, ali nedovoljno za listu:

Stellaris: Igra koju sam skinuo pirata, instalirao odmah i prikeljio se za monitor iduća tri dana. Nakon ta 3 dana sam ju obrisao jer mi je jednostavno žao ovo ne kupiti. Instant ljubav za sve fanove ogromnih turn based/RTS strategija u svemiru i ovo planiram uzeti čim malo spuste cijenu jer ima potencijala i imam dugotrajne planove za ovu igru :D

PES 2017: Imam i dan danas nekoliko zamjerki što na fiziku što na suce i neke druge elemente gameplaya ali je poslužio kao vrlo dobra zabava kad se kod mene okupilo društvo koje voli i zna tu i tamo "bacit" PES. Nije original, nemam otključane sve modove i nisam ga baš igrao samostalno pa ne želim sudit.

Bez obzira na neke sumnjive fajlove da ih tako nazovem, drago mi je što sve više i više igara kupujem.
Iako se trenutno jako slabo igra 2016. je doista bila odlična godina. U 2017. postoji plan nabavka PS4 ali nekako sumnjam  :wildboy:
Živjeli.

 :piva:

« Zadnja izmjena: 11. Ožujak, 2017., 15:57 malimicek »
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #622 : 11. Ožujak, 2017., 22:38 »
Lijepo.

*

14maxx

  • **
  • 293
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #623 : 09. Travanj, 2017., 12:37 »
Dodan i AC2 na listu. Vrhunksa igra i vjerovatno najbolji naslov u serijalu. Trebao je još i Bloodborne ići na listu, ali ubaciću ga kad prežvakam i The Old Hunters DLC.  :kava:

*

des3iny

  • ****
  • 1506
  • xD xD xD
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #624 : 24. Travanj, 2017., 13:33 »
Update - Renowned Explorers: International Society
Topla preporuka za ekipu koja voli strategije sa roguelite elementima

*

9mlg9

  • Gost
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #625 : 24. Travanj, 2017., 15:21 »
Pokemon White za Nintendo DSi dodan na listu. Prva igra odigrana do kraja na DSiju. "Do kraja" koliko se može offline, bez prijatelja da trejdaš pokemone :D

*

WEAPONX

  • *****
  • 2209
  • Doom-driven
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #626 : 24. Travanj, 2017., 16:23 »
Sad na Black/White 2 koja je po meni još bolja. Imam nekih pedesetak sati trenutno i grindam na Victory Roadu.
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep.    PREĐENE IGRE | PLAYLISTA | IKONE

*

9mlg9

  • Gost
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #627 : 24. Travanj, 2017., 20:16 »
Moram skinuti rom ( :ne: :ementaler:). White mi je došao s DSijem original, predivan je. Al da, mislim da ću svakako ići dalje na White2, bio bi red.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #628 : 27. Travanj, 2017., 19:10 »
Uf nisam dugo napravio update liste.

Quantum Break - Na prvi dodir s igrom, nisam bio najsretniji s konceptom igre + epizodnih serija pogotovo ne ubačenih između ACT-ova. No nasreću sve se savršeno uklapa u mozaik, jer je i igra te serija u vrhunskoj produkciji, tako da na moju sreću ovo je bio vrlo uspiješan i iznenađujuć eksperiment od ljudi iz Remedya. Priča. Moram se vratiti na nju. Ajme. Predobra. Drugi dio igre sam maznuo u jednom dahu, iako nije to nešto impresivno budući da se radi o 7 sati od ukupnih 14 koliko sam potrošio na igru. Likovi su toliko upečatljivi i sjajno karakterno napisani, da sam osjetio nevjerovatno povezanost između svih njih. Preporuka apsolutno svima, ovakav storyteling se jednostavno mora odigrat!  90/100

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - Vidio sam da kolega skida igru, rekoh, mogao bi i ja. Nisam požalio. Udario sam po igri i prešao ju za nešto više od 5 sati. Ima puno toga zbog čega bi igru mogao pokopati, jer ju je vrijeme ne pregazilo nego i uništilo. Srećom nisam si uspio pokvariti samu igru i uživanje unatoč zubu vremena. Grafički igra je očajna za današnje pojmove; sterilno i dosadno po pitanju level designa. Napucavanje je komično, loše i poželiš da ga ova igra nema. Riddick i njegova dva Ulaksa dovoljno velik su razlog da se ponovno pređe ova igra, koja pogleda li se Metacritic drži odličnu ocijenu 80/82, PC i X360 verzija. Sama priča i jako malo novih stvari u odnosu na nastavak igru nemogu približiti originalu, ali svaka sekunda uz Riddicka i njegov glas u bilo kojem trenutku je jednostavno dragocijena. 60/100

Deus Ex: Mankind Divided - A Criminal Past - Iako su prošli mjeseci kako sam završio vrlo dobar Mankind Divided (štoviše bolji mi je nego Human Revolution); igrao mi se još novi Deus Ex, pa sam se bacio na treći, tj. svoj prvi story DLC - A Criminal Past. Level design A Criminal Pasta je jednako dobar kao i cijela igra. Zatvor i pit u kojem cijelo vrijeme boravimo su odlično dizajnirani i baš je bilo ugodno provest u ovom DLC-u nešto više od pet sati. Skupilo se dobar broj lijepih screenshota. Atmosfera DLC-a je vrlo dobra, ali su mi sporedni likovi karakterno totalno off. Zanimljivog izgleda; ali karakterno napisani ono - nula. Šteta, jer je plot i istraživanje odlično. 73/100

Killzone Shadow Fall - je vrhunski FPS, ali osrednja Killzone igra. Iako sam ju prešao prije sedam dana, doslovce mi je trebala Killzone wikipedija kako bih se sjetio svega iz igre; jer sam većinu toga zaboravio. A Killzone igre s PS3 igraćeg sistema kada si odigrao prvi put zapamtio si za cijeli život. Ono što me još veseli, što u igri ima par naznaka u vidu novina, da postoji neobjašnja sudbina likova iz predhodne dvije igre. Tako da se veselim tom danu kada će biti najava za novu Killzone igru. Što se tiče same core mehanike gameplaya, sviđa mi se suradnja sa Droneom, odnosno OWL-om, baš zbog PS4-evog kontrolera i mogučnost korištenja touch pada. 70/100

Uncharted 4: A Thief's End - Boss borba, kraj igre, kraj priče, završni dio igre; sve je genijalno odrađeno kao završetak jedne sage koja mi je naravno izmamila suze na oči, jer sam strašno veliki fan serijala bio i bez ove igre; igra koja mi je kroz svoju avanturističko istraživačku narav spojila najdraži žanr - napucavanje u jednu koheziju u kojoj se Uncharted 4: A Thief's End popeo na vrh svega ikad što sam odigrao. Iako bih naravno volio da nadmaše sve ovo i sami sebe i isporuče nam novu ili nove igre, ovo je vrlo vjerojatno iako tužno, ipak najbolji mogući završetak Drakeove priče. Serijal za kupit si škrinjicu i držat igre u kolekciji, kao i naravno konzolu da se bar jednom u dve godine podsjetiš šta ovaj serijal znači za žanr i videoigre. Uncharted 4: A Thief's End je dokaz da su igre umjetnost i ravnopravan izričaj ostalim umjetnostima. Za kraj skidam kapu do poda tvorcima i svima koji su radili na ovoj igri; u svakoj sekundi je vidljivo koliko je ljubavi i pažnje posvećeno ovom mega projektu. Hvala Vam gospodo.
 100/100

Ratchet & Clank - Igru da nemoram vratiti bi definitivno zadržao u kolekciji, što bi značilo da ću ju definitivno nabavit opet. Htio sam ju odmah poslije zaigrat u challenge modu, no ipak ću ostavit si drugi prelazak kada već malo pozaboravim o igri, pa da mi taj drugi prelazak isto bude wow. Igra je apsolutno za sve uzraste i teško da se nekome nebude svidjela. Možda najbolji mogući poklon za nekog tko pohađa osnovnu ili srednju školu, a da nije zaigrao igru. Kraj igre mi je dobar; odličan boss, ali sami kraj sam mislio da će ipak biti spektakluk kakva je i cijela igra; no bitno da nisam razočaran. Užasno se veselim sljedećoj igri koju ću sigurno nabaviti. U podnaslovu iznad logoa igre, sam napisao kako mi je zapravo drago da nisam igrao prijašnje igre u serijalu. Možda sam čudesa propustio, ali ovakvo lijepo HD izdanje kao nekakav reboot serijala je legao sjajno. Nabavite igru vi koji niste, nećete zažaliti...
 92/100

*

9mlg9

  • Gost
Odg: Komentari na listu odigranih igara
« Odgovori #629 : 27. Travanj, 2017., 19:21 »
Uncharted <3 Mnogi će reći da je gameplay nikakav itd., ali meni iskreno najdraži serijal igara koji sam ikada igrao i posve shvaćam i potpisujem sve što si napisao. Ovo ljeto imam u planu posuditi PS4 od frenda samo da odigram četvrti dio.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9