HCL.HR

Lista odigranih igara 2017.

  • 15 Odgovora
  • 25345 Hitova
*

Cole

  • Moderator
  • ******
  • 12261
    • CroSimRacing
Lista odigranih igara 2017.
« : 31. Prosinac, 2016., 11:29 »
Tema po uzoru na prošlogodišnju Listu odigranih igara.
Ovo je službena HCL tema/dnevnik igranja i dopušten je jedan post po useru, bilo kakvo komentiranje vezano za ovaj topik, obavljat ćete ovdje.
_________________________________________________________

# svaki user rezervira po jedan post u temi i nadopunjuje listu pređenih igara.
# igre nemorate prijeć uzduž i poprijeko ili do kraja.
# bitno je ostaviti kratki dojam u najviše dvije tri rečenice, te dat adekvatnu ocjenu.
# slobodno možete uz svu svoju subjektivnost dozirat i malo objektivnosti u vašem ocjenjivanju pojedine igre.
# bitno je označit platformu na kojoj igrate igre, kao što je također poželjno da označite što ste zadnje igrali.
# budite kreativni.


________________________________________________________

Assassin's Creed - Iako je prošlo nešto manje od deset godina što sam odigrao prvi Assasins Creed, kako sam pogledao film, dobio sam želju za Altaïrovom pustolovinom. Kako je prva igra bila testiranje IP-a i njegova koncepta, pomalo sam šokiran koliko je stvari sad do zadnje igre ostalo prisutno. Da se napravi Remaster prve AC igre, sigurno bi bio prvi u redu za igranje. Igra je puna tehničkih propusta i užasno spora u više segmenta. Abstergo, cijeli početak s Animusom, Desmond, ajme sve je toliko prokleto dosadno da me ubijalo završiti igru. Priča je ajmo reć okej. Ima kul scena igra nekad, no ubija me, što je sve toliko prokleto sporo. Traznicija između gradova je isto bila naporna. 67/100


Battlefield 1 - Iako je krenulo jako jako dobro, kampanja se pokazala kao potpuni promašaj kako konceptualno, tako i izvedbom. Najveća žal ide u tom smjeru, što ova igra ima potencijala da ima najbolju FPS kampanju ikada. Kada sam krenuo u prvu priču, odnosno prvu misiju, vrlo brzo sam postao oduševljen. Odlična misija, odlično zamišljeno. Fantastično mi je bilo šuljanje i mjesto radnje i kretanje po istoj mi je bilo pravo osvježenje u FPS igrama. Sjajan uvod u kampanju i nakon druge misije sam već mislio kako igra ima fantastičnu kampanju. Kakvo osviježenje za žanr! Druga misija je rasturila, gameplayom i audiovizualnom prezentacijom. Tri preostale priče su mi jednostavno predosadne, prenezanimljive i nikako mi nisu sjele u BF WW1 svijet. 69/100


Unravel - Krenuvši igrat igru, u uvodnih sat vremena nisam ni slutio da će mi Uravel, toliko prirastat srcu da ću ju smatrat jednom od najdražih igara ikada. Kakvo remek djelo; kakva priča; kakve emocije. Igra te natjera da zaplačeš, da im se pokloniš i da skineš kapu ljudima. Uravel je nešto kao Journey na PlayStation platformi; ali meni puno više emocije, puno ljepša igra i jednostavno sam se našao u par trenutaka da razmislim o životu i o cijelom svijetu. Jako puno toga igra ne govori, ali gotovo maksimalno kaže. Ultra zabavan protagnoist Yarny (klupko glupko) prirasao mi je srcu. Intuitivne zagonetke, sa još intuitivnim kretanjem. U Uravelu se ne leveliraš, kako si završio igru, tako si je i započeo. Pregenijalni leveli, glazba, art, taj real feel grafike uz savršen design, ja nezz, od mene čista desetka. Ovo kad ti igra napravi da ti srce jače lupa i kad se zamisliš šta si ti to sada odigrao; to znači da je to to. Nemam zamjerke na ništa. Meni je trebalo 9 sati. Najugodnija igra ikad, koja se igra sa srcem i emocijama. Čas si maksimalno tužan, čas sretan. Što reć još; istinsko remek djelo.  100/100

Watch_Dogs II - Marcus, likovi, geek/haker outfiti, hipsterstvo, cijelokupna prezentacija Deadseca, ma sve mi je na jetru išlo. Jedinica mi je bila super i u priči i u Aidenu, jer je nekako mračna i mistična bila; ovdje je sve veseo, svjetlo, sami plot dosadan, naporan, nezanimljiv. Oružja su mi užas. Parkour mi je čak bio nezgrapan, isforsirajuć i u masu trenutaka činio mi se neprirodan. Vožnja iako se činila na prvu da je malo napredovala od jedinice - nije. Igra takvog kalibra si nebi smijela dopustiti takav užasan, djetinjast, arkadan vozni model. Svaki čas koji sam mogao rađe sam otrčao par km nego sjeo za volan. Ali kohezija vožnje, likova, priče i cijelokupne igrine prezentacije mi se zgadila tako da sam nepovratno odustao od igre.  58/100

Quantum Break - Na prvi dodir s igrom, nisam bio najsretniji s konceptom igre + epizodnih serija pogotovo ne ubačenih između ACT-ova. No nasreću sve se savršeno uklapa u mozaik, jer je i igra te serija u vrhunskoj produkciji, tako da na moju sreću ovo je bio vrlo uspiješan i iznenađujuć eksperiment od ljudi iz Remedya. Priča. Moram se vratiti na nju. Ajme. Predobra. Drugi dio igre sam maznuo u jednom dahu, iako nije to nešto impresivno budući da se radi o 7 sati od ukupnih 14 koliko sam potrošio na igru. Likovi su toliko upečatljivi i sjajno karakterno napisani, da sam osjetio nevjerovatno povezanost između svih njih. Preporuka apsolutno svima, ovakav storyteling se jednostavno mora odigrat!  90/100

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena - Vidio sam da kolega skida igru, rekoh, mogao bi i ja. Nisam požalio. Udario sam po igri i prešao ju za nešto više od 5 sati. Ima puno toga zbog čega bi igru mogao pokopati, jer ju je vrijeme ne pregazilo nego i uništilo. Srećom nisam si uspio pokvariti samu igru i uživanje unatoč zubu vremena. Grafički igra je očajna za današnje pojmove; sterilno i dosadno po pitanju level designa. Napucavanje je komično, loše i poželiš da ga ova igra nema. Riddick i njegova dva Ulaksa dovoljno velik su razlog da se ponovno pređe ova igra, koja pogleda li se Metacritic drži odličnu ocijenu 80/82, PC i X360 verzija. Sama priča i jako malo novih stvari u odnosu na nastavak igru nemogu približiti originalu, ali svaka sekunda uz Riddicka i njegov glas u bilo kojem trenutku je jednostavno dragocijena. 60/100

Deus Ex: Mankind Divided - A Criminal Past - Iako su prošli mjeseci kako sam završio vrlo dobar Mankind Divided (štoviše bolji mi je nego Human Revolution); igrao mi se još novi Deus Ex, pa sam se bacio na treći, tj. svoj prvi story DLC - A Criminal Past. Level design A Criminal Pasta je jednako dobar kao i cijela igra. Zatvor i pit u kojem cijelo vrijeme boravimo su odlično dizajnirani i baš je bilo ugodno provest u ovom DLC-u nešto više od pet sati. Skupilo se dobar broj lijepih screenshota. Atmosfera DLC-a je vrlo dobra, ali su mi sporedni likovi karakterno totalno off. Zanimljivog izgleda; ali karakterno napisani ono - nula. Šteta, jer je plot i istraživanje odlično. 73/100

Killzone Shadow Fall - je vrhunski FPS, ali osrednja Killzone igra. Iako sam ju prešao prije sedam dana, doslovce mi je trebala Killzone wikipedija kako bih se sjetio svega iz igre; jer sam većinu toga zaboravio. A Killzone igre s PS3 igraćeg sistema kada si odigrao prvi put zapamtio si za cijeli život. Ono što me još veseli, što u igri ima par naznaka u vidu novina, da postoji neobjašnja sudbina likova iz predhodne dvije igre. Tako da se veselim tom danu kada će biti najava za novu Killzone igru. Što se tiče same core mehanike gameplaya, sviđa mi se suradnja sa Droneom, odnosno OWL-om, baš zbog PS4-evog kontrolera i mogučnost korištenja touch pada. 70/100

Uncharted 4: A Thief's End - Boss borba, kraj igre, kraj priče, završni dio igre; sve je genijalno odrađeno kao završetak jedne sage koja mi je naravno izmamila suze na oči, jer sam strašno veliki fan serijala bio i bez ove igre; igra koja mi je kroz svoju avanturističko istraživačku narav spojila najdraži žanr - napucavanje u jednu koheziju u kojoj se Uncharted 4: A Thief's End popeo na vrh svega ikad što sam odigrao. Iako bih naravno volio da nadmaše sve ovo i sami sebe i isporuče nam novu ili nove igre, ovo je vrlo vjerojatno iako tužno, ipak najbolji mogući završetak Drakeove priče. Serijal za kupit si škrinjicu i držat igre u kolekciji, kao i naravno konzolu da se bar jednom u dve godine podsjetiš šta ovaj serijal znači za žanr i videoigre. Uncharted 4: A Thief's End je dokaz da su igre umjetnost i ravnopravan izričaj ostalim umjetnostima. Za kraj skidam kapu do poda tvorcima i svima koji su radili na ovoj igri; u svakoj sekundi je vidljivo koliko je ljubavi i pažnje posvećeno ovom mega projektu. Hvala Vam gospodo.
 100/100

Ratchet & Clank - Igru da nemoram vratiti bi definitivno zadržao u kolekciji, što bi značilo da ću ju definitivno nabavit opet. Htio sam ju odmah poslije zaigrat u challenge modu, no ipak ću ostavit si drugi prelazak kada već malo pozaboravim o igri, pa da mi taj drugi prelazak isto bude wow. Igra je apsolutno za sve uzraste i teško da se nekome nebude svidjela. Možda najbolji mogući poklon za nekog tko pohađa osnovnu ili srednju školu, a da nije zaigrao igru. Kraj igre mi je dobar; odličan boss, ali sami kraj sam mislio da će ipak biti spektakluk kakva je i cijela igra; no bitno da nisam razočaran. Užasno se veselim sljedećoj igri koju ću sigurno nabaviti. U podnaslovu iznad logoa igre, sam napisao kako mi je zapravo drago da nisam igrao prijašnje igre u serijalu. Možda sam čudesa propustio, ali ovakvo lijepo HD izdanje kao nekakav reboot serijala je legao sjajno. Nabavite igru vi koji niste, nećete zažaliti...
 92/100

________________________________________________________

ZADNJE PREĐENO: Ratchet and Clank
TRENUTNO SE IGRA:  Beyond: Two Souls
_________________________________________________________
2011. | 2012. | 2013.  | 2014.  | 2015.  | 2016.
U naslovu igre je linku u kojem se nalazi konkretniji dojam od ovog sažetog.
« Zadnja izmjena: 27. Travanj, 2017., 20:09 Cole »

*

WEAPONX

  • Moderator
  • *****
  • 2057
  • Doom-driven
Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #1 : 31. Prosinac, 2016., 11:29 »
Batman: Arkham Knight - [09/10] - [22:35] - Prvi put kad sam je pokrenuo, prije reizdanja i na staroj grafičkoj, igra ne da je štekala, već se nije ni prikazivalo ništa osim dijelova wireframea. Nakon patcheva i reizdanja te nove grafičke kartice radi na 60 FPS-a sa povremenim dropovima u određenim situacijama, ništa ozbiljno što bi previše utjecalo na gameplay. Kad je bio najavljen, Batmobile mi se činio kao fors, prisilni dodatak igri ubačen u ime inovacije. Drago mi je da sam bio u krivu jer je taj segment gameplaya lijepo integriran u ostatak igre te je zabavan. Priča je još jednom na razini, u rangu sa najboljim Batman pričama i držala me na rubu stolca cijelo vrijeme. Pretpostavljam da je ovo kraj Arkham sage i ako je, dobar je to kraj. Baš me zanima čega će se Rocksteady uhvatit sljedećeg.

Pokemon Blaze Black - [09/10] - [37:04] - Mod koji rješava sve probleme koje sam imao sa ovom igrom. Za početak, čini igru puno izazovnijom, plus svi pokemoni do pete generacije su dostupni tako da je moguče kompletirati nacionalni pokedex bez trejdanja. Nisam igrao 3DS naslove, ali do sada Black&White i Black 2&White 2 mi imaju najbolje priče i volim kako se igre nadovezuju jedna na dugu. Volio bih da ovo rade češće umjesto da samo rimejkaju stare naslove svake dvije godine.

Pokemon Blaze Black 2 - [09/10] - [56:20] - Što reći, a da nije već rečeno na svakoj listi unazad par godina. Igrano uglavnom na poslu kroz period od dva mjeseca. Ova igra mi sada predvodi listu igara koje prelazim ritualno minimalno jednom godišnje. Šema je ista kao i kod Blaze Blacka, svi pokemoni su dostupni unutar igre bez trejdanja ili prebacivanja iz ranijih igara te je igra mrvicu izazovnija.


TRENUTNO SE IGRA: --------------------


2011.  |  2012.  |  2013.  |  2014.  |  2015.  |  2016.
« Zadnja izmjena: 30. Travanj, 2017., 16:40 WEAPONX »
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep.    PREĐENE IGRE | PLAYLISTA | GAMERSKI RJEČNIK | IKONE | PRAVILA

*

bartul_9

  • *****
  • 3309
  • Welcome to the matrix.
Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #2 : 31. Prosinac, 2016., 11:30 »
Star Wars Knights of the Old Republic PC Zazelio sam se necega iz Star Wars univerzuma i ovo je bio pun pogodak, savrsenstvo od igre.Odlicna prica koja te drzi zakovanog za ekran od pocetka do kraja, brutalno dobri likovi koji ce zauvjek ostati u sjecanju i gameplay koji kida.Mislim da je za sve ljubitelje SW univerzuma ova igra obavezno stivo, a kako za njih tako i za sve ljubitelje pravog RPGa.Sigurno ce pasti jos jedan prelazak sa drugim odabirima kad opet dobijem zelju za igranjem. 97/100

Trenutno se igra: SW Kotor 2 The Sith Lords
« Zadnja izmjena: 02. Siječanj, 2017., 21:54 bartul_9 »

*

Hrv4tin4

  • Moderator
  • ******
  • 4713
  • Bez predrasuda
    • Steam
Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #3 : 31. Prosinac, 2016., 11:34 »
1. Watch Dogs 2 - 87/100
Izvrsna i zabavna igra koja je dosta napredovala u smislu gameplaya, ali mi je priča u dvojci kao i sami likovi puno lošije odrađena... Isto tako mislim da pomalo fali grindanja jer se novci jako brzo skupe i jednom kada se kupi dron igra je 10x lakša (naravno ovisi od osobe do osobe hoće li ga koristiti ili ne) a dron sam uspio kupiti nakon samo 2 misije... Inače genijalna igra koja me držala 25+h, ali ne planiram nabaviti season pass za ovaj nastavak.

2. Assassins's Creed Chronicles: China - 70/100
Pojednostavljen AC serijal koji bi bio idealan za igranje na prijenosnim konzolama ili na tabletu. Ovo mi pomalo liči na platformer s elementima AC i njihovim likovima. Malo me zasmetalo što su gadgeti praktično beskorisni jer se s njima ne množe nikoga ubiti nego samo napraviti distrakciju ili omamiti... Da ne mogu s noževima ubiti najobičnijeg lika mi nije nikako jasno... Zabavio se jesam, no igra je zaista prekratka... :(


3. Assassin's Creed Chronicles: India - 65/100
Meni možda i najslabija karika serijala. Indija kao zemlja, povijest, kultura mi je totalno neprivlačna... Jedina razlika između ove i prošle igre je ta da sada nema noževa za bacanje nego chakram koji se može odbijati od razne površine, ali opet ne može nikoga usmrtiti... Dodali su (ako se ne varam) i neke master likove koji se skrivaju po vašim mjestima za skrivanje i ako se ne koristi eagle vision odmah ste mrtvi čim im dođete blizu... Priča neinsteresantna, dosadna, bezveze...

4. Assassin's Creed Chronicles: Russia - 75/100
Najbolja i najjača igra iz AC Chronicles serijala. Rusija, dosta moderno doba za jedan AC. Uveli su dosta sitnih, ali vrlo bitnih promjena koje donose barem neku raznolikost. Puška je sada došla na mjesto chakrama i noževa i konačno se može nekoga i ubiti (bilo bi čudno da s puškom neće...), dodana je kuka (slična onoj koju Batman koristi u Arkham serijalu) s kojom se može nekoga stresti i sa strujom pojedinačno ili grupno ako su u lokvi vode, itd. Puno bolja priča od 2. nastavka, interesantniji lik, igranje s 2 lika, snajperska gnijezda, itd. Ukratko najbolja igra cijele trilogije.

5. Aragami - 59/100
Solidna stealth igra koje je zapravo prejednostavna i može se završiti kompletna priča u cca 5h igranja... Kažem prejednostavna jer dok ste u mraku skoro vas nitko ne može skužiti dok ne dođe na cca 1m udaljenosti od vas, a čak i tada ne skuže odmah nego kreće potraga u silu jesam li ja tamo nešto vidio ili ne... Priča je solidna, pomalo predvidiva, ali ima par obrata koji nisu nešto WOW!, ali opet dobro dođu.

6. Just Cause 3 - 89/100
Znam da je mnogima ova igra banana, ali sada, dugo vremena nakon izlaska - oborila me s nogu. Nema nikakvih tehničkih problema, igra izgleda prekrasno, otoci, plaže, sunce, more, ma godišnji odmor u svijetu igara. Priča, fizika, realističnost je totalna banana i to s razlogom. Ova igra je namjenjena isključivo guštanju i ničem drugom. Kad sam se htio ispucat, smirit, ne nervirat onda sam igrao ovo čudo i stvarno se opustio. Nema problema oko rješavanja misija, nema taktiziranja, nema ničeg - samo kaos, destrukcija, glupiranje i zabava. Inače nisam pobornik toga, ali ovo me oduševilo. Prešao i sve DLCove koji su osrednji, ali daju dobre bonuse i oružja. Još samo da na Steam sjedne multiplayer i to bi bilo to  :hiha: 


7. Dirt 3 - 70/100
Solidna arkadna vožnja koja se super grafički drži za svoje godine. Želio sam uživati isključivo u rally-u, ali su me prislili i da igram one gluposti kada izvodiš trikove s autom, vožnja utrka u krug, itd. POmalo razočaran igrom, ali ako se maknu asistencije i igra s pogledom iz kabine igra pruža izazov, dok je s uključenim asistencijama igra doslovno no brainer + oni jockeri za vraćanje vremena unatrag...


8.Dangerous Golf - 68/100
S obzirom da je igru razvio vrlo mali tim ljudi ne mogu se očekivati čuda, no igra sama po sebi je zabavna dok se ne dođe na neki viši nivo kada se stvari počnu komlicirati. Igra je zamišljena s određenim zadatcima, ciljevima koji polako počinju biti sve teži i obskurniji i sve se ponavlja na istim lokacijama s drukčije raspoređenim predmetima ili kompletno drugim inventarom. Igra je super, ali kada vidim naziv golf očekujem opuštanje, a ne neku napetu situaciju gdje moram odraditi xy štete ili se natjecat s vremenom da nešto napravim. Igra je u globalu super, samo jednostavno, nije za mene...

Trenutno se igra: Fallout 4, NARUTO SHIPPUDEN Ultimate Ninja STORM Revolution, Dragon's Dogma: Dark Arisen, Company of Heroes 2 (MP)
« Zadnja izmjena: 19. Veljača, 2017., 10:34 Hrv4tin4 »

*

9mlg9

  • ***
  • 853
Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #4 : 31. Prosinac, 2016., 14:56 »
1. Dragon Age Inquisition - 95/100
Prvo da naglasim da još nisam gotov. Odigrao sam 66 sati pa mislim da mogu reći neki svoj sud. Osobno mi je jako jako žao što mi je ovo prvi Dragon Age, ali previše volim ovog lika da bih sad ispočetka igrao Origins i 2 pa pokretao Inquisition ispočetka, iako ću ih odigrati svakako. Priča fenomenalna, soundtrack u top 3 ikada, likovi jako zabavni (Iron Bull me baš pošteno nasmijao u par situacija). Osobno, čak bolja od razvikanog Skyrima. Prešao sam Skyrim, volim tu igru, ali nekako mi ova priča ipak mnogo više odgovara.

2. Pokemon White - 80/100
60 sati zasad. Vrlo dobra igra. Priča isto solidna, Pokemonska. Igra me toliko primila da sam 15 sati odigrao u valjda 2 dana. Not one of my proudest moments. Isto tak valja reći da su mi ovo prvi pokemoni na Nintendo konzoli. Na prastarom Visualboy Advanced emulatoru sam ih odigrao masu, od originalnih Red, Blue, Green, Yellow, preko Silvera pa nadalje. E sad se zasigurno pitate "Pa Matija, kvragu, kad je toliko hvališ, kako to samo 80?" Jer mi fale neke stvari. Prije svega, mobitel kojim te zovu treneri s kojima si se borio prije da se ponovno borite. Bilo je u prastarim Pokemonima i malo začini grindanje. Ne, ovdje nema, jednom ste se borili, doneso. Ok, ima ona arena, ali nije to to. Nadalje, igra je loše ostarila. Ako nemate Internet, a DSi je motherfucker spojiti na WiFi, doslovno ne možete ući u jedan grad u igri. Nema, ne postoji za tebe sinko. Tak da eto. Odlična igra, ali zahtijeva puno mindless grindanja, čak više no što je obično za Pokemone, ali ne mogu reći da se nisam zabavio.

3. Mortal Kombat Komplete Edition - 79/100
Upalio sam stari PS3 malo i prelazio igre koje do sada nisam prešao do kraja, pa sam tako prvo naletio na Mortal Kombat Komplete Edition, odnosno Mortal Kombat 9 iz 2011. Igra je dobro ostarila, i dalje to dobro izgleda. Mehanike su dobre, tučnjava na jako dobrom nivou. Samo... Igra je teška. Fakat jebeno teška. Ne znam jel do broja mojih prstiju ili kaj, ali teška je :D Tak da, uživao sam, priča je onak, nit smrdi nit miriši, ali zabavna igra za potrošiti par sati. Ili malo više ako umirete kao ja.

4. Injustice: Gods Among Us - 79/100
Isto kao i Mortal kombat, samo što je malo interesantnija priča, malo je lakša igra, ali mi je zato sama tučnjava lošije sjela. Isto 79/100 jer, iako to nisu loše igre, Pokemonima, u kojima sam unatoč manama mnogo više uživao, sam dao 80. Suvišno je pričati o starenju, igra je svega stara 4 godine, za razliku od 6 Mortal Kombata, i dalje jako lijepo izgleda, unatoč tome što je igrana na PS3.
« Zadnja izmjena: 15. Lipanj, 2017., 01:02 9mlg9 »

*

14maxx

  • *
  • 133
Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #5 : 31. Prosinac, 2016., 15:30 »
1. Far Cry Primal [PS4]

Veoma sam zadavoljan sa FC Primalom i smatram da je prošao nepravedno kod kritike samo zato što ima dosta sličnosti sa prethodnicima. Naravno, ja sam ga igrao neke dvije godine poslije igranja FC4 pa je možda i to uticalo na moj konačni sud. Glavnu priču, zajedno sa dosta sporednih misija sam završio za nekih 20-ak sati i još je ostalo dosta sadržaja u igri. Istina, taj sadržaj postane nakon nekog vremena dosta repetitivan i "dosadnjikav" jer se sve svodi na odlazak na određenu lokaciju, zatim ubij/pokupi nešto i vrati se. Glavna priča nije neki poseban i neviđen doživljaj, dovoljna je da poveže ostale aspekte igre u jednu finu cjelinu. Dalje, gameplay mi je bio jako zabavan, pogotovo na daljinu, kada koristim luk ili koplje. Takođe i "dodaci" u vidu bombi, "nožića", zamki dosta pomažu kod protivnika. Što se tiče AI-a relativno je solidan, iako možda lakši nego što bi trebalo. Jedinu neizvjesnost sam doživio pri završnim boss bitkama protiv Ull-a ili Batari. Jedne od stvari koje su na mene ostavile najjači utisak su svakako životinje, a pogotovo njihove animacije. Kada vidim saljozubog tigra kako skače na losa ili hvata za vrat "bika" koji je par puta veći od njega, nema boljeg osjećaja. Ali opet kod zvjeri se nalazi i moja najveća zamjerka, a to je pripitomljavanje. Mogli su i morali su to uraditi mnogo bolje od pukog bacanja mesa koje će privući bilo koju vrstu životinje bilo koje veličine. Jedino su mi bili Beast Master Hunt-ovi zanimljivi, kad moraš prvo savladati životinju da bi je mogao pripitomiti. Ali osim toga nisam imao nekih većih primjedaba na samu igru...  87/100

2. Assassin's Creed [PC]

Prvi Assassin's Creed mi se veoma dopao. Altaïr kao glavni protagonist takođe, iako mi je možda promjena njegovog karaktera došla prebrzo. Ipak, ljudi se teško mijenjaju. Pored toga, parkour mi je bio zadovoljavajući, iako se očigledno vidi, zbog silnih bug-ova, da je igra izašla prije skoro 10 godina. Proces skupljanja informacija o meti je relativno zanimljiv, ali i on ubrzo postane naporan upravo zbog jednih te istih stvari. S druge strane same assassination misije su bile i najbolja stvar u igri, iako mi je i tu falilo malo više slobode. Najgori dio igre je svakako njena tehnička strana koja je blagi užas. Raznorazni crashevi, trzuckanja na početku dok se ne promjeni host file, jako loše napravljeni save point-i su me par puta doveli do "ludila". Ali opet se i to može pripisati zubu vremena.  83/100

3. Final Fantasy XV [PS4]

Moja prva FF igra, i mogu reći da sam veoma zadovoljan. Igra je u globalu odlična, bez nekih posebno velikih mana. Grafika vrlo dobra i na običnom PS4, iako se nekada primijete slabije teksture u daljini. Dizajn likova i "životinja" je vrhunski, pogotovo boss-eva u dungeon-ima... Priča je vrlo dobra, iako na momente zna biti konfuzna, naročito pred kraj, oko 8. poglavlja. Borba i sam combat sistem sa magijama vrhunski izveden. Istina, poslije određenog levela jedino dungeon-i i imaju smisla, jer se ostale borbe svode na button mashing bez neke taktike. Karakterizacija likova je možda prouzrokovala prtiv-efekat kod mene, upravo zbog, meni, prenaglašenih emocija, gestova itd. Najveća mana u igri je definitivno 13. poglavlje, koje mi je bio najdosadniji dio igre. Ali osim toga, nemam nekih većih zamjerki. FFXV je igra koja bi se mogla svrstati u sam vrh igara prošle godine, poslije U4 i DS3.  93/100

4. Deus Ex: Human Revolution [PC]

DE:HR me je od prvog momenta oduševio svime što je nudio. Priča, atmosfera, svijet, a ponajviše sloboda u pristupu misijama. U mnogome me podsjećao na Dishonored, baš zbog te otvorenosti i slobode. Znao sam osjetiti pravo zadovoljstvo kada bih pronašao neki skriveni prolaz, ventil, kojim bih došao do cilja. Priča je veoma dobra, ali kada se na nju doda atmosfera, za mene je u fenomenalna. Kraj odličan, čak malo i filozofski, što mi se dopada. Adam Jensen, kao glavni protagonist, mi se svidio na prvi pogled. Ostali likovi ništa više od solidnih. Grafički, u ovom nadograđenom izdanju izgleda vrlo dobro. Cutscene nisu doživjele promjene pa to možda malo kvari ukupni utisak. Side-misije su odlične, sjajno pogođene. Taman ih ima dovoljno i dovoljno su interesantne i duge da ne budu zamorne. Sve u svemu, fenomenalna igra. Svaka čast developerima. Sad bi se trebao odigrati i novi MD...  95/100

5. Assassin's Creed II [PC]

Drugi nastavak AC franšize nam je donio mnogo promjena u odnosu na svog vrlo dobrog prethodnika. Prije svega u vidu novog, mnogo harizmatičnijeg i boljeg protagonista, Ezia Auditorea, koji mi se dopao na prvi pogled. Posjeduje onaj djelić ličnosti koji je falio Altaïru i uspijeva mnogo lakše održati povezanost sa nama kao igračima nego što je to radio Altaïr. Priča dvojke je odlična, mnogi će reći najbolja u serijalu. Motiv osvete, istina prežvakan u svakakvim formatima, ovdje je jako dobro odrađen. Ličnosti koje susrećemo na Ezijevom putu su i više nego vrhunske, a Leonardo prije svih. Što se tiče gameplaya popravljeno je skoro sve što mi je smetalo u jedinici. Ubačeni su novi stealth elementi i mogućnosti u pristupu borbi. Takođe, assassination misije su u mnogome popravljene, prije svega zbog raznovrsnosti, koja je falila jednici. Ali, u gameplayu se nalazi i, za mene, najveća mana igre, a to je sistem kretanja. Odrađen je u većini slučajeva sasvim solidno, ali bilo je i dosta situacija u koji sam se iznervirao zbog nekih "nespretnosti" Ezia, koje su često dovele do propadanja misije ili smrti. Sve u svemu, vrhunski naslov, koji niko ne bi smio propustiti.   92/100

6. Bloodborne + The Old Hunters DLC [PS4]

BB je definitivno jedna od najboljih igara koje sam ikada igrao, odmah iza TW3. Od prvog trenutka me je "oduvao" svakim svojim djelićem. Atmosfera i dizajn lokacija će mi ostati upamćeni kao možda i najbolji u inustriji video-igara. Kada se samo malo više obrati pažnja, lako se uočava da su skoro sve lokacije međusobno povezane i upravo taj aspekt dizajna mi je ostavio najbolji utisak. Svakako najjači adut From Software-ovih igara je gameplay koji odlikuje težina i velika količina umiranja, ali je i taj dio u BB odrađen apsolutno savršeno. Jer, BB jasno daje do znanja šta se treba i kako se treba raditi i kada se to jednom nauči igra generalno postaje "lagana". Boss bitke su sjajno ukomponovane a i sami bossevi se dovoljno razlikuju da svaki susret sa novim boss-em ostaje u odličnom sjećanju. Priča je, kao i u svakoj Soulsborne igri vješto napisana i intrigantna, ali i takođe skrivena i ostavljena igraču da je protumači kako želi. Priča u BB je odrađena toliko dobro da, kada se sve kockice poslože, dolazimo do jedne od najzanimljivijih priča koje video igre mogu ponuditi, makar za mene.
The Old Hunters DLC je samo šlag na tortu koja je već preukusna. Lokacije, boss-evi, neprijatelji, oružja, sve je to jako dobro implementirano kroz prvi i jedini DLC. Priča nadopunjuje praznine koje je ostavio glavni dio igre, bossevi su nešto teži, neprijatelji novi i raznovrsni. Sve ono što jedan DLC treba da ponudi. Kapa dole From Software za ovo remek-djelo.
  97/100

7. Assassin's Creed: Brotherhood [PC]

Radnja AC: B se nastavlja tačno tamo gdje smo stali sa dvojkom, i to radi odlično. Daje taman onoliko "podsjećanja" na radnju prethodnika koliko treba, a sama priča Brotherhooda je za nijansu slabija od dvojke ali opet vrhunski režirana sa Eziom u glavnoj ulozi. Sporedni likovi se vraćaju, tako da i oni imaju već unaprijed određene karaktere što svakako poboljšava cijeli događaj. Misije su relativno dobre. Kažem relativno, jer su glavne odlične (izuzev tail misija koje su naporne) a takođe i sporedne misije koje su vezane za druge likove, tipa Leonardove mašine ili Kristinine misije. S druge strane, misije za klanove su dosadne i nisam ih ni pretjerano igrao. Gameplay komponenta je suštinski ostala ista, uz neke male izmjene u vidu kill streak-a ili samostrijela koji su odlično implementirani. Jedna od mana koja se vuče od keca je i sistem parkour-a koji je u nekim situacijama toliko čudan bilo zbog kontrola ili mjesta na kome se igrač nalazi da jednostvano zna izazvati dosta nervoze. Takođe sam imao čudnih tehničkih poteškoća na svom, za ovu igru, odličnom PC-ju u vidu padova FPS-a ili grafičkih bugova za koje jednostavno nemam objašnjenja otkud tu i koje su mi nekada kvarlie cjelokupnu sliku.  89/100 

8. Assassin's Creed: Revelations [PC]

Treći i posljednji dio trilogije odvodi Ezija u Istanbul kako bi se otkrile tajne koje je Altair ostavio iza sebe. I to je vjerovatno i najveći adut priče AC: R, to povezivanje sa legendarnim Altairom koje je odrađeno jako dobro. Naravno, AC ne bi bio to što jeste da nema brobe sa templarima koji takođe pokušavaju doći do 5 ključeva koji otkrivaju tajnu Masyafa. Pored toga javljaju se i raznorazne političke situacije karakteristične za tadašnje Otomansko carstvo, kao što su izbor novog sultana, zavjere, izdajstva i tako dalje. Sve u svemu, priča je vrlo dobro posložena i čini dostojnu završnicu za ovakvu trilogiju. Gameplay se nije mnogo promijenio. Uveden je hookblade, kao i mogućnost pravljenja bombi, ali ni za jedno ni za drugo nisam našao neke pretjerane koristi. I dalje je AI slaba tačka serijala, neprijatelji koji prosto čekaju Eziov udarac, nikada ne napadajući u grupi, već pojedinačno. Ono što još dodatno olakšava borbu je i combo sistem, s kojim se igrač može bukvalno prošetati kroz 70-80% igre bez ijednog umiranja. Uvedeni su i nešto jači protivnici, janičari, koji bi trebali da malo izbalansiraju težinu, ali nisam siguran koliko im to polazi za rukom. Tehnička strana je sloidna, nešto bolja od prethodnika, ali opet sam nailazio na padove FPS-a i bugove na pojedinim mjestima. Uglavnom, kao što sam i ranije napisao, igra je vrlo dobra, ima nekih manjih problema, karakterističnih za serijal, ali odlično zatvaranje Eziovog poglavlja.  87/100 

Trenutno se igra: The Witcher 3: Wild Hunt GOTY [PS4], Assassin's Creed III [PC]
« Zadnja izmjena: 14. Lipanj, 2017., 16:34 14maxx »

Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #6 : 01. Siječanj, 2017., 23:14 »
ae rezerva

*

des3iny

  • ****
  • 1529
  • xD xD xD
Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #7 : 02. Siječanj, 2017., 02:24 »
╔═══════════════════════════════════════════╦════════╦═════════╦═════════════════════════════════════════════════════════════════╗
║ NAZIV PC IGRE                             ║ OCJENA ║ VRIJEME ║ MIŠLJENJE                                                       ║
╚═══════════════════════════════════════════╩════════╩═════════╩═════════════════════════════════════════════════════════════════╝
╔═══════════════════════════════════════════╤════════╤═════════╤═════════════════════════════════════════════════════════════════╗
║ The Crew                                  │   7/10 │      ?h │ Napokon završio ovo. Sad ju se čak i isplati odigrati, nakon    ║
║                                           │        │         │ što su nove ekspanzije dodale dosta stvari - primarno           ║
║                                           │        │         │ gameplay, grafička i audio poboljšanja.                         ║
╟───────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────╢
║ ABZÜ                                      │   7/10 │      2h │ Jako lijepa i jako kratka igra koja se u počecima može činiti   ║
║                                           │        │         │ dosadnim ali za završetak se isplati odvojiti tih dva sata.     ║
╟───────────────────────────────────────────┼────────┼─────────┼─────────────────────────────────────────────────────────────────╢
║                                           │        │         │ Odlična strategija sa roguelite elementima, složite ekipu od    ║
║ Renowned Explorers: International Society │   8/10 │      8h │ tri istraživača i pokušajte biti bolja ekipa od onog odvratnog  ║
║                                           │        │         │ Francuza, blje xD. Zanimljive taktičke mogućnosti tijekom       ║
║                                           │        │         │ borbe koja uključuje uvrede, komplimente i agresivnost.         ║
║                                           │        │         │ Preporuka.                                                      ║
╚═══════════════════════════════════════════╧════════╧═════════╧═════════════════════════════════════════════════════════════════╝
« Zadnja izmjena: 24. Travanj, 2017., 14:31 des3iny »

Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #8 : 02. Siječanj, 2017., 23:38 »
rez

Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #9 : 03. Siječanj, 2017., 14:11 »
rezervirano

TRENUTNO SE IGRA:
Dark Souls II, Scholar of the first sin (PC);
Shadowrun: Hong Kong extended edition (PC)
« Zadnja izmjena: 03. Siječanj, 2017., 14:17 piydek »

*

Adam Jensen

  • ****
  • 1768
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #10 : 03. Siječanj, 2017., 20:53 »
Crysis 3
Nije me oborila s nogu kao kec ali me nije ni razočarala kao dvojka. New York u džungli je jedan od najboljih settinga koje mogu zamisliti ali nažalost igra je previše linearna i ne dopušta nam neko preveliko lutanje kao što smo mogli na tropskom otoku u kecu. Isto važi i za shooting mehaniku koja je dosta dobra i napucavanje je pravi užitak ali bez previše gameplay opcija na raspolaganju. Priča je tu reda radi a ni likovima nije posvećena naročita pažnja, ali su mi Prophet i Psycho ipak prirasli srcu. Solidan završetak franšize koja je nekad mnogo obećavala.
80


Igra se: The Witcher 3, Game of Thrones: A Telltale Games Series
« Zadnja izmjena: 24. Lipanj, 2017., 00:49 Adam Jensen »
ODIGRANE IGRE U 2013.,  U 2014.,  U 2015.  

"Too bad all the people who know how to run the country are busy driving taxi cabs and cutting hair."

Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #11 : 06. Siječanj, 2017., 21:33 »
PLATFORMA: PC

 The Witcher 3: Wild Hunt – Blood and Wine & Hearts of Stone -  ekspanzije su bile nov i drag razlog da se ponovo vratim vještakovom svijetu i skratim za glavu i udove pozamašan broj zvijerki i bandita, ali i onih trećih. Oduševila me totalna promjena ambijenta i atmosfere kad sam stigla na leđima Roacha u prekrasni Toussaint. Taman kad sam pomislila da Witcher 3 ne može biti ljepši, zelena polja, plavo nebo, beskrajni vinogradi i  bajkoviti dvorci su me odmah iznova zaljubili u igru. Ali bilo je tu mnogo posla i contracta da bi se predugo uzivalo u pejzazu i ispijanju vina, ali srecom kad je ova igra u pitanju business i pleasure spadaju pod jedno te isto. Price u objema expanzijama su mi bile tako intrigantne da su me drzale pred ekranom duze nego sto sam to smjela priustit, ali zato nakon prelaska istih nemam bas zelju da se zadam u neke nove avanture ostalih igara. Sta vise da kazem, kapa dolje ekipi iz CD Projekta na ovako kvalitetnim expanzijama koje su odrađene temeljito kao i mnoge zasebne igre, a bogme utuku i dobar broj sati.
Ocjena: 95/100

Trenutno se igra: Lords of the Fallen, Styx: Shards of Darkness, The Walking Dead: Michonne
« Zadnja izmjena: 29. Travanj, 2017., 20:25 Mademoiselle »
Non temete l'oscurita - accettate il suo abbraccio (Fear not the darkness - but welcome its embrace).
 – Ezio Auditore da Firenze

Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #12 : 14. Siječanj, 2017., 22:28 »
Platforma : PC
Mass Effect 2 : 9/10
Godinu sam počeo sa jednom odličnom igrom. Prvi Mass Effect mi se nije svidio, nisam ga ni dovršio i ne znam kako sam uopce došao da igram dvicu, ali drago mi je da jesam. Likovi su zanimljivi i imaju taj neki osjećaj "realističnosti". Grafički po mom mišljenju može konkurirati s današnjim igrama. Gameplay je puno napredovao naspram prvog dijela. Ima tu nekih malih zamjerki poput : linearnih hodnika na misijama, nekih dosadnih side questova; ali sve u svemu odlična igra.

Mass Effect 3 : 9/10
Također odličan naslov. Iako svi govore da je ending loš, meni se baš svidio. I dalje ima onaj problem s linarnim hodnicima, ali napucavanje je ovaj put po meni bolje.

Dark Souls 2 : 8/10
Prešao sam na pola DS1 (rušio Windows, zaboravio spremit save  :wildboy:). Puno više mi se sviđa gameplay DS2, ali lore mi nekak ne paše. Jednostavno nema memorable likova, a i priča sama po sebi nije toliko jasna. Također i ona glupost dok umreš gubiš max healthe je užas.

F.E.A.R 1 : 8/10
Veoma dobra pucačina. Story je zanimljiv, ali je mogao biti bolje ispričan. Gameplay postaje repetitivan nakon pola igre.

F.E.A.R 2 : 7/10
Story je bezveze, napucavanje mi se činilo mrvicu bolje na početku, ali je postalo dosadnije od jedinice.

Tomb Raider : 8/10
Ponovno pređena igra. Priča mi se sviđa, iako likovi nisu baš predobro napisani. Gameplay je bolji od Uncharted-ovog, ali je prejednostavan, više puta sam umro nekom svojom gluposti nego od enemya.

Persona 3 FES : 10/10
Masterpiece. Kod igre mi se sve sviđalo osim grindova, ali to mogu lagano zaobiči. Priča je odlično napisana i dugo će mi ostati u sjećanju.

Alan Wake : 9/10
Zanimljiva priča koja ostaje misterija čak i na kraju, što mi baš nije dopalo s tim da za sad nema 2. Gameplay mehanika je zanimljiva, ali pri kraju već postaje zamorna.

Outlast 2 : 7/10
Priča mi se svidjela na početku i kroz cijelu igru, ali kraj je užasan i treba biti popravljen. Gameplay mi se svidio s nekim novim mehanikama, ali je istovremeno bio frustrirajuć, i zbog toga se i gubila napetost u igri. Veliki plus je dio u skoli, jer da je cijela igra imala takvu atmosferu, dvaput bih razmislio o prelaženju
« Zadnja izmjena: 12. Svibanj, 2017., 18:56 mile159 »
Mess with the best and die like the rest

Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #13 : 16. Siječanj, 2017., 23:45 »
Far Cry Primal
jedva sam cekao da odigram igru, igra je jako jako slicna predhodnim nastavcima ali ima nekih noviteta, taming zivotinja mi se jako svida kao i neka oruzja kao na primer praćka, i ideja sa kamenim dobom ej bial jako dobra
9/10

Assassin's Creed
Skinuo prvi deo zbog toga sto sam pogledao film, mogu reci da je najbolja igra u serijalu, sve je bilo jednostavno, skupi neku vrstu intela i ubij metu, combat sistem nije bio toliko pojednostavljen kao u novijim igrama, i dakako prica je savrsena koja im je dala prostora za jos hrpu nastavaka,samo pred kraj igra postaje dosta repetativna
8/10

Outlast
Nikada se nisam ovako usro igrajuci igru, igra pomera granice normalnosti i ne trudi se nista skriti, prica je jako dobra samo nepotrebno iskoplikovana, jedina zamerka je to sto je igra previse jednostavna i checkpoint system previse olaksava stvari
9.5/10

GTA San Andreas
Uhvatila me nostalgija pa sam opet poceo igrati i presao, jednstavno najpopularnija i najbolja gta igra ikada,cak je imala dosta nekih rpg elemenata koje noviji delovi nemaju te ih je GTA V u nekoj kolicini vratio,obozavam sve te sitne reference koje su ubacili u igru te i gluma koja je fantasticno odrađena
10/10

Assassin's Creed: Revelations
Zadnja igra koaj mi je ostala da predem u serijalu i koju sam napokon presao,igra je slicna dvojci i brotherhoodu, i daljemozes obnavljati shopove i dobiajti novce svakih 20 minuta, i dalje imas svoje assassine koji te stite i koje mozes slati na misije u razlicite gradove, misije su nadasve kreativne i dobara je posao odraden, Istanbul  je pun zivota te je verno prikazan i igra ima puno istorijskih licnosti koje igraju jako vaznu ulogu.Od novih stvari dolaze bombe koje se mogu kraftati od razlicitih materijala sto omogucuje puno kombinacija te kuka koja omogucava lakse kretanje po gradu, jako dobra igra i zalosno sto je serijal propo nakon Eziove trilogije
10/10

Call of duty 1
zahvaljujuci tome sto smo poceli raditi 2 svetski rat u skoli isnstalirao sam ovo cudo od igre da malo ponovim gradivo, stvarno igra koaj je donela revoluciju u gaming zahvaljujuci svojoj savrsenoj kampanji i multiplayeru
8/10

Call of duty 2
Ista stvar ko kod prve igre, samo je dvojka dosta graficki poboljsana sa dodacima novih oruzja, sa puno boljom kampanjom i također zabavnim multiplayer modom
8/10

Battlefield 1
Presao single player kampanju, lepo su to napravili, nastojali su prikazati sto vise ratista i uz to uklopiti neku pricu te su napravili kompromis s tim ratnim pricama sto je donekle i dobro ispalo, mada nema nekih sada epic scena koje znaju biti videne u call of duty kampanjama, dice nikada nije ni znao raditi single player kampanje
7/10

Resident Evil 7: Biohazard
Nesto najbolje sto sam ikada odigrao, igra je jednostavno fantasticna, prica m ise ajvise svidjela, i to sto te igra ne vodi za ruku te moras malo sam misliti svojom glavom u nekim situacijama i taj stalni osecaj jeze i straha i bespomocnosti, takdoe ima veliki replay value za razliku od nekih igara
10/10

Middle Earth: Shadow of Mordor
najavom nove igre sam se ponovo vratio u svet meduzemlja i opet presao igru, jednostavno je uspela uklopiti sve elemente u svoj svet i to stvarno jako dobro funkcionira, uz sam dodatak nemesis sistema koji cini igru jos boljom, jedina zamerka je kratkoca, igra se prede 100 posto za nekih 17 sati
9,5/10

Sniper Elite V2
Veoma dobra snajperska igra koja daje dosta zabave sa solidnom pricom, ali se vidi da zbog linearnosti nivoa igra ne ostavlja dovoljno prostora za pravi stealth te vecina misija zavrsava rambo stilom, super je sto je trojka to donekle uradila
7/10

Assassins Creed Chronicles: China
Jako lepa 2D platformer igra koja se dosta razlikuje od ostatka igara iz serijala, nudi izazov za razliku od vecine ac igara i prati temeljni lore sa assassinima i templarima, prica je jako dobro ispricana te gameplay zahteva spretnost, brze reflekse da bi se sve u stealthu napravilo
9/10

Call of Duty: World at War
jedna od najboljih kampanja u call of duty serijalu, jako je realna i brutalna, puna krvi i otkinutih udova i raznih slicnih grozota, takođe su oruzja jako dobro odradena sto se tice zvuka i ucinkovitosti te dijalozi sa dobrom glumom, pogotovo Gary Oldman kao reznov, dizajn nivoa je također super odraden te sve dosta pristojno izgleda
8/10

Watch Dogs 2
Kapa dolje ubisoft, sve kritike koje je dobio prvi deo su poslusali i sve lep osredili u ubacili u ovaj savrseni svet, svet je konacno malo zivlji, puniji boja te nije sve u nekom sivilu kao u prvom delu,prica je dobrro smisljena samo prekoplicirana te je u nekim navratima tesko razumeti, ali su ubacili i dosta humora, onoga cega je falilo prvom delu, te likovi su izvrsno napisani te su odnosi medu njima savrseni, oseca se da su povezani i deo necega, samo se kasnije stvara neki osecaj da Marcus nema svoj karakter posto postaje covek koji radi sve sto mu se kaze, hakiranje, kao glavni element prve igre je ostalo te se unapredilo te daje dosta novih i zabavnijih nacina za prelazenje misija te povecava kreativnost
9,5/10

GTA III
Jedna od najboljih GTA igara i zao mi je sto ju pre nisam igrao,nema mape, treba se citava donekel upamtiti napamet, misije su izazovne, ako umres ili budes uhapsen gubis sva oruzja, za razliku od novijih igara koej su previse pojednostavljene
10/10

DOOM
Najbolji FPS koji sam odigrao, dizajn prostorija i mape je dobro pogoden, ima uvek skrivenih prostorija gde se skrivaju nagrade za igraca, upgrade stablo je jako kompleksno te treba dosta istrazivanja da bi pronasao sve upgrejdove, perkove i sl, napucavanje demona je bas gušt te treba dosta koncentracije i kretanja
9/10
« Zadnja izmjena: 10. Lipanj, 2017., 19:01 hacksor1234 »

Odg: Lista odigranih igara 2017.
« Odgovori #14 : 31. Siječanj, 2017., 06:42 »
Platforma: PS4

Final Fantasy XV - 100/100

Upotpunosti mi se sve svidjelo u igri, naravno tu je bilo par problemcica na koje se more zazmiriti na jedno oko, prica nije dobro objasnita u par navrataja, problemi s grmovima u igrici, Pri voznji Chocoboa bilo je problema sa kamerom, ali naravno to je par malih sitnica, meni je igra savrsena, uzivao sam u svakom trenutku, obavio sam sve u igrici, platinum trophy, i sad cekam da izbace sve update-e i dlc-eve, u svakom slucaju preporucujem igru svakom RPG fanu.

Ratchet & Clank - 80/100

Veoma zanimljiva igrica, kupio sam je prije 5 mjeseci dok je bila na snizenju, cisto radi znatizelje da vidim zasto je se svidjela velicini playstation igraca. Kada sam upalio igru da probam, i uistinu igrame je odusevila, zabavila me je na neko vrijeme, ali onda je doslo do problema. S vremenom igra je postala dosadna, vidi se da je igra namjenjena prvensteno za mladu popularnost, ja sam pogledao bio film, pa sam znao kako se prica odvija u igrici, sta mi nije ostavilo znatizelju sta me ceka kroz igru. Ali pored navedenih sitnica igra je veoma dobro napravita, i jako zanimljivo iskustvo.

Middle-Earth Shadow of Mordor GOTY - 92/100

Sta reci na ovu igru osim toga da je savrseno dobro napravita, vidi se da su pare dobro ulozite da se ilustrira i docara Mordor u svojem mracnom i urkastom okruzenju. Igra je veoma dobro pogtovo ako ste fan Middle-Earth filmova kao ja. Nedostatak igrice je sto je podosta kratka, uradio sam sve side questove u igrici, sta dokazuje uzivanje koje mi je priustila igrica. Nemesis system je jedinstven na svoj nacin. Pored svega toga veoma dobro iskustvo i igrica za sluzuje mjesto u mojih top 10 igrica koje sam odigrao.

Trenutno igram

Tomb Raider Definitive Edition
Doom
Mortal Kombat XL
Devil May Cry 4 Special Edition
Far Cry 4
Metal Gear Solid V The Phantom Pain
FInal Fantasy Type-0 HD
Bloodborne GOTY
Dark Souls III