HCL.hr forum

Gaming => Gaming kultura => Autor teme: Armor - 16. Studeni, 2011., 10:51

Naslov: Nove, a zaboravljene...
Autor: Armor - 16. Studeni, 2011., 10:51
Tema namjenjena raspravama o (aktualno) novim i relativno novim igrama, koje su prije izlaska mamile veliku pozornost, a nakon njega jednostavno nestale, bile zaboravljene u kratkom razdoblju.
Koje su to po vama, zasluženo ili ne, kako im vratiti "slavu"?

Recimo, Fight Night Champion, igra koja je oduševljavala trailerima i svojim story modom, nakon izlaska vrlo je brzo zaboravljena.
EA je pokušava vratiti preko PSN-a, gdje je osvanula po cijeni od 250kn, no moguće je kupiti i samo taj toliko hvaljeni story, Champion mod, po cijeni od 35kn!
Dakle, dobivate glavni dio igre za "jedan VIP bon"...
Eto, mali primjer, nastavite gospodo s komentarima i vašim kandidatima za ovu temu  :piva:
Naslov: Odg: Nove, a zaboravljene...
Autor: kveki - 16. Studeni, 2011., 11:00
Duke Nukem Forever- mslm bilo je ocekivano za igru koja se radila 12 godina...A vise niko ni ne prica o tom kolko je podbacila. I sada Gearbox ide radit nove Duke Nukem igra...Ja sam misljenja da je to gaming ikona proslog desetljeca i da tak treba i ostat,jednostavno nije Đuka za moderno doba.
Naslov: Odg: Nove, a zaboravljene...
Autor: Pajko - 16. Studeni, 2011., 15:40
Recimo, Enslaved: Odyssey To The West. Igra mi je po recenzijama, trailerima i GP videima izgledala odlično, kad danas na HCLu osvane najnovija vijest: Enslaved razočarao rezultatima prodaje (:hiha:). Igra je brzo postala zaboravljena... sedma mi je na listi "odigraću kad dobim ikskutiju" igara. :hug