HCL.hr forum

Gaming => Gaming kultura => Autor teme: Cole - 08. Ožujak, 2015., 18:58

Naslov: Playfire
Autor: Cole - 08. Ožujak, 2015., 18:58
(http://i.imgur.com/vzpAzVE.png)

Playfire | Official Homepage (https://www.playfire.com/)

Playfire is a social gaming networking website targeted towards core video gamers players.
Playfire users can automatically track their in-game achievements, trophies, and gameplay, as well as earn rewards for playing their games.


Dodajte me frendači :)
Moj nick je kao i na većini servisa tomocole7.
Baš se sad nakon jako dugo vremena prijavio na stranicu i rula mi malo automatsko praćenje in game ačivmenta, trofeja i općenito praćenje gameplaya.
Naslov: Odg: Playfire
Autor: malimicek - 09. Ožujak, 2015., 07:39
Podržavam ali opet. malo sam razmišljao.

Koliko ću šifri sveukupno trebat znat ili koliko ću acc morat imat lol ?

ajmo redom: Steam, Uplay, Origin, GoG, Skype, teamspeak, Xfire, playfire, capsule, psn ,twitch, lol ide lista evo sad i epic ima svoj samostalni launcher i servis i chat ma lol
prije nego kaj pokrenem igru morat ću 100 servisa pokrenut :D
Naslov: Odg: Playfire
Autor: Tyga - 09. Ožujak, 2015., 13:44
Zaradio sam nesto para tamo, achievmenti za steam donose pare
Naslov: Odg: Playfire
Autor: Deadwalker - 15. Ožujak, 2015., 12:14
Je, ovo je čak ok jel dobiješ pokoji euro za kupovanje na GMG-u, s time da oni još šalju one kodove za popust na mail. Imam već neko vrijeme account (https://www.playfire.com/D34dW4lk3R)
@MaliMicek
Iz moje perspektive je dobro da ima što više različitih platformi. Više konkurencije na PC tržištu je uvijek bolja stvar za krajnjeg igrača. Uostalom, normalno je očekivati da će izdavači raditi svoje, nazovimo ih, social platforme - recimo Ubisoftov uPlay je prisutan i na konzolama pa bez obzira na kojim se sve platformama igrao, izdavač ima cijeli tvoj library na uvid raspoređen prema platformama i sve vezano na jedan jedinstveni account. Odlična baza podataka za bolje targetiranje kod oglašavanja + Ubisoftu informacija na čemu im sve fanovi igraju, gdje što kupuju i po kakvim cijenama. Jedina razlika između PC-a i konzola je ta što je kod PC-a uPlay obvezan za igranje jer ima funkciju DRM-a, dok je na konzolama opcionalan.
Istu stvar koriste Rockstar, EA, 2K Games itd.

Natrag na temu - Playfire pokušava napraviti društvenu mrežu za gejmere s nekakvim konceptom facebook walla i timelinea. Ide to dosta sporo budući da su mali tim, no akvizicija by GMG je malo ubrzala stvar. Ok je sve zamišljeno, no još je to sve u povojima. Crytek je pokušao napraviti istu stvar pa od toga nije bilo ništa.
Naslov: Odg: Playfire
Autor: malimicek - 15. Ožujak, 2015., 14:43
Pa to me i strah. Da ne isfejla tj d ane bude prepoznatu i da brzo ne padne u zaborav. Jer takvih je bilo.
Naslov: Odg: Playfire
Autor: Deadwalker - 15. Ožujak, 2015., 14:50
Pa za sada im ok ide. Ideja je postavljena na dobre temelje, pitanje je dalje koliko će se investirati u razvoj i promociju toga. Mogao bi koncept proći budući da današnje generacije igrača odrastaju uz društvene mreže, umjesto uz forume.