HCL.HR

Savjet o budućem YT kanalu

  • 4 Odgovora
  • 2265 Hitova
*

gScoop

  • n00b
  • 2
Savjet o budućem YT kanalu
« : 23. Listopad, 2015., 11:06 »
Pozdrav, sad znam sto svi mislite, joj evo jos jedno "ambiciozno" djete koje zeli postat uspjesno. Iskreno ne mogu ni reci da to nije tako, ali tu sam kako bih cuo vasa misljenja a ne prepirao se o manje bitnim stvarima. Dakle imam 17 godina, preko ljeta sam zaradio neke novce, te cekam bozic da se jos sakupi te bih onda kupio PS4 i Elgato HD60. Nadam se da vidite gdje idem s ovime, i zelim napomenuti da ovo NIJE reklama. Snimao bih sadrzaje poput FIFE, GTAV najvise te mnogih AAA naslova koji ce izaci ili koji su vec izasli za tu konzolu. No naisao sam na problem. Ne znam je li bolje snimati na materinskom, Hrvatskom, jeziku ili da komentiram na engleskom. Bio bih jako zahvalan na vasem misljenju i nadam se brzim odgovorima :clap:

*

Hrv4tin4

  • Gost
Odg: Savjet o budućem YT kanalu
« Odgovori #1 : 23. Listopad, 2015., 12:05 »
Ako ti ne znaš gdje bi sam išao i u kojem smjeru onda ti nitko tu ne može pomoći.
Tvoj kanal - tvoja stvar.

Uz sve silne youtubere ćeš ionako ostati u zanemarivoj većini i rijetko tko će uopće gledati takve mainstream igre koje igraju i drugi puno popularniji youtuberi.
Lovi se nemoj niti nadati jer nećeš ništa uspjeti zaraditi.
Kako bi se uopće probio moraš biti inovativan, a snimanje tih AAA igara bez neke inovacije je suhoparno i dosadno.

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Savjet o budućem YT kanalu
« Odgovori #2 : 23. Listopad, 2015., 12:12 »
Probiju se oni koji su rodeni za to.Realno gledajuci moras imat talenta, moras znat pricat, moras bit zanimljiv, svoj, neki to odrade profesionalno, neki na totalno komican i lud nacin pun zajebancije..U sustini ako ti ode pitas kako i sta vjerojatno nemas pojma ni sta radis.Ako mislis i vjerujes da mozes kreni u to vjeruj u sebe,  snimaj i budi zanimljiv.Sretno ti bilo!!

*

Dragster

  • ******
  • 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Savjet o budućem YT kanalu
« Odgovori #3 : 23. Listopad, 2015., 16:09 »
Ovaj hrvatina frajer je ko biblija stari moj, sve zna. Kad bi svi tako razmišljali gdje bi nam kraj bio! :hiha:

Prije svega trebaš tehničku prirodu snimanja, editiranja, uploadanja, optimizacije što se tagova tiče naučiti, a to možeš samo tako da kreneš, slušaš sebe i radiš isključivo ono što te zabavlja jer je to jedini način da nešto dugoročno i kontinuirano radiš. Skužit ćeš da i te na prvi pogled banalne stvari nisu jednostavne ako želiš da tvoj video zapravo i liči kao da je iz 2015., a ne iz '91.

Ideja, ako će ti doći u glavu, će ti doći u procesu, bitno je da učiš, zabavljaš se i širiš horizonte, i ja sam par puta pokušao povući nešto, fejlao sam mizerabilno ali sam zato naučio masu tehničkih stvari unutar te dvije godine on-off jubitovanja. Nemoj ni pitati za savjet samo kreni


"There is great strength in numbers, but there is great power in one, for the strength of the will of one may gather numbers to it. There is strength not only in *knowing* the self, but *knowing* how to bring it forth in others."

tl;dr pušite mi kurac xD

*

gScoop

  • n00b
  • 2
Odg: Savjet o budućem YT kanalu
« Odgovori #4 : 23. Listopad, 2015., 21:18 »
Gospodo, hvala vam puno na odgovorima. Trebao sam napomenuti da sam ja vec prije ( prije god dana) imao svoj youtube kanal koji se taman poceo penjati no ja budala sam odustao od svega toga. Inace uzasno volim to raditi, snimati, komentirati, domaca publika me voljela tad bar(snimao sam mc jel) i mislim da sam solidan u tome sto radim. Zvuci pomalo egoisticno no nije bio to cilj. Odlucio sam nastaviti na materinom jeziku pa sto bude bude, bitno je da ja volim raditi to te da se zabavljam a sve ostalo ce doci samo od sebe (makar imam par inovatnih ideja pa se nadam da ce biti i od toga nesto). Vama jos jednom hvala na misljenu, i ko zna, mozda jednog dana zajedno zaigramo neki naslov te okačimo zajednicki video na taj jutub :piva:
Lp

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9