HCL.HR

Testirajte moju novu video igru

  • 4 Odgovora
  • 18139 Hitova
Testirajte moju novu video igru
« : 01. Rujan, 2016., 22:03 »
Pozdrav ekipa.

Zadnja dva mjeseca radim na novoj video igri. Igra je usla u beta fazu i nemam jos mnogo na njoj raditi. Uglavnom imam zavrsiti jos main menu, play store screenshotove i slicno.

Na ovom videu mozete vidjeti igru
https://www.youtube.com/watch?v=NWi85fUD0qc
Ovdje je mozete skinuti i igrati.
https://play.google.com/apps/testing/com.DarkBlack.DodgeRun2

Potreban mi je feedback dok igra jos nije izasla na playstore/windows store/ ios store. Dakle ako pronadjete neke bugove ili jednostavno neke ideje ako imate na umu su dobro dosle.

Odg: Testirajte moju novu video igru
« Odgovori #1 : 05. Rujan, 2016., 08:57 »
Svaka čast, fora je  :thumbs:

Jedino možda malo prebrza?

*

icek

  • *
  • 36
Odg: Testirajte moju novu video igru
« Odgovori #2 : 05. Rujan, 2016., 16:56 »
Brzina je ok, za sada. Objašnjenje kontroli je krivo i dovodi malo do frustracija. Naime, ako se slajda lijevo za duck ili desno za jump, prsti naprave nepreglednost po ekranu i ne vidi se nadolazeći objekt. Plus što je skroz zbunjujuće tako kontrolirat lika. Međutim, primjetio sam da kontrole prihvaćaju dodir po dijelu ispod igarača, dijelu ispod trave te se dodirom po lijevom dijelu ekrana slajda, a po desnom se skače. Možda bi trebao takve kontrole staviti u opis kada se pokrene igra. jer svajpanje ulijevo i udesno je dosta konfuzno i šlampavo. Kad već imaš ovakve bolje kontrole na dodir (tap), radije njih označi da su glavne kontrole. To je to za sada od mene, javim druge utiske.


Odg: Testirajte moju novu video igru
« Odgovori #3 : 05. Rujan, 2016., 22:35 »
zanimljivo..svaka čast :)

 

Odg: Testirajte moju novu video igru
« Odgovori #4 : 09. Rujan, 2016., 15:25 »
Hvala decki na odgovorima i feedbacku. Napravio sam mini guide kada startujete igru i jasno se vide kontrole, nadam se da vam to moze pomoci. Evo kako to sada izgleda http://imgur.com/mMHVsxO

Sto se brzine tice, igrica je bila mnogo sporija prije, ali je onda postojala i dosadnija mnogo. Evo kako je nakad izgledala https://www.youtube.com/watch?v=1uNwE2y4QEc . Izucavajuci game design, sporo trcanje nije bas najbolja opcija za endless runner igre.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9