HCL.HR

Tko je veći gamer?

  • 52 Odgovora
  • 37440 Hitova
*

LuxUltime

  • n00b
  • 4
Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #30 : 04. Studeni, 2015., 17:14 »
Hvala vam svima na mišljenjima. Nije mi bila svrha pokrenuti prepucavanja. Čisto sam htio vidjeti kako vi razmišljate. Ja se smatram gamerom, ali ono, normalnim, ne hardcore. Prijeđem možda jednu veliku igru u godini (Fallout/DeusEx...), nabacim fifu skoro svaki dan tekmu i prijeđem avanture i indie po jednu dvije mjesečno. Volim kraće ali slađe igre. Bitno mi je da li ću se igre za godinu dana sjećati ili ću se zapitati: Da li sam zaista to igrao? Recimo Ori and the Blind Forest mi je bio gušt gušteva igrati. Tako da se slažem sa vama i micekom na definiciji. Siliti igranje zaista nema smisla, treba biti "ona neka" energija, kao na spoju lol :P

Živjeli!

Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #31 : 17. Prosinac, 2015., 10:42 »
Uopšte nije poenta u satima provedenim igrajući se, nego o načinu razmišljanja i odnosu prema video igrama.
:kava:
e točno to. Koliko sati provedeš igrajući igru ne određuje koliki si gamer. to jedino može određivati koliko si ovisan o računalu

*

tothwow

  • *
  • 32
  • Music & Gaming
Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #32 : 12. Ožujak, 2016., 01:52 »
po meni nesto kao "veci" gamer ne postoji ili hc ili casual. mi smo svi braca i sestre i svi dijelimo istu ljubav prema igranju i to je bitno :D svi smo mi zajedno gameri bez obzira jel neko igra 24/7 ili samo vikendom po par sati :)
«MTG»TOTHcore

Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #33 : 20. Svibanj, 2016., 13:33 »
Gamer nije i nikada neće biti osoba koja igra samo jednu ili samo dvije igre. Pravi gamer je po meni osoba koja prati gaming scenu i igra svaku (ili većinu) igara, nebitno od žanra, na nekima se malo više zadrži, na nekima malo više, ali igra ih sve ili većinu. I da, u većini je podjednako nakon nekoga vremena dobar. Osoba koja stoji i igra samo WoW je po meni G od gamera.

Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #34 : 20. Svibanj, 2016., 19:01 »
Eto, čisto me zanima vaše mišljenje. Moje mišljenje je da odmah kažem: podjednako.

Dakle po vama da li je veći gamer onaj koji odigra 20 igara godišnje svaku po 10 sati (karikiram) ili 2 svaku po 100 sati. Hoću reći da li količina prijeđenih igara po vama čini većeg gamera ili vrijeme utrošeno u njih? Ja iskreno mislim da su u oba slučaja jednako vrijedna. Dakle 2 od 100 sati ili 20 od 10 sati. Eto, a što vi mislite?

Sati igranja ne čine gejmera. Onaj s 500 sati može biti "manje" gamer od onog s 50 sati.

*

Seengeer

  • ******
  • 4945
  • ︻デ═一 not srs
Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #35 : 20. Svibanj, 2016., 22:33 »
Kolokvijalno, gamer je svatko tko aktivno igra video igre (A=5000h > B=3000h, pod uvjetom da ne koristimo t, a ako koristimo t onda je formula q(h)/t(bilo koja vremenska jedinica)

Stručno, gamer je osoba koja igra video igre u natjecateljskom smislu u okviru pravila donesenih od te i te gaming federacije (egzaktno utvrditi tko je veći gamer u ovom slučaju je uglavnom subjektivne naravi, osim ako ne govorimo o jednom istom zatvorenom sustavu; gdje za faktore izračuna možemo koristiti različite varijable i metode).

Nadam se da sam uspio donekle razjasniti ovaj problem.

Srdačno,
Seengeer iz HCL.hr teama.
« Zadnja izmjena: 20. Svibanj, 2016., 22:38 Seengeer »

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #36 : 21. Svibanj, 2016., 09:16 »
:hihi: baš si kjut ovo objasnio, svi ostali koji se ne slažu s tom definicijom su očito obični n00bovi. :hihi:

*

Mrky

  • **
  • 260
Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #37 : 08. Srpanj, 2016., 04:07 »
Da vas skratim muka i rasprave...gamer bi bila osoba koja upali igricu (nebitno kakvu igricu, piratsku ili originalnu) i igra. Jednostavno osoba koja svoje slobodno vrijeme izdvoji za uzivanje u igricama. Ako netko skida piratske igre, odabrao je takav nacin, jer danas nisu svi u uvjetima da si priuste Originalne igre. Ja osobno studiram i pored troskova nemam neka primanja i para da si priustim sve igre koje zelim. Ali ja volim da posjedujem fizicku verziju igre i volim da ih skupljam. Its my passion. Sve dok igrate igre, s tim ste ujedino i gamer. Jel ste izdojili svoje slobodno vrijeme da uzivate u virtualnim goodies danasnjice.

*

10RV

  • *
  • 110
Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #38 : 08. Srpanj, 2016., 08:10 »
Gamer je onaj koji igre nikad ne bi nazvao igrice.

;)

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #39 : 08. Srpanj, 2016., 09:23 »
Ja često igre zovem igrice.

Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #40 : 08. Srpanj, 2016., 10:00 »
Igre il igrice meni je sasvim svejedno.

Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #41 : 08. Srpanj, 2016., 12:36 »
Bio mi je gušt čitati ove komentare priznajem, ali najviše se slažem sa mišljenjem Metalnog i Hrv4tin4-a.  Pravi gejmer ali ono baš PRAVI gejmer je onaj kome je gejming jednostavno sastavni dio života poput treninga jednog sportaša. Odgovor na pitanje autora ove teme je obojica su, jer nema tu većeg,nije stvar u kvantiteti već kvaliteti.

*

level

  • **
  • 224
  • Bitches be like...
Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #42 : 12. Srpanj, 2016., 11:02 »
Isto je jesi li odigrao 500 sati Candy Crush Sage i Dooma, Witchera, Unreala, dakle u oba slučaja radi se o gamerima? - načelno ovo slijedi logiku koja se provlači kroz temu, iako se dio foruma ne bi složio s time.

Je li sportaš onaj koji se igra na kvartovskom igralištu ili netko tko se bavi sportom unutar neke sportske ekipe(kluba), trenira i natječe se službenim natjecanjima tog sporta? - na ovo je više manje Seengeer odgovorio stručno.

Kakav to način razmišljanja i odnos prema video igrama ima gamer? - Ovom logikom možeš odgovorit na svako slično pitanje, katolik je.. panker je... itd. zapravo ne govori ništa.

Kako se mjeri uživanje u video igrama i jel netko uživa više ili manje? - Pretpostavljam da veći gamer više uživa u video igrama, od onoga koji je manje gamer jer on uživa manje. Kada bi se uživanje barem moglo mjeriti provedenim vremenom igrajući video igre. Također, dužina igranja igara i količina igara koju odigraš možda samo znači da si lošiji u igrama pa ti treba više vremena, a ne da uživaš u njima.

Također, netko je napisao da netko tko igra jednu ili dvije igre nije pravi gamer, čuj, ako se baviš jednim sportom cijeli život nisi sportaš. Uz to, da bi bio Dota igrač ili igrač Dote, moraš biti gamer jer je Dota video igra. Jer su košarkaši i sportaši, pošto je košarka sport.  Uglavnom, nitko ti nema pravo suditi jesi li veći ili manji gamer od njega  niti ti to itko može reći. Osoba koja aktivno igra video igre je gamer.

« Zadnja izmjena: 12. Srpanj, 2016., 11:04 level »

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #43 : 12. Srpanj, 2016., 14:48 »
Isto je jesi li odigrao 500 sati Candy Crush Sage i Dooma, Witchera, Unreala, dakle u oba slučaja radi se o gamerima?
Nije to baš isto, ti što igraju Candy Crush to rade obično dok čekaju bus odnosno nemaju pametnija posla i to im samo dođe za ubijanje vremena, dok Witcher/Doom i ostali se igraju isključivo radi uživanja u njima a ne da im brže prođe vrijeme uz njih.

*

c0bra123

  • ****
  • 1306
Odg: Tko je veći gamer?
« Odgovori #44 : 12. Srpanj, 2016., 16:59 »
Ma ovo pitanje nema smisla.. Logično je za one koji igraju samo fb igre da nisu gameri.

Da su gameri pratili bi ovakve portale i raspitivali se za ps4 npr i za pc da kupe i da igraju.

Level. Ne mogu se složit s tobom. Jer ljudi koji samo igraju fb igre kako kad (moji poznanici) mi non stop govore i pljuju na video igre, i ne pada im na pamet uzet konzolu neku ili PC. E sad dali su oni uopće gameri?

EDIT:
Po tvojoj nekoj logici jesu i nas većinu vrijeđa. Ako si gamer zašto pljuvat? wtf?



I am a gamer. Not because I don't have a life - I choose to have many.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9