HCL.HR

Vaš pristup u igrama?

  • 38 Odgovora
  • 10841 Hitova
Odg: Vaš pristup u igrama?
« Odgovori #30 : 20. Rujan, 2015., 18:02 »
Ja prelazim igre maximalno 1x, nemam vremena postignuti sve. I to uglavnom na normal..

*

Terox

  • ***
  • 650
    • Planet Minecraft-TeroXCro
Odg: Vaš pristup u igrama?
« Odgovori #31 : 20. Rujan, 2015., 18:24 »
Ja sam u svome životu igrao dva velika žanra igara FPS i openworld,openworld igre prijeđem jedanput ali uvijek 100% (dosada sam prešao Assassin's Creed,pa onda AC Brotherhood,GTA III,GTA Vice City,GTA San Andreas;Burnout Paradise,Mafia II,Skyrim,Just Cause 2 i to je to).Što se tiče FPS-a njih prvo prelazim na easy pa onda na sve teže i teže,svaki sam prešao na sve težine osim na Half-Life 2 koji sam prešao toliko puta da na nekim levelima tipa Ravenholm mogu zatvorenim očima priječ cijeli level bez da umrem jer sam se toliko navikao na svaki potez miša u igri da je to bolesno.Igrao sam dosta FPS igara (Call of Duty,CoD 4 Modern Warfare,Half Life,Half Life Blue Shift,Half Life Opposing Force,Half lIfe 2,Half life 2 episode One,half Life 2 Episode Two (GABE PUBLISH THE THREEEEEEEEEEEEE PLEASE!!!!!!!!!!!!),još je tu i Call of Juarez Bound in Blood.
Od igara koje sam igrao duže vrijeme to jest multiplayer,tu su Robocraft,koji sam sad prestao igrat zato jer sam sve otključao sve sam imao i mislim da nemogu si više srušiti rekord od 43 killa,28 assista i 3 smrti tako da.Druga igra je dakako Minecraft koji najvjerojatnije će biti prva igra koju ću kupiti,pa ću stoga nju igrati dovijeka.Minecraft ću svakako uvijek igrat zato jer ga planiram snimat kao i ostale igre,te već sada se profesionalno bavim ovjavljivanjem projekata na poznatim stranicama.također sam igrao i Stranded Deep njemu ću se vratiti kada izađe full verzija.
Ove igre ću kupiti i odigrati ponovno kada dobijem novi komp i Steam:Mafia II,Skyrim,Burnout Paradise,call of Juarez,svi HL od duje pa nadalje,Cod 4 modern warfaremJust Cause 2 i oba AC-a.
Eto to je kako ja igram igre.

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Vaš pristup u igrama?
« Odgovori #32 : 20. Rujan, 2015., 19:17 »
Uvijek kompletiram igru do kraja (obično su mi sve dobre jer prvo dobro prostudiram šta ću igrati), svaku igru maksimalno temeljito pređem (zavirim u svaki kutak, riješim sve side-questove itd.), težina je uglavnom hard jer današnje igre su odveć previše lagane u odnosu na nekadašnje. Nikad ne prelazim neku igru 2x jer ionako ima pregršt dobrih igara koje imam volju odigrat a vjerovatno nikad neću naći vremena za njih i onda ponovo prelazit neku igru (ma koliko me oduševila u prvom prelasku) mi nema smisla kad mogu to vrijeme utrošit da nešto novo pređem. Jbg nema se vremena ko nekad pa se moraju pravit kompromisi.

Odg: Vaš pristup u igrama?
« Odgovori #33 : 20. Rujan, 2015., 20:49 »
Samo tako, pišite još.

Odg: Vaš pristup u igrama?
« Odgovori #34 : 20. Rujan, 2015., 20:56 »
Slažem se apsolutno sa tobom ali opet bilo kako bilo ja prvo odigram na Normal pa onda fino na Hard.

težina je uglavnom hard jer današnje igre su odveć previše lagane u odnosu na nekadašnje.



« Zadnja izmjena: 20. Rujan, 2015., 21:02 IcemanSL »

*

DakiKŠ

  • **
  • 176
  • Koju poslugu porati?
Odg: Vaš pristup u igrama?
« Odgovori #35 : 20. Rujan, 2015., 20:57 »
Mene boli uvo za sve ja igram sve igrice isključivo zbog priče i uvek idem prvi put na hard
Ljude delim na dve grupe: Gamere (čitaj ljudi kojima nikada nije dosadno) i ostale ljude (čitaj šonje).
-DakiKS 1. april 2015.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Vaš pristup u igrama?
« Odgovori #36 : 23. Rujan, 2015., 05:44 »
Tema već postoji.
Stara je otvorena u krivom podforumu.
Nastavak ovdje. :)

*

bartul_9

  • ******
  • 3854
  • Welcome to the matrix.
Odg: Vaš pristup u igrama?
« Odgovori #37 : 24. Rujan, 2015., 15:29 »
Obozavatelj sam pucacina, naravno volim da su sta izazovnije i da je sta veca sloboda, najbolji primjer je Far Cry 3.Al ne smeta mi odigrat bilo koji cod nastavak jer obozavam to filmsko iskustvo, uzivim se u scene nalik onima iz visokobudzetnih akcijskih filmova.U takvim igrama gustam u otvorenom napucavanju i nije mi potreban stealth.
Sta se tice Far Cry 3 koji je savrsen primjer otvorenog svjeta, slobode izbora, taktiziranja vecinom neprijatelje rjesavam sa udaljenog brda sniperom(sa prigusivacem normalno), te ako poneki ostane priblizim se bazi i porjesavam ih cuceci u travi sa samostrjelom.

Kad igra nudi stealth(splinter cell blacklist) ja ga koristim, al na nacin da vecinu neprijatelja na koje naidem ubijem i spremim sa strane ili ostavim gdje jesu, naravno ako nikome ne smetaju.Putem se nerjetko dogodi da se podigne manji alarm pa naleti njih 5,6 te ih porjesavam sve u jednoj sobici i oslobodim sebi prolaz.Tako da se moj stealth moze nazvati very lethal stealth.To je najvise tako jer ne volim duga suljanja i zaobilazenja, ako mi se ukaze prilika za kill ja je iskoristim.

Sta se tice tezine vecinom je to preporucena normal tezina, a nerjetko bude i hard(npr. Alien Isolation gdje je hard preporucena tezina).

Ako igram rpg uvjek uzimam Mage klasu iliti ga carobnjaka i obilazim svaki dio mape koji se obici moze.Iako nisam nijedan rpg igrao 5,6 godina, zadnji je bio dragon age origins i fallout3 u koje sam utukao sate i sate igranja.
Morat cu se vratit natrag zanru uz skyrim i uloziti puno nadolazeceg zimskog vremena.

*

Grimm

  • *
  • 86
Odg: Vaš pristup u igrama?
« Odgovori #38 : 04. Listopad, 2015., 17:32 »

Svaku igru volim što polaganije i detaljnije prolazit jel kroz igranje uživam u mjestu u kojem je igra smještena, primjer  zadnje igre koju sam odigrao je Tha Last of Us Remastered, dok prolazite kroz neku napuštenu prostoriju bila to kupaona ili kuhinja dali su si truda oko najsitnijih detalja u uređenju te prostorije.
Igre prvi puta prelazim na normal a drugi puta na hard, taktika kojom se služim tijekom igranja zna mi koji puta i varirat o raspoloženju ako nisam iscrpljen i mozak mi ima još koju crticu baterije volim taktizirat i razmišljat te isprobavat razne taktike ako je pak na nuli uletavam kao Rambo!!!  \:D/ \:D/
Nisam neki lovac na trofeje tako da ih pretjerano ne ganjam, kod online igranja gledam da svakim novim igranjem budem stepenicu bolji!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9