HCL.HR

Anketa

Koja vam je najdraža GTA igra?

Grand Theft Auto
Grand Theft Auto 2
Grand Theft Auto III
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto V

Koja vam je najdraža GTA igra?

  • 93 Odgovora
  • 122893 Hitova
*

metalni

  • ****
  • 1762
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #45 : 24. Svibanj, 2015., 23:11 »
Poslije cijele noći provedene po SA, ujutro sam krenuo po burek i na pješačkom zamalo izvukao čovjeka iz auta... :bonk:

Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #46 : 26. Svibanj, 2015., 13:48 »
GTA V,nastranu nostalgija stvarno sam se zabavio sa svakim dijelom serijala.Zasto petica,zbog Michaela I ozbiljnijeg pristupa kriminalu,planiranje pljacki mi je ludilo ima neki ozbiljni stih pristupa kriminalu I to mi se svidja.U jednom trenutku sam imao osjecaj da gledam film Heat...3 lika koja su totalno razliciti,uboli su pravo,psihopata,pljackas I gangster koji nine glupan,Frank mi je I najdrazi lik...Ma mogo bi do jutra nabrajat zasto je toliko genijalna.Palim internet reklama Brucie bullshark testesteron plakao sam ;)

Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #47 : 26. Svibanj, 2015., 14:49 »
Ja mislim da ce uvijek pobijednik biti GTA SAN ANDREAS zato što smo svi mi poceli od ovog gta i da se ovaj nastavak nije proslavio cijeli gta serijal bi propo u vodu ,svaki novi gta ce biti bolji zbog grafike,likova i ostalog !!!!! I kako bi ja reko "tko nije igro gta san andreas nije imao djetinjstvo :) :piva::thumbs:
ironija kad glasas za san andreas, a zoves se michael i imas sliku Minchael De Sante iz Gta V

Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #48 : 26. Svibanj, 2015., 16:33 »
meni je najdraza gta2, presao sam ju milijun puta i sate i sate proveo u njoj. dan danas u autu imam neku muziku iz igre. inace sam igrao i original, trojku sam malo igrao, vice city i san andreas mislim da sam presao, cetvorku nesto malo (zbog bugova i optimizacije), a peticu jos nisam probao. objektivno mislim da je najkvalitetniji san andreas, ali dvojka mi je najdraza

Baš sam se pitao ima li još nekoga tko je igrao originalni i GTA II... Isto su bile zabavne igre, ali su mi oči iskakale nakon 45 minuta zbog loše grafike u to doba....
Sjećam se da je GTA 2 ima malo bolji flamethrower nego li jedinica. Al zvukovi oružja u igri, pogotovo flamethrowera je bio koma ;)
KIIIIIIIL FRENZY! pa onda pjesma taxi drivers must die. onda apgrejdas auto s mitraljezima. ma meni je to bas bila zabavna igra, apsolutno sve unutra. dvojka mi je i puno igrivija od jedinice, jer u jedinici nema teorije da nekog pogodis pistoljem ako fulas kut za 0,001°, dok je dvojka imala za pistolj i machinegun neku vrstu aim assista a i mogao si brze trcati unatrag :D

*

Cossa

  • n00b
  • 1
Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #49 : 26. Svibanj, 2015., 17:13 »
Svaki GTA je donosio nešto novo...
Ali GTA:San Andreas je uvjerljivo najbolja, imala je vise mogucnosti, vecu mapu, duzu pricu od dotadasnjih predhodnika i prava je revolucija GTA serijala.

I recite mi da nisam samo ja krenuo plakati kad sam zavrsio Story-line :mrgreen:

Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #50 : 26. Svibanj, 2015., 17:29 »
glasovao sam za GTA V iako sam ga igrao oko 5h u igraonicama, a da nema GTA V onda GTA san andreas definitivno!

*

AceTheGamer

  • n00b
  • 1
Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #51 : 26. Svibanj, 2015., 17:47 »
Neznam zasto svi pisu za GTA San Andreas...Ja sam ga igrao 2004 kad je izasao.Bio mi je predobar,ali s vremenom mi je postao dosadan :( ...Vice city ima puno bolju radnju i predobru mjuzu...Neznam,jednostavno volim VC i uvijek cu ga voljeti i preporucujem svima koji ga nisu igrali...\:D/

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #52 : 26. Svibanj, 2015., 18:11 »
Glasao za Vice City, stotine sati sam tu utukao i bilo je to moje prvo pravo open-world iskustvo, baš nešto nevjerovatno u to doba. Nakon VIce City-ja sam igrao i 3-icu i ona mi je također ostala u lijepom sjećanju  ali više nijednu GTA igru nakon te dvije nisam odigrao. Kada je izašla 4-orka, nije mi to više uopće bilo zanimljivo. Nešto slično mi se dogodilo i sa CoD-om, kec predobar, 2-ica najbolja ali nakon njih mi se ukus toliko promijenio da mi je odvratna i pomisao da probam neki od novijih nastavaka. Za sve je to kriv Chaos Theory :mrgreen:.

Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #53 : 26. Svibanj, 2015., 18:23 »
Evo i od mene jedan glas za San Andreas :mrgreen:
Igrao sam gotovo sve, od prvih GTA na PS1 pa Vice City, GTA III, San Andreas i GTA IV na kompu i San Andreas mi je oduvijek bio poseban. Iako nema next gen grafiku i neku najbolju priču, igra je bila za to vrijeme revolucija (govori činjenica da je to najprodavanija igra za PS2 ikad). Jednim dijelom mojem glasu pridonosi i SA:MP na kojem sam ostavio tisuće sati (no life...) i nikada nije dosadio.
GTA V nisam još probao kod sebe doma zbog manjka prostora :tired:, odigrao par sati kod frenda i pogledao par videa tako da nisam previše upoznat, ali kažem, San Andreas je uvijek imao ono nešto :mrgreen:

*

Papa6

  • *
  • 42
    • BESPLATNA ONLINE IGRA!
Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #54 : 26. Svibanj, 2015., 19:24 »
Obožavam San Andreas ali imao sam priliku igrati GTA V i zbilja se vidi napredak rockstara kroz sve godine
BESPLATNA ONLINE IGRA----> http://primera.e-sim.org/lan.203617/

*

Syto

  • *
  • 56
Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #55 : 27. Svibanj, 2015., 10:42 »
Gta San Andreas,jer kada je bio vice city bio sam još jako loš u engleskom i nisam kužio sve.A San Andreas sam prešao i sve znao.Story mi je bio najbolji,vjv zato jer se u tim godinama svi pale na ganstere.Gta IV igrao ali nije mi pružio onaj gušt.GTA V upravo prelazim.Sviđa mi se ali opet nemam taj gušt kao sa GTA SA
Tko,što?

*

Hrv4tin4

  • Gost
Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #56 : 27. Svibanj, 2015., 10:46 »
Ma svaki GTA ima svoju posebnost i draž.
Jedinicu i dvojku sam igrao na PS1. Zaista dobre igre za ono doba. Čak i danas ih "kopiraju" s novim igrama tipa retro city rampage. Iako su mi kontrole vožnje često puta zbunjivale...
No tad sam bio klinac i nije ni čudno.

GTA III. Čudo od igre. Tada nisam imao dobar PC i svaki dan sam visio kod susjeda kako bih gledao njega kako igra ili ako bi mi se smilovao pa bih i ja igrao malo.
Konačno sam mogao "vidjeti" što radim iz blizine, a ne onako iz ptičje perspektive. Stvarno vrh tadašnje ponude.

GTA Vice City i San Andreas.
Mislim da ste svi već sve rekli što se tiče tih igara. Prvo sam ih igrao na PS2, pa potom na PCu. Hrpa mogućnosti, solidna priča. Konačno uvedeno plivanje u GTA serijal.
SA je imao hrpetinu novih mogućnosti i zaista je napravio revoluciju.

GTA IV.
Jedan od boljih nastavaka, ali jako slabo i loše prihvaćen općenito. Poradi njega sam išao kupiti novi PC jer moj Pentium 4 3.0GHz nije mogao žvakati igru :wildboy:
Priča jako dobra, uvođenje mobitela, slikanje s mobitelom, puno bolja grafika, više završetaka glavne priče, internet i još 101 mogućnost koju skoro nitko ni ne spominje.
GTA IV zajedno sa svojim "nastavcima" The ballad of gay Tony i Lost & Damned nam je čisti uvod u GTA V.
Tu su se na misijama likovi počeli isprepletati, zatim kada si igrao istu misiju s drugim likom vidio si to iz druge perspektive, nije li to baš ono što je danas u GTA V? Tri protagonista ovaj puta nisu "razdvojeni" i slabo povezani u DLCovima i glavnoj igri, nego su odmah od početka zajedno. Ali mislim da je ideja i preteča definitivno bio GTA IV.
Toliko spominjane gluposti na internetu se nalaze i u GTA IV. Ulični prodavači hrane, automati sa sokovima i još hrpa sitnica.
Zamjerkesu mu mala mapa bez okolnih zaselaka, manjak zrakoplova, loša optimizacija u početku i itd...
Ali moramo priznati da je zaista i on dio ove revolucionarne sage.

GTA V.
Što reći, koju posluku porati?!? :bonk:
Pa genijalna igra, prešao sam ju na PS3, još uvijek mi nije dosta i još uvijek otkrivam taj svijet i mislim da ga nikada do kraja neću niti istražiti i riješiti sve što se riješiti može.
Sam prelazak s PS3 na PC verziju (uz to da PS3 nisam igrao od Siječnja 2014. kad je krepao :wildboy: ) je bio čudo! Koliko bolja grafika, potpuno nova igra...

Eto to je neki moj mali sažetak, jer bih se o ovoj temi mogao raspisati i to ne bi bilo dobro ;)

*

metalni

  • ****
  • 1762
  • Seoski mudrac
    • My Art Gallery
Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #57 : 27. Svibanj, 2015., 12:34 »
Dobro si ti ovo sumirao... pogotovo ovo za evoluciju između 4 i 5 dijela. :thumbs:

Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #58 : 27. Svibanj, 2015., 16:54 »
Msm da ce GTA 5 pobediti,ali ipak glasam za GTA SA. Zato stoje igrica vrh

Odg: Koja vam je najdraža GTA igra?
« Odgovori #59 : 27. Svibanj, 2015., 16:58 »
Vice City bez razmisljanja. Tolike me lijepe uspomene vezu za tu igru i toliko sam je puta presao. Nikad mi nije dosadila i uvijek mi se cinilo kao da jos nisam sve istrazio i tjeralo me da ponovno odigram igru. Sama atmosfera i glazba, kao i jedinstveni likovi i prica su sjajni, grafika za to doba je bila solidna i Vice City (Miami) odise zivotom i svjezinom. Ne znam, mozda je to nostalgija, ali to mi je jednostavno najdrazi GTA i uvijek ce ostati (ako mozda ne stave pricu ponovno u Vice City, ali svejedno je nece moci nadmasiti) najdrazi. Takve se igre samo jednom rade. :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9