0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: MrVivi - 23. Ožujak, 2012., 22:12steti mi tako sto ce 9 od 10 grupa zahtjevati da ja imam RES ORBOVE i REP CANS da me prime u grupu osobno me nije briga oce ih neko koristit za PvE ali kad budu postali obavezni a hoce onda ja da bi igro moram kupit sto znaci ili grind sto su rekli da ne zele poticat a ubacili najveci poticaj za grind ikad ili platiti pravim novcem a vjerojatno ce biti pravim novcem jer za pola godine niko normalan si nece moci priustiti gemove sa goldom.ovaj sistem nece odmoci gold selerima nego ce im jos i pomoci jer sad tocno znaju koliko da naplate gold tj. manje od aneta.http://www.wartower.de/artikel/artikel.php?id=630Ress orb ti treba iz kod razloga?Ress orbs su vise za pustinjake koji igraju sami i ne zele da trce da bi nastavili tamo gdje su krepali.Imas way points i ress unutar instanci... Dont be silly no need for them at all.
steti mi tako sto ce 9 od 10 grupa zahtjevati da ja imam RES ORBOVE i REP CANS da me prime u grupu osobno me nije briga oce ih neko koristit za PvE ali kad budu postali obavezni a hoce onda ja da bi igro moram kupit sto znaci ili grind sto su rekli da ne zele poticat a ubacili najveci poticaj za grind ikad ili platiti pravim novcem a vjerojatno ce biti pravim novcem jer za pola godine niko normalan si nece moci priustiti gemove sa goldom.ovaj sistem nece odmoci gold selerima nego ce im jos i pomoci jer sad tocno znaju koliko da naplate gold tj. manje od aneta.http://www.wartower.de/artikel/artikel.php?id=630
Citat: levian - 23. Ožujak, 2012., 23:03Citat: MrVivi - 23. Ožujak, 2012., 22:12steti mi tako sto ce 9 od 10 grupa zahtjevati da ja imam RES ORBOVE i REP CANS da me prime u grupu osobno me nije briga oce ih neko koristit za PvE ali kad budu postali obavezni a hoce onda ja da bi igro moram kupit sto znaci ili grind sto su rekli da ne zele poticat a ubacili najveci poticaj za grind ikad ili platiti pravim novcem a vjerojatno ce biti pravim novcem jer za pola godine niko normalan si nece moci priustiti gemove sa goldom.ovaj sistem nece odmoci gold selerima nego ce im jos i pomoci jer sad tocno znaju koliko da naplate gold tj. manje od aneta.http://www.wartower.de/artikel/artikel.php?id=630Ress orb ti treba iz kod razloga?Ress orbs su vise za pustinjake koji igraju sami i ne zele da trce da bi nastavili tamo gdje su krepali.Imas way points i ress unutar instanci... Dont be silly no need for them at all. ti ce itemi postati obavezni zato sto se igraca zajednica prije ili kasnije okrene prema liniji manjeg otpora što znači da prije ili kasnije nečeš moči ići u dungeons zato što če ljudi od tebe zahtjevati da imaš te iteme kako bi što brže i optimalnije rješili tamnicu ja neznam šta je tu teško shvatiti to se ešava u svakom MMO koji ima ovakve iteme pa i u GW1 moraš imat conse za HM pa i malo teže NM stvari ja se nesjecam kad sam napravio tamnicu u GW a da nisam moro pljunit pare za conse..
prijatelju možda anet i nebi ali ncsoft zanima samo zarada i ja nevidim kako netko može imati toliko povjerenja u jednu korporaciju možeš se kladiti ako im ovo prođe prije ili kasnije čemo vidit još ovakvih itema koji će biti i gori i ti si očito veoma mlad i naivan i nemaš pojma kako igrači razmišljaju i kako zajedice funkcioniraju ja igram MMO više od 10 god i točno znam da stvari ako ostanu ovakve kakve jesu GW2 neće dobro završit.Ali ja priznajem da je GW2 još u beti i da ovo nije konačno.
kad zaigraš onda je kasno spičijo si od 400-1000kn za ništa sad treba dizat hajku dok se stvari još mogu promjenit kad igra krene i ako počne zarađivat nema toga šta če natjerat ncsoft da prestane cijedit zlatnu kokoš.
da uvijek mi je bilo fascinantno kako u Lol-u uspiju preživjet prodavajući kozmetičke skinove heroja, a kamo li ostvariti toliki profit! LoL po meni ima najpravedniji cash shop ikad, ali to nije mmo i nije baš usporedivo ovdje. Što se tiče Tribesa neznam koja je to igra..