HCL.HR

AIO(All-In-One) Sistemi...Origins Omni, Digital Storm Aura...

  • 2 Odgovora
  • 11068 Hitova
Pozdrav ekipa,

jučer sam naletio sasvim slučajno na YT video gdje neki lik raspakira Digital Storm kompjuter koji me kasnije odveo na njihovu stranicu i uz malo razgledavanja naišao sam na proizvod koji se zove Aura koji me je oduševio svojim konceptom. Za one koji nisu upoznati evo linka:

Digital Storm Aura - http://www.digitalstorm.com/aura.asp

Nakon što sam vidjeo šta i kako nudi vidjeo sam na Google-u par reviewsa koji su bili i više nego pozitivni. Aura u komparaciji sa drugim jakim standardnim kompjuterima(sa kućištem) je bila bolja, nije bilo nikakvih problema sa pregrijavanjem, i skoro pa nikako nije bilo šumova ili nekih sličnih zvukova koji bi ometali rad na navedenom kompjuteru. Prije same kupnje Aure možete promjeniti svaku komponentu na kompjuteru po vašoj želji i radi finansijskih mogućnosti.Na forumu od navedenog proizvođača nije bilo nikakvih negativnih komentara i raja je masovno naručivala ovaj proizvod odkako je izašao na tržište. Cijena jeste paprena za naše balkanske standarde, e sad kakvo je vaše stajalište sa ovom zvijeri ako ste upoznati sa njom od ranije ili nakon ovog čitanja?. Nekako možda jedina zamjerka je što je framerate monitora ograničen na 60Hz.

PS. Kasnije sam naišao i na skoro identičan proizvod od Origin proizvođača, sa nekim manjim povoljnostima i sitnijim detaljima koji nude(manje-više perfomanse su iste).

Origin Omni - https://www.originpc.com/gaming/desktops/omni/

*

andrash

  • ******
  • 5939
Odg: AIO(All-In-One) Sistemi...Origins Omni, Digital Storm Aura...
« Odgovori #1 : 05. Prosinac, 2016., 14:13 »
Meh, bolje tradicionalan build IMO. Alergičan sam na masne marže (preplaćivanja realne vrijednosti) samo zbog nekog koncepta, isto kao i brandinga.

Rijetko tko je baš toliko ograničen prostorom da mu build mora biti u ekranu.

*

10RV

  • *
  • 110
Odg: AIO(All-In-One) Sistemi...Origins Omni, Digital Storm Aura...
« Odgovori #2 : 05. Prosinac, 2016., 22:39 »
Kao sto kolega kaze - preskupo.

Ali po mom misljenju prekrasno, decentno i predivno izgleda na stolu zasigurno. Ono preko cega ne mogu je to sto za cijenu ove najskuplje opcije dobijes dvije identicne ako slazes sam :)

A i tko ti brani da sam slozis aio, zajebano je ali nije nemoguce :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9