HCL.hr forum

Upiti i savjeti o tehnologiji => Hardver i gadgeti => Autor teme: neoyo - 12. Studeni, 2016., 23:08

Naslov: problem sa paljenjem racunara
Autor: neoyo - 12. Studeni, 2016., 23:08
pozdrav..
imam jedan problem sa racunarom koji je prakticno nov.. prije nekoliko dana sam jako povukao kabl od slusalica,vjerovatno nesto pokidao i monitor se odjednom ugasio. Pokusao sam da ga restartujem medjutim slike nije bilo osim linija preko citavog ekrana. Procitao sam da je mozda graficka u pitanju, izvadio sam graficku karticu, vratio je nazad i uspio sam da ga upalim, ali posle 2 minute igranja komp se zaledio i od tada ne mogu da ga upalim vise nikako.. cuje se 3 puta "beep" 1 dugacko, 2 puta kratko i cooleri od graficke se cuju jace nego obicno.. ako mozete da mi kazete u cemu je problem bio bih vam zahvalan..
Naslov: Odg: problem sa paljenjem racunara
Autor: yubs-d-rsc - 13. Studeni, 2016., 09:31
 ""beep" 1 dugacko, 2 puta kratko"

To bi trebalo značiti da ima problema grafička, možeš li probat s nečijom drugom ili na integriranoj ukoliko je ima cpu? Na neki način da troubleshoot oće li se upaliti bez nje.
Naslov: Odg: problem sa paljenjem racunara
Autor: andrash - 13. Studeni, 2016., 14:18
Da se nije kabel od monitora istovremeno povukao?
Naslov: Odg: problem sa paljenjem racunara
Autor: neoyo - 14. Studeni, 2016., 00:13
kad sam reinstall graficku uspio sam da ga upalim ali se odma zaledio, cim sam pokrenuo igricu.. i posle toga ne mogu da ga upalim vise.. vjerovatno je graficka otisla nekako, ali je jos pod garancijom tako da ga sutra nosim njima.. hvala u svakom slucaju