HCL.hr forum

Upiti i savjeti o tehnologiji => Hardver i gadgeti => Autor teme: Kong - 21. Veljača, 2009., 18:51

Naslov: Rikava mi monitor il što već...
Autor: Kong - 21. Veljača, 2009., 18:51
U zadnja 3, 4 dana mi se ova stvar desila 3 puta - prvo bi slika zaštekala, pa bi se javio neugodan zvuk titranja, pa bi se brzo izmijenilo par tamnih boja i onda bi se monitor isključio. Zapravo, ne bi se isključio, već bi bio u stadiju kakvom je kad ga se upali bez da se upali komp. I tak, probam ga ugasit i upalit, stišćem sve živo, ali sliku nikako dobiti. Čim stisnem gumb za restart se pojavi slika. Znači li to da mi je monitor na izdisaju ili je problem softverski (neki vrag s driverima, virus, što već)? Ne kužim se u to, pa pitam, da znam što me čeka. Kad bi mi se to dogodilo sam gledao Fawlty Towers u BS Playeru ili pak igrao PES.
Naslov: Re: Rikava mi monitor?
Autor: tantrum - 22. Veljača, 2009., 11:52
Grafička će ti uskoro biti RIP, nosi na servis ako imaš garanciju.
Naslov: Re: Rikava mi monitor?
Autor: Kong - 26. Veljača, 2009., 15:50
Znači grafička? Koji program mi preporučaš za provjeru? Jer odmah čim uključim komp mi temperatura procesora bude 50 stupnjeva celzijusa, može biti i da je zbog toga? Počelo mi je sve češće izbacivati, pogotovo navečer. Jučer sam malo u Wordu radio i nisam ni 10 minuta stigao, krešalo je. :( Ništa ne mogu raditi, sad sam se navukao na National Geographic i ostale dokumentarne programe, Malcolma i Kako sam upoznao vašu majku jer sam lijenčina koja skoro pa ništa drugo ne radi osim što visi na kompu. :(

edit: Sad mi se komp počeo skroz isključivat. Htio sam vidjet hoće li izdržat igranje managera. Nije izdržao.  :wildboy:
Naslov: Re: Rikava mi monitor il što već...
Autor: Kong - 27. Veljača, 2009., 01:35
Problem rješen - kupljena nova grafička i sad sve radi. Hvala tantrume.  :piva: Može lock.