HCL.HR

P: Gaming T-shirts (Majice sa slikama karaktera i logoima iz Video Igara)

  • 0 Odgovora
  • 5579 Hitova
Prodajem majice sa slikama karaktera i logoima iz svijeta Video Igara,Muzike,Stripova,animea (Yugioh,DragonBall,Pokemon),crtica (The Simpsons,Micky mouse itd),Fudbalskih klubova,auto znakova, i cega sve ne. Uostalom pitajte za temu koja vas interesira i nabavim vam majicu sa tom temom!   :thumbs: Cijena: 133.53 kn
Prilikom poručivanja majice naglasite željenu veličinu (standardna veličina je XL), te ukoliko imate dodatnih zahtjeva slobodno ih iznesite.
ZA SLIKE MAJICA SLOBODNO PITAJTE!!!
Tekstil:
Majice koje koristimo su pažljivo odabrane tako da naši kupci dobijaju najbolji omjer cijene i kvalitete. Tekstil je veoma izdržljiv te mu ni mnogostruka pranja i otkuhavanja ne štete (štampi je problem otkuhavanje te se majica sa štampom mora prati na 30-40C). Gildan majice koje koristimo su “softstyle” tako da su veoma mekane i udobne za nositi i postati će omiljene za nošenje, bilo da majicu naručujete sebi ili nekome dragom, zadovoljstvo kvalitetom tekstila je zagarantovano.

Štampa:
Kada su u pitanju motivi i dizajni koji sadrže mnogo boja ili su u pitanju vibrantni motivi štampamo tehnikom direktne štampe na tekstil (DTG štampa). Krajnji proizvod koji se dobije ovom metodom je veoma otporan na vanjske uslove korištenja, ne blijedi, štampa je otporna na vodu kao i na ogrebotine. DTG štampači koriste solventne boje te ukoliko se majica održava po preporuci motiv ostaje postojan i vibrantan.
« Zadnja izmjena: 06. Veljača, 2017., 09:51 SemirTheChosen »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9