HCL.hr forum

Oglasnik - prodaja, kupnja, razmjena => HCL oglasnik => Autor teme: endofdays - 09. Travanj, 2017., 23:46

Naslov: P: Xbox One 500Gb (prodano/moderator molim delete)
Autor: endofdays - 09. Travanj, 2017., 23:46
Prodajem Xbox One 500Gb konzolu, staru godinu dana i dva tjedna. U odličnom stanju, korištena dosta rijetko. Dolazi u originalnoj ambalaži sa 2 joysticka. 1 original sa silikonskom navlakom, drugi replika koja je uistinu kvalitetna. XBL i EA Access pretplate traju do pred kraj ovog mjeseca (Travanj) i onda se trebaju produžiti da bi većina igara na slikama mogla biti i dalje igriva. Mass Effect Andromeda je trail od 10 sati koji nisam ni pokrenuo, Battlefield 1 je bio trail. Ostale su igre iz pretplata i EA Accessa. Igre koje su kupljene (ne iz pretplata) su: Layers Of Fear, Ori & The Blind Forest: Definitive Edition, The Bridge, Forza Horizon 2, Overwatch, Draw a Stickman: EPIC, The Long Dark, PES 2017 (koji nekim čudom nije zabilježen na listi) i još na drugom računu Quantim Break sa Alan Wakeom i fizički Ghost Recon: Wildlands. Uglavnom, sve ove koje sam nabrojao, plus sve iz EA Access Vaulta i XBL besplatnih mjesečnih igra unatrag godinu dana.

Realno, sve skupa utrošeno oko 3k kn na sve što nudim. Kupljeno u Saturnu u Njemačkoj. Bez greške. Transfer na drugi račun vršim bezbolno i dajem sve potrebne podatke.

Ne prodajem niti jedan dio odvojeno ili sve ili ništa. Molim bez ikakvih upita, može li ovo samo ili ono. I nikakve zamjene.

Za nešto od 3000 kn vrijednosti (sam Overwatch vam je 400 kn), sve ovo dajem u savršeno ispravnom stanju za krajnju i konačnu cijenu od 1300 kn. Molim bez cjenkanja. Ako mislite spuštati ispod ovako silno niske cijene od 1300 kn još niže, ne trošite moje i svoje vrijeme. Ako uspijete naći bolju ponudu za te novce, sniziti ću vam. Spustio sam ovako bezobrazno nisko cijenu jer sam osoba sa invaliditetom koja mjesečno preživljava od 1250 kn i kojoj silno trebaju novci i koja je u takvom zdravstvenom stanju da mu je teško gledati kako Xbox samo sjedi na stolu. Znam, puno je 1300 kn. Za nešto "polovno". No slobodno bacite pogled u Instar i kupite original za 2900kn.

Plus, moguće je slanje Overseasom koji vam daje 48 sati mogućnosti podizanja prigovora, ako vam je proizvod neispravan. Dostavu je stvarno fer da vi platite.

Eto, stavljam slike. Moj mobitel nije iPhone 8 ili Samsung Galaxy 8 pa vam slike ne mogu baš biti kristalne. Moj mobitel je sprava za 1000 kn, jer sam i nju jedva priuštio. No, vidite sve što dobivate i to je to. Sve papire i upute sa čime je i došao.

Molim ozbiljne kupce samo i bez nagađanja. Kada skupite tih 1300 kn i kada se odlučite, javite i naručujem dostavu isti dan ili se možemo naći negdje u Zagrebu za osobno preuzimanje.

Hvala!

https://goo.gl/photos/Het3ChcDxWuxKPoB8 (https://goo.gl/photos/Het3ChcDxWuxKPoB8)