HCL.HR

Vraćeni tekstovi nakon pada portala

  • 30 Odgovora
  • 11991 Hitova
*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« : 17. Svibanj, 2009., 22:10 »
Nakon što je pao portal i nakon što je vraćen jedini preživjeli i prilično stari backup HCL portala i foruma iz ožujka ove godine, krenuli smo sa manualnim i polaganim vraćanjem tekstova koje smo izgubili zbog starog backupa. Na našu žalost, u periodu od 11.03 do 11.05 baš smo rasturali - Dodali smo preko 30 novih velikih tekstova, i nekih 220 vijesti ( screenshotse, downloadse, šifre i ostalo nam se nije dalo ni "brojati" ).

Već par dana to aktivno vrćamo. Sve najbitnije vijesti smo već vratili, tj. ponovno objavili. Ista stvar je i sa screenshotima gdje smo pobacali na portal ponovno sve najbitnije screenshot galerije iz tog izgubljenog perioda. Još se radi i na downloadsima, šiframa i datumima izlaska koji će uskoro biti vraćeni...

Što se tiče onog težeg posla - vraćanja velikih tekstova poput recenzija, najava, special tekstova i ostaloga, to će već biti malo teže.

Zato i otvaram ovaj topic, da malo možete pratiti što to mi radimo i po mogućnosti ostavljati na svaki tekst koji re-uploadamo svoje ocjene ponovno i po mogućnosti ostaviti i koji komentar.

Ovdje ću updateati ovaj post tj. ovu listu uploadanog sadržaja kada dodamo nešto novo, da možete nanovo pogledati taj tekst, ostaviti koji komentar i ako se radi o recenziji ili najavi, ostaviti i svoju ocjenu igre.

RE-UPLOADANI SADRŽAJ:

SPECIAL SEKCIJA

Resident Evil 4 Modding Report
Resident Evil 4, koliko god bio odlična igra, na PC je portan vrlo loše. Capcomu palac dolje, ali moderima palac visoko gore. Transformirajte svoj RE4 u pravu u malu grafičku zvjer ovim modovima.

Game Developers Conference 09 report
Game Developers Conference iliti GDC koji se ove godine održavao od 23. do 27. ožujka u San Franciscu, uspješno je priveden kraju, a mi vam trijezne glave nakon svega viđenoga donosimo kratak pregled / presjek najznačajnijih događaja ovog eventa.

Resident Evil Degeneration [mobile] recenzija
Nikad se nismo ovoliko preplašili gledajući u mali ekran naše Nokie N95. Resident Evil: Degeneration zlatni je primjer odlične mobile igre. Pročitajte recenziju i saznajte zašto.

Datumi izlaska igara za mjesec travanj
U mjesecu travnju najavljeno je za izlazak mnogo dobrih igara od kojih je nekoliko dugo očekivanih i potencijalnih hitova.

Datumi izlaska igara za mjesec svibanj
U mjesecu svibnju najavljeno je za izlazak nekoliko zanimljivih naslova za sve platforme.

Resident Evil 5 Tips and Tricks
Kako bi vam učinili igranje odličnog Resident Evila 5 što ugodnijim, donosimo vam veliki tips and tricks tekst sa raznim savjetima i trikovima kako bi uz što manje napora prešli ovaj odličan akcijski naslov.

HCL & CodHR LAN Tournament #2 report
Prošli vikend, točnije 18. i 19. travnja, u Centru za kulturu Maksimir, pod organizacijom HCL-a i CoDHr udruge te pokroviteljstvom tvrtke Vemil, održan je CoDHR LAN Tournament #2 – najveći međunarodni gaming turnir ikad održan u Hrvatskoj! Kako je prošao turnir, tko su pobjednici, što su osvojili? - Sve u našem big reportu!

Windows 7 testiran
Povodom izlaska Release Candidate verzije novog Microsoftovog operativnog sustava, odlučili smo istražiti čari i draži popularne „sedmice“. Je li sedam uistinu sretan broj, pokušat ćemo odgonetnuti u našoj najavi nadolazećeg OS-a.

ŠIFRE

Tom Clancy's HAWX PS3 cheats
http://www.hcl.hr/special.php?TekstID=552&select=32
       
Tom Clancy's HAWX PC Cheats
http://www.hcl.hr/special.php?TekstID=553&select=32

Demigod PC Cheats
http://www.hcl.hr/special.php?TekstID=554&select=32

Wanted: Weapons of Fate PC Cheats
http://www.hcl.hr/special.php?TekstID=555&select=32

RECENZIJE / NAJAVE

The Sims 3 najava
Početkom lipnja ove godine na naša se računala vraćaju Simsi. Iako nas zahvaljujući brojnim nadogradnjama serijala zapravo nikad nisu ni napustili, Simljani ovaj put dolaze u ponešto izmijenjenom konceptu. Što nas očekuje u trećem dijelu ovog globalnog PC fenomena, a što od njega očekivati, saznajte u našoj najavi.

Resident Evil 5 recenzija [X360,PS3]
Tamanili smo beštije i bilo je dobro. Jako dobro. Capcom je sa Resident Evilom 5 ispunio očekivanja i dostavio nam odličnu, akcijom nabijenu horor avanturu, sa tek par mušica.

James Bond Quantum of Solace recenzija [PC]
Zadnji James Bond naslov kojeg sam odigrao bio je preodlični Golden Eye na Nintendu 64 i u ono vrijeme ta igra je bila top ponude. Novo je doba i pred nama je Quantum of Solace, a ja se pitam - da li je dovoljno da igra bude napravljena po licenci jednog od najuspješnijih filmskih blockbustera, da bi i sama zauzela vrhove ljestvica?   

Shellshock 2: Blood Trails recenzija [PC]
Ponovno smo došli u vrijeme Vietnamskog rata, ali ovaj put ratujemo i sa zombijima. Zašto? Pitajte maštovite developere. A kakva je igra? Pročitajte u recenziji...

World in Conflict: Soviet Assault recenzija [PC]
World in Conflict, strategija koja je zasluženo pokupila mnoge nagrade u 2007. godini dobila je ekspanziju imena Soviet Assault. Što je sve novo u igri pročitajte u recenziji.

Grand Theft Auto: Chinatown Wars recenzija [DS]
Rockstar nam napokon donosi svoju zlatnu koku na Nintendo DS. Vjerujemo da svi znate da je igra odlično prošla kod stranih recenzenata, no kako je prošla kod nas – pročitajte u recenziji.

Flower recenzija [PSN]
Flower je novi PSN naslov koji nam je došao od kreatora popularnog Flowa koji nas je zarazio prije dvije godine. Upravljanje laticama putem vjetra vam vjerojatno ne zvuči zabavno, ali pročitajte recenziju i saznajte zašto jest.

The Last Remnant [PC] recenzija
The Last Remnant je punokrvni japanski i konzolaški RPG naslov koji izgleda dobro i igra se odlično u svom PC portu. Prava rijetkost koja će izvući osmjeh ljubitelja RPG igara na PC-u.

Killzone 2 [PS3] recenzija
U naše Playstation 3 konzole stigao je Killzone 2, nastavak PS3 ekskluzivnog FPS-a koji je svaki Playstation fanboy čekao kao kišu za vrijeme suše. Jesu li očekivanja ispunjena? Pročitajte u ovoj "duploj" HCL recenziji. Singleplayer dio Killzonea 2 igrao je naš Grga poznatiji kao mr_solidus, a multiplayer osvrt na igru napisao je snowblind.

Race Pro [X360] recenzija
Švedski SimBin, poznati po odličnome GTR serijalu na PC-u, spremili su za Xbox 360 konzolu novi naslov iz svoje palete simulacija vožnje. Kakav je dojam ostavio Race Pro, pročitajte u recenziji.

Wanted: Weapons of Fate [PC] recenzija
Jeste li se ikada zapitali postoji li uopće život izvan rubova vašeg monitora? Jeste li se ikad upitali kako je to biti plaćeni ubojica? I na kraju, zar ste zaista mislili će vam Wanted: Weapons of Fate ponuditi odgovore na ta pitanja? Iskreno se nadamo da su vam svi odgovori negativni.

Halo Wars [X360] recenzija
Nakon napucavanja iz prvog lica došla nam jer na red i jedna strategija u Halo svijetu. Jedva smo dočekali malo novog RTS materijala na Xboxu 360, a Halo Wars došao je ko` naručen.

Empire Total War [PC] recenzija
Jedan od najpoznatijih i najkvalitetnijih strateških serijala dobio je novi nastavak imena Empire: Total War. Pomorske bitke su napokon tu, a koji su ostali noviteti i jesu li dovoljni da vas zalijepe za monitore?

The Wheelman [PC] recenzija
The Wheelman je nova adrenalinom nabijena igra Vin Diesela, u kojoj on naravno i tumači glavnu ulogu. Dali je Vin i ovaj put uspio osvojiti gamerska srca kao sa prvim Riddickom?

The Godfather 2 [PC] recenzija
The Godfather 2 ponovno nas stavlja u ulogu mafijaša na putu do kriminalističke slave. Dali su developeri shvatili što je bilo loše u provom dijelu igre?

Braid [PC] recenzija
Rewind: Kolovoz 2008 – Braid izlazi na Xbox Live mreži, Xboxaši gube nevinost. Fast forward: Travanj 2009 – Braid izlazi na Steamu, PCjaši ostaju junferi.

Tom Clancy`s HAWX [PC] recenzija
Tom Clancy ovaj put ide visoko u zrak probijajući pritom zvučnu barijeru. Brze ratne letjelice u arkadnom gameplay modelu HAWX-a sasvim su nas dobro zabavile. Sve o igri saznajte u recenziji.

Company of Heroes Tales of Valor [PC] recenzija
Nakon originalnog Company of Heroesa iz 2006. godine i prve ekspanzije Opposing Fronts iz 2007. godine, Relic je napravio novi naslov. Druga ekspanzija, Tales of Valor koja je također standalone ekspanzija, donosi nam neke novine u načinu igranja. Je li to dobro ili loše, saznajte iz recenzije.

Warhammer 40 000: Dawn of War 2 PC recenzija
Konačno je izašao nastavak odličnog Warhammera koji smo s nestrpljenjem čekali. S obzirom da iza Relica stoje projekti kao što su Company of Heroes i Homeworld, naša očekivanja prema ovoj igri opravdano su velika. Sam nastavak igre donosi nam isto ono što je donio Warcraft 3 naspram svojega prethodnika, te se svakako ovakvi dobri pomaci moraju pozdraviti.

Broken Sword: Shadow of the Templars [DS igra] recenzija
Još jedan port legendarnog klasika ili ipak nešto više? Znamo da vas zanima, čitajte dalje i saznajte dali je DS verzija igre Broken Sword: Shadow of the Templars vrijedna vašeg vremena...

Ceville [PC igra / Avantura] recenzija
Njemu je zlo nenadmašna zabava. Ciničan je i ne tolerira sreću drugih. Sebični oportunist! Ne, nije riječ o profilu tipičnog saborskog zastupnika, već o simpatičnom tiraninu zvanom Ceville, glavnom junaku istoimene avanture Realforge Studiosa.

Helldorado [PC igra / Real-Time Tactics] recenzija
Tri godine skrivali su se u sjeni nakon debakla drugog dijela, no sada pod drugim imenom dolaze kako bi ispravili tu grešku – šesteročlana ekipa odmetnika divljeg zapada, poznatija kao Desperados, vraća se na gaming scenu pod imenom Helldorado.

The Legend of Crystal Valley PC recenzija
Nakon dosta čekanja, napokon smo u prilici zaigrati The Legend of Crystal Valley, naslov kojeg nam je pripremio Riječki Cateia Games studio. Pročitajte više i saznajte zašto se isplati odigrati ovu zabavnu avanturu...

Zeno Clash PC recenzija
Indie igre oduvijek su imale jedinstven pristup umjetnosti u video-igrama, no Zeno Clash podigao je tu originalnost na jednu novu razinu. Čime je to uspio učiniti, pročitajte u HCL recenziji.

Dark Sector PC recenzija
Punih godinu dana nakon što su konzolaši zaigrali Dark Sector na svojim PS3 i X360 konzolama, ovaj zainimljivi TPS naslov stiže i na PC. Kakva je igra, što je to bumerang-šuriken i tko je Jürgen?

.
.
.
« Zadnja izmjena: 13. Lipanj, 2009., 14:11 Ementaler »

*

Forbs

  • **
  • 472
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #1 : 18. Svibanj, 2009., 05:30 »
Cestitke na trudu..i vi ste ljudi odmorite malo...

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #2 : 18. Svibanj, 2009., 12:58 »
nema odmora dok traje obnova.  :ementaler:

*

$h4d0w

  • ******
  • 3910
  • Forever is an illusion...
    • Last.fm Profile
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #3 : 18. Svibanj, 2009., 13:20 »
Na našu žalost, u periodu od 11.03 do 11.05 baš smo rasturali - Dodali smo preko 30 novih velikih tekstova, i nekih 220 vijesti ( screenshotse, downloadse, šifre i ostalo nam se nije dalo ni "brojati" ).
Znači ništa nije izgubljeno ? Sve to šta je propalo ćete uspjet vratit, uključujući i recenzije i ostale veće tekstove ?
>> Last.fm Profile


>> Xfire Profile

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #4 : 18. Svibanj, 2009., 13:25 »
Još skupljamo sve te tekstove na hrpu, ali vjerojatno ćemo baš sve uspjeti vratiti da  :piva:

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #5 : 18. Svibanj, 2009., 14:11 »
Evo upravo vraćen i Tiegerov veliki Resident Evil 5 tips and tricks tekst... pa bacite koji komentar i na to  :piva:

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #6 : 23. Svibanj, 2009., 12:10 »
Vraćene još dvije recenzije, Resident Evil 5 i James Bond Quantum of Solace. Bacite oko i koji komentar  :hug

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #7 : 23. Svibanj, 2009., 13:30 »
Još jedna recenzija upravo vraćena nazad na portal:

Shellshock 2: Blood Trails recenzija [PC]
Ponovno smo došli u vrijeme Vietnamskog rata, ali ovaj put ratujemo i sa zombijima. Zašto? Pitajte maštovite developere. A kakva je igra? Pročitajte u recenziji...

Ocjenite igru i bacite koji komentar. Nemojte dopustiti da nam baš sve izgleda pusto zbog ovog crasha servera :(

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #8 : 23. Svibanj, 2009., 16:25 »
Kao što vidite, osim editiranja prvog posta u topicu, od sada ću za svaki re-uploadani stariji tekst baciti ovdje obavijest i u obliku novog posta. Primjetnije je od samo editiranja  :ementaler:

Pa eto, upravo vraćen JOŠ jedan tekst:

World in Conflict: Soviet Assault recenzija [PC]
World in Conflict, strategija koja je zasluženo pokupila mnoge nagrade u 2007. godini dobila je ekspanziju imena Soviet Assault. Što je sve novo u igri pročitajte u recenziji.

Bacite komentar i svoju ocjenu na ovu recenziju  :hug

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #9 : 24. Svibanj, 2009., 14:52 »
Još jedna recenzija upravo vraćena, ovaj put konzolaška:

Grand Theft Auto: Chinatown Wars recenzija [DS]
Rockstar nam napokon donosi svoju zlatnu koku na Nintendo DS. Vjerujemo da svi znate da je igra odlično prošla kod stranih recenzenata, no kako je prošla kod nas – pročitajte u recenziji.

*

Forbs

  • **
  • 472
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #10 : 24. Svibanj, 2009., 17:20 »
Moje cestitke na trudu...

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #11 : 24. Svibanj, 2009., 19:12 »
Tnekju  :hug

Ali imamo još par dana posla :(.

Bit će još jedna recenzija vraćena večeras  :piva:

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #12 : 24. Svibanj, 2009., 22:14 »
I evo te obećane druge današnje recenzije. To je Snowblindova Flower recenzija za PS3:

Flower recenzija [PSN]
Flower je novi PSN naslov koji nam je došao od kreatora popularnog Flowa koji nas je zarazio prije dvije godine. Upravljanje laticama putem vjetra vam vjerojatno ne zvuči zabavno, ali pročitajte recenziju i saznajte zašto jest.

*

Forbs

  • **
  • 472
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #13 : 25. Svibanj, 2009., 14:36 »
Skoro ste sve vratili -_- . Nadam se da uskoro krecete sa recenzijama novih  igara

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: Vraćeni tekstovi nakon pada portala
« Odgovori #14 : 25. Svibanj, 2009., 14:49 »
Uf, raspisali smo se mi u zadnja dva mjeseca podosta, pa i ne ide tako brzo. A i usput dok vracam stare recenzije rade se i neke preinake u formatu u kojem su objavljene, rade se neke optimizacije stranica i tako. Tak oda kad se sve završi bit će i bolje nego prije...

Eh, i dok se ovi tekstovi vraćaju neke recenzije novih igara već su napisane, a pišu se i nove.. samo se čeka da ih se objavi...

Evo još upravo vraćene recenzije:

The Last Remnant [PC]
The Last Remnant je punokrvni japanski i konzolaški RPG naslov koji izgleda dobro i igra se odlično u svom PC portu. Prava rijetkost koja će izvući osmjeh ljubitelja RPG igara na PC-u.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9