Điz
Nedjeljko

Reputacija: 2
On je svugdje
|
 |
« : Listopad 25, 2008, 18:42 » |
|
http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_GooDanas prvi put čuo za ovo.Uglavnom,riječ je o puzzle igri u kojoj igrač kontrolira jelte,male loptice želatine koje ispuštaju cakane zvukove :< Cilj svakog levela je pomocu tih loptica sagradit toranj koji je dovoljno visok/dugačak tako da bi ostale loptice mogle proć kroz cijev kojom završava svaki level.Igra ima 6 chaptera ( ja još nisam ni prvo prešao ). Naravno,kako napredujete kroz igru izazovi su teži ( ja sam primjerice,stao na levelu gdje treba pomocu balona balansirati toranj ). Uglavnom,igra teži samo 150 mb te je idealna za kežualno igranje.Preporuka 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Hej, daj vagine mala Ne ovo nije šala ;D Skidaj gaće droljo Ti znaš da ja nisam šoljo ;D Moj penis će te poderati Toliko se nisi trebala dotjerati Ostavit ću te svu u šoku Bit će kao da si uzela koku ;D Samo to bijelo na nosu neće biti droga Već muško mlijeko penisa moga;D
|
|
|
|
|
Pičkica
قناة عربية إخبارية تعمل على

Reputacija: 1
Prince`Charming
|
 |
« Odgovor #2 : Listopad 26, 2008, 00:08 » |
|
Zakon igra, uzet ću je za Wii.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
JA SAM TOLKO PAMETAN DA VI TO NEMORETE UOPĆE SKUŽIT KOLKA JE TO PAMET Kako mu je pimpek letio na sve strane, straaaaaaaaaaaašno...s h u m a . o r g 
|
|
|
|
Dragster
|
 |
« Odgovor #3 : Listopad 26, 2008, 19:54 » |
|
http://en.wikipedia.org/wiki/World_of_GooDanas prvi put čuo za ovo.Uglavnom,riječ je o puzzle igri u kojoj igrač kontrolira jelte,male loptice želatine koje ispuštaju cakane zvukove :< Cilj svakog levela je pomocu tih loptica sagradit toranj koji je dovoljno visok/dugačak tako da bi ostale loptice mogle proć kroz cijev kojom završava svaki level.Igra ima 6 chaptera ( ja još nisam ni prvo prešao ). Naravno,kako napredujete kroz igru izazovi su teži ( ja sam primjerice,stao na levelu gdje treba pomocu balona balansirati toranj ). Uglavnom,igra teži samo 150 mb te je idealna za kežualno igranje.Preporuka  Budući da je Điz moj kralj, tok moje duše, ovo skidam instantno. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dragster
|
 |
« Odgovor #4 : Listopad 26, 2008, 22:00 » |
|
igra rula previše 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
sheep
peroooo

Reputacija: 2
Why so serious???
|
 |
« Odgovor #5 : Listopad 28, 2008, 06:36 » |
|
pa hajde da i ja probam!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dodo
|
 |
« Odgovor #6 : Listopad 28, 2008, 15:56 » |
|
Điz, uljepšo si mi život.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
trojanrabbit

Reputacija: 3
|
 |
« Odgovor #7 : Listopad 29, 2008, 17:40 » |
|
jer zna tko kako iskljuciti zvuk u igri 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dodo
|
 |
« Odgovor #8 : Listopad 29, 2008, 18:07 » |
|
Šta fali zvuku?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dragster
|
 |
« Odgovor #9 : Listopad 29, 2008, 18:25 » |
|
jer zna tko kako iskljuciti zvuk u igri   iščupaj si uši LOL šta fali zvuku, barem nije najjači ikad
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
trojanrabbit

Reputacija: 3
|
 |
« Odgovor #10 : Listopad 29, 2008, 18:28 » |
|
nije problem u zvuku igre, nego ja hocu slusat mjuzu dok igram  sta ste odma skocili na mene 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dodo
|
 |
« Odgovor #11 : Listopad 29, 2008, 20:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
n00b
|
 |
« Odgovor #12 : Listopad 29, 2008, 21:19 » |
|
Hoću soundtrack ovoga, super je mjuza. Neka netko bude dobar, pliz. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
“Writing is a socially acceptable form of schizophrenia” E.L. Doctorow
|
|
|
|
Lewka
|
 |
« Odgovor #13 : Listopad 29, 2008, 23:42 » |
|
http://thepiratebay.org/torrent/4445228/World_of_Goo_-_unofficial_score_soundtrackHere are six tracks featuring the music from the game World of Goo. Apart from being an amazing puzzle game, the score to it is quite impressive as well. I recorded these six tracks directly from the gameplay, and will have to suffice until an official score of the music in the game is released. Nisam skidao, neznam kakva je kvaliteta, al 8 mb je rofl, probaj ;D
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dodo
|
 |
« Odgovor #14 : Listopad 29, 2008, 23:48 » |
|
thx  Na 4. chapteru sam, zanimljiv je. Jel neko prešo možda? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|