|
mr_solidus
|
 |
« Odgovor #105 : Kolovoz 17, 2006, 13:20 » |
|
već si mi je dao pinisu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Svaka drolja zna da ja sam taj mator pravi nabildovan kao drevni zmaj
Mobilni fontele mi zvoni mala šipu, haklam soni.
|
|
|
|
Illidan
|
 |
« Odgovor #106 : Kolovoz 17, 2006, 13:34 » |
|
Pa i ti si meni dao :naughty: Nego, treba mi od Joleta - Jedna Mala Plava i Nina Ljubavi  Pa ako ima neka dobra duša da pošalje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
deanoe

Reputacija: 12
Izit a brd, Izit a plejn
|
 |
« Odgovor #107 : Kolovoz 17, 2006, 13:47 » |
|
Nego, treba mi od Joleta - Jedna Mala Plava i Nina Ljubavi  nije to ista pjesma? :?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Wonderboy, what is the secret of your power? Wonderboy, won't you take me far away from the mucky-muck now?
|
|
|
|
Lich
|
 |
« Odgovor #108 : Kolovoz 17, 2006, 13:52 » |
|
Nego, treba mi od Joleta - Jedna Mala Plava i Nina Ljubavi  Pa ako ima neka dobra duša da pošalje Imam te pjesme . Javi mi se na PM .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
beaver hunter
|
 |
« Odgovor #109 : Kolovoz 17, 2006, 14:15 » |
|
Nego, treba mi od Joleta - Jedna Mala Plava
e nemrem bolivit cijeli jebeni dan pjevam tu pjesmu. ono od kad sam se probudio. uopće ne znam di sam ju čuo i stalno mi je u glavi danas i onda mi ti uletiš sa ovom pričom jebeno, kako je svijet mali :P
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
boli me trbuh, osjećam se zakurac i pere me estrogen.  sad sam plakao na kraj "odjednom princeza"  savršen film 
|
|
|
|
Pilip
|
 |
« Odgovor #110 : Kolovoz 17, 2006, 14:24 » |
|
Nego, treba mi od Joleta - Jedna Mala Plava
e nemrem bolivit cijeli jebeni dan pjevam tu pjesmu. ono od kad sam se probudio. uopće ne znam di sam ju čuo i stalno mi je u glavi danas i onda mi ti uletiš sa ovom pričom jebeno, kako je svijet mali :P To sam ja prva spomenula pa su svi po meni. :-( Da. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Hacker (1994.-2005.) R.I.P.
|
|
|
|
beaver hunter
|
 |
« Odgovor #111 : Kolovoz 17, 2006, 14:59 » |
|
da je ok.  al ne danas 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
boli me trbuh, osjećam se zakurac i pere me estrogen.  sad sam plakao na kraj "odjednom princeza"  savršen film 
|
|
|
|
Illidan
|
 |
« Odgovor #112 : Kolovoz 17, 2006, 15:00 » |
|
Imam i Ninu u malu plavu  samo da još dobim divlju crvenu :naughty: thx to pilip and lich
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Duksy
Drunk News Boy/Recenzent
Web Tim
Reputacija: 13
Macho macho man!
|
 |
« Odgovor #114 : Kolovoz 20, 2006, 02:10 » |
|
za sve joline pjesme slobodi ste pitati mene :tired ujedno za sve informacije o joli , što je danas večerao , ima li proljev , a eventualno gdje svira danas/sutra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
- E pa samo ti probaj u to uć onda ćeš jedne večeri bit zaklan! Zaklan? - Tako je, zaklan! U jebate. Nemoj nemoj, nevolin ja nože i te igle, i konce i šalicu i...
|
|
|
|
Mr.T
|
 |
« Odgovor #115 : Kolovoz 23, 2006, 18:42 » |
|
Čini mi se da ti je to Fear Factory ja tražim pjesmu "Zagrebačkim Ulicama" ako netko ima..MOOOOOOOOOOOOOOOOOLIM VAS uploadajte!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
deanoe

Reputacija: 12
Izit a brd, Izit a plejn
|
 |
« Odgovor #116 : Kolovoz 29, 2006, 22:53 » |
|
I Ain't Gonna Stand For It
I don't want to believe what they're telling me; Somebody's been picking in my cherry tree. I don't want to mistrust somebody by mistake. Somebody's been digging 'round in my cake.
And I ain't gonna stand for it, baby. I ain't gonna stand for it, baby. I ain't gonna stand for it, baby, nah nah. I ain't gonna stand for it, baby. I ain't gonna stand for it, baby. I ain't gonna stand for it, baby, nah nah, nah nah.
I don't want to believe what somebody said; Somebody said somebody's shoe was under my bed. I don't want to cause nobody no bodily harm. Somebody's been rubbing on my good luck charm.
Ajd ak neko ima ovu pjesmu nek uploada. Nemrem nigdje nać za dowmload a mislim da je od claptona
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Wonderboy, what is the secret of your power? Wonderboy, won't you take me far away from the mucky-muck now?
|
|
|
|
Illidan
|
 |
« Odgovor #117 : Kolovoz 30, 2006, 13:23 » |
|
Meni treba ona neka od ajs nigrutina, počinje, tj. možda i ne počinje ali se u pjesmi spominje ovo "Ja sam veoma opasna figura" Ajde, neka mi X, sirko, ili ko to već ima pošalju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lich
|
 |
« Odgovor #118 : Kolovoz 30, 2006, 16:15 » |
|
Tražim jednu pjesmu od Travisa , ne znam kako ide samo znam da su u spotu od te pjesme trudnice . Spot se vrtio prije koje 3. god . Jel se tko možda sjeća ?
EDIT : našao sam pjesmu
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Kolovoz 30, 2006, 23:08 Lich »
|
Evidentirano
|
|
|
|
KingMortal
Trešar beskućnik
Web Tim
Reputacija: 15
Where is the cow?
|
 |
« Odgovor #119 : Kolovoz 30, 2006, 17:03 » |
|
ima tko lyrics od B-dash? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
  Humanity will be forever at war as long as there is no common enemy. World peace demands a new Hitler.
|
|
|
|