HCL.HR

Star Wars Battlefront 2 Balkan Discord

  • 2 Odgovora
  • 13271 Hitova
Star Wars Battlefront 2 Balkan Discord
« : 04. Studeni, 2017., 21:20 »
Pozdrav svima!
Za sve zainteresirane u novi visoko iscekivani Star Wars Battlefront 2, mozete se ovdje joinat na Balkanski server (sve platforme). Svi su dobrodosli, pravila su skroz kratka i jednostavna. Server sadrzi botove i filtere tako da nema eksplicitnih sadrzaja niti bi isti bili dopusteni. Ako vam je do ugodnog druzenja medju domacom ekipom igrajuci Battlefront 2, onda je ovo pravi server za vas. Botovi ukljucuju dodjele levela korisnicima ali i rankove prema platformama (PC/Xbox/PS4) kako bi se mogli igraci za timsko igranje mogli lakse nalaziti. Takodjer i youtube komande izmedju ostaloga. Server sadrzi i 15 soba/kanala (po 5 za svaku platformu) tako da bude mjesta za svaki team koji zeli igrat.
Dodali smo i bota (odnosno webhook) kojem je funkcija automatizirano redovito oglasavanje sa EAStarWars Twittera u Discord twitter sobu.
Po potrebi ce se nadodat sto god treba jer imamo i #prijedlozi sobu kako bi se djelile ideje za poboljsanje naseg servera.

Nadam se da se vidimo u sto vecem broju and, may the force be with you.

LINK je perma, stoga nema zurbe te svatko moze joinat kada god zeli - https://discord.gg/s53u6vm

« Zadnja izmjena: 25. Studeni, 2017., 15:52 Hades_warrior »

Odg: Star Wars Battlefront 2 Balkan Discord
« Odgovori #1 : 19. Studeni, 2017., 05:02 »
Naslov teme je izmijenjen kako nebi bilo zbunjivanja igraca, jer realno se ne radi o klanu kao klanu, vec cisto Discord server gdje se ljudi sa Balkana mogu okupiti, druziti se i zabavljati.

Jedan bitni detalj za sve zainteresirane oko kupnje - Ne, igra nije pay 2 win kako navode po youtubeu i nekim portalima. Sluzbene stranice to negiraju, a i sami igraci to mogu potvrditi, a ni ja osobno nisam sreo niti jednog OP igraca.

Tako da topla preporuka oko kupnje  :thumbs:
« Zadnja izmjena: 19. Studeni, 2017., 05:15 Hades_warrior »

Odg: Star Wars Battlefront 2 Balkan Discord
« Odgovori #2 : 08. Lipanj, 2020., 19:46 »
Up.
Slobodno joinajte ko zeli. Igra je postala zabavna kako su ju napunili sadrzajem zadnjih 2 godine.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9