1 Član i 1 Gost pregledava ovu temu.
/
Trčao doma s posla 2 sata ranije kako bi stigao u poplavljen stan.Imao šta vidjet. Poplavljena kupaona i zahod kompletno, sva sreća nije stradala vešmašina koja je bila u struji.Hodnik natopljen vodom, naravno cijeli tepih natopljen. U mojoj sobi natopljen krevet vodom, cijela PVC (prozori i zid) stijena natopljena vodom. Monitor je imao kapljice po sebi dosta, ali sva sreća sve radi. Spomenar žene i mene, sa puno slika i tekstova kompletno natopljen, drvenis stol se natopio vodom, parketi se digli u sobi i hodniku. Svi brojevi Next Levela u smeće. Imao sam sreću što mi tehnika nije izgorila.Poplavi predhodio debil mrtvi kat iznad mene (16 godina). BIlo nestalo vode na 5 min ujutro i ovaj dignuo na lavabou vodu i otišao van. Poplavljeno sveukupno 3 stana. Neznam mrtav umoran sam od saniranja. Sva sreća pa imam doslovce 60 ručnika +
zamišljam scenu u glavi i savršeno je. srki jel ima šta pičona na salsi? da ti se pridružim i budem wingman,,
Frende, da vidiš te cice A najbolja činjenica - moš bit naslonjen na njih bez da pokupiš šamar, strava
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.
Al sigi realno, eventualno što na toj salsi, sambi što već je da dođeš blizu ženske i otrljaš se o njezine sise, realno nemoj se nadat daš jebat.