HCL.HR

Paypal problem

  • 2 Odgovora
  • 3326 Hitova
*

hoffa

  • **
  • 192
Paypal problem
« : 30. Listopad, 2014., 14:03 »
Probat ću što detaljnije opisati problem...
Dakle, htio sam uzeti FIFU sa g2a. Uplatim novce na žiro račun i aktiviram karticu na paypalu. Skinu mi 1.95$ koji su sad na paypal računu i 6.10kn, valjda za transakciju. Dobro.
Odem na g2a.com, odaberem igru, plaćanje paypalom i ulogiram se na ekranu za plaćanje. Tamo je navedena kartica žiro računa, stisnem continue, ili confirm, što već piše. Zaboravio sam provjeriti po njihovom tečaju točan iznos i ispalo je da sam pola eura-euro kratak. Paypal izbaci da banka nije odobrila povlaćenje sredstava i traži me da dodam novu karticu. Odem u banku, uplatim još novaca (tako da imam i više nego dosta) i vratim se doma, opet isti postupak.
g2a - paypal - ulogiram se. Tamo mi više nije ponuđena moja kartica i da izvršim plaćanje, nego me traži unos nove kartice. Ne mogu stisnuti ništa drugo. Upišem podatke od te iste kartice i stisnem continue. Polja se isprazne, kao da ništa nisam napisao, a s računa mi je skinuto još 6.10kn.
Probam opet ući u plaćanje paypalom, opet me traži unos nove kartice.

Znači, uzimali su mi 6.10kn prvi put i 11.90 koje su ostavili na paypal računu i nakon što sam pokušao kupiti igru bez dovoljno sredstava više ne mogu koristiti tu karticu, a uzeli su mi još 6.10kn s nje? Jel netko zna što trebam učiniti?

*

Hrv4tin4

  • Gost
Odg: Paypal problem
« Odgovori #1 : 30. Listopad, 2014., 14:49 »
Javi se paypal službi za korisnike. Ovako napamet će ti rijetko tko znati o čemu se radi.
Svako malo kupujem sa g2a.com i jedina novost koju su uveli je da oni tebi naplate transakciju koju su oni inače plaćali paypalu.
No ovdje nije problem u g2a. (ako sam dobro shvatio) nego je problem s karticom.

Ne znam koju karticu imaš, no znam da je najbolje imati ili kreditnu karticu ili još bolje pre-paid internet karticu.
Raspitaj se u banci. Moja se zove Visa Web kartica i koliko love staviš na nju toliko imaš, a prijenos love ne moraš odrađivati u banci nego putem m ili web bankarstva...

*

hoffa

  • **
  • 192
Odg: Paypal problem
« Odgovori #2 : 30. Listopad, 2014., 16:16 »
Poslao sam im mail, ali mislim da sam skužio u čemu je problem. Prije plaćanja, tj. prije nego se ulogiram ima opcija da zanemarim zadnje postavke i otvorim karticu po defaultu. Sva sreća da sam u međuvremenu već uplatio frendu novce da mi on uzme preko svog paypala :fpalm: Možda uzmem neki igru za par eura kad budu neki popusti ponovo čisto da vidim dal finckionira ta moja teorija, sad mi je prazan račun.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9