0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Koja zamorna parada uljudnosti, Indigo :PM4rty-ina netolerancija i "ako ti se ne svidja idi" (jer to jedino i ocekujem kao odgovor), na tom mjestu je samo slag na tortu fatalnog neuspjeha projekta :)
Ipak, ovaj faction nema namjeru uništavati tuđih ruku dijelo, volimo putovati svijetom i diviti se vašim građevinama.
Koja zamorna parada uljudnosti, Indigo :PSamo da kazem, bio mi je uzitak igrati ovdje, pogotovo kada smo sirili mrznju i nepostivanje prema serveru U fenomenologiju i konacni sinkreticko-ontoloski zakljucak ovog servera necu ulaziti, jer dovoljno govori cinjenica da se iz ovoga servera, sto cinovima administracije, sto odbijanjem server zajednice, nije uspjelo stvoriti nista konkretnije i vrijedno spomena van sfere suzenog clanstva hcl servera, i to prvotno onih nize drustvene dobi.
A vjerujte mi, koliko god ovaj server bio malobrojan, od njega se moglo stvoriti nesto puno bolje, nesto sto bi zainteresiralo svojom manifestacijom, medjuclanskim odnosima i izgledom puno siri krug gejmera, za sto je ipak potrebno lice i nalicje medija na kojem se igra. To ovaj server nema.Dobru bazu za stvaranje neceg takvog je ovaj server izgubio izazvanim crashom druge mape, ono sto je nakon toga uslijedilo je totalni raspad projekta i pretvaranje dobrog servera s HCL pokricem u prosjecni survival server junk kakvog svatko moze naci na planetminecraft ili minecraft forumu.
M4rty-ina netolerancija i "ako ti se ne svidja idi" (jer to jedino i ocekujem kao odgovor), na tom mjestu je samo slag na tortu fatalnog neuspjeha projekta :)
Srušena kuća do temelja? Hajmo malo kukati o serveru.
Nije server kriv (niti Marty koju spominješ) za vaš prekid igranja na njemu, vi ste odustali.
I da Marty "baš boli briga" nebi svaki dan radila na njemu niti bi uvodila ikakve promjene a ja vidim promjene često te prihvaćanje prijedloga igrača,
Tvoj faction nije server projekt i ako je tvoj faction propao-nije server propao.
Eh, server je definitivno propao (ako još nije, bude uskoro). Sad će stvarno biti zanimljiv pvp. Epic bitke izmedju Kobre-a i franceka i slicnih. yay.
Ne mi smo prisiljeni na odustajanje zbog stava adminsta i njihovog konstantnog favoriziranja odredjenih ljudi na serveru. Koji se istom adminstvu onda vole i ulizivati. To je moje misljenje. Mozda krivo, ali nemam osjecaj da su ljudi po zaslugama promovirani vec po nekakvim drugim vezama...
Da mnogi konstruktivni prijedlozi su dosli upravo od nas sa ciljem da server naprave boljim i pravednijim mjestom, dok vecina igraca nije imala nikakve konstruktivne kritike pa cak ni komentare na njih da se ne bi mozda zamjerili adminima. Recite ljudi sto mislite!!!
Nije no nije stvar u projektu vec u tome sto server ostaje bez jedine vece i organiziranije frakcije koja se usudila napadati kobre, ostaje i bez 6 aktivnih igraca.
Ostali igraci koji su vecinom djeca ne znaju, ne zele ili se ne usude pvpat na serveru stoga protiv koga ce se kobre boriti?
Protiv te djece u malim frakcijama koja samo zna graditi ruzne gradjevine, ubijati ih graditi si svoj ego na tome? Vjerujem da ce vam brzo dosaditi. Stoga niti sami jos ne shvacate koliko je bio glup potez da izdajstvom do temelja srusite jedinu konkurentsku frakciju na serveru. Zbog toga ovo ce propasti kao pvp server. To je sigurno.
Ne znam dali drugi shvacaju no najbolje bi im bilo da se prime ozbiljnijeg pvpa a ne gradnje gluposti ili da se ostave servera, inace njihov rad i sve provedeno vrijeme na serveru ce moci biti unisten od kobrea u par minuta sukladno tome kako se kome tamo digne khm ego, da ne upotrijebim jednu drugu rijec hehe.
Ne morate na ovo odgovarati jer ne vracam se vise na ovaj forum. Budite pozdravljeni.PS Spejs sretno i vama sa promoviranjem servera kod stranaca ako se odlucite na to hehe. Trebati ce vam ako nastavite ovako. I prije sam rekao nije stvar u vasem poslu, i vremenu koji posvecujete vec u nacinu na koji radite, u tome kakva ste po prirodi osoba, a znam da je to teze mjenjati . Ne znam dali ste svjesni no zamjerili ste se nepotrebno mnogim ljudima od kojih neki jos i igraju. I nije ragequit , ne ljutim se na nikoga, dapace ujutro smo se i salili kada smo vidjeli sto se dogodilo, nismo kmecavci kao neki drugi na serveru.