0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Nije mi do mjesecne pretplate ali igra mi stvarno izgleda lose i mislim da nije vrijedna mjesecne pretplate i mogu se kladit da ce kroz par mjeseci prijeci u f2p bas kao i Aion ( doduse Aion je drzao p2p sistem duze ) ... ok sto casteri u Teri nemogu castat dok hodaju itd ali meele da mora stat u mjestu pa onda tek castat spell mislim stvarno...
ma koji je vama qrac? kakav F2P? mozda kroz 1-2 godine ko svi drugi MMO-i jbt meni bolje igre od te NEMA!! vi koji ne volite MANUAL shot i takav combat nemojte blatit igru jer nemate pojma!! ako niste igrali sutite! Video nista ne govori!! prvo zaigraj pa komentiraj! PvP do sada im je nabolji od svih MMO-a. a sta se tice vidim da komentirate taj Combat puno jbt normalno da je drugaciji od drugih MMO-a najlakse je Kliknut na enemy Lika i pucat po njemu. Ovdje sve ide MANUAL sve skilove moras pogodit to mi se jako svida.prvi MMO koji je dobro napravljen!! sve je dobro u uradeno nutra PvP,WvW,battlegroundquestovi,skill system,travel,craft,a istance da ne govorim :) najvise mi se svida kako je sve nutra uradeno detalji igre,zvukovi,nevjerojatna grafika.TERA i GW 2 ljudi to se jedino isplati kupit sve ostalno otpad!!
barem sam ja cekao igru godinama.meni je dobra odigrao sam sve CBT u tome je stvar al kad vidim sta drugi govore da je combat sranje mislim :S sta da mu kazem bolje nek suti nek ne govori ako nije igrao!! svi ste takvi procjenjujete igru preko youtube.prvo zaigraj pa onda komentiraj!!! zaigrat cu 5.05 samo da sredim sa frendom da mi kupi igru posto ja nemam paypal!!