HCL.HR

Ne zeli prebaciti aplikacije na memorijsku

  • 2 Odgovora
  • 13703 Hitova
Ne zeli prebaciti aplikacije na memorijsku
« : 29. Listopad, 2015., 15:25 »
Pozdrav. Otac mi je dobijo mobitel ( Samsung Xcover2 Android 4.1.2. ) od firme i sada s njim mora slikavati puste slike a nema vise memorije pa sam stavio memorijsku ali kad idem prebacit aplikacije koje ima na karticu uopce ne prikaze opciju da prebaci na karticu. Sta sada napraviti.

*

Hrv4tin4

  • Gost
Odg: Ne zeli prebaciti aplikacije na memorijsku
« Odgovori #1 : 29. Listopad, 2015., 15:53 »
U novijim android telefonima i kod poznatijih proizvođača većina aplikacija ae ne može prebaciti namemorijsku karticu. Tako je gGoogle već davno najavio.
Određene aplikacije se mogu prebaciti.
Znaci SD kartica ti sluzi u 99% slučajeva kao storage za slike, glazbu i filmove. To je to, nema prebacivanja većih aplikacija na nju.
Neke pak aplikacije same bacaju dio svojih podataka na karticu kao sto su mape na navigacijskim aplikacijama.
Prebaci slike na karticu i onda ćeš imati mjesta.

*

Dragster

  • ******
  • 7719
  • OKO SOKOLOVO xD
Odg: Ne zeli prebaciti aplikacije na memorijsku
« Odgovori #2 : 29. Listopad, 2015., 17:39 »
Za početak instaliraj program tipa Clean Master obzirom s takvim programima možeš jednostavno prebaciti sve aplikacije koje se daju prebaciti bez puno prčkanja.


Ako ti se ipak da prčkat, probaj ovaj postupak, za mog prošlog gigabytea je radilo ko po špagi ALI su neke aplikacije automatski pocrkavale jer su predviđene za pokretanje sa interne memorije pa imaj to na umu - može biti gnjavaža


"There is great strength in numbers, but there is great power in one, for the strength of the will of one may gather numbers to it. There is strength not only in *knowing* the self, but *knowing* how to bring it forth in others."

tl;dr pušite mi kurac xD

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9