HCL.hr forum

Upiti i savjeti o tehnologiji => Hardver i gadgeti => Televizori, mobiteli, tableti i ostali gadgeti => Autor teme: ante98 - 08. Ožujak, 2015., 19:01

Naslov: *ANKETA*Pomoć HCL.hr članova pri odabiru moba : Xperia Z1 ili HTC ONE(m7)
Autor: ante98 - 08. Ožujak, 2015., 19:01
Trebam pomoć pri odabiru novog mobeka,raspitivao sam se svugdje,tražio po netu itd. i dalje se ne mogu odlučiti koji da uzmem.
Sad imam Xperiu miro koja apsloutno bloka na sve živo i reboota se svako malo.

Mob koristim..ono...ne pretjerano puno ali ne baš ni malo,malo Fejs,malo Chrome,Wapp i slično,na auto sinkronizaciji mi nije ništa uključeno(možda max 2 stvari),podatkovni promet(internet) palim po potrebi,svjetlina mi je obično na nekih 30ak%(ponekad više).
Na dan sam prosječno 1.5 sati na Youtube-u,1.5 sati na Chrome-u,1 sat na Whatsapp-u,30min na Fejsu(koristio bih i Playstation app da ne bloka mob i pokoju igru i aplikaciju(npr. 9gag,speedtest,Subway Surf i slično).

Za zaslon,osjećaj u ruci,veličinu,4G brzinu mi je svejedno(Tele2 sam korisnik,znači ništa od 4G).
Znači  da baterija izdrži dan bez ikakvog problema s gore navedenim.

p.s. kupujem polovni(do 1400kn)
Hvala.:kava:
Naslov: Odg: Pomoć HCL.hr članova pri kupnji moba: Xperia Z1 ili HTC ONE(m7)
Autor: Ementaler - 09. Ožujak, 2015., 14:50
HTC One jer je ljepši :ementaler:

Al' ozbiljno, to je malo subjektivno - ali jmam HTC One M7 negdje godinu dana i još uvijek ima onaj "kako je ovo dobro dizajniran mobitel" osjećaj kad ga držim u ruci. Doduše i Z1 je isto kvalitetno izrađen...a i tehnički bi trebao biti malo napredniji, ali HTC One nikako nije spor ili nekvalitetan u nijednom segmentu - taman prije par dana je stigao Android 5.0. update i stvar radi savršeno. Kamera je malo specifična s tih "samo" 4 ultra-pixela, ali baca stvarno jako dobre fotke, pogotovo u low-light situacijama, iako su malo niže razlučivosti pa ponekad nedostaje detalja.

Naslov: Odg: Pomoć HCL.hr članova pri kupnji moba: Xperia Z1 ili HTC ONE(m7)
Autor: Moolah - 11. Ožujak, 2015., 15:27
preporucujem xperiu z, ja ih redovito kupujem, s ni jednim nisam bio ne zadovoljan, takodjer baterija xperije je daleko bolja od svih ostalih, vodootporna je, jedino sto z1 i z2 imaju mali problem (bar iz mog iskustva) sa poklopcima sa strane, koji ne vole ostati zatvoreni, osim toga, do sada na ni jednom nisam imao problema sa zastajkivanjem i slicnim, takodjer sam prije koristio miro, i znam kroz sta prolazis trenutno :clap: