HCL.HR

S3 mini izvuče bateriju strašno brzo

  • 2 Odgovora
  • 1931 Hitova
*

sajo

  • **
  • 417
S3 mini izvuče bateriju strašno brzo
« : 06. Rujan, 2014., 15:06 »
Naslov sve kaže. Mobitel napunim preko noći, i ujutru se 80% baterije izvuče za nekih 5-6 sati. Do baterije nije, jer je ovo već treća, Mobitel je kupljen polovan, pa sam zamijenio bateriju koju sam dobio sa njim, pa i onu narednu. Dakle i treća baterija, Kingova, nova, se izvuče jako brzo. U postavkama sam provjerio i izbacuje mi da mi ekran izvuče oko 50% baterije, ostale stavke izvlače mnogo manje. "Mobilni podaci" su mi isključeni, wifi mi je uključen samo kad sam na telefonu, kad završim obavezno ga isključim. Do čega je, je li radi neke pozadinske procese koji ga toliko izvlače ili šta?
Ako već niko od vas ne zna rješenje, tj. nešto što mogu sam da uradim, da ga onda nosim na servis, tj. tamo gdje sam ga i kupio.
Mobitel inače radi bez problema, nigdje ne šteka, sve je fluidno i tečno, zato mi je žao mijenjati ga, ako se već može popraviti.

Unaprijed hvala.
if life suddenly just got a bit harder, you most likely just leveled up

*

Hrv4tin4

  • Gost
Odg: S3 mini izvuče bateriju strašno brzo
« Odgovori #1 : 09. Rujan, 2014., 21:16 »
Ajde probaj isključiti i usluge lokacije. Znači ugasi i googlovu mogućnost lociranja, ne samo GPS.
Probaj resetirati mob na tvorničke postavke, ako ni tada ne ide, onda je mob ne ispravan.

Imao sam sličnu situaciju sa 2 potpuno nova LG Optimusa L7 II (P710). Sve je ugašeno i sinkronizacija i sve drugo i čim se mob napuni u roku od 10 minuta baterija iscuri sa 100% na 83%.

Nosio na servis 3 puta, da bi na kraju ustvrdili (jer sam bio uporan) da je mobitel (oba) ne ispravan. Isto sam imao zamjenu baterije i itd...
Osobno ništa mi nije štekalo niti se zagrijavala baterija, moguće je da je čisto do serije uređaja ili samo taj dotični uređaj nije ispravan...


*

sajo

  • **
  • 417
Odg: S3 mini izvuče bateriju strašno brzo
« Odgovori #2 : 11. Rujan, 2014., 11:59 »
Nije pomoglo nijedno. Riješio sam se uređaja, zamijenio sam ga za novog Galaxy Duos 2. Ovaj bolje da radi. Hvala ti u svakom slučaju.
if life suddenly just got a bit harder, you most likely just leveled up

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9