HCL.HR

Savjet oko kupnje portable zvučnika

  • 1 Odgovora
  • 10890 Hitova
Savjet oko kupnje portable zvučnika
« : 04. Rujan, 2015., 19:34 »
Pozz ekipa, kao što naslov kaže treba mi portable zvučnik, tražim neke savjete. Idem do nekih 200€, ako je dobar može i iznad (logično može i ispod ako valja kojeg boga). Treba mi za žurke sa ekipom itd, kvaliteta je najbitnija. Za sada mi je za oko zapeo Bose SoundLink Mini Bluetooth speaker (ako imate kakvih iskustva sa njim mozete i to rec molim vas).
Eto preporučite nešto i recite mi ako imate kakvih iskustva sa njime. Hvala pozz.

ps. treba mi dosta hitno tako da ako znate šta samo recite!

*

Hrv4tin4

  • Gost
Odg: Savjet oko kupnje portable zvučnika
« Odgovori #1 : 05. Rujan, 2015., 14:33 »
Gle, mini prijenosni zvučnici nisu namjenjeni za zabave. Oni su rađeni za privremeno puštanje glazbe. Isto tako postoje kvalitetniji mini zvučnici koji također nisu rađeni za zabave nego za kvalitetnije opuštanje uz glazbu.
Znači ne postoji tako glasan zvučnik za zabave koji bi bio kvalitetan u nekom mini ili micro obliku. Oni su namjenjeni recimo za slušanje glazbe na vikendici, na moru ili negdje gdje nemaš pristup svojoj standardnoj audio opremi.
Prodavači će ti uvaliti bilo što samo da prodaju, ali moraš biti svjestan kakva je situacija. Ti plaćaš zapravo ultra smanjeni zvučnik i njegova izrada je ponekada i skuplja radi minijaturnih dijelova i težeg sklapanja istog. No taj zvučnik nikada neće imati snagu i kvalitetu svog većeg brata.

Drugim riječima za zabave takav zvučnik NE postoji. E sad ako si ti spreman spustiti granicu i tek toliko nešto slušati na zabavi onda uzmi bilo što, ali ja ti osobno ne mogu apsolutno ništa preporučiti jer to nisu zvučnici rađeni za to.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9