HCL.HR

S6 Edge i njegova baterija

  • 4 Odgovora
  • 21798 Hitova
S6 Edge i njegova baterija
« : 27. Prosinac, 2016., 23:29 »
Posto im je cijena sad pala, polovni se mogu naci oko 250e, zbog toga sam odlucio da kupim s6-icu ali samo me malo kopka to oko baterije, neki govore da je dobra neki da je losa, koja su vasa licna iskustva sa baterijom s6?
Meni se 2600 cini dosta velikim kapacitetom jer je moj stari mobitel imao 2150 maH i mogao je lagano cijeli dan izdrzati bez problema.
« Zadnja izmjena: 05. Siječanj, 2017., 19:26 Monday »

Odg: S6 Edge i njegova baterija
« Odgovori #1 : 11. Siječanj, 2017., 11:14 »
S6 ima dosta velikih problema sa baterijom, nešto je bolji S6 Edge, ali i dalje to nije dovoljno dobro.
Da je uređaj nov, čak bi mogao razmišljati o kupovini unatoč takvoj bateriji, ali pošto je uređaj polovan, ja bih to zaobišao. Svaka baterija gubi svoja svojstva s vremenom, a nakon pola godine - godinu-dvije? sigurno će baterija biti lošija nego kod novog mobitela, a većina recenzija, forumskih dopisivanja itd. je nastala u prvim mjesecima nakon izlaska, a do sada je prošlo podosta vremena. Ali kada kupuješ mobtel moraš znati za što ćeš ga koristiti i hoće li ti on takav biti dovoljan za tvoj način korištenja.
Uređaj je jako dobar, kvalitetan, lijep, ma sve, ali baterija mu je najveća boljka. Ako se odlučiš na kupnju, dobro pregledaj uređaj i oštećenja jer to su lijepi i osjetljivi uređaji i često ostanu ogrebotine koje znaju smetati ( ako si perfekcionist, ali i ako nisi smetati će ti jer je to netko drugi napravio ), tako da kada ga budeš pregledavao pomiri se s onim što kupuješ i vidi možeš li se nositi s ogrebotinama i takvom baterijom.
Postoji i opcija da zamjeniš bateriju s novom, ali to je onda tvoj trošak, a za taj novac možeš uzeti nešto bolje. Postoji opcija da kupiš i backpack za s6, tj kao masku ( dosta deblju ) koja može imati do 8.500mAh ( za s7 ). Uglavnom opcija ima i uređaj je zanimljiv, ali na tržištu postoji pregršt boljih uređaja s boljom baterijom.
 

Odg: S6 Edge i njegova baterija
« Odgovori #2 : 12. Siječanj, 2017., 03:02 »
E pa bas i trazim da mobitel bude bukvalno kao nov, trazim mobitel koji ima dobru kameru i bateriju a da je u cjenovnom rangu kao i s6 ali to je nemoguce, obicno bude mobitel sa dobrom baterijom ali sa uzasnom kamerom, dok je meni oboje bitno, kao jedino rjesenje vidim na s7 koja ima i odlicnu bateriju i kameru a sad da kupim s7 mi je previse, bas je skup a malte ne je sve ista stvar, meni se opet jos ne zuri, sacekat cu jos malo mozda cak i kad izadje s8 pa tek onda ici kupiti s6 jer ce mu jos cijena pasti,
Mobitel ce mi uglavnom trebati zbog kamere, facebooka i youtubea, znaci bitno mi je da mi to ne koci da ide sve kao po loju, i do sad ovo sto sam trazio s6 mi se cini kao najbolji mobitel za moje potrebe, a igrice na njemu necu ni igrati jer nisam bas neki ljubitelj igrica na mobitelima, e sad to oko polovnih telefona predstavlja baterija problem sve zavisi kako je prethodni vlasnik koristio mobitel, probat cu da vidim sa par njih da mi posalju svoje vrijeme od 100 do 0% koliko im treba na njihovim mobitelima tako da znam da li je baterija dobra.
« Zadnja izmjena: 12. Siječanj, 2017., 03:04 Monday »

Odg: S6 Edge i njegova baterija
« Odgovori #3 : 12. Siječanj, 2017., 11:26 »
Problem je što ti je sve relativno kada je korištenje baterije u pitanju. Moj S7 i tvoj bi bili potpuno različiti. Ja imam 3 mail računa redovno spojena, pregršt poziva i poruka ( SMS, ili WA, Viber sam ukinuo jer mi je i ovo previše ), pa mobilini hotspot... Ti bi imao kameru, fb i yt od malo veći potrošača, od toga bi ti jedino fb radio u pozadini, a ostalo po potrebi. Možda bi tvojim načinom korištenja S6 pružio ti normalan radni dan, ali znam da meni sigurno ne bi. Razmisli o LG G seriji smartfona oni imaju solidnu bateriju i dobru kameru.

Imas na racunalo.com Usporedilicu, pa tamo možeš vidjeti koliko je koji bolji od planiranog s6.

Tu je i HTC, pa čak i neki WP smartfoni poput Lumie, dobra baterija i kamera, ali i suučelje je dosta brzo, samo su problem app.
Imaš puno izbora, nemoj se ograničiti samo na jedan, ako baš hoćeš samsung, pogledaj i druge serije poput A, jako su kvalitetni uređaji.
 

Odg: S6 Edge i njegova baterija
« Odgovori #4 : 13. Siječanj, 2017., 01:39 »
Imao sam htc evo vec zadnjih 5 godina, od cijele m serije pa sve do a9 ali hocu da promjenim malo pa da vidim samsungov posto nikad nisam imao samsung sve je to bio htc, trazio sam lg g seriju i nasao sam g5 kojem je cijena ista kao kod s6 edge verzije tj. oko 300e mu se krecu cijene a mobitel se prodaje u perfektnom stanju, g5 je dobar, moze mu se i baterija mijenjat sto se ne vidja kod novijih telefona, ne treba se samo puno zalijetat na polovne mobitele i dati puno para na njih, npr moj drug je prije mjesec kupio polovni s7 edge za 420e, kroz nekog vremena poceo ga zezati sim, nije mu mogao telefon ucitati, otisao do servisera i likovi mu trazili 100e samo da pregledaju telefon da vide sta je u pitanju, a posebno sad da naplate dio taj sto bi mu zamijenili, tako da ga je na kraju koristio bez sima i nece kaze vise nikad u zivotu mob bez garantnog lista kupit
« Zadnja izmjena: 13. Siječanj, 2017., 01:42 Monday »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9