HCL.HR

America's Army Proving Grounds

  • 0 Odgovora
  • 3167 Hitova
America's Army Proving Grounds
« : 11. Kolovoz, 2017., 07:02 »


Eto za one koji nisu upoznati s igrom do kraja ljeta bi trebao stići ovaj hardcore taktičko timski shooter na PS4 konzolu.Franšiza ima dugi staž a ovo je zadnji nastavak koji je inače na PC-u izašao 2013 god.


Radi se o free to play igri koja koristi unreal 3 engine i pošto je dosta prozivana kako propagira američku vojsku bila je na meti kritičara al pustimo sad te stvari jer ja gledam samo na igru,njezin gameplay a ovo ostalo me ne zanima.

Na PC-u sam utukao ponešto sati i igralo ju je dosta igrača i jako dugo je bila u beta fazi al igra je propala na PC i razorena je većinom radi chiteraja a i playerbase je očajan na steamu pa je bilo bar meni logično da se krene s optimizacijom i prebacivanjem igre na PS4 pošto je još i unreal engine i ima sve predispozicije da taj prelaz na konzolu prođe čim bezbolnije.Iako je unreal 3-ka zastarjeli engine i ne nudi prebogatu grafiku u takvom tipu shootera to i nije bitno jer previše detalja samo smeta u takvom tipu igre.

Koliko sam uspio poloviti od developera igra je trenutno u beta fazi i dostupna je samo na USA storeu i radi se aktivno na igri i svako malo se peglaju bugovi koji su najviše prisutni na matchmakingu i spajanju u samu igru.

Neznam dal će u konačnici biti dedi serveri ili će ostat P2P konekcija koja je trenutno u igri al vrijeme će pokazat.

Odlična stvar je i ta za koju mi baš nije jasno kako su uspjeli developeri realizirati da za online igranje nećete trebati psn pretplatu.


Mislim da bi svaki fan HC shootera trebao ako ništa drugo bar isprobati ovu pucačinu koja najviše gameplayom i stilom igre liči na counterstrike i dobro nam poznati promode sa legendarne cod4-ke.
« Zadnja izmjena: 11. Kolovoz, 2017., 08:42 $inke »
Ako si ti genije nisam ni ja budala.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9