HCL.hr forum

Gaming => Videoigre => Autor teme: kaisersephirot - 04. Ožujak, 2014., 01:53

Naslov: Batman: Arkham Knight
Autor: kaisersephirot - 04. Ožujak, 2014., 01:53
(http://i.imgur.com/LvSubT2.jpg)

(http://i.imgur.com/PsRptVq.jpg)

GameInformer je obećao u sutrašnjem broju prikazati dosad neotkrivenu igru, a svi dokazi upućuju na novi Batman, ovog puta pod nazivom Batman: Arkham Knight.
Glasine iz vijesti (http://www.arkhamverse.com/news/2014/03/rumour-new-game-to-be-titled-batman-arkham-knight-and-to-feature-hush/) također nagovještavaju da bi jedan od glavnih protivnika trebao biti Hush, a vjerojatno više informacija bi trebali dobiti sutra.

Official Batman: Arkham Knight Announce Trailer - "Father to Son" (http://www.youtube.com/watch?v=NkuD0Inb9Gs#ws)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight?!
Autor: zolee - 04. Ožujak, 2014., 02:19
Sneak Peek at Our All Video Game Episode! - DCAA (http://www.youtube.com/watch?v=qNL8xjQh4D4#ws)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kaisersephirot - 04. Ožujak, 2014., 17:30
(http://abload.de/img/235793_ps4_aa0rb0.png)(http://abload.de/img/234531_pcw_asmofs.png)(http://abload.de/img/235449_xb1_ajaptq.png)

Otkriveno na Game.co.uk, nije poznato hoće li biti samo PS4/Xbox One/PC verzije ili će igra biti izdana i za stariju generaciju konzola.

Glavni negativac bi trebao biti Scarecrow koji je skupio badass ekipu Penguin, Two-Face i Harley Quinn. Igra bi trebala biti finale Arkham serijala. Osim toga, izgleda da ćemo napokon imati priliku provozati Batmobil  :ementaler:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cobalt - 04. Ožujak, 2014., 18:01
A sigurno će je biti i za staru generaciju, ipak je bitna zarada.

Mogli su samo osmislit bolje ime za igru. :wildboy:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Wyzard - 04. Ožujak, 2014., 18:28
CG Trailer (http://www.hcl.hr/vijesti-sljedeca-velika-batman-igra-je-batman-arkham-knight-10409-27.html)

Scarecrow je zanimljiv odabir za negativca. I batmobil isto dodatak koji će dobro doći... Samo neka na priči porade... Jer ono... finale bez Jokera. antiklimaks malo.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 04. Ožujak, 2014., 18:45
Preorderam, imam povjerenja u Rocksteady, bit ce to najbolja akcijska avantura u povijesti igara, jednostavno mora biti. Onda je moje djetinjstvo upotpunjeno i mogu odmah odrasti :D
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kmarkecgamer - 04. Ožujak, 2014., 19:12
vec dolazi 2014? nadajmo se da nece bit poludovrsena igra :hiha2:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 04. Ožujak, 2014., 19:29
vec dolazi 2014? nadajmo se da nece bit poludovrsena igra :hiha2:
Nikako, u izradi je i prije nego sto je arkham city na policama zavrsio.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Yuri - 04. Ožujak, 2014., 19:34

Scarecrow je zanimljiv odabir za negativca. I batmobil isto dodatak koji će dobro doći... Samo neka na priči porade... Jer ono... finale bez Jokera. antiklimaks malo.

Ne znam koliko mogu eskalirati vise sto se tice Jokera, pogotovo s obzirom u kojem je stanju Joker sad u stripovima.
Odrezao si lice, nestao na neko vrijeme, vratio se, pobio vecinu policijske postaje koja je drzala njegovo lice i poceo ga nosit ponovno: https://archive.nyafuu.org/foolfuuka/boards/wg/image/1373/77/1373772850196.jpg


Zapravo, kad se Arkham igre usporede sa stripovima, tematika je znatno blaza u igrama.
Ali ako je suditi po onome sto se o Scarecrowu moglo citati u stripovima, lako je na razini Jokera kao negativac.

S tim da Scarecrow zvuci drukcije nego u Asylumu. Ima isti naglasak kao Hugo Strange iz nekog razloga.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 04. Ožujak, 2014., 20:30
Moram priznati, bez obzira na odličnu karakterizaciju Jokera u Arkham Originsu već sam umoran od njega podosta. Tako da sam skroz zadovoljan s odabirom glavnog negativca. Samo što bih uistinu želio da je kao što je bilo i sa Arkham Cityjem i Originsom - da nije glavni negativac onaj kojeg se forsira u trailerima. U slučaju Arkham Knighta, zbilja bih volio da je glavni negativac Hush u paru s Jasonom Toddom.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: gamelaker - 04. Ožujak, 2014., 22:57
Nahajpan sam na ovo jako.....
Napokon vožnja batmobilea <3
Čitao sam da će i mapa biti 5 puta veća nego u Arkham City-u što je odlično. Baš ovih dana prelazim Arkham City i igru smatram remekt dijelom a nisam je ni završio još (negdje na 70-ak % sam). Od ovoga imam velika očekivanja i mislim da neću bit razoćaran na kraju kad igra izađe........
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 04. Ožujak, 2014., 23:48
Official Batman: Arkham Knight Announce Trailer - "Father to Son" (http://www.youtube.com/watch?v=NkuD0Inb9Gs#ws)
Meni osobno jedan od najbolje izvedenih trailera ikad.
Fantastične scene, koje su zasijenile neke najbolje iz Nolanovog Batmana.
Rocksteady zna znanje i zna što radi. U njih ne sumnjam niti malo. U stanju su isporučiti proizvod dostojan završetka Arkham sage.
Nekako mislim da će stvarno Origins biti trn u oku na kraju, makar nije loša igra niti malo u suštini.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 05. Ožujak, 2014., 11:08
Screenshot kolekcija - sladite oči:

http://imgur.com/a/W9h0p#MeUqfE9 (http://imgur.com/a/W9h0p#MeUqfE9)

Grad je predivan, nenormalno gust i detaljan.

Sam auto je težak 160 mb, povećali su poligon count u apsolutno svemu. Navodno da likovi imaju višestruko više poligona nego sam okoliš Arkham Asyluma. Mislim da je iz screenshota očito da je riječ o maksimalno modificiranom U3 pokretaču. Izgledat će bolje od Arkham Cityja i Originsa, ali neće baš pomicati granice. Logično je, zato što su morali zadržati vizualni stil i dizajn u duhu ostatka serijala. Također, smatram da će Arkham Knight koji po svemu sudeći izgleda odlično, biti savršeno optimiziran, a to je na kraju dana najvažnije kada je riječ o dinamičnoj igri s otvorenim svijetom.   

(http://i.imgur.com/20KBaWu.jpg)

Evo ga i novi lik iskrojen samo za Arkham Knight - po njemu je i dobila igra ime:
(http://i.imgur.com/PLJITW2.png)

Postoji mnogo teorija o njegovom identitetu - od kloniranja Jokera i križanja njegovog DNA s Bruce Waynom (pošto je u AC DLC-u bilo posvuda natpisa Cadmus) pa sve do Jasona Todda i Husha. Osobno mislim da neće biti ništa tako očito, ali riječ je o liku s kojim smo se već susreli. Oko njega će se vrtiti taj veliki PLOT TWIST. :)

Inače, za one koji ne znaju, Jason Todd je bio drugi Robin. Pod nesretnim okolnostima pao je u ruke Jokera koji ga je zatim isprebijao do smrti - poznato kao The Death in the Family. U principu, nitko ga nije volio kao lika i narod koji je pratio Batman stripove u to vrijeme je izglasao da ga se ubije. Naravno, Ras al Ghul ga je zatim oživio u jednom od njegovih Lazarus jezera koje ste imali prilike vidjeti u Cityju. Jason se vratio poremečen, ali zapravo se ispostavilo da je to dio njegovog karaktera oduvijek. U principu, uvijek je bio arogantan i problematičan, a njegov odnos s Batmanom je odnos sina koji ne može doseći očevu razinu. Nikada zapravo nije bio posebno talentiran, ne kao Dick Grayson ilitiga prvi Robin. Jason je razvio komplekse i veliku mržnju prema Bat obitelji, krivio je Brucea za svoju smrt i nikada mu nije oprostio što je ostavio Jokera na životu.

U nedavnom serijalu stripova u kojem je Bruce navodno mrtav, Jason i Dick se bore za Batmanov plašt. Jason nosi posebno odijelo, koristi pištolje i ubija negativce. Prozvao se boljim Batmanom nego što je Bruce ikada bio zato što je on uistinu "rješavao" problem grada. Naravno, ispostavilo se da su mu metode katastrofalno utjecale na grad, a borbu protiv Nightwinga tj. Dicka je izgubio. Ovako je on u principu izgledao u stripu, što je dosta blizu slici s screenshota.
 
(http://i.imgur.com/SA1eF0m.jpg)



Evo i mala usporedba likova - Two-Face iz AC vs AK, mislim da je napredak očit:

(http://i.imgur.com/3cQRIkK.jpg)



 
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: gamelaker - 05. Ožujak, 2014., 11:45
Izgleda jebeno odlično. Po svemu sudeći ovo bi moglo biti bolje i od Arkham City-a. Hajp ogroman. Kako je batmobile vrhunski dizajniran, jedva čekam ovo..........
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: maxim-x - 05. Ožujak, 2014., 17:21
Jason nosi posebno odijelo, koristi pištolje i ubija negativce.
Jedan od meni jako iritirajucih stvari u Arkham serijalu mi je sto Batman nikada ne ubije neprijatelje. Znam da je to tako u stripovima i da je moralo tako biti i u igrama no to mi je potpuno apsurdno.

Znaci batman se namuci da porazi npr. Jokera koji usput ubije na stotine ljudi, samo da bi ga zatvorio a i sam vec zna da je samo pitanje vremena kada ce opet pobjeci i napraviti slicnu ili jos goru stvar.

Nisam ovo napisao da bih zapoceo neku prepirku nego eto samo moje (nikada nisam procitao niti jedan Batman strip)  misljenje. :ementaler:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 05. Ožujak, 2014., 17:43
U tome i je poanta. Batman ne ubija zato sto se ne zeli spustiti na razinu negativaca koje lovi. Često je obrazloženo tvrdnjom da ukoliko pređe taj prag povratka više nema. To je jedna od njegovih najvećih vrlina, samokontrola. To je zapravo njegova super moć. Svaki čovjek bi uzeo pištolj, to je bar lako, ali Batman nije na našoj razini, on je bolji od nas. Zato je taj konflikt između njega i Jokera bitan, ali i efektivan. Joker ne cijeni život, on ga ismijava, smatra ga trivijalnim, a s druge strane je Batman koji je posvetio svoj život da zaštiri druge. Taj sukob filozofija između njih dvojice je ono što je prodalo taj svijet.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: disc0 - 05. Ožujak, 2014., 18:19
Evo ga i novi lik iskrojen samo za Arkham Knight - po njemu je i dobila igra ime:
(http://i.imgur.com/PLJITW2.png)

Postoji mnogo teorija o njegovom identitetu - od kloniranja Jokera i križanja njegovog DNA s Bruce Waynom (pošto je u AC DLC-u bilo posvuda natpisa Cadmus) pa sve do Jasona Todda i Husha. Osobno mislim da neće biti ništa tako očito, ali riječ je o liku s kojim smo se već susreli. Oko njega će se vrtiti taj veliki PLOT TWIST. :)

Inače, za one koji ne znaju, Jason Todd je bio drugi Robin. Pod nesretnim okolnostima pao je u ruke Jokera koji ga je zatim isprebijao do smrti - poznato kao The Death in the Family. U principu, nitko ga nije volio kao lika i narod koji je pratio Batman stripove u to vrijeme je izglasao da ga se ubije. Naravno, Ras al Ghul ga je zatim oživio u jednom od njegovih Lazarus jezera koje ste imali prilike vidjeti u Cityju. Jason se vratio poremečen, ali zapravo se ispostavilo da je to dio njegovog karaktera oduvijek. U principu, uvijek je bio arogantan i problematičan, a njegov odnos s Batmanom je odnos sina koji ne može doseći očevu razinu. Nikada zapravo nije bio posebno talentiran, ne kao Dick Grayson ilitiga prvi Robin. Jason je razvio komplekse i veliku mržnju prema Bat obitelji, krivio je Brucea za svoju smrt i nikada mu nije oprostio što je ostavio Jokera na životu.

U nedavnom serijalu stripova u kojem je Bruce navodno mrtav, Jason i Dick se bore za Batmanov plašt. Jason nosi posebno odijelo, koristi pištolje i ubija negativce. Prozvao se boljim Batmanom nego što je Bruce ikada bio zato što je on uistinu "rješavao" problem grada. Naravno, ispostavilo se da su mu metode katastrofalno utjecale na grad, a borbu protiv Nightwinga tj. Dicka je izgubio. Ovako je on u principu izgledao u stripu, što je dosta blizu slici s screenshota.
 
(http://i.imgur.com/SA1eF0m.jpg)


Ovo sto si napisao sam ja gledao u ovom crticu (http://www.imdb.com/title/tt1569923/?ref_=tt_rec_tt) koji je BTW odlican :thumbs:

B
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 05. Ožujak, 2014., 18:24
Također gledao, ali nisam bio baš nešt oduševljen. Uživao sam u The Dark Knight Returns i Batman: Year One, ta dva su mi rulala. Skroz dobre adaptacije, pogledaj ako nisi. :)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: disc0 - 05. Ožujak, 2014., 18:27
Sve sam ih pogledao :ementaler:

Zadnje sto sam gledao od crtana sa Batmanom je ovaj najnoviji justice league (http://www.imdb.com/title/tt3060952/), i ti si u njemu :mrgreen:

Upravo pogledao  trailer od igre....prejako, napaljen sam na igru ko kuja ispred mesnice :hiha:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 05. Ožujak, 2014., 18:32
E taj zadnji nije ni bio loš. Da, Captain Marvel je u njemu :D :piva:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Worthaur - 05. Ožujak, 2014., 19:09
Ovo da je Jasona ozivio Ra's al Ghul nije istina. Prica je dosta kompliciranija, Superboy je doslovno udario realnost i promijenio ju je, i jedna od posljedica toga je bilo vracanje Jasona iz mrtvih... Infinite Crisis event brijem, davno sam to citao. Da, stripovi znaju ponekad bit jako cudni.

Ali brijem da u New 52 je shema sa Lazarus Pitovima, i brijem da ga je cak Talia ozivjela sudeci po zadnjim dogadjajima u stripu, mada nisam siguran.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kaisersephirot - 05. Ožujak, 2014., 19:19
U tome i je poanta. Batman ne ubija zato sto se ne zeli spustiti na razinu negativaca koje lovi. Često je obrazloženo tvrdnjom da ukoliko pređe taj prag povratka više nema. To je jedna od njegovih najvećih vrlina, samokontrola. To je zapravo njegova super moć. Svaki čovjek bi uzeo pištolj, to je bar lako, ali Batman nije na našoj razini, on je bolji od nas. Zato je taj konflikt između njega i Jokera bitan, ali i efektivan. Joker ne cijeni život, on ga ismijava, smatra ga trivijalnim, a s druge strane je Batman koji je posvetio svoj život da zaštiri druge. Taj sukob filozofija između njih dvojice je ono što je prodalo taj svijet.
Odnosno Batman je obična p**kica zbog kojeg je umrlo milijun stanovnika Gothama, ali ne negativaca, nego običnih ljudi od ruke onih koje Batman nije smaknuo :thumbs:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 05. Ožujak, 2014., 19:23
Ovo da je Jasona ozivio Ra's al Ghul nije istina. Prica je dosta kompliciranija, Superboy je doslovno udario realnost i promijenio ju je, i jedna od posljedica toga je bilo vracanje Jasona iz mrtvih... Infinite Crisis event brijem, davno sam to citao. Da, stripovi znaju ponekad bit jako cudni.

Ali brijem da u New 52 je shema sa Lazarus Pitovima, i brijem da ga je cak Talia ozivjela sudeci po zadnjim dogadjajima u stripu, mada nisam siguran.
Oboje smo u pravu zapravo, zato što nakon Superboya, Jason uistinu oživi, ali je strgan i neupotrebljiv. Talia ga uzima pod svoju zaštitu zato da po običaju dodvori Bruceu i ona ga osobno stavlja u Lazarus pit da ga revitalizira i da mu vrati pamćenje nakon čega je on ko fol odlijepio.

@Žarko To nije pošteno od tebe :_( Pa nije ih on ubio.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kaisersephirot - 05. Ožujak, 2014., 19:30
Nije, ali očigledno je Batmanu vrijedniji jedan život (Joker) nego njih 1000 (osobe koje je Joker poslije ubio) :hiha:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Worthaur - 05. Ožujak, 2014., 19:34
Nije, ali sta ako ubije Jokera? Samo ce neki drugi manijak zauzet njegovo mjesto. I Joker bi time pobijedio. I time bi i sam Batman postao zlocinac.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kaisersephirot - 05. Ožujak, 2014., 19:38
Lol, logika, onda pustimo sve zločince iz zatvora, jer što im plaćati smještaj i toplu hranu kad će na njihovo mjesto ionako netko drugi doći :ave:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Worthaur - 05. Ožujak, 2014., 19:47
Poanta je rehabilitacija, Arhkam Asylum jel.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 05. Ožujak, 2014., 20:12
Žarko party pooper, idi tamo igrati one svoje androgene jRPG likove koji su skroz realni i utemeljeni u smislenim NORMALNIM svjetovima. <3







... Pssst ono gore je bio sarkazam  ;)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kaisersephirot - 05. Ožujak, 2014., 20:45
Rehabilitacija Jokera :hihi: nez, jednostavno ga je 300 puta trebao ubiti, a nije. Prva scena u Arkham Asylumu je to kako Batman ima priliku upucati Jokera, no pusta ga. Rezultat: ogromna kolicina mrtvih strazara

@shazaam nije stvar fantazije, koje usput ima i u Batman svijetu, nego mlakog gud gaj karaktera
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Worthaur - 05. Ožujak, 2014., 21:05
Mlakog? Ovo je ultimate good guy, ni pod kakvim pritiskom ne posustaje, ne prelazi tu granicu.
Zlo ne mozes ubiti, mozes samo zaustaviti, uvijek ce biti prisutno. :ementaler:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kaisersephirot - 05. Ožujak, 2014., 21:17
On je jedino ultimate *vidi mene* tip koji paznju vjecito privlaci beskonacnom borbom koja nicemu pozitivnom ne vodi buduci da se njegovi protivnici stalno vracaju. Nez, ovo je jedini razlog zasto nisam nikad obozavao Batman, previse mlak za moj ukus. No to je moje misljenje, koje uopce nema toliko veze s topikom, pa nastavimo dalje o novom Sismundu
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: maxim-x - 05. Ožujak, 2014., 22:06
A onda isto tako mozes reci da ljudi ispastaju zbog Batmanove sebicnosti. Posvetio je svoj zivot zastiti ljudi a ne zeli podnijeti tu zrtvu da postane ubojica (iako apsolutno opravdano). I jos ajde, nekako bi prozvakao to da ne zeli nikoga ubiti ali mislim ovdje na kraj Arkham Originsa kada je spasio Jokera od smrti. Znaci Batman je izravno kriv za smrt svih ljudi koje je Joker nakon toga ubio :D
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Maki - 05. Ožujak, 2014., 22:57
spasio Jokera od smrti. Znaci Batman je izravno kriv za smrt svih ljudi koje je Joker nakon toga ubio :D

Nije. Kriv je onaj koji im je prerezao vrat/upucao ih itd., a to je Joker. I samo on. Što se tiče Batman-ovog neubijanja on to odbija jer ako on pređe tu granicu on ne postaje ništa bolji od smeća koje lovi i zapravo je samo još jedan zlikovac. Ako pređe tu granicu između njega i Jokera ne bi bilo razlike, a Batman uvijek pokušava dokazati da je on bolji i veći čovjek od njega i njemu sličnih.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kaisersephirot - 05. Ožujak, 2014., 23:08
Hahaha, ljubitelji Batmana kao clanovi nekog kulta, stalno ponavljaju istu mantru :hihi:

Sva akcija uzrokuje odredjenu reakciju, prvo pravilo fizike. Batman je svojim nedjelovanjem uzrokovao smrt drugih ljudi. Jel' zlocinac policajac koji ubije covjeka koji ima namjeru smaknuti pola grada?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Maki - 05. Ožujak, 2014., 23:14
Ne kužiš da policajac ima dopuštenje za to i da je državni službenik, a dok je Batman odmetnik koji se tretira kao građanin. Njemu nisu dopuštene njegove akcije od strane zakona.  Ako ćemo tako Jokerova majka je kriva jer ga je rodila.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kaisersephirot - 05. Ožujak, 2014., 23:24
Da, a Batman kao obicni gradjanin ima pravo provaljivati na tudje zemljiste, mlatiti koga zeli, ispitivati, zastrasivati i sta ne. Ali eto, ubiti osobu koja zeli raznijeti grad ne smije. Batman logika. Jer da ti danas-sutra usmrtis bombasa samoubojicu prije nego on ubije masu ljudi bi bio smatran zlocincem :)

Ne kazem da mora usmrtiti svakog malog kriminalcica, ali jednog Jokera sigurno da.


Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Maki - 05. Ožujak, 2014., 23:30
Ne kazem da mora usmrtiti svakog malog kriminalcica, ali jednog Jokera sigurno da.

To nikako. Batman i Joker imaju poseban odnos i usprkos svemu što je učinio Batman bi ga uvijek spasio. Što se tiče provaljivanja i ostalih stvari naravno da Batman tako krši zakon ali kako njega uhvatiti? Kako ćeš mu suditi ako osumnjičenik nije u sudnici? Isto tako zašto bi baš Batman trebao ubiti Jokera? Zašto ga ne ubije Jim Gordon, Harvey Bullock ili netko drugi? Imali su za to više šansa nego sam Batman.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: maxim-x - 05. Ožujak, 2014., 23:36
Hahah pa kako ce mu onda suditi za ubojstvo ako osumnjicenik nije u sudnici i nemogu ga uhvatiti? :hiha: 

To nikako. Batman i Joker imaju poseban odnos i usprkos svemu što je učinio Batman bi ga uvijek spasio.

I ovo. Kako mozes to napisati i onda reci da Batman nije odgovoran za ljude koje je Joker ubio? Znaci ne samo da ga ne zeli ubiti nego ga jos i spasava iako se radi o manijaku i ubojici za kojega zna da ce prije ili kasnije ubiti nekoga.

Zato sto oni imaju poseban odnos? :(
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Maki - 05. Ožujak, 2014., 23:40
I ovo. Kako mozes to napisati i onda reci da Batman nije odgovoran za ljude koje je Joker ubio? Znaci ne samo da ga ne zeli ubiti nego ga jos i spasava iako se radi o manijaku i ubojici za kojega zna da ce prije ili kasnije ubiti nekoga.

Zato sto oni imaju poseban odnos? :(

Nije odgovoran. Koliki god je psihopat Joker ima pravo na život. I zašto bi ga Batman ubio kada ga GCPD može staviti na električnu stolicu?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 05. Ožujak, 2014., 23:59
kaisersephirot ti očito ne shvaćaš batmanovu ulogu u cijelom tom svijetu...on je običan čovjek koji se uzdiže iz tame kako bi se borio protiv zla...zlo je oko nas i uvijek će biti..ubijanjem svojih neprijatelja on bi postao dio zla protiv kojeg se bori...
on je simbol, simbol običnog čovjeka koji se može usprotiviti svakom zlu ma koliko puta ono nastalo, i koliko god nedužnih ljudi ubilo...možda joker ubija ali bogme batman i spašava mnoge...
jokera nesmiješ sagledavati kao jednog čovjeka, on je samo lice mnogih i ubijanjem tog jednog lika samo se utapaš u njemu
:tired:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Bombonko - 06. Ožujak, 2014., 00:06
A mozda vas lik samo ''lozi''  ili ti ga ''trolla'' :bonk:
Inace jedva cekam igru :piva:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: snowblind - 06. Ožujak, 2014., 00:09
Da vam ubijem malo raspravu jer mi se nekako čini kao da idete u krug, Batman: Arkham Knight bez multiplayera (http://www.hcl.hr/vijesti-batman-arkham-knight-bez-multiplayera-10418-27.html). Po meni odlična vijest, jer iako mi je na papiru i u trialeru MP Originsa izgledao interesantno, po kritikama nije bilo baš dobro izvedeno.

Inače, nadam se da se neće forsirati korištenje Batmobila budući da bi prostor na kojemu se odvija igra biti puno veći, a isto tako se nadam da će i uvesti nekakvu pravu novinu u gameplay osim dodavanja novih poteza, geđta, bossova i sličnih stvari.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 06. Ožujak, 2014., 00:10
Zarko kolego s posla, neke stvari ti o Batmanu nisu jasne. Batman nije heroj, on je potrebno zlo. Zaobilazi zakon i to je jos jedan od razloga zasto ne ubija. To je jedina stvar koja ga odjeljuje od jokera i ostale kompanije, u svakom drugom pogledu on je krininalac jednako koliko i oni. Zasto bi on bio odgovoran za iciju smrt? Zasto su ljudi slabici koji se nemogu zauzeti sami za sebe? Zar nisu oni ti koji su sebicni dok samo promatraju njegove muke iz pozadine? Zasto neki obican gradanin ne uzme sacmu i ne raznese jokeru facu? Kada bi batman ubijao, nikada nebi bio to sto je danas, bio bi dosadan i davno zaboravljen. Također bez tih fantasticnih zlikovaca koji su iskrivljene verzije njegove vlastite psihe i vrlina on je nista.

ured: da snow to je odlicno, mp stvarno nema mjesta tu.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Maki - 06. Ožujak, 2014., 00:13
Da vam ubijem malo raspravu jer mi se nekako čini kao da idete u krug, Batman: Arkham Knight bez multiplayera (http://www.hcl.hr/vijesti-batman-arkham-knight-bez-multiplayera-10418-27.html).

Odlična vijest. MP bi bio nepotreban. Tko zna možda se radi o najboljoj igri PS4/XO generacije već na njenom samom početku.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 06. Ožujak, 2014., 00:26
Sviđa mi se rasprava ova iako Kaiser malo pretjeruje u dokazivanju nečeg i traženju nekakvog smisla u svijetu mašte, Vjeran je fino to završio.
Jako me zanima kako će funkcionirati batmobile u igri, no svakako će biti osvježenje. Već sam se zasitio ovakvog kretanja kroz grad kao što je to slučaj u Cityu i Originsu.
U AC-u mi Bruce Wayne izgleda katastrofa, baš tragedija. Ovdje je puno bolje napravljen, nekako realnije i ljudskije.
Tamo izgleda kao da ima 160 kg mišića.

:(
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 06. Ožujak, 2014., 00:54
U principu koliko vidim po screensima isti je kao i u originsu sto je ok. Batmobil ce koristiti za kretanje po gradu (duh), hvatanje drugih automobila, odrađivanje riddler challenga po gradu - voznja po zidovima, naopako itd. Vrlo intenzivno uglavnom, shodno tome riddler nosi mehanicko odjelo. Sposobnosti glideanja po gradu i grapple ce biti brzi zbog povecane velicine grada i zgrada. Batmobil ce se pojaviti u trenu oka kada ga pozovemo, a sluzit ce i za zastrasivanje negativaca i kao element iznenađenja posto ce po gradu divljati i razbijati grupe do 50 thugova odjednom.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kmarkecgamer - 06. Ožujak, 2014., 16:34
zanimljivo ovo s arkham knightom. ima stvarno puno stvari koje ne znam o batman svijetu :solidus:
Nikako, u izradi je i prije nego sto je arkham city na policama zavrsio.
ah, dobre vijesti :thumbs:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 08. Ožujak, 2014., 02:40
Predobro da bi bilo istinito?!

Citat:
The City:
Arkham Knight, much like Arkham City, is a open-world free roaming game. Players will not only get to explore Arkham City, but the whole of Gotham City too. Players will be able to visit some famous Gotham City landmarks including Wayne Manor, GCPD, the Batcave, Blackgate Penitentiary, and Iceberg Lounge. Gotham and Arkham City combined are approximately the size of the GTA IV map.

Gotham Law Enforcement:
The Gotham City Police Department play a big role in Arkham Knight. Batman will both need to aid and evade the heavy hand of the law. Arkham Knight will pave the way for some of the most intense cop chases in gaming history.

The Batcave:
The Batcave will be the player's safe-house and also work as a hub for operations and upgrades. Upgrades and repairs to the Batmobile and Batsuit will be done here.

Bruce Wayne:
For the first time in the Arkham series the player will be able to explore Gotham city unmasked. Cruise around the streets of Gotham as Bruce Wayne in fancy cars to investigate before you embark on missions.

Wayne Enterprises:
Money means upgrades and upgrades means power. Managing the finances and investments of Wayne Enterprises successfully will assure that you've always got the latest and greatest gadgets at your disposal.

Gamingsmut | Arkham Knight Map Size and Batcave Leaked? (http://gamingsmut.com/sfw/64-arkham-knight-map-size-and-batcave-leaked)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: gamelaker - 08. Ožujak, 2014., 10:58
Nezz, bude li ovako :ave: :ave:
Al i meni se čini da je nekako predobro da bi bilo istinito al tko zna možda su momci i cure dali sve od sebe...
Rulat će ovo da ćemo kao Bruce Wayne istraživati po gradu u fensi autima, kao i ovo da ćemo moći posjećivato sve ovo po gradu. Savršeno zvući zasad :kava:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Maki - 08. Ožujak, 2014., 12:47


Citat:
The City:
Arkham Knight, much like Arkham City, is a open-world free roaming game. Players will not only get to explore Arkham City, but the whole of Gotham City too. Players will be able to visit some famous Gotham City landmarks including Wayne Manor, GCPD, the Batcave, Blackgate Penitentiary, and Iceberg Lounge. Gotham and Arkham City combined are approximately the size of the GTA IV map.

Gotham Law Enforcement:
The Gotham City Police Department play a big role in Arkham Knight. Batman will both need to aid and evade the heavy hand of the law. Arkham Knight will pave the way for some of the most intense cop chases in gaming history.

The Batcave:
The Batcave will be the player's safe-house and also work as a hub for operations and upgrades. Upgrades and repairs to the Batmobile and Batsuit will be done here.

Bruce Wayne:
For the first time in the Arkham series the player will be able to explore Gotham city unmasked. Cruise around the streets of Gotham as Bruce Wayne in fancy cars to investigate before you embark on missions.

Wayne Enterprises:
Money means upgrades and upgrades means power. Managing the finances and investments of Wayne Enterprises successfully will assure that you've always got the latest and greatest gadgets at your disposal.


Fake. Potvrđeno je da će se samo Batmobile moći voziti. Ostalo ne bi komentirao jer je presmiješno pogotovo ovo ulaganje u Wayne Enterprises. Kako ću išta ulagati u njega ako igra traje samo jednu noć i nitko ne vodi tvrtku jer nema civila u gradu?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 31. Ožujak, 2014., 00:53
(http://cdn.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/03/BatmanArkhamKnight_GDC-6.jpg)

(http://cdn.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/03/BatmanArkhamKnight_GDC-7.jpg)

(http://cdn.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/03/BatmanArkhamKnight_GDC-1.jpg)

(http://cdn.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/03/BatmanArkhamKnight_GDC-2.jpg)

(http://cdn.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/03/BatmanArkhamKnight_GDC-3.jpg)

(http://cdn.dualshockers.com/wp-content/uploads/2014/03/BatmanArkhamKnight_GDC-4.jpg)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: disc0 - 31. Ožujak, 2014., 11:20
Jao kako dobro izgleda, gledao sam i neki kratki intervju sa developerima na GT-u, i moram rec da zvuci zanimljivo.
Moci ce se vozit samo batmobil, on ce biti ko tenk, kaze lik da ako zakacite rub zgrade, da ce se komad zida odlomit i slicno, vremesnki uvjeti nece utjecat na voznju i fiziku batmobila, tu su samo za ugodjaj...
Zato navodno igra izlazi samo za nextgen.
Mozda je jos nesto rekao, ali nisam zapamtio ;)

Uglavnom jedva cekam da ovo izadje! :hiha:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 18. Travanj, 2014., 00:39
(http://image.noelshack.com/fichiers/2014/16/1397616274-1.jpg)

(http://image.noelshack.com/fichiers/2014/16/1397616273-2.jpg)

(http://image.noelshack.com/fichiers/2014/16/1397616273-3.jpg)

(http://image.noelshack.com/fichiers/2014/16/1397616508-7.jpg)

(http://image.noelshack.com/fichiers/2014/16/1397616513-6.jpg)

(http://image.noelshack.com/fichiers/2014/16/1397616514-5.jpg)

(http://image.noelshack.com/fichiers/2014/16/1397616516-8.jpg)

(http://image.noelshack.com/fichiers/2014/16/1397616805-13.jpg)

(http://image.noelshack.com/fichiers/2014/16/1397616941-16.jpg)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 18. Travanj, 2014., 17:14
gdje je tek 10. mj. :wildboy:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kaisersephirot - 16. Svibanj, 2014., 23:16
Prebacujem iz krive teme:

Nove slike, kliknite za punu rezoluciju:

(https://pbs.twimg.com/media/BnsoV1-IAAELZXy.jpg:orig)

(https://pbs.twimg.com/media/BnImVxYCYAAujiR.jpg:orig)

(https://pbs.twimg.com/media/BnkZA4NIYAAhINm.jpg:orig)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kaisersephirot - 21. Svibanj, 2014., 16:08
Official Batman: Arkham Knight Gameplay Trailer - "Evening The Odds" (http://www.youtube.com/watch?v=dxa34RatmSc#ws)

Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Maki - 21. Svibanj, 2014., 19:22
Najbolja igra PS4/XOne generacije.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kaisersephirot - 21. Svibanj, 2014., 20:11
Vidim da si već zaigrao :hihi:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: PhSxX! - 21. Svibanj, 2014., 20:28
5 godina i 3 igre kasnije

Napokon uvode Batmobil, koji ce na kraju bit govno jer ce vozni model biti poput onoga iz Lego Racersa.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: The one - 21. Svibanj, 2014., 20:31
Zbilja impresivan trailer =D> samo se bojim da nece previse biti noviteta,posto je ovo vec 4 nastavak ,mislim osim voznje  u batmobilu.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Falak - 21. Svibanj, 2014., 20:33
Izgleda epično
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: WEAPONX - 03. Lipanj, 2014., 16:13
Batman: Arkham Knight Batmobile Battle Mode Trailer (http://www.youtube.com/watch?v=8vsvCCmRDfU#ws)

Igra odgođena za 2015. godinu. :wildboy:

[Joystiq (http://www.joystiq.com/2014/06/03/batman-arkham-knight-delayed-into-2015/?ncid=rss_truncated)]
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Falak - 03. Lipanj, 2014., 16:22
In the mother's pussy! :fpalm::fpalm::wildboy::wildboy::wildboy:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 03. Lipanj, 2014., 16:35
Ovo nije Batmobil već mobilna oružarnica ;) , ali samo da se priključim :chair: :chair: :chair: :chair: :chair: :chair: :chair: :chair: :chair: not cool Rocksteady, not cool...da nisu zaposlili koga iz Ubisofta :mrgreen:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 03. Lipanj, 2014., 20:05
Inače ću ti obrisat post kada ovako pretjeraš sa smajlićima.

Malo i očekivao.
Samo neka odgode i uglancaju, baš sam si danas ujutro pomislio kako prerano dolazi, gotovo godinu za godinu sada već.
Vrhunski developeri, vjerovatno čisto poliranje, znaju kaj rade...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: gamelaker - 03. Lipanj, 2014., 20:07
Neka nek si uzmu vremena, još bolje da izađe 2015. Nisam još ni Arkham Origins odigrao :ementaler:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 03. Lipanj, 2014., 20:09
+1
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: lulz - 03. Lipanj, 2014., 20:39
ova ideja da igraš ko bruce je odlična. valjda će onda biti i stanovnika na ulicam i možda igra stvarno poprimi sandbox izgled za razliku od ostalih.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Maki - 03. Lipanj, 2014., 20:47
Izašlo je par previewa, evo najbitnijih informacija:

-Batmobile nije samo vozilo već i gadget
-Batmobile ima remote control  funkciju
-Batmobile će se koristiti u rješavanju zagonetki i combatu tako da npr. možete udariti neprijatelja i dok pada Batmobile ga završi sa non lethal oružjem
-Batmobile ima dva moda Pursuit i Battle Mode
-Oracle uspije otkriti da Arkham Knight dolazi iz Venezuele
-Arkham Knight ima vojsku, tenkove i droneove
-Arkham Knight jako dobro poznaje Batman-a.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: WEAPONX - 10. Lipanj, 2014., 12:50
Official Batman: Arkham Knight -- Batmobile Battle Mode Gameplay footage | E3 2014 | PS4 (http://www.youtube.com/watch?v=QCcKyxX15e4#ws)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 08. Rujan, 2014., 23:49
http://ps4daily.com/2014/09/batman-arkham-knight-launches-in-june-2015-has-two-special-editions/ (http://ps4daily.com/2014/09/batman-arkham-knight-launches-in-june-2015-has-two-special-editions/)

što više za reći osim tuge...možda uštedim za paket od 100 dolara
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: gamelaker - 10. Rujan, 2014., 19:40
Datum izlaska;
2. lipnja 2015. :ementaler:

Izvor (http://variety.com/2014/digital/news/next-bat-game-batman-arkham-knight-out-june-2015-1201300973/)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: snowblind - 14. Rujan, 2014., 21:48
Smeće kvaliteta i vidi se samo pola ekrana, ali ako nekog interesira neka pogleda, možda i vidi nečeg zanimljivog.

Leaked 'BATMAN: ARKHAM KNIGHT' Gameplay PART 1/2! @SuperheroReport on Vimeo (http://vimeo.com/106063295)

Leaked 'BATMAN: ARKHAM KNIGHT' Gameplay PART 2/2! @SuperheroReport on Vimeo (http://vimeo.com/106063371)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 24. Studeni, 2014., 22:00
Batman: Arkham Knight - Ace Chemicals Infiltration - YouTube (http://youtu.be/KTi8zjdzK7c)
Kako ovo dobro izgleda isuse moj bože.
Toplo se nadam optimiziranoj i ispoliranoj igri. Nadam se da će upravo s tim zrulat Rocksteady.
Taman Origins pređem prije ovog (iako je Origins prequel prvim dvijema igrama).
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: gamelaker - 25. Studeni, 2014., 16:34
Odigraj Origins sto prije, najbolje ti je sad za nadolazece praznike. Rulat ce ti igra garant :))))
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 01. Prosinac, 2014., 19:32
Batman: Arkham Knight - Ace Chemicals Infiltration Gameplay (Part 2) - YouTube (http://youtu.be/9SU4AqZdtYU)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kaisersephirot - 01. Prosinac, 2014., 21:46
Izgleda super, no nekako mi se ovi Batmobile dijelovi čine kao fail u odličnom serijalu. Nadam se da griješim, čeka se izlazak :thumbs:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: WEAPONX - 01. Prosinac, 2014., 23:39
Ni meni se to ne sviđa previše, a čini se kao esencijalni gameplay element.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 02. Prosinac, 2014., 11:34
Mislim da će Batmobil biti odličan dodatak odličnoj igri, još kad bi samo stavili pogled iz 1. lica dok se vozimo...još samo pola godine, 6 mjeseci, 182dana, 4368 + sati, 262080 + minuta... i tako...da, ova igra se čeka :clap:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 02. Prosinac, 2014., 13:51
Čuj sad ovo kukanje.
Imali ste tri igre bez Batmobila i sad uvedu kompleksnu novost i ne sviđa vam se.
Kad izađe hypat ćete vožnju 100% kao i ja.

 :hiha:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: zolee - 02. Prosinac, 2014., 22:45
ne sekirajte se za Batmobile, bit će ko GTA samo s Batmanom :D
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 07. Prosinac, 2014., 04:58
http://youtu.be/4N-qogGdkBk (http://youtu.be/4N-qogGdkBk)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: disc0 - 07. Prosinac, 2014., 08:57
Da, batman izgleda predobro, jedva cekam, a trebao bi jos origins odigrat...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 07. Prosinac, 2014., 19:43
Odlično, nemam što drugo reći =D> , jedva čekam zaigrati, nadam se samo nekoj limited edition i na ovim prostorima da ugrabim figuru od Batmana :approve
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: blowfish - 07. Prosinac, 2014., 20:09
Odigrao sam Asylum i City jedan za drugim u jako kratkom vremenskom roku. Nakon toga sam odmah počeo sa Origins, ali malo mi je već dosadilo toliko Batmana pa mi je Origins i dalje nedovršen negdje na pola priče. Sad ne znam da li da se natjeram završiti Origins sada ili da ga odgodim kao malo zagrijavanje koje ću odigrati prije Knighta. Ah, first world problems :D
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 01. Veljača, 2015., 20:06
(http://tapatalk.imageshack.com/v2/15/02/01/c1c84b3a51ef0af7cb4b75b66171d129.jpg)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: superwarrior - 04. Veljača, 2015., 16:34
Jesu rekli koliko ce se radnja vremenski odvijati nakon AC-a?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 20. Veljača, 2015., 21:29
Ako može mala pomoć, naime pokušavam iliti htio bih si naručiti Limited edition sa figurom od Batmana al na netu vidim da je dostava dostupna samo za U.S.A. , (konkretno Amazon), na Bestbuy mi ne piše dal dostavljaju. A htio bih imati u kolekciji. I po cijeni od 99,99 dolara (znači 600+ kn) dok ako dođe kod nas 800 + kn mi ne gine, i zapravo je veliko pitanje dal će uopće doći kod nas. Kontaktirao sam Sancta Domenicu al još nema odgovora, zasad vidim samo da imaju onaj pre-order sa Harley Quinn (što sam i prednaručio još prošle godine). Sorry ako koristim krivu temu :geek:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 25. Veljača, 2015., 17:22
Batman: Arkham Knight - Gotham is Mine Trailer | PS4 - YouTube (http://youtu.be/Mp82V_cQCPE)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: zolee - 25. Veljača, 2015., 18:53
ovo će biti tako prezakon
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 25. Veljača, 2015., 20:38
GOTD - GAME OF THE DECADE :ave: :ave:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 23. Ožujak, 2015., 16:13
Batman: Arkham Knight odgođen... (http://www.pcgamer.com/batman-arkham-knight-delayed-new-video-impresses/)

Novi video

https://youtu.be/FpfytI2K7-I (https://youtu.be/FpfytI2K7-I)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 23. Ožujak, 2015., 19:49
Najveći mogući hype za ovo. Borba izgleda standardno - fantastična.
Jedva sam odolio da ne pogledam video do kraja. Neželim si spojlat ništa više.
Ajmo šesti mjesec, ajmoooo.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: StreetFigter88 - 23. Ožujak, 2015., 22:48
Cole
Ja nikad nisam gledao nijedan trailer da si nebi spoilao  igru, ono morao sam u svom internet pregledniku banovati sve trailere za Batmen igre... HYPE. Mislim da će akcija biti u prvom planu... :piva:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: zolee - 24. Ožujak, 2015., 00:25
šteta za odgodu, ovo mi najgore kad odgode igru i onda se "iskupe" novim trailerom, samo me ubijaju XD
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 27. Travanj, 2015., 12:08
Batman Arkham Knight - "All Who Follow You" - Official Trailer (https://www.youtube.com/watch?v=V-DBvDejInI)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: zvucnjak - 27. Travanj, 2015., 12:44
Ne znam za vas ali ja ne znam koliko će me dugo držati interesovanje za ovo konstantno recikliranje manje-više istog gameplaya, pre nego što dođe do zasićenja...
Recimo Assassins Creed sam prestao da igram posle Brotherhooda, iako imam i Revelations i ACIII, još ih nisam igrao... :geek:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 27. Travanj, 2015., 12:49
Ja bih obavezno htio odigrat Asylum, City i Origins prije ovog, a nezz kad ću.
Tako da bum vrlo vjerovatno odgodio igranje ove igre dokle to ne obavim. Zašto dan ne traje 48 sati. :wildboy:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Maki - 27. Travanj, 2015., 12:53
Ne znam za vas ali ja ne znam koliko će me dugo držati interesovanje za ovo konstantno recikliranje manje-više istog gameplaya, pre nego što dođe do zasićenja...
Recimo Assassins Creed sam prestao da igram posle Brotherhooda, iako imam i Revelations i ACIII, još ih nisam igrao... :geek:

Kakvo recikliranje, Rocksteday apsolutno uvijek doda nešto novo.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 27. Travanj, 2015., 15:13
Ja bih obavezno htio odigrat Asylum, City i Origins prije ovog, a nezz kad ću.
Tako da bum vrlo vjerovatno odgodio igranje ove igre dokle to ne obavim. Zašto dan ne traje 48 sati. :wildboy:

Asylum i City odigrao prije godinu dana, a Origins dobio ovaj mjesec za rođendan...al mi komp neće goniti, pa čekam nadogradnju pa ću onda odigrati..ionako je radnja prije svega tako da mi se ne žuri...glavno da dolazi Limited edition za PS4 u 6. mj :clap:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 27. Travanj, 2015., 20:03
Ja bi Batmanov glas iz zadnjeg Batman V Superman trailera  :mrgreen:
Tell me, do you bleed? (https://www.youtube.com/watch?v=hnYcNSvkpGA)

A ni ova piđama nebi bila loša...

(http://i.imgur.com/XQSyTIZ.png)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: zolee - 27. Travanj, 2015., 20:53
Ne mogu vam opisati koliko se radujem ovoj igri :D
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 20. Svibanj, 2015., 01:50
(http://i.imgur.com/z3upDgA.jpg)

Ne berem baš ovo sa ženskom.
Ali moram već jedanput krenut od A sa serijalom. Srećom pa stignem, al nesrećom da neću vjerovatno...
Mrzim se, kolko kaskam sa nekim serijalima.

Batman Arkham Knight - Voices of Arkham Trailer (Breaking Bad's Mike Ehrmantraut) - YouTube (http://youtu.be/KUIns6K1hXE)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: disc0 - 20. Svibanj, 2015., 18:13


Ali moram već jedanput krenut od A sa serijalom. Srećom pa stignem, al nesrećom da neću vjerovatno...
Mrzim se, kolko kaskam sa nekim serijalima.

Meni su prve dvije igre odlicne, ali ovaj zadnji...Origins...evo ga truli na disku, nakon sto sam odigrao kakvih 4-5h, jednostavno mi je naporan za igrat.
Neznam dali sam se zasitio prakticki jedne te iste igre po treci put, ili je ovo jednostavno najlosiji nastavak  :hiha2:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 22. Svibanj, 2015., 13:07
Slažem se da je Origins bio naporan do bola...
Repetitivan i stalno smo radili iste side questove kao i u prošlim nastavcima...
Previše mi je smrdio na AC side questove s hrpetinom (previšeee) razbij ovo, skupi ono da bi došao do nečeg 3. za skupiti...
Prešao sam igru, ali volio bih bez tih glupih skupljanja, jer takve igre nikada ne mogu završiti 100%, a stvarno mi se neda sve to skupljati.

Uglavnom, čekam sad 10.06. za plaću pa stiže meni i Arkham Knight.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: gamelaker - 22. Svibanj, 2015., 13:15
Da je Origins bio najgori što se gameplaya tiče - istina.

Al daleko najbolja priča u Arkham igrama. Plus, ako si uživao u City-u i Asylumu nema previše razloga hejtat Origins.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 22. Svibanj, 2015., 13:18
Da je Origins bio najgori što se gameplaya tiče - istina.

Al daleko najbolja priča u Arkham igrama. Plus, ako si uživao u City-u i Asylumu nema previše razloga hejtat Origins.
A gle, moj problem je bio u tome sto sam nedavno igrao sve Batman igre jednu za drugom. I onda nakon toliko toga sto sam odradio onda ponovno bfpetina za skupljanje.

No bilo je tu super stvari, onaj detective side quest mi je bio super... Rekonstrukcija događaja i itd...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 27. Svibanj, 2015., 11:36
Planiram danas ili krajem tjedna prednraučit igru.
Jel ima još ekipe koja će uzeti igru odmah ili budete čekali?
Datum izlaska je dosta blizu...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hackey - 27. Svibanj, 2015., 12:52
Ja nažalost neću moći priuštiti sebi taj gušt da prednaručim igru i kupnju još neko vrijeme :wildboy:, Trebam uzimati novi komp da to mogu fino pokrenuti i uživati ko čojek :piva:, Za sada ću prelaziti čitav serijal Batmana, taman da se ponovo ufuram u priču :clap:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Deadwalker - 27. Svibanj, 2015., 12:54
Znam da će rulati igra, ali ništa za sada od prednarudžbe.
Uzeo TW3 preorder i tu imam što raditi još mjesec dana. Nakon toga moram završiti DA:I + Wasteland 2 + neke igre koje na Viti igram
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 27. Svibanj, 2015., 12:57
Ja sam bas prije pol što lupio preorder.
Nadam se najboljem i ak bude dobar ide i season pass...
Im i ja hrpu igara al nek se nađe...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: snowblind - 28. Svibanj, 2015., 18:46
http://youtu.be/Oep14d7_2bo (http://youtu.be/Oep14d7_2bo)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 01. Lipanj, 2015., 13:47
Nekako ne volim gledati te trailere i kako izgleda gameplay prije izlaska igre... Imam osjećaj da sam si pokvario iznenađenje.
Pogledam 2-3 prva trailera i to je to.
Samo sam škicnuo onaj combat sistem s 2 lika i prebacivanjem za ovaj Batman.
Još samo malo pa ćemo vidjeti kakva će biti igra zapravo i čekam, naravno, akciju za season pass
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Tyga - 01. Lipanj, 2015., 14:02
Danas se ponavlja gradivo sa Asylumom i Cityem :)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 01. Lipanj, 2015., 14:05
Već sam ponovio gradivo prije 2 mjeseca. Uz to sam i Origins jedva igrao i nešto sitno Origins Black gate, al nisam do kraja...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Tyga - 01. Lipanj, 2015., 18:43
http://thekoalition.com/2015/achievementstrophies-listed-for-batman-arkham-knight (http://thekoalition.com/2015/achievementstrophies-listed-for-batman-arkham-knight)   spoileri, pazite
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Wyzard - 04. Lipanj, 2015., 21:30
45 giga downloada. Očekujem oštre teksture :hiha:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 04. Lipanj, 2015., 21:33
Hoće biti kakav preload?

Nije to tak strašno, ali je lijepše znati da ga možeš odmah početi igrati.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 19. Lipanj, 2015., 22:02
https://www.youtube.com/watch?v=tl39XPeb7UE (https://www.youtube.com/watch?v=tl39XPeb7UE)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Stryderist - 21. Lipanj, 2015., 01:29
Ne mogu vjerovati da sam pogledao komentare ispod ove recenzije na youtubeu. :(  Kako spojleri već znaju neke stvari nije mi jasno. :(
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 22. Lipanj, 2015., 15:54
Upravo ga preloadam!!! :clap:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 22. Lipanj, 2015., 17:50
Launch trailer:

http://youtu.be/FX1uGqXD2n8 (http://youtu.be/FX1uGqXD2n8)
______________

Promjena minimlanih postavki, (vezano uz ADM probleme)

WB Games lead community admin Yorick made the announcement via the game’s forum last night, simply stating that, with regards to the minimum requirements, “The minimum specs for Batman: Arkham Knight for PC have been adjusted and are listed below.” This was followed by the news that there have been some issues with the game’s performance on AMD graphics card systems:

We also want to note that there are some known issues with the performance of Batman: Arkham Knight for PC owners using AMD graphics cards. We are working closely with AMD to rectify these issues as quickly as possible and will provide updates here as they become available. We thank you for your patience in this matter.”

    OS: Win 7 SP1, Win 8.1 (64-bit Operating System Required)
    Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
    Memory: 6 GB RAM
    Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 (2 GB Memory Minimum)  | AMD Radeon HD 7950 (3 GB Memory Minimum) , (prije 7870)
    DirectX: Version 11
    Network: Broadband Internet connection required
    Hard Drive: 45 GB available space

 Batman: Arkham Knight PC suffers AMD card issues, system requirements updated (https://www.pixeldynamo.com/news/gaming/2015/06/22/69607/batman-arkham-knight-pc-suffers-amd-card-issues-system-requirements-updated/)

U novim  nvidia (game ready :hihi:) driverima vlasnisi SLIa neće biti presretni:

*** [SLI, Batman: Arkham Knights] With a 4K display, a TDR occurs after the in-game resolution is toggled and the application is exited. [200116725]

*** [SLI, Batman: Arkham Knights] Heavy flickering occurs in game after Alt+Tab if SLI is enabled. [200116723]

*** [SLI, Batman: Arkham Knights] Severe stuttering seen, especially in indoor scenes, when the game is running at 4K resolution and NVIDIA Gameworks settings are turned on. [200116722]

*** [SLI, Batman: Arkham Knights] Random flickering occurs in the game if SLI is enabled. [200116717]

*** [GM206, SLI, Batman: Arkham Knights] Stuttering occurs and performance drops after shadow quality settings are toggled. [200116694]
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kinaivan - 22. Lipanj, 2015., 22:48
Pa kako mogu dan prije izlaska mijenjat minimalne zahtjeve?! Svi su se okrenuli Nvidiji u zadnje vriijeme.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 22. Lipanj, 2015., 22:54
Svi su se okrenuli Nvidiji u zadnje vriijeme.

(https://centuryproductsllc.com/wp-content/uploads/holding-money.jpg)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 22. Lipanj, 2015., 23:18
Ionako nikom ne rade ništa dobro, jer je sramota da jedan GTX 970 neće moći to gurati na ultra postavkama... Ne znam kaj bi rekao na takvu politiku... Danas kupiš grafičku za 3000+kn i onda možeš igrati starije naslove na ultra, dok većinu AAA naslova ne možeš vrtiti ultra u 60fpsa....

No s vedrije strane, još malo pa sam spreman, još kad patch izbace i sutra krećemo :thumbs:

(http://i.imgur.com/OUkQZiY.jpg)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: tony_85 - 23. Lipanj, 2015., 08:09
Ovo nije dobro...

http://www.gameranx.com/updates/id/28796/article/buyer-beware-batman-arkham-knight-on-the-pc-is-a-bug-ridden-mess/ (http://www.gameranx.com/updates/id/28796/article/buyer-beware-batman-arkham-knight-on-the-pc-is-a-bug-ridden-mess/)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 23. Lipanj, 2015., 14:40
Jel igra tko na PS4? Meni je odgođena Limited edicija pa sad neznam dal da se strpim ili da uzmem samo igru, ali ako je na PC-u u stanju kako opisujete, kako je onda na PS4, jer neželim igrati dok nebude kako treba, za što je i bila odgođena više od pola godine, da se pojavi bez problema, a ne ala Unity :wildboy:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: tony_85 - 23. Lipanj, 2015., 15:06
Mislim da na PS4 nema nikakvih problema jer u ni jednoj recenziji nisu spominjali nikakve bugove ili bilo koje probleme.
PS4 verzija  već ima patch od preko 3Gb.
Ja sam odlučio ne kupiti igru, htio sam je odigrati na PC-u ali zbog tako lošeg porta developeri ne zaslužuju ni cent!
Mogu gameri tražiti patcheve ali to neće pomoći, šta je učinjeno učinjeno je, PC verzija je totalni kaos.

Evo malo o PS4 verziji

http://www.playstationlifestyle.net/2015/06/19/batman-arkham-knight-30fps-analysis-reveals/ (http://www.playstationlifestyle.net/2015/06/19/batman-arkham-knight-30fps-analysis-reveals/)

Tako star engine i radi u 26-30 fps-a, žalosno...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 23. Lipanj, 2015., 15:17
Drago mi je za PS4, ali mi je ružno za PC, j... ga . Vidio sam da već ima patch i sve ok, rijetko koju igru koju sam kupio ove godine nisam zaigrao bez početnog patcha, pa čak ni PS+ naslove (indijance krpaju kako neće onda AAA naslove).
I nije im trebalo da otkažu/odgode Limited edition, pošto sam imao prednarudžbu u Sancti, pa sam odustao jer sam htio cijeli komplet, ali eto, sad sam ostao bez svega...i opet moram čekati, bravo oni
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: WEAPONX - 23. Lipanj, 2015., 15:29
Umjesto da sada mrcvare raznim patchevima upitne kvalitete, najbolje bi bilo da povuku PC verziju, vrate novce i uzmu si još pola godine za peglanje.
Po meni bolje to nego da igra završi kao Unity.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 23. Lipanj, 2015., 17:05
Sramota da jedan ovakav naslov s toliko hajke oko njega dopusti sebi takve probleme...Ne razumin kako se moze desit ovakav problem to su neke osnovne stvari ako na ista tribaju pazit onda je na to..
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 23. Lipanj, 2015., 17:12
Nekoliko ljudi na Steam forumu tvrdi da je stupilo u kontakt s WBom i da bi za PC danas trebao izaći patch od 30GB...

Ne znam koliko je to vjerojatno, ali definitivno ga moraju napravit... A možda dobijemo i besplatan DLC kao i s AC Unityem...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Wyzard - 23. Lipanj, 2015., 17:25
Patch od 30 giga :hihi:

PC verzija je inače bila outsourcana... I realno, trebalo bi otpustit sve koji su radili na njoj.

Realno, nakon Battlefielda 4 ove nenormalne stvari su postale normalne. Čudno je uopće vidjeti da izađe dovršena igra. Ajde, ovi iz From Softwarea su se potrudili s Bloodborneom, ali naknadno su morali smanjivati vremena učitavanja.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 23. Lipanj, 2015., 17:31
Patch od 30 giga :hihi:

Pa ništa čudno za njih... Jel imaš MKX na Steamu? Samo on je imao cca 40GB patcheva jer uopće nije funkcionirao. Imam jak komp i onda mi igra poput MKX ima droppove sa 60 na 40 ili preijlazne animacije koje su sve u 30fpsa.... :bonk:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 23. Lipanj, 2015., 18:12
PC verzija je inače bila outsourcana... I realno, trebalo bi otpustit sve koji su radili na njoj.

Na PC verziji je radio vanjski studio; Iron Galaxy Studio od, čekaj - dvanaest ljudi (http://s.pro-gmedia.com/videogamer/media/images/pub/large/iron_galaxy_batman.jpg)


We're aware that some users are reporting performance issues with the PC version of Batman: Arkham Knight. This is something that Rocksteady takes very seriously. We are working closely with our external PC development partner to make sure these issues get resolved as quickly as possible.

We'll update this thread when we've got more info to share.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 23. Lipanj, 2015., 18:13
to je 12 majmuna
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: tony_85 - 23. Lipanj, 2015., 19:08
Kriste sveti kud ide ovaj gaming xD
BTW ja nikada ne prednaručujem igre, uvijek volim sačekati recenzije i baciti oko na
Steam komentare gamera.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: tony_85 - 23. Lipanj, 2015., 20:50
Evo kako izgleda na PC-u :(

https://photos.google.com/share/AF1QipNKz0yYXM1W5C2-CuVAh3YM0xdp3LKWE1AdF8GVlFfqgK-aUM9Cjllt283FmKBqaw/photo/AF1QipOwjGUwSQsTnqvawQLoKoQkd8zqmPq1V8vpjNy3?key=Y3ZHUFk3NWhEWjhCcjhEOVVLRloxLU9YQXFpUi1B
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 24. Lipanj, 2015., 06:01
Istina, igra se vrti odvratno na svim konfama i tu je kraj priče.

Upravo sam završio main story i imam samo pozitivne misli u glavi. Sav fenbojizam na stranu, zbilja nisam očekivao da će Arkham Knight biti ovoliko poseban. Naslov kojeg krase nevjerojatne odluke na različitim poljima dizajna - jednostavno je pomaknuo granice normale i podigao razine mojih očekivanja zauvijek.

Ono što me najviše iznenadilo je priča koja je "DA predvidljiva" i "DA opet su otišli u tom smjeru" , ali način na koji su prepričali poznate segmente i ubacili fantastične šokantne elemente između je stvar ljepote. Arkham Knight me sjetio zašto volim ne samo Batmana i njegov svijet nego igre kao medij općenito.

Prije nego što sam počeo igrati, nakon čitanja stranih recenzija; zamislio sam si još jedan Arkham Asylum ili City s prosjećnom i na trenutke dosadnjikavom pričom. Činjenica je da misterij oko Arkham Knighta vas neprestano goni naprijed, ali jednom kada završite igru shvaćate da vam se sve osim njega snažno urezalo u pamćenje. Čak i da je otkrivanje njegovog identiteta bilo nešto spektakularno, a ne očekivano za svakoga tko je barem malo uhvatio pokoji Batman strip ili otvorio wiki stranicu lika; opet nebi bilo dovoljno da nadjača puno bitnije elemente koji besprijekorno zaokružuju Arkham svijet u jednu dobro osmišljenu cijelinu.

Arkham Knight je dostojan završetak serijala i naslov je koji ću pamtiti svoj cijeli život.  Također stvar koju ću zasigurno pamtiti je i ta TENK strana Batmobila i uništavanje 400000 tank-dronova (jer Batman ne ubija itd.:ementaler:) - zapravo jedini promašaj inače vrlo dobroga dizajna, ali također i sredstvo u potpunosti opravdano kada se uzme u obzir što je sve na kocki u Batmanovom ratu protiv nemogućega. S druge strane, ta vražja destrukcija okoliša, kako druge igre uopće mogu bez toga???? :_D

Konačna osobna ocjena:
95/100

Sad mi ostaju gotovo sve sporedne misije i riddler trofeji.
 


 
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Deadwalker - 24. Lipanj, 2015., 11:26
Jesi ti spavao zadnja 2 dana? :D
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kinaivan - 24. Lipanj, 2015., 13:21
Kada mozemo ocekivati recenziju?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 24. Lipanj, 2015., 13:33
Istina, igra se vrti odvratno na svim konfama i tu je kraj priče.

Upravo sam završio main story i imam samo pozitivne misli u glavi. Sav fenbojizam na stranu, zbilja nisam očekivao da će Arkham Knight biti ovoliko poseban. Naslov kojeg krase nevjerojatne odluke na različitim poljima dizajna - jednostavno je pomaknuo granice normale i podigao razine mojih očekivanja zauvijek.

Ono što me najviše iznenadilo je priča koja je "DA predvidljiva" i "DA opet su otišli u tom smjeru" , ali način na koji su prepričali poznate segmente i ubacili fantastične šokantne elemente između je stvar ljepote. Arkham Knight me sjetio zašto volim ne samo Batmana i njegov svijet nego igre kao medij općenito.

Prije nego što sam počeo igrati, nakon čitanja stranih recenzija; zamislio sam si još jedan Arkham Asylum ili City s prosjećnom i na trenutke dosadnjikavom pričom. Činjenica je da misterij oko Arkham Knighta vas neprestano goni naprijed, ali jednom kada završite igru shvaćate da vam se sve osim njega snažno urezalo u pamćenje. Čak i da je otkrivanje njegovog identiteta bilo nešto spektakularno, a ne očekivano za svakoga tko je barem malo uhvatio pokoji Batman strip ili otvorio wiki stranicu lika; opet nebi bilo dovoljno da nadjača puno bitnije elemente koji besprijekorno zaokružuju Arkham svijet u jednu dobro osmišljenu cijelinu.

Arkham Knight je dostojan završetak serijala i naslov je koji ću pamtiti svoj cijeli život.  Također stvar koju ću zasigurno pamtiti je i ta TENK strana Batmobila i uništavanje 400000 tank-dronova (jer Batman ne ubija itd.:ementaler:) - zapravo jedini promašaj inače vrlo dobroga dizajna, ali također i sredstvo u potpunosti opravdano kada se uzme u obzir što je sve na kocki u Batmanovom ratu protiv nemogućega. S druge strane, ta vražja destrukcija okoliša, kako druge igre uopće mogu bez toga???? :_D

Konačna osobna ocjena:
95/100

Sad mi ostaju gotovo sve sporedne misije i riddler trofeji.

Mislim da nitko ovdje ne osporava Batmana kao Batmana ili igru, nego njezinu optimizaciju. Ja ju odbijam igrati i naravno da sam joj dao negativnu ocijenu na Steamu kad ne želim polu proizvod! Želim dobru, poštenu, kompletnu igru koja leti na
i7 4790k
MSI GTX 970 4G
16GB DDR3 HyperX Genesis

Ne, ne želim nikakve dropove i druge tehničke gluposti. Igri ću dati pozitiovnu ocijenu kada to srede i kada ću ju moći pošteno odigrati.
Ista stvar je kao da sam kupio MBW MX5 koji ne može krenuti u prvoj brzini, nego samo u trećoj. Isto tako može voziti samo do 80km/h iako bi trebao ići barem duplo više!
Uz to auto je nov i sad bi ga trebao slati svako malo mehaničaru i biti bez njega...
To je ono na što je PC gaming kod AAA developera danas sveden (čast izuzecima)!

Ja sam kupio gotov proizvod i kao takav on MORA raditi. Ukoliko ne radi imam pravo bit ljut, isfrustriran i dati mu svu negativnu konotaciju ovog svijeta.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 24. Lipanj, 2015., 15:41
Nebitni Metacritic, (developerima/izdavačima bitan) ali netko je jako razočaran :hihi:

(http://i.imgur.com/YR9xekh.jpg)

A ni na Steamu ništa bolje, ali tu makar igru mogu ocjenit samo oni koji ju posjeduju :tired:

(http://i.imgur.com/SU7FT8y.jpg)

I inače, GMG će nakon prvog patch nuditi refund  za Batman: Arkham Knight :bonk:

Warner Bros. are currently working on a patch which we are hoping will be released soon. We want you to enjoy your game, but if after the fix has been released, you still cannot play your game, we will process refund requests for the game. (http://blog.playfire.com/2015/06/batman-arkham-knight-pc-guidelines.html)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Ementaler - 24. Lipanj, 2015., 15:53
Kada mozemo ocekivati recenziju?

Danas ide prvi video komentar, recenzija za kojih tjedan dana.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 24. Lipanj, 2015., 15:55
Danas ide prvi video komentar, recenzija za kojih tjedan dana.

PC ili PS4?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 24. Lipanj, 2015., 16:15
Jesi ti spavao zadnja 2 dana? :D

Naravno da ne.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Ementaler - 24. Lipanj, 2015., 16:47
Danas ide prvi video komentar, recenzija za kojih tjedan dana.

PC ili PS4?

PC... i video je u 1080p/60 fps-a :
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 24. Lipanj, 2015., 16:48
Ključna riječ je video, a u koliko ste vrtili igru?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Ementaler - 24. Lipanj, 2015., 17:41
Ma ne bismo ga izbacivali u tom formatu da nije dobar dio vremena barem iznad 50 fps-a. Vjeran je to snimao na i7+GTX780 konfiguraciji uz normal/high detalje bez većine gameworks opcija.  Vidjet ćeš i opcije i malo spike o framerateu u samom videu :piva:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 24. Lipanj, 2015., 18:02
Tako i tako u većini HCL video recenzija, ti uopće ne vidiš kvalitetu maksimalnih postavka, zbog kompresije videa, što od programa, što od samog YT-a.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: hacksor1234 - 24. Lipanj, 2015., 19:51
Jel ko pokusao igrati igru na radeon r7 265 2gb?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kinaivan - 24. Lipanj, 2015., 21:44
Jel ko pokusao igrati igru na radeon r7 265 2gb?

3gb memorije je u minimum requirments, nisam siguran da bis je uopce mogao vrtit.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: WEAPONX - 24. Lipanj, 2015., 21:52
To mi je smješno malo. Koliko vas ima grafičku od 3gb ili više memorije?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: tony_85 - 24. Lipanj, 2015., 21:57
Ja imam Asus Strix GTX 970 4Gb DDR 5 i sve igre koje imam mi vrti na max postavkama u rezi 1080p sa 60 fps-a minimum na više.

BTW je li istina da je Arkham Knight na PC-u lockan na 30 fps-a?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kinaivan - 24. Lipanj, 2015., 22:00
Ja imam radeon r9 280 sa 3gb i planiram ga zamijeniti sa gtx 970 ili nekom od novijih AMD-ovih kartica.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: pcgamerba - 24. Lipanj, 2015., 22:03
Pozdrav svim forumasima.... imam jedno pitanje, a to je da li ce biti moguce pokrenuti uopce Batmana na ovim specs, da uzalud se ne nadam i ne cekam patcheve.... :mrgreen:

Hvala...

CPU Core i5-2400 3.1GHz
GFX AMD Radeon R7 260XOC 2GB GDDR5, GV-R726XOC-2GD
RAM 8GB
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 25. Lipanj, 2015., 09:09
PC verzija igre se uklanja iz prodaje dok se ne popravi...

Warner Bros Suspends Arkham Knight PC Sales (http://kotaku.com/warner-bros-says-theyre-suspending-arkham-knight-pc-sal-1713780990?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow)

Important message about work on an updated version (http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/145587678167685991)

Warner Bros. is suspending sales of Batman: Arkham Knight for PC (http://www.pcgamer.com/warner-bros-is-suspending-sales-of-batman-arkham-knight-for-pc/)

Warner Bros. Suspends Sales of Batman: Arkham Knight on PC (http://www.ign.com/articles/2015/06/25/warner-bros-supsends-sales-of-batman-arkham-knight-on-pc?utm_source=IGN%20hub%20page&utm_medium=IGN%20%28front%20page%29&utm_content=1&utm_campaign=Spotlight)
__________________

Nvidia GameWorks promo video of the game running at 60fps is actually just a sped up video. (https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3axvsu/wbgames_expected_30fps_capped_the_recommended/cshc58i) :tired:

Eurogamer - It gets worse - Batman: Arkham Knight on PC lacks console visual features (http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-batman-arkham-knight-pc-lacks-console-visual-features) :tired:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Repyh - 25. Lipanj, 2015., 10:23
Ja imam Asus Strix GTX 970 4Gb DDR 5 i sve igre koje imam mi vrti na max postavkama u rezi 1080p sa 60 fps-a minimum na više.

BTW je li istina da je Arkham Knight na PC-u lockan na 30 fps-a?

Koliko sam vidio 12 ljudi je radilo na PC verziji nuff said.:(
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 25. Lipanj, 2015., 10:53
Ja imam Asus Strix GTX 970 4Gb DDR 5 i sve igre koje imam mi vrti na max postavkama u rezi 1080p sa 60 fps-a minimum na više.

BTW je li istina da je Arkham Knight na PC-u lockan na 30 fps-a?

Do sada su tvrdili da je bug, ali i s tih 30 igra ne ide fluidno. Ja imam MSI GTX 970 4G čak sam ju dobrano clockao samo da istestiram kako bi onda išlo. Sve opcije od Nvidie sam uključio i tu je tih magičnih 30 fpsa uz povremene dropove na 26-28fpsa... No igra ne radi fluidno i nekako se trza.
Animacije idu više od 30 fpsa, ali isto nešto ne štima s njima.
Uz to možeš editirati .ini file i onda ćeš moći ići preko 30 fpsa, ali je screen tearing očigledan... Čekam par updateova kako bih ju mogao lockat na 60 fpsa.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 25. Lipanj, 2015., 10:57
Čekam par updateova kako bih ju mogao lockat na 60 fpsa.

Ne čekaš :mrgreen: :bonk:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 25. Lipanj, 2015., 11:02
Čekam, kaj me briga, igru sam kupio, ionako ju nisam planirao odmah igrati. Jučer sam cca 30ak minuta malo odigrao. OK se igra vrti, ali ja ne želim OK.
Imam dobru konfiguraciju i neka se potrude, zato su i dobili lavinu negativnih ocjena radi svoje gluposti.
Ista stvar mi je bila i s Dying Lightom. Isto sam ju prednaručio i na kraju sam malo pričekao i mogao sam ju lagano u 60fpsa igrati.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 25. Lipanj, 2015., 11:06
Pa pročitaj moj post malo iznad.. Igra se uklanja iz prodaje...
Izdat će "novu" igru, a ne patch...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 25. Lipanj, 2015., 11:18
Ne, igra je TRENUTNO uklonjena iz prodaje dok se ne uklone problemi.
Igra mi je i dalje na Steamu i dalje ju mogu normalno igrati, jedino što Vi koji niste kupili igru ju ne možete niti kupiti.
U svakom slučaju čekao patch ili kako ti tvrdiš "novu igru" dobiti ću svoje, a to je normalno igriv Batman kojeg sam kupio uz vjerojatno pokoji bonus DLC poradi čekanja i drugih gluposti.


Citat:
GMG
BATMAN UPDATE: Following the rocky launch of Batman: Arkham Knight on PC, Warner Bros. have taken the decision to remove the game from sale until further notice in order to continue work on the game and bring it up to scratch. Do note, though, that if you bought the game already you'll still be able to play it during this period
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: anomaly - 25. Lipanj, 2015., 12:26
(http://i.imgur.com/KqqQnrN.png)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: funky0308 - 25. Lipanj, 2015., 13:26
Meni igra, na PCu radi odlično...
Nadam se da će se tako i nastaviti..
Otkljucao sam FPSove i sve je i dalje great...
Nadam se da će poslije patcheva izgledati još bolje nego sada...
Pojma nemam zašto kod mene tako dobro radi ali ne žalim se :-D
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 25. Lipanj, 2015., 13:48
Meni igra, na PCu radi odlično...
Nadam se da će se tako i nastaviti..
Otkljucao sam FPSove i sve je i dalje great...
Nadam se da će poslije patcheva izgledati još bolje nego sada...
Pojma nemam zašto kod mene tako dobro radi ali ne žalim se :-D

na kojoj konfiguraciji ti to vrtiš i s koliko fpsa? Možda si jednostavno naviknuo na lošiji fps i lošije vrtenje igara pa imaš neki kompromis sam sa sobom...
Igra nije fluidna.
Imam sve uključeno i ide oko 50fpsa s dosta velikim dropovima povremeno! I to samo ako sam editirao .ini file.

Inače imam
i7 4790k 4.4 GHz
MSI GTX 970 4G
16GB DDR3 HyperX Genesis

Meni igra isto ide "ok", ali mi je to za ovu konfiguraciju ne prihvatljivo! Ako ti igra ide u 30 fpsa to za mene nije užitak, a ni igra koju bih kupio...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: funky0308 - 25. Lipanj, 2015., 15:03
Konstantno se vrti na 40-50 FOSova, Jedan jedini puta je palo na 20ak i to kada sam digao pola centra Gothama u zrak..
Nemam nikakvog razloga govoriti nešto što nije...Unity mi dan danas ne radi kako treba,  popljuvao sam igru na svakom portalu ali AK mi radi iznenađujuće dobro.
Vjeruj mi prijatelju, nema kompromisa...da ne radi dobro, ostavio bi igru dok ne izađe patch (koji će vjerovatno bito veći od same igre)  ;-)
Jednoatavno mi radi odlično ..
Teksture moraju biti bolje i nadam se da će pronaći neki način iako,  realno, sumnjam u to...
Moralo je biti bolje ali znao sam da je igra radjena na Unreal Engine 3 i nisam ocekivao nista bolje (ali ni gore) od Originsa ili Asyluma...
U ini fileu, fpsove sam stavio na 120, sve postavke su na max i kao sto rekoh, jedan frame drop do sada...- nemi prihvatljivo...
BTW...kako se mogu ispucati iz Batmobila?
Nikako ne uspjevam?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: hacksor1234 - 25. Lipanj, 2015., 17:08
Ta ista graficka treba za ac unity medium pa ju uspevam terati na medioum bez trzanja

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Deadwalker - 25. Lipanj, 2015., 17:49
PC verzija igre se uklanja iz prodaje dok se ne popravi...

Warner Bros Suspends Arkham Knight PC Sales (http://kotaku.com/warner-bros-says-theyre-suspending-arkham-knight-pc-sal-1713780990?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow)

Important message about work on an updated version (http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/145587678167685991)

Warner Bros. is suspending sales of Batman: Arkham Knight for PC (http://www.pcgamer.com/warner-bros-is-suspending-sales-of-batman-arkham-knight-for-pc/)

Warner Bros. Suspends Sales of Batman: Arkham Knight on PC (http://www.ign.com/articles/2015/06/25/warner-bros-supsends-sales-of-batman-arkham-knight-on-pc?utm_source=IGN%20hub%20page&utm_medium=IGN%20%28front%20page%29&utm_content=1&utm_campaign=Spotlight)
__________________

Nvidia GameWorks promo video of the game running at 60fps is actually just a sped up video. (https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/comments/3axvsu/wbgames_expected_30fps_capped_the_recommended/cshc58i) :tired:

Eurogamer - It gets worse - Batman: Arkham Knight on PC lacks console visual features (http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-batman-arkham-knight-pc-lacks-console-visual-features) :tired:

Ovo je baš užas.
Dok je GTA 5 briljirao s PC verzijom i pokazao kako bi se to trebalo raditi, WB je napravio sve suprotno od toga. Najgora stvar u cijeloj priči je to što će sada Rocksteady pokupiti dobar dio kritika, a nije ništa kriv ni dužan. Situacije da se razvoj PC inačice igre prepusti nekom vanjskom studiju nisu nove i može to funkcionirati sasvim dobro (Deus EX: HR je tu recimo dobar primjer), no teško mi je vjerovati da je bio problem WB-u zbog opsega posla povećati broj ljudi u Rocksteadyu pa da se i PC verzija igre napravi in house kako treba (uz dodatnu odgodu ukoliko treba). Umjesto da iz PC verzije igre izvuku tehnički makismum i pruže ljudima sitna zadovoljstva za skupa high-end računala, ispadne na kraju da su konzolaške verzije vizualno impresivnije i tehnički stabilnije.

No ok.
Krenuo s igranjem PS4 verzije igre i za sada apsolutno impresioniran viđenim. Famozni batmobile mi trenutno ne djeluje nešto forsirano, iako dizajn nekih misija gdje je on potreban zna tako djelovati.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: tony_85 - 25. Lipanj, 2015., 19:34
PC gameri će se morati strpjeti do kraja godine da zaigraju Arkham Knight :(

http://www.noobfeed.com/news/2414/batman-arkham-knight-pc-version-delayed-to-fall-2015-after-major-issues (http://www.noobfeed.com/news/2414/batman-arkham-knight-pc-version-delayed-to-fall-2015-after-major-issues)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 25. Lipanj, 2015., 19:53
Ajde da i tu napišem....

(http://i.imgur.com/EDhbZyS.png)

To je pisalo i prije!
Sada se ljudi hvataju toga samo da nešto pišu!
Tu ljepo piše SteamOS, Linux i Mac, ne Windows
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: tony_85 - 25. Lipanj, 2015., 20:01
my bad!
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: PES_FAN95 - 27. Lipanj, 2015., 01:31
Inace nisam neki veliki fan igrica(volim samo onu dobru staru halaonu)  al ovaj hclov portal otvaram dosta cesto ekipa i recenzije su sou. Uz to sto sam ljubitelj ps opcenito (imo sam ih sve 3 pa sad i cetvorku) na kojima se vrtio samo pes i tu i tamo koja igrica uz batmana naravno cije filmove znam napamet i bio dosadan tipu u videoteci da mi ga posudi sto puta(svaki film). Tako da mogu slobodno reci da unatoc svemu sto sad svi pljuju po novom batmanu meni osobno je najbolja igrica od kad sam primio joystick u ruke a Pc igraci ce doc na svoje. Msm ko i s gta5 :thumbs: nadam se da jos nije proslo uzivanje u gta :)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Repyh - 27. Lipanj, 2015., 12:10
Radi mu igra odlicno na 40 FPSa to je odlicno kralju moj skroz.:piva::clap:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 27. Lipanj, 2015., 12:41
40 fps-a uopce nije lose to je skroz dobro, nego se meni cini da je vama svima bitno tih nekih 60 fps-a dragi da se tebi igra, igra i da je bas oces odigrat odigra bi je i u 20,30 fps-a i gusta bi i prosa je opet, a ne plaka zato sta nemos na 60  fps...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kveki - 27. Lipanj, 2015., 15:58
Kada investiraš teško zarađeni novac u skupu konfiguraciju koja je sposobna tjerati igru u preko 60 fpsa, i zatim još platiš igru koja radi očajno s čestim frame droppovima koji uništavaju fluidnost i gušt igranja, onda malo drugačije razmišljaš ;)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 27. Lipanj, 2015., 16:02
Investiraj ti i drugi put, pa ces opet plakat...;)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kveki - 27. Lipanj, 2015., 17:45
Oprosti što imam standarde u životu i kritiziram kada mi netko prodaje govno :hihi:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: tony_85 - 27. Lipanj, 2015., 18:10
I Xbox One vlasnici uživaju u drekima :hihi:

http://www.exlgaming.com/batman-arkham-knight-on-the-xbox-one-is-also-broken/ (http://www.exlgaming.com/batman-arkham-knight-on-the-xbox-one-is-also-broken/)

BTW next week idem do frenda odigrat AK pošto ga ne namjeravam kupit, pa javim dojmove.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Repyh - 28. Lipanj, 2015., 10:51
Investiraj ti i drugi put, pa ces opet plakat...;)

Ne place nitko ja nisam dao novac za pokvaren proizvod ti si,i jos ga branis :piva:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: malimicek - 28. Lipanj, 2015., 15:36
Investiraj ti i drugi put, pa ces opet plakat...;)

Ne place nitko ja nisam dao novac za pokvaren proizvod ti si,i jos ga branis :piva:


Jedan drugog krivo shvaćate a zapravo oboje ste ispiratizirali i još se oboje žalite. Kak se ono veli ? Biž odavde ?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 28. Lipanj, 2015., 20:29
Momaci pa dajte. Svi o problemima igre nitko o samoj igri. Doživljaji?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: hacksor1234 - 28. Lipanj, 2015., 20:52
Kad je vrate na steam kupicu pa cu pricat dozivljaje.a sumnjam da ce mi igra dobro raditi imam radeon r7 265 2gb

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 28. Lipanj, 2015., 21:24
Momaci pa dajte. Svi o problemima igre nitko o samoj igri. Doživljaji?

Doživljaj je kad na dobroj konfiguraciji ne možeš bez editiranja ini filova igrati igru u 60 fpsa.
Uz sve to i s 30 fpsa i svim Nvidiinim dodatcima igra se vrti u 30, ali povremeno pada na 25-28 fpsa... Uz sve to animacije su u više od 30 fpsa... :bonk:
Još k tome odbijam igrati igru dok je ne srede. Kupio sam igru, a ne polu proizvod. Kada bude normalno radila onda ću ju i odgirati.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 28. Lipanj, 2015., 21:44
Momaci pa dajte. Svi o problemima igre nitko o samoj igri. Doživljaji?

Zanemarivanje tehničkih problema i lažnog marketinga ti dosta dobro ide. :hiha2:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Shazaam - 28. Lipanj, 2015., 22:06
Momaci pa dajte. Svi o problemima igre nitko o samoj igri. Doživljaji?

Zanemarivanje tehničkih problema i lažnog marketinga ti dosta dobro ide. :hiha2:
Pa nisam zanemario ništa, rekao sam u prvom komentaru da je igra loše optimizirana i čitav fijasko oko toga je stvarno nešto što se nema prilike vidjeti često, ali opet recenziramo i igramo igru, a ne tehničke probleme i marketing. Osim toga, PC verzija nije jedina verzija igre na tržištu.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kveki - 28. Lipanj, 2015., 22:21
Pa Witcher je dobio nešto nižu ocjenu zbog frame droppova na PS4 verziji, iako također nije bila jedina verzija na tržištu. Kao uostalom i dosta drugih igara. Tehnički problemi su dio iskustva igre, u trenutku kada narušavaju gameplay postaju nezanemarivi. Neovisno o platformi.

Ukoliko nisu mogli optimizirati igru na vrijeme mogli su je izbaciti nešto kasnije, kao što to Rockstar radi :hiha:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Omnisphere - 29. Lipanj, 2015., 10:59
Kaj se svi iščuđavate ko purica dreku, igra je rađena za PS4, na njemu radi kako treba. Portana je na PC na kojem ne radi kako treba, izdavač je utvrdio svoje prioritete, manje više sve igre dobro rade na konzolama, a zajebavaju na PC-u, rijetko koja je dobro optimizirana. TAko će biti i u budućnosti, ne znam čemu takvi šokovi.

Želite se igrat bez da morate brinut kakvu grafu ili procesor imate, koje drivere ili directx, kupite konzolu, PS4 nije preskup. I to vam je argument u PC vs konzole prepucavanjima, svi vi koji ste favorizirali PC, evo vam sad, što vam vrijedi nekoliko puta jači hardware ako igra nije optimizirana, niti developere to uopće ne zanima. ZATO JE IGRA LOŠA? A na konzolama radi super....

Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 29. Lipanj, 2015., 11:22
Kaj se svi iščuđavate ko purica dreku, igra je rađena za PS4, na njemu radi kako treba. Portana je na PC na kojem ne radi kako treba, izdavač je utvrdio svoje prioritete, manje više sve igre dobro rade na konzolama, a zajebavaju na PC-u, rijetko koja je dobro optimizirana. TAko će biti i u budućnosti, ne znam čemu takvi šokovi.

Želite se igrat bez da morate brinut kakvu grafu ili procesor imate, koje drivere ili directx, kupite konzolu, PS4 nije preskup. I to vam je argument u PC vs konzole prepucavanjima, svi vi koji ste favorizirali PC, evo vam sad, što vam vrijedi nekoliko puta jači hardware ako igra nije optimizirana, niti developere to uopće ne zanima. ZATO JE IGRA LOŠA? A na konzolama radi super....

1. Nitko nije rekao da je igra kao igra loša, nego da je loš potez izdavača i da igra još nije smjela na tržište.
2. I konzole imaju svojih problema, iako drastično manjih.
3. Čemu opet taj "rat" između konzola i PCa? Do sada, osim tebe, nisam primjetio u ovoj temi nikakav hejt na konzole ili na PC... Pišeš gluposti i trollaš.
4. PC je sve u svemu puno kompletnija stvar od konzola. Meni je puno lakše pristupat internetu preko PCa nego li preko konzola. PC NE služi samo za igranje, nego i za druge svakodneven radnje. Zato ljudi kupuju PC, a neki kupuju i jake konfiguracije zbog posla, a ne samo radi zabave kako je to ispalo u tvom komentaru.
5. Naravno da se developeri ne trude i da im PC nije primarna platforma, ali zato postoje i ekskluzive za PC kao i za konzole. Hrpetinu igara ne možeš igrati na konzolama, dok manji broj igara ne možeš igrati na PCu.

Imao sam i PS3 dok nije otišao u vječna lovišta, a prije njega sam imao hrpetinu konzola i nikada ne bih imao samo konzolu bez dobrog PCa. Možeš se i ti čuditi kao pura dreku ja uzimam jake komponente za posao i za igranje i tako će uvijek biti.
PS4 ne planiram kupovati jer imam svoju kolekciju igara na Steamu i drugim platformama gdje su igre nebrojeno puta jeftinije nego li za bilo koju konzolu, uz to ja ne prodajem i ne mijenjam igre. Nekima od njih se svakih par godina vraćam.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Omnisphere - 29. Lipanj, 2015., 11:57
Kaj se svi iščuđavate ko purica dreku, igra je rađena za PS4, na njemu radi kako treba. Portana je na PC na kojem ne radi kako treba, izdavač je utvrdio svoje prioritete, manje više sve igre dobro rade na konzolama, a zajebavaju na PC-u, rijetko koja je dobro optimizirana. TAko će biti i u budućnosti, ne znam čemu takvi šokovi.

Želite se igrat bez da morate brinut kakvu grafu ili procesor imate, koje drivere ili directx, kupite konzolu, PS4 nije preskup. I to vam je argument u PC vs konzole prepucavanjima, svi vi koji ste favorizirali PC, evo vam sad, što vam vrijedi nekoliko puta jači hardware ako igra nije optimizirana, niti developere to uopće ne zanima. ZATO JE IGRA LOŠA? A na konzolama radi super....

1. Nitko nije rekao da je igra kao igra loša, nego da je loš potez izdavača i da igra još nije smjela na tržište.
2. I konzole imaju svojih problema, iako drastično manjih.
3. Čemu opet taj "rat" između konzola i PCa? Do sada, osim tebe, nisam primjetio u ovoj temi nikakav hejt na konzole ili na PC... Pišeš gluposti i trollaš.
4. PC je sve u svemu puno kompletnija stvar od konzola. Meni je puno lakše pristupat internetu preko PCa nego li preko konzola. PC NE služi samo za igranje, nego i za druge svakodneven radnje. Zato ljudi kupuju PC, a neki kupuju i jake konfiguracije zbog posla, a ne samo radi zabave kako je to ispalo u tvom komentaru.
5. Naravno da se developeri ne trude i da im PC nije primarna platforma, ali zato postoje i ekskluzive za PC kao i za konzole. Hrpetinu igara ne možeš igrati na konzolama, dok manji broj igara ne možeš igrati na PCu.

Imao sam i PS3 dok nije otišao u vječna lovišta, a prije njega sam imao hrpetinu konzola i nikada ne bih imao samo konzolu bez dobrog PCa. Možeš se i ti čuditi kao pura dreku ja uzimam jake komponente za posao i za igranje i tako će uvijek biti.
PS4 ne planiram kupovati jer imam svoju kolekciju igara na Steamu i drugim platformama gdje su igre nebrojeno puta jeftinije nego li za bilo koju konzolu, uz to ja ne prodajem i ne mijenjam igre. Nekima od njih se svakih par godina vraćam.

Ti trolaš, imam i ja jak hardware na PC-u, ne igram se na konzoli, ali kužim izdavače, PC pljuga jer ne zarađuje developerima koliko zarađuju konzole. Ja isto koristim PC za svašta osim igranja, igranje mi je 10-ta stvar. Da sam gamer, tj. da me samo gameing zanima, kupio bi konzolu. Batman je dobio loše ocjene zbog PC-a, čitao sam na metacriticu, neki su čak u rubriku PS4 davali loše ocjene zbog optimizacije za PC, makar postoji rubrika za PC igre :bonk::bonk::bonk::bonk:.

Slično će biti kao i Unityjem koji je sasvim solidna igra, pogotovo na PS4, a koji je loše ocijenjen zbog PC optimizacije, a igra je dobra, najbolji AC do sad, samo je sada jako podcijenjen. Tako je i s ovom igrom, tipa najgora igra godine, najgora ikad i slično...:chair::chair:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Deadwalker - 29. Lipanj, 2015., 12:19
Ajmo ne forsirat bezbroj emotikona u jednom paragrafu teksta. I ajmo ne opet otići u konzole vs. PC rasprave, bezbroj puta prežvakana tema bez pametnih zaključaka.

Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 29. Lipanj, 2015., 12:45
Sve što ti navodiš nema veze sa samom igrom. Ljudi na HCL NE daju loše ocijene radi loše optimizacije! Ja sam joj dao negativan review na Steamu kako bi se nešto potaknulo i osvjestilo izdavače! Kada ću moći pošteno odigrati igru tada ću joj dati i pošteni review!

U onih sat vremena što sam ju igrao moram priznati da mi se za sada igra ne sviđa. Imam osjećaj da je naspram drugih Batman igara ubrzana 3 puta. Batman na steroidima s retardiranim tenkom na ulicama.
Te nove fore iz novih filmova mi se ni najmanje ne sviđaju, više mi se svidio Batmobil iz igre Batman & Robin na PS1!
Imam osjećaj da je samo prekenjavanje i pucanje iz nekakvih autića, to za mene nija Batman, nego Ironman u svom tenku...
Ako će cijela igra biti takva onda ću biti jako razočaran i naravno da će tobiti negativnu ocijenu od mene.

Iskustvo koje sam imao u najlošijoj Batman igri van trilogije (Arkham Origins) mi se na prvu čini 10 puta bolje od ove nazovimo igre.
Vjerane bez obzira na to što si fan, ako gledamo realno ova igra s konstantnim forsiranjem Batmobila nema veze s Batman trilogijom gdje se on goloruk, uz malu pomoć gadgeta, borio protiv zlikovaca.
Ovo je još jedan primjer modernog uništavanja dobrih serijala.

Evo jedan komentar s PCGamer-a
Citat:
My complaints about this on Twitter prompted my friend and erstwhile colleague Joel Snape to suggest that Arkham Knight, among its other undesirable firsts, could also be the game to pioneer a new type of DLC that just lets you pay to remove content you don’t like. I would gladly drop $5 to excise the Batmobile completely. Who wants to shoot robot tanks? Literally no one. Something to bear in mind, Rocksteady, while Arkham Knight is being turned into a quilt of patches.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Repyh - 29. Lipanj, 2015., 13:19
Kaj se svi iščuđavate ko purica dreku, igra je rađena za PS4, na njemu radi kako treba. Portana je na PC na kojem ne radi kako treba, izdavač je utvrdio svoje prioritete, manje više sve igre dobro rade na konzolama, a zajebavaju na PC-u, rijetko koja je dobro optimizirana. TAko će biti i u budućnosti, ne znam čemu takvi šokovi.

Želite se igrat bez da morate brinut kakvu grafu ili procesor imate, koje drivere ili directx, kupite konzolu, PS4 nije preskup. I to vam je argument u PC vs konzole prepucavanjima, svi vi koji ste favorizirali PC, evo vam sad, što vam vrijedi nekoliko puta jači hardware ako igra nije optimizirana, niti developere to uopće ne zanima. ZATO JE IGRA LOŠA? A na konzolama radi super....



Kakva gomila govana zamaskirana u recenice :(
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 29. Lipanj, 2015., 13:27
Igra je teski show, neke su stvari mozda nepotrebne i nagomilane al u sustini igra velike kvaltiete gameplaya i ostalog sadrzaja i ko voli batmana i prijasnje serijale uzivace i u ovome...Krenulo je od arkhamske ludnice i zavrsilo sa ogromnom mapom arkhama i batmobileom kao secerem na kraju...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 29. Lipanj, 2015., 13:35
Igra je teski show, neke su stvari mozda nepotrebne i nagomilane al u sustini igra velike kvaltiete gameplaya i ostalog sadrzaja i ko voli batmana i prijasnje serijale uzivace i u ovome...Krenulo je od arkhamske ludnice i zavrsilo sa ogromnom mapom arkhama i batmobileom kao secerem na kraju...

Volim Batmana, stripove, stare igre, imam cijelu Batman Arkham kolekciju, gledao sam sve crtiće, Justice League i druge i NE uopće mi se ne sviđa ovo smeće s tenkom, jer ovo nije Batmobil...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 29. Lipanj, 2015., 13:38
A jebiga, neznan kakav su drukciji batmobil mogli napravit da necemu sluzi osim voznji kroz grad, i pretvaranjem u tenka i napucavanju drugih...Bit je sta je tu, cisto estetski, da osjejecaj batmana bude potpun..
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 29. Lipanj, 2015., 13:40
Realno to je totalno nepotreban dio Batman Arkham serijala... Napravio je, doslovno, Ironmana od Batmana. Batman je čovijek s gadgetima i takav je bio od početka, a ovo forsiranje iz novih filmova je katastrofa :wildboy

Čemu sad Batmobil? Zašto onda nisu uveli i brod i letjelicu i motor?!? Glupranje, ovo više nije Batman nego neka retardirana TPS racing igra s elementima Batmana.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 29. Lipanj, 2015., 13:44
Ima istine u tome, al opet mora i batman napredovat, nova odjela novi gadgeti, sve ide naprid...Kroz nekih 20 godina bi stvarno i moga postat ironman...Al koliko toliko jos je to onaj stari batman, ilitiga covjek sisimis...Daleko najjaci i najrealniji superheroj...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 29. Lipanj, 2015., 13:52
Mislim da bi bio puno više realan ako bi imao Batmobil, a ne Battenk. Ovo nije batmobil i ne znam zašto ga ljudi tako zovu... U orginalu batman nikada nije imao tenk i ovo me strašno razočaralo i stvarno, onaj komentar PCgamera, ako će biti DLC za maknuti to sranje iz igre prvi bi platio i 20$ samo da ga maknem jer on tu NE pripada....

Svaki pravi Batman fan će to prepoznati (osim klinaca koji nisu gledali orginalne serije, filmove i itd...). Upropaštavaju i batmana i Arkham serijal s dječjim glupostima :wildboy:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 29. Lipanj, 2015., 13:55
Sta da ti kazen koristi ga samo kad to igra trazi pod obavezno od tebe, a u ostalo vrjeme lagani glideing po gradu, zaboravi da battenk postoji i opet dobro...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 29. Lipanj, 2015., 13:59
I bih, ali koliko sam čitao čak sve važnije boss bitke se vode u .... tenku!
I što onda reći... Čak i protiv likova koji su stvoreni za hand to hand, uostalom kad se Batman borio u tanku protiv svojih neprijatelja?!?! Istina, bilo je naganjanja, ali ne i završna borba...

Ako će to stvarno biti, odnosno je tako (molim Vjerana da nam potvrdi ili opovrgne ove iznesene tvrdnje) ja igri ne mogu dati više od 30/100 makar sam ju i prednaručio i planiram Season pass uzet... Ne mogu preći preko toga jer s time uništavaju sve.
Idući će nastvaka biti ko Mario Kart, samo što će ovaj puta tu biti race Batman protiv Jokera u sladoledarskom kamionu i ostalih u svojim autićima....
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Deadwalker - 29. Lipanj, 2015., 18:37
A bokte, jel' ga pretjeruješ.
Batmobile možeš ignorirati dobar dio igre, osim dok se pojavljuje u određenim misijama gdje slijediš nečiji trag (pa ti tu ubace protivničke tenkove) te su tu relativno nespretne platforming misije gdje je istina, malo forsiran.
Al' i dalje je veći dio igre klasični Batman, barem ovo što sam vidio do sada.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kveki - 29. Lipanj, 2015., 19:56
Gamespot je spomenuo u recenziji da te zadnja trećina igre više manje konstantno forsa da koristiš batmobil jer pokušavaju opravdati njegovo postojanje u igri.

Ne znam, meni je najveći problem igre combat. Nikada mi nije sjedao ovakav sistem, jednostavno nemam filing da sam Batman, i ne zabavljam se. Volio bi malo više izazova, brže takedownove, više šuljanja i korištenja tog fear factora. Skoro nijednom ti igra ne da da se osjećaš pametnim i da ti nekoliko načina riješiti nešto ili istražiti nešto. Mislim da bi to bilo zanimljivije, s manje neprijatelja, ali zanimljivijim combatom kada ga ima. Ne znam, ovo mi je već po četvrti puta ista igra po onome što vidim, očekivao sam nešto zanimljivije ovoga puta :hiha2:

Također, pitam se zašto ne možemo dobiti igru koja je puna ljudi, grad koji je živ, da imamo random pljačke i zločine koje rješavamo, da se iz njih razvija neka misterija ili veliki plan. Da nas bude briga za ljude koje štitimo i da zapravo nekoga štitimo a ne putujemo po gradu punom kriminalaca. Ne znam :kava:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 29. Lipanj, 2015., 21:05
Imam par sati u igri i to je Batman igra, neznam što svi pljujete po tome. Ako su vam performanse u banani j... ga u banani su, desilo se, pređite više preko toga. Igra što se tiče priče, side missions , itd je meni odlična. Ima više vizija Batmana i ovaj Arkham serijal je odličan, znam jer sam u DC svijetu već 24 od 28 godina života. Žalite se da je Batmobile tenk, šta bi trebao voziti Adam Westov batmobile, druga era drugačiji auto. I to odličan, barem meni. Pogotovo dok se pohvataju kontrole, bude čisti užitak vožnja u istome. I ne, igra se ne fokusira na Batmobileu, imaš opciju, vozit se ili glajdati. Pa ti biraj, ja nekako pol pol, i uživam. Neke misije zahtijevaju Batmobile, ali opet neke misije zahtijevaju Batclaw, neke nešto drugo....igra te tjera da koristiš sve. Igram Witchera, Battlefield 4, Driveclub i stvarno uživam u svemu, ali kad je Batman došao sve je stalo....GOTY za mene
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 29. Lipanj, 2015., 21:13
Zašto da ljudi pređu preko toga, što je PC verzija uklonjenja i poslana na popravljanje? Zašto bi se prešlo preko toga, ja nezz.  :hihi: :hihi:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kveki - 29. Lipanj, 2015., 21:24
Shvaćam ja ljudi da je Batman vrlo popularan i voljen lik. Što se vidi iz dosta komentara i avatara korisnika. No pogledajte igru objektivno na trenutak. Volim i ja lika i njegov lore, pogledao i pročitao sam sve i svašta i stvarno volim DC stvari puno više nego Marvel.

No ova igra i formula su djelomično reciklaža, djelomično govno. Barem PC verzija. No ako i zanemarimo PC verziju, i kada bi maknuli ima Batman iz igre, ovo bi bila prosječna igra s dobrom atmosferom, osrednjim i pomalo zastarjelim combatom, nekim vrhunskim i nekim vrlo dosadnim mehanikama.
Po onome što sam vidio u priči, ponovo nije ništa značajno, zabavno, ali ne impresivno i vrlo emotivno ili pametno.
Side questovi su prolazni, dosta repetitivni.

Kao što sam već naveo grad je ponovo prazan, ponovo ga čistimo od zlikovaca. Nema nikakve napetosti, istraživanja. Batman lore je upravo u istraživanju, otkrivanju do kojih granica je Bruce spreman ići, tko će ga slomiti. Lore je o umiranju bliskih mu ljudi i posljedicama toga života, ali i o spašavanju civila. Tu je Batman sjajan, a toga u ovoj igri nema.

Je, zabavno je mlatiti hrpe negativaca i vidjeti neke vrlo poznate i voljene likove. No to nije poanta Batmana, a ovo je već četvrta igra koja nam to nudi. Kada je toga dosta i počnemo zahtjevati nešto bolje i zanimljivije, ili ćemo dati pass jer to je ipak Batman ? :kava:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 29. Lipanj, 2015., 21:28
Shvaćam ja ljudi da je Batman vrlo popularan i voljen lik. Što se vidi iz dosta komentara i avatara korisnika. No pogledajte igru objektivno na trenutak. Volim i ja lika i njegov lore, pogledao i pročitao sam sve i svašta i stvarno volim DC stvari puno više nego Marvel.

No ova igra i formula su djelomično reciklaža, djelomično govno. Barem PC verzija. No ako i zanemarimo PC verziju, i kada bi maknuli ima Batman iz igre, ovo bi bila prosječna igra s dobrom atmosferom, osrednjim i pomalo zastarjelim combatom, nekim vrhunskim i nekim vrlo dosadnim mehanikama.
Po onome što sam vidio u priči, ponovo nije ništa značajno, zabavno, ali ne impresivno i vrlo emotivno ili pametno.
Side questovi su prolazni, dosta repetitivni.

Kao što sam već naveo grad je ponovo prazan, ponovo ga čistimo od zlikovaca. Nema nikakve napetosti, istraživanja. Batman lore je upravo u istraživanju, otkrivanju do kojih granica je Bruce spreman ići, tko će ga slomiti. Lore je o umiranju bliskih mu ljudi i posljedicama toga života, ali i o spašavanju civila. Tu je Batman sjajan, a toga u ovoj igri nema.

Je, zabavno je mlatiti hrpe negativaca i vidjeti neke vrlo poznate i voljene likove. No to nije poanta Batmana, a ovo je već četvrta igra koja nam to nudi. Kada je toga dosta i počnemo zahtjevati nešto bolje i zanimljivije, ili ćemo dati pass jer to je ipak Batman ? :kava:

:thumbs:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 29. Lipanj, 2015., 22:40
Zašto da ljudi pređu preko toga, što je PC verzija uklonjenja i poslana na popravljanje? Zašto bi se prešlo preko toga, ja nezz.  :hihi: :hihi:
Iz jednostavnog razloga, jer ne radi, nit će radit u skoro vrijeme. Čemu onda trošit živce, napravili su zajeb, maknuli su poluproizvod iz prodaje i sad glavni developeri rade na istom, a ne neki žnj studio koji je samo napravio loši port. :kava:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: ck7 - 29. Lipanj, 2015., 22:44

Kao što sam već naveo grad je ponovo prazan, ponovo ga čistimo od zlikovaca. Nema nikakve napetosti, istraživanja. Batman lore je upravo u istraživanju, otkrivanju do kojih granica je Bruce spreman ići, tko će ga slomiti. Lore je o umiranju bliskih mu ljudi i posljedicama toga života, ali i o spašavanju civila. Tu je Batman sjajan, a toga u ovoj igri nema.


Po ovom vidim da nisi proveo ni par sati  u igri pa se čudim kako možeš govoriti da nečega nema, ili da svijet nije kakav treba biti =D> 
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kveki - 29. Lipanj, 2015., 22:55
Znam ja kakav je plot i što se sve događa, ali nije mi pretjerano zanimljivo ni emotivno. Jedno je raditi glupave stvari radi šoka, drugo je uspostaviti prave odnose među likovima pa ih onda razbijati i ostavljati utisak na igraču. Što mislim da je vrijeme da velike igre krenu raditi, kao što neke već rade.

Oprosti ali ovo nije ni približno pisanju jednoga kvalitetnoga Batmana. Moglo se puno bolje i puno više. Mogli su nam dati kao oproštajnu igru jedan sandbox i open world vrijedan Batman imena, gdje imamo osjećaj da čuvamo Gotham i njegove stanovnike. Ne prazne ulice. Dali su nam samo još jednu igru u serijalu, drago mi je da je to tebi dovoljno. Meni nije.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Deadwalker - 29. Lipanj, 2015., 23:21
Ja isto očekujem da Call of Duty ima kvalitetu pisanja jednog Spec Ops: The Linea pa uvijek ćorak.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kveki - 29. Lipanj, 2015., 23:29
Mislim da Batman ipak ima puno više kvalitetnih stvari iz kojih može vući inspiraciju. Samo zato. Shvaćam ja zašto to nije tako, ali eto, nakon tri igre volio bi nešto hrabrije i drugačije.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 01. Srpanj, 2015., 23:40
Ovo je čisti bezobrazluk i dobra je stvar što su uklonili igru i što se ljudi i dalje bune!

Prema inside izvorima (http://www.vg247.com/2015/07/01/batman-arkham-knight-pc-issues-rumor/) WB je ZNAO za ogromne probleme i svejedno je pustio igru u prodaju.
Prilikom testiranja igre prijavljene su tone bugova i ... nikom ništa.
Kako bi stvar bila još gora stalno se upozoravalao na probleme s Batmobilom u PC inačici igre i nikoga nije bilo briga. Kao šlag na tortu izvor je potvrdio kako su PC inačicu testirali u 720p rezoluciji koja danas uopće nije prihvatljiva velikoj većini gamera....

Katastrofa za WB. :chair:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cryster - 05. Srpanj, 2015., 15:00
https://m.youtube.com/watch?v=HAdTq6noZKE
Kako je ovaj Batmobile pametan
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: gamelaker - 06. Srpanj, 2015., 21:28
Recenzija? :hiha2:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cryster - 14. Srpanj, 2015., 23:18
Kad će ta recenzija više!?!? Čekam već 3 tjedna :(
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Ementaler - 14. Srpanj, 2015., 23:40
Sutra ide reca. Spremna je već par dana, ali dogodila se mala rošada oko recenzenta pa je na kraju Vjeran autor. :hiha:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cryster - 14. Srpanj, 2015., 23:41
Već osjećam da će reca bit subjektivan lol
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Ementaler - 14. Srpanj, 2015., 23:48
Dakle upućen si u Vjeranovu ljubav prema betmenu :hihi:

Ma uvijek se kod reca igara koje više nas igra odjednom svi zajedno mind-meltamo da reca na kraju što realnije prenosi istinu o igri kako ju mi vidimo. Ali da, Vjeranova je reca i vidjet ćeš kad pročitaš da je sve na mjestu - nije dopustio da ga ljubav prema betsu savlada :hiha:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cryster - 14. Srpanj, 2015., 23:57
Ja sam odigrao sve Story misije ali nisam do onog Knightfall protokola došao jer mi se iskreno niti više ne da igrat te side misije koje mi nisu zanimljive osim one sa riddlerom i pingvinom, pa ću vjerovatno pogledati taj knoghtfall na youtubu  :( Pa me zamima mišljenje najvećeg fana betmena u univerzumu, da vidim hoćel bit tolko subjektivan..
A sada da malo potopim tu ljetnu sušu ide muška vištica 3 divlji lov ;)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Repyh - 16. Srpanj, 2015., 11:37
Znaci Witcher 3 je dobio 85 jer ne radi kako treba na PS4,a Batman je dobio 89 a ne radi skoro pa nikako na PCu ?
E koji ste vi kraljevi :clap:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 16. Srpanj, 2015., 12:54
Da, igra povučena iz prodaje, sada se piše da neće biti gotova prije jeseni (http://www.dsogaming.com/news/batman-arkham-knight-pc-wont-be-fixed-until-fall-2015-according-to-eb-games/) i niti spomena u tome pod negativnim djelom recenzije dok je ok za W3 ok zaljepit  loše PS4 perofrmanse pod negativu!

Samo nemojte reć da je ovo PC verzija dobila 89 ocjenu, jer ako je onda zbilja no comment!
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 17. Srpanj, 2015., 15:48
Da, za ovu recenziju se ipak mora reći da je pomalo pristrana.

1. Trebala se ocijena umanjii jednako kao i kod Witchera 3

ili

2. Čekati ponovan PC release i onda dati ovu ocijenu i izdati recenziju...

Ovako su i ljudi sami na portalu davali loše ocijene iz revolta...

EDIT: Upravo slučajno naletio na vijest da treba još cca 2 mjeseca za release na PCu... klik (http://www.guru3d.com/news-story/arkham-knight-on-pc-wont-go-back-on-sale-until-spring.html)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kveki - 17. Srpanj, 2015., 19:33
Iritira me ta činjenica da Batman uvijek dobije free pass zbog imena i ljubavi ljudi prema materijalu. Nikada nije objektivno stavljen u perspektivu s ostalim igrama. :hiha2:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: disc0 - 17. Srpanj, 2015., 19:44
Neznam kakav je ovaj zadnji Batman, ali Arkham serijal je meni apsolutni vrh, tako da ne kuzim sto si mislio rec.
Jesi igrao uopce prva 2 dijela?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kveki - 17. Srpanj, 2015., 19:54
Jesam da, prvi mi je genijalan, drugi mi je već nekako repetativan, ali otvoreni svijet i let je bio zabavan. No prvi mi i dalje puno više paše.

No ovaj novi mi je čista reciklaža protekle dvije igre, nema mi dovoljno inovacija. Taj prazan grad me ubija u pojam, priča mi je osrednja u najboljem slučaju, batmobile je naporan, iako hajde prvih par minuta je zabavan. No hajde, moja kritika nije kompletno korektna jer nisam odigrao cijelu igru već sam nešto sitno igrao, većinu sam odgledao.

No ne znam, kada gledam kritiku na igru od nekih ljudi koji nisu kompletni fanovi Batmana kao lika, ocijene drastično padaju, kao kod Gamespota ili Jimquisitiona.
Mislim obožavam Batman lore i sve, i ova igra mi je nekako trn u oku.

Ne znam, eto, htio sam reći da na internetu dobivam dojam da recenzije velikim dijelom nisu objektivna i oštre prema igri (nezavisno o PC verziji) isključivo zbog imena glavnoga lika i fanboyisma. :kava:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Mzehn - 17. Srpanj, 2015., 20:11
Mislim da je svima koji prate industriju jasno da je ocjena hcl rtecenzije iznimno subjektivna, igrali igru ili ne. :kava:

A i zašto se PC verzija nebi trebala uzimati u obzir kod ocjenjivanja? Zato jer je POVUČENA iz prodaje zbog toga jer je preloš port? Upravo zato bi se trebala uzimat u obzir. Povučena je, nije odgođena ili nešto. Masa ljudi ljudi ju je kupila i ostala razočarana. 1/10 za to.

Svi mi volimo betmena ali neki objektivni standard u ocjenjivanju bi trebao postojati. To što će PC verzija u dogledno vrijeme radit bez greške nije relevantno danas.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Ementaler - 17. Srpanj, 2015., 21:20
Kako je objektivno snižavati ocjenu konzolaškoj verziji zbog faila PC verzije?

Jel PC verzijama igara treba smanjit ocjenu zbog neke od verzija za konzole onda?

Uzmimo primjerice da su sve verzije neke igre super osim one za Wii U, jel onda po tebi trebamo smanjit ocjenu te neke igre iako ju nismo recenzirali u Wii U izdanju?

I ako da, za koliko?

Sa svime time na umu, koliko je po tebi posteno da smanjimo ocjenu Arkham Knightu za recenziranu ps4/xbo verziju, jer je ona treca pc verzija losa? Za 5-10 bodova ili vise? Mozda da mu damo nulicu i kazemo da ne zasluzuje vise zbog razocaravajuce pc verzije? Bi to onda bila adekvatna kazna za developere po tebi? Ili bismo takvom recenzijom samo kaznili citatelje koji zele nase misljenje o igri koju planiraju kupit za svoju konzolu?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Mzehn - 17. Srpanj, 2015., 22:20
Kakve kazne šta :hihi:

Neznam od kud ti te ideje za nekakvo snižavanje ocjene, valjda je jasno da ljudi gledaju i globalnu ocjenu korisnika i dok vide ovakvu razliku znaju da nešto ne štima.
Wii U nije usporediv po nijednom parametru jer ga jedan promil gejmera na svijetu posjeduje. Ova igra nije niti će izać na Wii U.

A gdje to piše da je ovo reca za konzolaške verzije, ova jedna rečenica?
 Osobno sam imao prilike zaigrati dobar dio Arkham Knighta na Xbox One konzoli dok je naš Ante mlatio zlikovce Playstation 4 verzije na kojima se igra vrti zbilja solidno bez padova u framerateu.
Dapače priloženi video se zove "Prvi pogled na PC veziju" :ementaler:
PC verzija očito nije uračunata u jednadžbu ocjene.

Dakle, ljudi su pokrenuli igru na PC-u, zgrozili se, došli tu pogledat/pročitat recenziju i vidjeli abnormalnu ocjenu koja nema veze sa njihovim iskustvom. Zbunili se, naljutili nez i počeli trolat u komentare da koji k.

Nemoraš se sekirati (iako mi je drago da se malčice ljutiš jer ti je očito jasno da ste falili malo s ovim) jer nikog nije briga za taj broj, smanjivanje istog ili povečavanja nakon par mjeseci.
Mene osobno ni najmanje pošto me igra niti nije nešto naročito privukla.

Po MENI je apsurdno dat nečem 9/10 ako je igra za mnoge apsolutna NULA na jednoj od tri platforme, a istovremeno je ta platforma ona na kojoj se rekao bih večina posjetitelja ovog sajta igra, što sada u ovom kontekstu i nije najbitnije ali je očito. 
Na kojoj konzoli/platformi/robotu netko igra i koju "verziju" igra nebi trebalo biti u prvom planu jer je igra kao takva jedna cjelina i kao jedna cjelina bi se trebala ocjeniti. PC fail je dio te cjeline.

Nadalje, jedna moja iznimno subjektivna komparacija u vidu hcl ocjenjivanja. Da jedan W3 koji je objektivno veća, šira, dublja, duža i nadasve inovativnija igra dobije manju ocjenu od ove očite ušminkane reciklaže je baš wtf. Nebi dalje od tog u OT.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Repyh - 18. Srpanj, 2015., 01:48
HCL ne voli poljake jedino logicno objasnjenje Batman ne moze nikako imati bolju ocjenu od Witchera,fanboysam teski znam ali cvrsto vjerujem u to :piva:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: disc0 - 18. Srpanj, 2015., 07:21
Ajmo ovako, objektivna ocjena ove igre bi bila...npr ''odigrajte igru na PS4/X1 jer tu igra briljira i radi onako kako je zamisljena, a PC verziju zbog tehnickih problema izbjegavajte u sirokom luku'', a ne smanjit ocjenu igri zbog loseg porta.
I Igorova referenca na Wii U je bila samo primjera radi, a ne doslovno kako ste shvatili :thumbs:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Deadwalker - 18. Srpanj, 2015., 09:53
Znaci Witcher 3 je dobio 85 jer ne radi kako treba na PS4,a Batman je dobio 89 a ne radi skoro pa nikako na PCu ?
E koji ste vi kraljevi :clap:

Witcher 3 nije dobio 85 jer ne radi kako treba, nego je dobio 85 jer je combat jednostavno osrednji za jedan RPG (da opet ne kažem gameplay). Tehničke stvari bile su popisane u minusima da ljudi znaju što u tom dijelu ne valja, iako dok ja ocjenjujem igre, ne utječu naročito na ocjenu (osim ako su gamebreaking stvari u pitanju) jer se s vremenom srede.

Po MENI je apsurdno dat nečem 9/10 ako je igra za mnoge apsolutna NULA na jednoj od tri platforme, a istovremeno je ta platforma ona na kojoj se rekao bih večina posjetitelja ovog sajta igra, što sada u ovom kontekstu i nije najbitnije ali je očito. 
Na kojoj konzoli/platformi/robotu netko igra i koju "verziju" igra nebi trebalo biti u prvom planu jer je igra kao takva jedna cjelina i kao jedna cjelina bi se trebala ocjeniti. PC fail je dio te cjeline.

Nadalje, jedna moja iznimno subjektivna komparacija u vidu hcl ocjenjivanja. Da jedan W3 koji je objektivno veća, šira, dublja, duža i nadasve inovativnija igra dobije manju ocjenu od ove očite ušminkane reciklaže je baš wtf. Nebi dalje od tog u OT.

Nije uopće apsurdno jer recimo vlasnik PlayStationa 4 se ne igra na PC-u i boli ga neka stvar kako igra radi na PC-u. Na konzoli radi savršeno (valjda najimpersivniji i najispeglaniji ovogodišnji PS4 naslov) i za igranje na toj platformi igra je apsolutna preporuka. Ne vidim razloga zašto bi se umanjivala ocjena. Ako netko želi recenziju PC verziju igre, ima ih bezbroj na internetu. To što su ljudi mentalno nesposobni da sami zaključe takve stvari, jbg.

Nadalje, jedna moja iznimno subjektivna komparacija u vidu hcl ocjenjivanja. Da jedan W3 koji je objektivno veća, šira, dublja, duža i nadasve inovativnija igra dobije manju ocjenu od ove očite ušminkane reciklaže je baš wtf. Nebi dalje od tog u OT.

Kažeš subjektivna usporedba pa u idućoj rečenici kažeš objektivno bolja :hihi:
Evo možemo se objektivno složiti da obje igre imaju kutije istih dimenzija.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Ementaler - 18. Srpanj, 2015., 11:37
Neznam od kud ti te ideje za nekakvo snižavanje ocjene.

Pa iz tvog prvog posta koji sugerira da je ocjena previsoka (doduše ti nisi rekao previsoka nego "subjektivna", kao da zapravo ne znaš što "subjektivna" znači).

Pa sam ti ja kao odgovor na to postavio niz pitanja o tome što ti misliš koliko je ta naša ocjena trebala biti niža... radovao sam se čuti tvoje mišljenje o tome, ali ti si to izbjegao odgovoriti u potpunosti i evo, sad sam tužan :wildboy:

Samo si napisao opet istu stvar:

"Po MENI je apsurdno dat nečem 9/10 ako je igra za mnoge apsolutna NULA na jednoj od tri platforme.

Pa dobro, ali reci onda čovječe koliko bi po tebi onda bilo pošteno da kaznimo te savršene konzolaške verzije? Koliko da im spustimo ocjenu zbog nepostojeće PC verzije? To me zanima. Trollam te naravno - nema nikakvog smisla dati nižu ocjenu zbog PC verzije.

Na kojoj konzoli/platformi/robotu netko igra i koju "verziju" igra nebi trebalo biti u prvom planu jer je igra kao takva jedna cjelina i kao jedna cjelina bi se trebala ocjeniti. PC fail je dio te cjeline.

Aha, sad kužim kako ti razmišljaš. PC verzija je dio cjeline jer je igra bila dostupna i na PC i kao takvu ju po tebi treba uračunati u kompletnu ocjenu igre, čak iako ta igra u tom trenutku nije dostupna i nije predmet recenzije. Ta PC verzija je dakle neki magični entitet, crna mrlja na reputaciji Batmana koji leti uokolo i koju apsolutno moramo uzet u obzir iako nema apsolutno nikakve veze s iskustvom igranja na konzolama, tj. jedinim dostupnim verzijama u trenutku objave recenzije. Okej :hihi:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 18. Srpanj, 2015., 11:40
A baš to.
Doktor kod mene i tu na ovom forumu isto lupa svoje.
Cijeli internet lupa svoje, a nitko nemože prihvatit da to nema nikakvog smisla.

Ajmo igri dat 26, jer je potrgana iako je povućena iz prodaje da bude popravljena.
Neka igra ima 26 ocjenu iako konzolaške verzije zaslužuju 96, naravno da brojke bubam napamet, nisam ni igrao igru.
Al ono baš nikakvog smisla.

 :hihi:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 18. Srpanj, 2015., 11:52
Budem se i ja oglasio :mrgreen:

1. Ljude buni recenzija jer pod platformama i dalje stoji PC i treba ga maknuti. Vjerojatno zato ljudi namjerno lupaju loše ocijene. Maknite PC i bit će svima jasnije, jer igre nema na PCu.
2. Ja sam joj dao nižu ocijenu jer sam ju igrao (imam ju još uvijek na Steamu) i katastrofalan mi je promašaj taj Batman tenk i njegovo fosiranja, ali to je moja SUBJEKTIVNA ocjena.
3. Nvidia gameworks prkatički ne radi jer je PC verzija strgana i onda s GTX 970 nemogu pola opcija uključiti jer mi fps padne na 23-24 prilikom njihovih "savršenih" dodataka igri...

Mislim da bi ljudi davali veće ocijene, ali mali troll je tu i od strane HCLa poradi toga što su neki videii koje je radio Vjeran na PCu i to sam spominje u videima pa to ljude buni i naravno ljuti su i zbunjeni jer pod platformam stoji PC.
Istina unutar recenzije stoji tvrdnja kako je PC port katastrofa i da je igra recenzirana na XBOXu, ali ljude će i dalje buniti videii i to što je PC naveden pod platformom.
Jer nažalost većina ljudi NE čita cijele recenzije nego samo pogledaju videe i bace oko desno na platforme, izdavača i itd.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 18. Srpanj, 2015., 12:19
Covik ne svaca da je u pitanju ocjena igre i ako zeli znat jel dobra ili losa mora bit ocjenjena onako koliko ista i zasluzuje, to sta nevalja na pc-u nemoze i nesmi umanjivat ocjenu jer neko ko igra istu igru npr. na konzoli di radi savrseno zeli znat ocjenu igre i kako bi to predocili ona mora bit ocjenjena onoliko koliko i zasluzuje..A umanjivat joj ocjenu radi pc verzije bi bilo glupo, bespotrebno i nerealno te nadasve besmisleno i njena ocjena zapravo nebi realna jer ako igra zasluzuje 90 nemoze zbog loseg porta na pc-u bit 70, dovoljan je minus sa strane u nedostatcima..Zakljucak:onaj koga zanima koliko je igra dobra ce zelit znat njenu ocjenu kad ona radi kako treba, u ovom slucaju na konzolama.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 18. Srpanj, 2015., 12:21
Multiplatform naslov  PS4/X1/PC ću ocjenit na temelju PS4/X1 verzije i izuzet ću PC verziju!
Jer tako to funkcionira :tired:

Ali evo idem na HCL portalu pročiat recenziju WItcher 3 multiplatform naslova i vidjet ću da je loše to šta na PS4 platformi igra i ne radi najbolje..
E tu ćemo to uzet u obzir... :tired:

=D>
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Deadwalker - 18. Srpanj, 2015., 12:29
Citat:
A consumer review refers to a review written by a consumer for a product or a service based on her experience as a user of the reviewed product.

Odnosi se općenito na proizvod, no načelno se može primijeniti na format softverskog proizvoda poput video igre.
Boldao sam ti ovo što si ti očito nesposoban shvatiti.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 18. Srpanj, 2015., 12:38
10/10
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 18. Srpanj, 2015., 12:41
Kako si moga dat 10/10 prije 7 godina si ocjenia gta4 8,5/10...hahhahah
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 18. Srpanj, 2015., 12:42
:fpalm:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Adam Jensen - 18. Srpanj, 2015., 12:46
@doktore kad ćeš svoje screenshotove nabacit, sviđa mi se kako ih radiš :D
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 18. Srpanj, 2015., 12:52
@doktore kad ćeš svoje screenshotove nabacit, sviđa mi se kako ih radiš :D

Kada mi Cole nabaci link na torent...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Mzehn - 18. Srpanj, 2015., 13:03
Kažeš subjektivna usporedba pa u idućoj rečenici kažeš objektivno bolja :hihi:
Evo možemo se objektivno složiti da obje igre imaju kutije istih dimenzija.

Baš namjerno nisam napisao bolja ;( jer neznam.
A sad, "veća, šira, dublja, duža" možeš shvatit na sto načina, meni moji imaju smisla nevezano sad za platformu i verziju.

Pa iz tvog prvog posta koji sugerira da je ocjena previsoka (doduše ti nisi rekao previsoka nego "subjektivna", kao da zapravo ne znaš što "subjektivna" znači).

Pa sam ti ja kao odgovor na to postavio niz pitanja o tome što ti misliš koliko je ta naša ocjena trebala biti niža... radovao sam se čuti tvoje mišljenje o tome, ali ti si to izbjegao odgovoriti u potpunosti i evo, sad sam tužan :wildboy:

Pa dobro, ali reci onda čovječe koliko bi po tebi onda bilo pošteno da kaznimo te savršene konzolaške verzije? Koliko da im spustimo ocjenu zbog nepostojeće PC verzije? To me zanima. Trollam te naravno - nema nikakvog smisla dati nižu ocjenu zbog PC verzije.

Ja nemogu dat ocjenu igri koju nisam igrao naravno, zaključujem čisto na temelju komentara ljudi na internetu i sa stajališta PC španera kojeg uvijek ljuti dok za top cifru dobi nešto potrgano. I stavljam se sad u poziciju da sam i ja bio nahajpan na to, kupio primjerak i dobio ništa osim čekanja do jeseni... Istovremeno sam svjestan toga da na PS4 igra radi fenomenalno i da sudeći po videima koje sam pogledao zbilja zaslužuje solidnu devetku.
Ja nemam PS4 imam PC na kojem igra ne radi, jel.

Na kojoj konzoli/platformi/robotu netko igra i koju "verziju" igra nebi trebalo biti u prvom planu jer je igra kao takva jedna cjelina i kao jedna cjelina bi se trebala ocjeniti. PC fail je dio te cjeline.

Aha, sad kužim kako ti razmišljaš. PC verzija je dio cjeline jer je igra bila dostupna i na PC i kao takvu ju po tebi treba uračunati u kompletnu ocjenu igre, čak iako ta igra u tom trenutku nije dostupna i nije predmet recenzije.

Pa da otprilike. Zašto nije predmet recenzije ako imate video od 10 minuta na pc-u? pa igrali ste i tu verziju očito. Al ozbiljno, ne kužim.

Ta PC verzija je dakle neki magični entitet, crna mrlja na reputaciji Batmana koji leti uokolo i koju apsolutno moramo uzet u obzir iako nema apsolutno nikakve veze s iskustvom igranja na konzolama, tj. jedinim dostupnim verzijama u trenutku objave recenzije. Okej :hihi:

Nisam znao da su to bile jedine dostupne verzije za recenziranje, nez od kud bi to trebao znat, vjerojatno mi je promaklo negdje :wildboy: sad bar kužim gdje je izvor dijela ove zabune međusobne.
PC verzija je definitivno crna mrlja na reputaciji OVOG Batmana. Danas, trenutno. Kada je aktualno.

Ajmo igri dat 26, jer je potrgana iako je povućena iz prodaje da bude popravljena.

Ha nez, moja logika neka ide ovak otprilike. Ajmo igri dat ocjenu X jer je povućena iz prodaje zato jer je potrgana što ocjena X brojačno pokazuje. Sad lako za betmena to ja generalno ovako prdim malo.

Mogli bi jednostavno u sklopu recenzija napisati "recenzirano na: XBO" i izbjeć hrpu komentara i nedorečenih raspravljanja :ementaler:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Ementaler - 18. Srpanj, 2015., 13:25
Zašto nije predmet recenzije ako imate video od 10 minuta na pc-u? pa igrali ste i tu verziju očito. Al ozbiljno, ne kužim.

Pa zato jer je ta ista PC verzija povučena iz prodaje s razlogom da ju potpuno promjene. Čime će postat drugačija igra. Kužiš? Neće biti ista kao sada. Osvrtati se na njeno stanje sada kada je užasno optimizirana i kada čak doslovno nedostupna za kupnju nema smisla. Kad ta "prava" PC verzija izađe, onda ćemo se malo osvrnuti na to jesu li je uspjeli popraviti. U međuvremenu, možemo ih samo kuditi za užasno postupanje prema PC gamerima i opisati kakva je igra kao takva u tim gotovo savršenim izdanjima za konzole, ujedno i jedinim izdanjima koja se trenutno može kupiti.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 18. Srpanj, 2015., 13:29
Istina, igra se vrti odvratno na svim konfama i tu je kraj priče.

Upravo sam završio main story i imam samo pozitivne misli u glavi. Sav fenbojizam na stranu, zbilja nisam očekivao da će Arkham Knight biti ovoliko poseban. Naslov kojeg krase nevjerojatne odluke na različitim poljima dizajna - jednostavno je pomaknuo granice normale i podigao razine mojih očekivanja zauvijek.

Ono što me najviše iznenadilo je priča koja je "DA predvidljiva" i "DA opet su otišli u tom smjeru" , ali način na koji su prepričali poznate segmente i ubacili fantastične šokantne elemente između je stvar ljepote. Arkham Knight me sjetio zašto volim ne samo Batmana i njegov svijet nego igre kao medij općenito.

Prije nego što sam počeo igrati, nakon čitanja stranih recenzija; zamislio sam si još jedan Arkham Asylum ili City s prosjećnom i na trenutke dosadnjikavom pričom. Činjenica je da misterij oko Arkham Knighta vas neprestano goni naprijed, ali jednom kada završite igru shvaćate da vam se sve osim njega snažno urezalo u pamćenje. Čak i da je otkrivanje njegovog identiteta bilo nešto spektakularno, a ne očekivano za svakoga tko je barem malo uhvatio pokoji Batman strip ili otvorio wiki stranicu lika; opet nebi bilo dovoljno da nadjača puno bitnije elemente koji besprijekorno zaokružuju Arkham svijet u jednu dobro osmišljenu cijelinu.

Arkham Knight je dostojan završetak serijala i naslov je koji ću pamtiti svoj cijeli život.  Također stvar koju ću zasigurno pamtiti je i ta TENK strana Batmobila i uništavanje 400000 tank-dronova (jer Batman ne ubija itd.:ementaler:) - zapravo jedini promašaj inače vrlo dobroga dizajna, ali također i sredstvo u potpunosti opravdano kada se uzme u obzir što je sve na kocki u Batmanovom ratu protiv nemogućega. S druge strane, ta vražja destrukcija okoliša, kako druge igre uopće mogu bez toga???? :_D

Konačna osobna ocjena:
95/100


Sad mi ostaju gotovo sve sporedne misije i riddler trofeji.

Recenzent!
Dali je Vjeran igro PC verziju kada je ovdje tri dana nakon izlaska ljepio igri 95/100! Igri koja je povučena iz prodaje on je ovdje zaljepio 95/100!
I onda on piše recenziju!
O čemu dalje...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Ementaler - 18. Srpanj, 2015., 13:37
:hihi: al koji si ti lik. Okej, da, Vjeran je napisao i takav komentar na forumu pun entuzijazma nakon što je totalno bio nabrijan za igru i prešao main story u par dana. To što je igrao PC verziju u tim početnim danima je nebitno - bitno je što je na kraju (mislim da je još jednom prešao igru u međuvremenu) objavljeno kao recenzija na portalu.

Nego, reci ti meni, jel ti pratiš raspravu ovdje doktore? Jer čini se kao da dolaziš ovdje samo trollati s nekim totalno besmislenim komentarima koji apsolutno ignoriraju sve što je u raspravi dosad rečeno. Ako želiš raspravljati kao zrela osoba, pročitaj tuđe komentare, uključi se malo u raspravu pa daj svoje mišljenje.

Da te direktnije malo usmjerim - imaš li što za nadodati na moj prijašnji post? Ovaj iznad koji odgovara Mzehnu na pitanje? Ili možda kao kritičar naše ocjene želiš ponuditi odgovor na pitanje koje sam postavio na prošloj stranici topica i na koje mi još nitko nije ponudio odgovor? Ako se ne sjećaš, pitanje je bilo: za koliko bi recenziranim konzolaškim verzijama bilo pošteno spustiti ocjenu zbog nedostupne PC verzije? to me živo zanima, kako biste s objektivnošću na umu pristupili tom problemu.

Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 18. Srpanj, 2015., 13:40
Kralj bi dao ocjenu nula ili jedan od sto. :hihi:

Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Deadwalker - 18. Srpanj, 2015., 13:42
To je ono  želim "pobijediti" u raspravi samo da ja budem u pravu, bez obzira što ignoriram bilo kakav argument u cijeloj diskusiji :hihi:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 18. Srpanj, 2015., 14:17
NE treba spuštati ocjenu igri! Samo se treba ukloniti na stranici recenzije PC kao platforma.
Jer mene osobno također smeta što je PC naveden kao platforma pošto je igra povučena s te platforme.

I stvarno bi bilo dobro u idućim recenzijama malo bolje naznačiti na kojoj platformi je igra recenzirana. Moglo bi se to staviti također desno u onaj mali odjeljak s informacijama.

Igore kao što si i sam rekao, kada PC verzija igre dođe budete ju obradili i tu je kraj priče. Trenutno je nema i ne treba biti uopće u recenziji niti u ocjeni igre. Ali trebalo je to možda malo više naglasiti u uvodu u recenziju, jer nažalost ljudi ne čitaju. A dio koji o tome govori se nalazi pred kraj same pisane recenzije.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Ementaler - 18. Srpanj, 2015., 14:43
Inače, što se toga označavanja na kojoj je platformi igra recenzirana tiče, to smo riješili tako da u popisu platformi u Info boxu uz recenziju boldamo platformu na kojoj je igra recenzirana. I to ona recenzirana verzija bude obično prava na listi platformi. Doduše, nismo to boldanje u posljednje vrijeme radili baš svaki put jer uskoro ionako prelazimo na novi sustav, a i uvijek je iz recenzije jasno koje su verzije testirane.
 
A i iako je sada nedostupna, mislim da PC kao platformu treba tamo ostaviti u info boxu jer ta verzija ipak na neki način postoji, tj. najavljena je, neko vrijeme je i bila dostupna, a i izaći će s vremenom u tom popravljenom izdanju. Pa čisto kao informaciju o tome da je u nekoj maniri postoji na PC-ju, neka je i u info boxu pod popisom platformi.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Repyh - 18. Srpanj, 2015., 15:04
Znaci Witcher 3 je dobio 85 jer ne radi kako treba na PS4,a Batman je dobio 89 a ne radi skoro pa nikako na PCu ?
E koji ste vi kraljevi :clap:

Witcher 3 nije dobio 85 jer ne radi kako treba, nego je dobio 85 jer je combat jednostavno osrednji za jedan RPG (da opet ne kažem gameplay). Tehničke stvari bile su popisane u minusima da ljudi znaju što u tom dijelu ne valja, iako dok ja ocjenjujem igre, ne utječu naročito na ocjenu (osim ako su gamebreaking stvari u pitanju) jer se s vremenom srede.

Po MENI je apsurdno dat nečem 9/10 ako je igra za mnoge apsolutna NULA na jednoj od tri platforme, a istovremeno je ta platforma ona na kojoj se rekao bih večina posjetitelja ovog sajta igra, što sada u ovom kontekstu i nije najbitnije ali je očito. 
Na kojoj konzoli/platformi/robotu netko igra i koju "verziju" igra nebi trebalo biti u prvom planu jer je igra kao takva jedna cjelina i kao jedna cjelina bi se trebala ocjeniti. PC fail je dio te cjeline.

Nadalje, jedna moja iznimno subjektivna komparacija u vidu hcl ocjenjivanja. Da jedan W3 koji je objektivno veća, šira, dublja, duža i nadasve inovativnija igra dobije manju ocjenu od ove očite ušminkane reciklaže je baš wtf. Nebi dalje od tog u OT.

Nije uopće apsurdno jer recimo vlasnik PlayStationa 4 se ne igra na PC-u i boli ga neka stvar kako igra radi na PC-u. Na konzoli radi savršeno (valjda najimpersivniji i najispeglaniji ovogodišnji PS4 naslov) i za igranje na toj platformi igra je apsolutna preporuka. Ne vidim razloga zašto bi se umanjivala ocjena. Ako netko želi recenziju PC verziju igre, ima ih bezbroj na internetu. To što su ljudi mentalno nesposobni da sami zaključe takve stvari, jbg.

Nadalje, jedna moja iznimno subjektivna komparacija u vidu hcl ocjenjivanja. Da jedan W3 koji je objektivno veća, šira, dublja, duža i nadasve inovativnija igra dobije manju ocjenu od ove očite ušminkane reciklaže je baš wtf. Nebi dalje od tog u OT.

Kažeš subjektivna usporedba pa u idućoj rečenici kažeš objektivno bolja :hihi:
Evo možemo se objektivno složiti da obje igre imaju kutije istih dimenzija.

Nema osrednji combat,
Znaci Witcher 3 je dobio 85 jer ne radi kako treba na PS4,a Batman je dobio 89 a ne radi skoro pa nikako na PCu ?
E koji ste vi kraljevi :clap:

Witcher 3 nije dobio 85 jer ne radi kako treba, nego je dobio 85 jer je combat jednostavno osrednji za jedan RPG (da opet ne kažem gameplay). Tehničke stvari bile su popisane u minusima da ljudi znaju što u tom dijelu ne valja, iako dok ja ocjenjujem igre, ne utječu naročito na ocjenu (osim ako su gamebreaking stvari u pitanju) jer se s vremenom srede.

Po MENI je apsurdno dat nečem 9/10 ako je igra za mnoge apsolutna NULA na jednoj od tri platforme, a istovremeno je ta platforma ona na kojoj se rekao bih večina posjetitelja ovog sajta igra, što sada u ovom kontekstu i nije najbitnije ali je očito. 
Na kojoj konzoli/platformi/robotu netko igra i koju "verziju" igra nebi trebalo biti u prvom planu jer je igra kao takva jedna cjelina i kao jedna cjelina bi se trebala ocjeniti. PC fail je dio te cjeline.

Nadalje, jedna moja iznimno subjektivna komparacija u vidu hcl ocjenjivanja. Da jedan W3 koji je objektivno veća, šira, dublja, duža i nadasve inovativnija igra dobije manju ocjenu od ove očite ušminkane reciklaže je baš wtf. Nebi dalje od tog u OT.

Nije uopće apsurdno jer recimo vlasnik PlayStationa 4 se ne igra na PC-u i boli ga neka stvar kako igra radi na PC-u. Na konzoli radi savršeno (valjda najimpersivniji i najispeglaniji ovogodišnji PS4 naslov) i za igranje na toj platformi igra je apsolutna preporuka. Ne vidim razloga zašto bi se umanjivala ocjena. Ako netko želi recenziju PC verziju igre, ima ih bezbroj na internetu. To što su ljudi mentalno nesposobni da sami zaključe takve stvari, jbg.

Nadalje, jedna moja iznimno subjektivna komparacija u vidu hcl ocjenjivanja. Da jedan W3 koji je objektivno veća, šira, dublja, duža i nadasve inovativnija igra dobije manju ocjenu od ove očite ušminkane reciklaže je baš wtf. Nebi dalje od tog u OT.

Kažeš subjektivna usporedba pa u idućoj rečenici kažeš objektivno bolja :hihi:
Evo možemo se objektivno složiti da obje igre imaju kutije istih dimenzija.

Onda su valjda samo na HCL vidjeli te "osrednje" stvari u Witcheru,jer svaki moguci sajt i score page i what not Witcher ima debelo preko 85 ocijene,sad ili HCL zna nesto sto nitko drugi ne zna,ili budimo iskreni usrali ste sa ocjenom i usrali ste jos vise nakon sto ste poluproizvodu poput Batmana dali jos vecu onda ocjenu.
Da se razumijemo volim i gotivim vecinu vasih recenzija,i radite odlican posao.
Ali isto tako ne zelim da presutim kad se ne slazem sa nekom recenzijom,sto ne znaci da sam u pravu,ali Witcher je jedan superioran RPG i superiornija igra od Batmana u svakome pogledu osim combata.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 18. Srpanj, 2015., 15:17
Kolko moraš biti iskompleksirana/guzoboljna osoba da se toliko opterećuješ ocjenama?! :wildboy:
Šta baš svatko igru doživi na isti način? Ante igra RPG igre valjda od svog rođenja, iskusan je recenzent i novinar te ima svoje zahtjeve određene i prohtjeve.
To što se ne sviđa svakome što on ima oko za određene segmente i što iste ne pozdravlja kao većina ostalih recenzenata, je njihov problem.

Netko prelazi preko nekih problema, nekome ti problemi su žešći...
Jedno je kada u recenziji imaš cijelo vrijeme tonus da ništa ne valja, pa na kraju ipak zalijepiš visoku ocjenu ili obrnuto.
A drugo je kada argumentiraš svoje viđenje igre i staviš adekvatnu ocjenu.

Dokle god će se ljudi zamarati tuđim recenzijama i ocjenama, bit će i dalje guzoboljni, jer netko ne misli kao i oni.
Kolo sreće koje se okreće. ;)

Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Repyh - 18. Srpanj, 2015., 15:28
Zasto sam frende iskompleksirana osoba molim te ? sto na forumu gdje se prica o igrama,u temi gdje je tema igra i recenzija te igre ja sam se ukljucio u razgovor,pohvalio vas rad i trud  ovdje,ali stvar je principa, glupo je smanjiti Witcheru ocjenu jer ima frame padove na Ps4 (koliko se sjecam to je jedan od razloga smanjene ocjene),a Batmanu koji toliko lose radi da se vise ne moze ni kupiti na Steamu dali vecu ocjenu ?.
Uopste ne dovodim znanje recenzenta u pitanje, kritike koje je imao u vezi combata,pad framova na ps4,los inventory to sve stoji nije nista pogresno rekao,problem je mjerilo po kojoj dajete ocjene ili u ovome slucaju Witcher 3 koji radi na PS4 uz povremene padove i Batman koji manje vise uopste ne radi na PCu.
Nadam se da ljudi koji rade i vode ovo ne misle da vas samo trollam il fanboisam stvarno nije to u pitanju,ocjene su bitne ne meni,ali budimo realni dosta igraca kupuje igre na racun ocjene,a na kraju dana Batman nije bolja igra od Witchera,kad pogledas napredak igra Witchera koji je iz svakoga nastavka postajao bolja i kompletnija igra,dok Bats osim odlicnoga combata i "open worlda" u drugome nije imao toliki napredak gledajuci sve igre zajedno.

Mozete prihvatiti kritiku jer kritika je na mjestu po mome skromnome misljenju,a i ne morate ako je ljudima na HCLu Batman bolja i kvalitetnija igra so be it :piva:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Deadwalker - 18. Srpanj, 2015., 15:38
Bez brige, bilo je recenzija i s nižim ocjenama od moje. ;)

problem je mjerilo po kojoj dajete ocjene ili u ovome slucaju Witcher 3 koji radi na PS4 uz povremene padove i Batman koji manje vise uopste ne radi na PCu.

Igor je već u par navrata rekao da je recenzirana konzolaška verzija igre, a ne PC verzija koja trenutno uopće nije dostupna na tržištu. Konzolaška verzije igre nema probleme PC verzije I u recenziji igre odigranoj na konzoli nema potrebe rušiti ocjenu zbog PC verzije.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: gamelaker - 18. Srpanj, 2015., 16:11
Ne želim sudjelovat u raspravi jer sam otprilike podijeljenog mišljenja no jebeno mi upada u oči kako ljudi uporno prozivaju Witcher 3 recenziju u kojoj su ps4 performanse navedene kao minus, dok je autor iste u više navrata argumentirano objasnio kako i nije baš utjecalo na konačno ocjenu igre. :(
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Ementaler - 18. Srpanj, 2015., 20:34
A neda se ljudima uvijek čitat napisano, ali očito im se pisat svašta :hiha:

Ma samo bih se još osvrnuo na ovu usporedbu ocjena Witchera i Batmana na način da se kaže da je Batman sada po nama bolja igra od Witchera 3. Apsolutno je bolja akcijska avantura... jer to Witcher ni nije. Witcher je apsolutno bolji RPG od Batmana... jer Batman nije RPG. Dobro, trollam i neki to neće shvatiti - pa da ne bi bilo zabune. Usporedba Witchera 3 i Batmana po ocjenama nema smisla. Nemojte to radit. Uspoređujete ocjene za igre koje su u različitim žanrovima. Koliko god su ti žanrovi postali otprilike slični, ipak se na kraju dana radi o različim žanrovima i samim time drugim zahtjevima od igre unutar tog žanra.

Ako želite uspoređivat te igre po nekim funkcijama, mogućnostima, svijetu itd. Samo dajte - ali što se samih OCJENA u recenzijama tiče, tu morate znate da se različiti žanrovi drugačije i ocjenjuju.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Deadwalker - 22. Srpanj, 2015., 23:35
Koliko god su ti žanrovi postali otprilike slični, ipak se na kraju dana radi o različim žanrovima i samim time drugim zahtjevima od igre unutar tog žanra.

Ako želite uspoređivat te igre po nekim funkcijama, mogućnostima, svijetu itd. Samo dajte - ali što se samih OCJENA u recenzijama tiče, tu morate znate da se različiti žanrovi drugačije i ocjenjuju.

U suštini ovo.
Iako je Witcher 3 u većem dijelu akcijska avantura, igra se želi deklarirati kao RPG. Za taj žanr bez obzira na današnje gulaše postoje neke smjernice i očekivanja prema kojima se ocjenjuje igra, jednako kao što to postoji za akcijske avanture. Izravno uspoređivanje ocjena stoga nema nikakvog smisla i nezz, prestanite više to raditi :wildboy:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 23. Srpanj, 2015., 05:40
Ja potpuno razumin i prihvacan ocjenu Witchera(iako nisam odigrao), a i u video recenziji je receno da je ovo mozda najbolja igra ikad ili je barem to trebala biti..U sustini gledano, za ogromnu kvalitetu izrade, pricu, opcenito igru kao cjelinu ocjena od 85 ne znaci da je losa ili trebala bit veca, nego zbog razloga sto je igra toliko dobra, velika i kvalitetna, sa ponekim nedostatcima zbog kojih njena ocjena ne dobiva preko 90.

Uzmimo za usporedbu GTA5 i Witcher3 svaka od ove dvije igre ako ih usporedimo ima ogromnu kvalitetu izrade, sadrzaj, pricu, likove, sitni detalji na koje se pazilo stvarno zaprepastuju i traze strahopostovanje.Obe su igre visoka elitna ponuda trzista, sami vrh gaming industrije, nastavci odlicnih prijasnjih djelova koji su takoder best buy, editors choice, game of the year izdanja i svaka od njih su sami vrh ponude kako u globalu tako i gledajuci njih kao kategorije GTA(akcijska open-world avantura), Witcher(akcijski open-world rpg).Od ovakvih naslova se zna sta se trazi GTA je svoje kvote ispunio i doveo se do savrsenstva sta se od takve igre i takvog naslova i ocekuje, a Witcher iako vrhunskom kvalitetom, sadrzajem i svime opcenito nije uspio ispuniti tu ocekivanu kvotu savrsenstva ko sto je GTA5 napravio.

Realno gledajuci nema normalnog igraca koji ce nesto prigovorit GTA5 i rec da ne valja(moze neko nac neku manu, poput mene, koji smatram da sadrzaja nedostaje i nakon San Andreasa nemogu zamislit neke detalje koji nedostaju poput hranjenja,kratkoce price(koja nije kratka, al nakon SA ocekujem vecu, duzu, intrigantniju), mape(koja je ogromna i detaljno i majstorski napravljena do najsitnijeg detalja)al je po meni trebala biti barem duplo veca nego sadasnja) al opet uza sve ove minuse koje ja nalazim u samoj igri, nemogu joj dat ocjenu ispod 98 nikako, jer se vidi da su developeri(kojima skidam kapu i klanjam se) napravili tocno ono sto su oni zelili, i napravili su to na razini profesionalnih mladica i djevojaka koji znaju sta rade i rade to sa velikom sigurnoscu te ogromnom dozom znanja koja se vidi u rezultatu.Da budem iskren igram sve GTA naslove od malih nogu, uz njih sam odrastao i prva gaming iskustva su bila uz njih i uvjek i svagdi, bilo kada do kraja zivota da neznam sta da igram upalio bi GTA i uzivao, bilo koji naslov, al GTA5 mi je realno oduzeo najmanje vremena, najmanje uzivljenosti, ono kad se iskljucis iz svega i samo igras tu neku igru bez da mozes razmisljat o icemu drugome, e taj osjecaj sam u najmanjoj dozi dozivio u GTA5 i opet nemogu rec da igra nije jednostavno savrsena.Dok u Witcher 3(iako, ponavljam nisam odigrao nijedan dio) vidim da prva dva djela obaraju igrace, svi ih vole, uspjeli su napravit sistem koji se moze svakome svidjeti, cak i onima koji nisu fanovi RPG-a zaigrat ce i ostat zaprepasteni igrom, i postovat ce njen svjet i sve u njemu iako im mozda nece pasat niti ce odigrat do kraja, postovat ce jer vide i znaju cjenit nesto sto je teska kvaliteta i sami vrh gaming svjeta, u Witcheru 3 taj se vrh od njih trazio, taj vrh je igra i opravdala al jednostavno nije napravila profesionalni posao i napravila uradak koji niko normalan nece moc grdit i govorit da je los, jednostavno napravljeno je par propusta, sitnih nedostataka te nekoliko promasaja s kojima nije uspjela izdati savrsenstvo koje zasluzuje i prema kojem su developeri ciljali.

Ponavljam Witcherov 85/100 je sami vrh ovih 15 joj nedostaje da bude u rangu sa GTA5 i da slovi kao gamersko cudo, da nam se ovi normalni ljudi koje nezanimaju ovakvi sportovi dive i u cudu gledaju nase dragocjene naslove na tv-u, citaju u novinama clanke te znaju sve o njoj iako nemaju pojma sta znaci Quit Game, ko sta je GTA napravio i izgradio status manije o kojoj i dan danas citamo u novinama...Da sazmem sve u zakljucak Witcher 3 85/100 je posebna kategorija i nemoguce je usporedit sa igrama koje su dobile istu ocjenu ko i W3...Po mom misljenju GTA,Witcher te ostali zlatni naslovi iz same krune gamerskog svjeta zasluzuju svoju posebnu kategoriju gdje bi realna ocjena bila, usporedba: GTA5 9.9/10 (remekdjelo) Witcher 3 8.9/10 (nevjerojatan naslov, iznimno visoke kvalitete).

To sta je ocjena niska nemora automatski znacit i losu igru, nego jednostavno ocjena je tolika jer se od same igre ocekivalo puno vise, doradenije, ispoliranije iskustvo.Ako si jednom dosao do svog levela i ocarao sve ostale koji su automatski pali ispod tebe te si im nametnio novi standard, realno gledajuci taj standard moras povecavati te nadasve odrzavati ili i najsitniji propust moze biti velika greska.GTA to zna i nije dozvolio sebi da napravi takav propust, i zato je kralj sta je dokazao sa GTA5.W3 te propuste ima i ti propusti u nekom drugom naslovu bi bili zanemarivi al u ovom slucaju na kojeg se gleda pod povecalom, sitne stvari jednostavno bodu u oko.

Ispricavam se na ovako dugom postu, pogotovo u temi gdje se nalazi jos jedno remekdjelo koje takoder spada u krunu gaminga, iznio sam svoje osobno misljenje i nacin na koji ja vidim stvar.

Sve u svemu bitno je da ocjena 85 Witchera 3 opravdava svoje, samo morate sagledati u malo sirem luku i uzeti neke cinjenice u obzir.:piva::clap::bonk::thumbs:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: maxim-x - 23. Srpanj, 2015., 14:14
Hahah koji post, nije mi se iskreno ni dalo sve procitati :ementaler:

Uglavnom, uzaludno je toliko raspravljati o jednoj ocjeni...iako sam i ja bio medu dosta glasnim kriticarima sto se tice ocjene Witchera 3 :D haha

Postoje i druge recenzije koje su dale slicnu ili cak nizu ocjenu, ali ja mislim da je razlog ovolikog nezadovoljstva jer je HCL na nasim prostorima daleko najpoznatiji gaming portal gdje i nema neke velike konkurencije pa svi ocekuju da ocjene slijede misljenje vecine, sto u recenziji Witchera 3 nije slucaj.

Jos jedan prilog tome kako vecina ovdje gledaju na HCL kao neki glavni portal je i ovaj post iznad, gdje bartul brani HCL-ovu ocjenu Withcera kao da je ona jedini istina ovoga svemira o igri :mrgreen:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 23. Srpanj, 2015., 14:17
Nema šanse da pročitam bartulov post.
Editirao sam ga odvojivši malo taj tekst, sad je bar čitljivije...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: gamelaker - 23. Srpanj, 2015., 15:30
Brijem da ga je frajer 5 sati pisao :mrs:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: superwarrior - 23. Srpanj, 2015., 15:43
Ja prestao citat nakon prve recenice. Razumije ocjenu nije ni igrao.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Freddy - 23. Srpanj, 2015., 16:14
Ja prestao citat nakon prve recenice. Razumije ocjenu nije ni igrao.

Kritizira post, nije ni pročitao.

Pročitajte, ne vidim u čemu je problem, meni je trebalo tri minute, imate tri minute vremena. Ne znam doduše čemu taj post u ovoj temi.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Deadwalker - 23. Srpanj, 2015., 22:37
I onda se čudimo zašto na radiju vijesti ne smiju trajati više od jedne minute :hihi:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: funky0308 - 03. Kolovoz, 2015., 19:58
Puno zanimljivih komentara...
Jel zna netko to pise gluposti kojih je ovaj thread pun da nije sve u grafickoj kartici...
Trebate CPU i memoriju, a bitnije of toga dvoje je disk.
Ja sam Unity vrtio na najvisim postavkama na GTX760 Phantom - Ali je igra instalirana na brzi intelov SSD.
Batman AK mi je radio savrseno dobro, radi i sada na GTX970 SLI - kupite brze SSDove,  ne smeca... Nije sve u grafickoj...


Sent from my D6603 using Tapatalk
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: disc0 - 03. Kolovoz, 2015., 20:23
Nije u grafickoj SVE AAAAA:

Sve aaaa (http://youtu.be/xs7le_keT2g)

BTW kako objasnjavas da igra radi odlicno na PS4 sa sporim HDDom na 5400 i sa 7850 i procesora koji je na razini Intelovog Atoma?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: funky0308 - 03. Kolovoz, 2015., 21:24
Nije u grafickoj SVE AAAAA:

Sve aaaa (http://youtu.be/xs7le_keT2g)

BTW kako objasnjavas da igra radi odlicno na PS4 sa sporim HDDom na 5400 i sa 7850 i procesora koji je na razini Intelovog Atoma?

Prva stvar,  koja igra? Batman ili Unity??
Zašto bi se tu išta objašnjavalo?
Znaš u čemu je Appleova ili HPova (Dellova i sl) stvar kod brand PCa?
Pomno i pametno odabrane komponente,  ništa više (OK, Apple ima drugi OS i par stvari ali bit je u pitanju)
Što se tiče Batmana, igra jednostavno nije dobro optimizirana, dakle nije neoptimizirana, nego je loše optimizirana, što znači da na SLIu Titana 980 može raditi loše dok na GTX760, kao kod mene drži stabilnih 40ak fpsova.

Ja računala slažem i servisiram gotovo 20 god, znam sto pričam.. 
Time se bavim od toga zarađujem i znam što pričam..
Disk je uz GPU izuzetno bitan.

Bitan je i SATA kabel s kojim je spojen jer postoji  protočnost samog kabla..

Dečki,  puno vas je tu koji Basic ili DOS niste nikada vidjeli, nemojte se razbacivati YouTube glupostima, učite od onih koji znaju.. 
Ja svaki dan učim i pitam ono što ne znam, ne pričam gluposti...

Jel ti shvaćas da HDD 5400rpm čita podatke brzinom od cca 100mb/s u najboljem slučaju dok dobar SSD čita podatke brzinama od 550mb/s.
Moderne igre su igromne, 50-60GB...jel ti razumiješ da brzina diska direktno ovisi o brzini ucitavanja tekstura i ostalih game fileova?!
Očito baš i ne...

BTW, velika je razlika u "igra radi" i "igra odlično radi"...
Puno ćeš ti još utakmica morati odigrati...


Edit: Isuse moj Bože... Pa sad tek vidim kakve nebuloze si pisao...
Nisam skužio da si napisao PS4?!?!
Pa naravno da bolje radi kada je igra pisana za PS4!
PC Batman je port PS igre.. Stvarno svašta pišeš..


Sent from my D6603 using Tapatalk
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 03. Kolovoz, 2015., 21:32
Ajmo ne doći na forum s 12 postova i pljuvati po ostalim formašima i praviti se pametan.
Ima nas ovdje više koji se bavimo računalima, servisima, programiranjem i itd.

Ne znam jesi li kupio igru ili nisi, ako nisi onda se radije nemoj niti javljati.
Uzeo sam igru i očekujem na svojoj konfiguraciji sa svim nvidia gameworksima 60fpsa na 1080p!
I ne nemam sranje od računala imam

i7 4790k 4,6Ghz
16GB DDR3 HyperX Gensis
MSI GTX 970 4G s OC od + 155Mhz na core i + 500Mhz na memory (bez dizanja voltaže)
Imam igru na SSDu koje toliko hvališ HyperX 3k

I pogodi što igra je u komi, jer ne prihvaćam to da mi se s uključenim smoke efektom prilikom izlaska iz batmobilea frame sruši na 20ak fpsa! Ne prihvaćam da mi je igra u 55 fpsa. Tražim ono što sam pošteno kupio i što može moja konfiguracija izgurati.
Ovdje su postavke lockane na normal! Uz sve to igra im je loše optimizirana i da nemoj zaboraviti da je povučena iz prodaje!
Prema tome ljudi se s razlogom žale. A da se ljudi nisu žalili onda bi i dalje PC verzija bila vani i još više publishera bi se odlučili za izbacivanje polugotovih proizvoda.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: disc0 - 04. Kolovoz, 2015., 10:47
Nije u grafickoj SVE AAAAA:

Sve aaaa (http://youtu.be/xs7le_keT2g)

BTW kako objasnjavas da igra radi odlicno na PS4 sa sporim HDDom na 5400 i sa 7850 i procesora koji je na razini Intelovog Atoma?

Prva stvar,  koja igra? Batman ili Unity??
Zašto bi se tu išta objašnjavalo?
Znaš u čemu je Appleova ili HPova (Dellova i sl) stvar kod brand PCa?
Pomno i pametno odabrane komponente,  ništa više (OK, Apple ima drugi OS i par stvari ali bit je u pitanju)
Što se tiče Batmana, igra jednostavno nije dobro optimizirana, dakle nije neoptimizirana, nego je loše optimizirana, što znači da na SLIu Titana 980 može raditi loše dok na GTX760, kao kod mene drži stabilnih 40ak fpsova.

Ja računala slažem i servisiram gotovo 20 god, znam sto pričam.. 
Time se bavim od toga zarađujem i znam što pričam..
Disk je uz GPU izuzetno bitan.

Bitan je i SATA kabel s kojim je spojen jer postoji  protočnost samog kabla..

Dečki,  puno vas je tu koji Basic ili DOS niste nikada vidjeli, nemojte se razbacivati YouTube glupostima, učite od onih koji znaju.. 
Ja svaki dan učim i pitam ono što ne znam, ne pričam gluposti...

Jel ti shvaćas da HDD 5400rpm čita podatke brzinom od cca 100mb/s u najboljem slučaju dok dobar SSD čita podatke brzinama od 550mb/s.
Moderne igre su igromne, 50-60GB...jel ti razumiješ da brzina diska direktno ovisi o brzini ucitavanja tekstura i ostalih game fileova?!
Očito baš i ne...

BTW, velika je razlika u "igra radi" i "igra odlično radi"...
Puno ćeš ti još utakmica morati odigrati...


Edit: Isuse moj Bože... Pa sad tek vidim kakve nebuloze si pisao...
Nisam skužio da si napisao PS4?!?!
Pa naravno da bolje radi kada je igra pisana za PS4!
PC Batman je port PS igre.. Stvarno svašta pišeš..


Sent from my D6603 using Tapatalk


To sto si sada meni napisao je i bila moja poanta, a to je da ti kod Metnema nece pomoc ni SSD ni 15-o jezgreni proc jer su maksimalno zeznuli port :thumbs:

Ja se samo nadam da ce port sredit stvarno kako treba, a ne kao Aliens:CM koji ni dan danas nakom par GB patcheva nevalja...

IMHO, trebali bi portat igru nanovo, a ne zamarat se uopce sa popravljanjem ovog trenutnog uzasa.

Ionako su PC verzije uvijek kasnile za konzolama (mislim bas na Batmana) i imale neke sitnije probleme sa performansama koje su kasnije patchirane, ali nikada to nije bila ovakva katastrofa !

@Hrvatina: gledao sam yt video gdje je PC verzija prepuna microstutteringa, to mrzim. Posto mi se nije dalo cekat da patchiraju igru, uzeo ju PS4 i igra je tehnicko cudo, kao prvo ide superglatko (u 30 FPS-a doduse), i stvarno izgleda predobro, usudio bi se rec graficki medju top 5 igara za PS4 (Igrao sam i Driveclub i The Order...)!
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 09. Kolovoz, 2015., 19:43
Jedna od pozitivnih stvari ovog sranja s igrom je ta što sam season pass ugrabio za 8$
:thumbs:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 09. Kolovoz, 2015., 20:34
A sta znace ovi zadnji updatei? Jel to igrivo?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 09. Kolovoz, 2015., 21:02
Ma ne igram dok ju opet službeno ne izbace.
Probaj igrat, sad bar možeš :thumbs:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: The one - 12. Kolovoz, 2015., 01:49
Moze jedno pitanjce jesu vratili Batmana u prodaju (steam).?
Ili se jos dotjerava?
Ima li naznaka ako je nisu izbacili kada ce ? .
Neki datum nesto?
Hvala :ave: \:D/
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 12. Kolovoz, 2015., 09:53
Ne, Batman nije vraćen u prodaju. Stalno pričaju da će ga vratiti na jesen u prodaju. A jesen je bome velik pojam, no konkretnijh informacija nema....
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 17. Kolovoz, 2015., 15:16
Dobro je da sam uzeo za siću ovaj season pass jer konačno stiže Batmanmobile iz 1989. i njegovo odijelo!!! :clap:

Kad se igra vrati s patchevima bacam se na batmana!
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 17. Kolovoz, 2015., 16:08
Jel ima sto o tome u kojoj je fazi povratka na steam igra?
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 17. Kolovoz, 2015., 17:02
U osmom mjesecu dolazi patch, ali ne i igra na steam

Batman: Arkham Knight – PC Update Arrives This August, Will Improve Overall Performance & Framerate Hitches (http://www.dsogaming.com/news/batman-arkham-knight-pc-update-arrives-this-august-will-improve-overall-performance-framerate-hitches/)

I ovo je bitno:
Fix for low resolution texture bug

Jer ja mogu igrat igru zaključanu na 30 FPSa, bez stutteringa, (uz podešavanja sa tweak toolom (http://steamcommunity.com/app/208650/discussions/0/523890046870624615/)), ali mnoge teksture se ne učitavaju! Probao sam u ini datotekama editirat strimanje, ništa, stavit igru na SSD, ništa... Jednostavno mnoge teksture neće da se učitaju tj učitaju se nakon desetak seknudi... Ali do tada su na razini igre iz 1990.
A ponekad se niti ne učitaju te je to predivno kada krene cut scena pa su likovi i okoliš/objekti zamuljani....

(http://i.imgur.com/XhHTGxI.jpg)

(http://i.imgur.com/fevHkSp.jpg)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 18. Kolovoz, 2015., 17:53
Čovječe prošlo je mjesec dana od najave za patch i nakon toga niti jedna jedina informacija, a mjesec nam se bliži kraju. Na kraju ćemo još biti sretni ako uopće taj patch dolazi u 8. mjesecu, a o ponovnom izlasku igre na Steam ne želim ni razmišljati.
Jedino što mi je brutalno drago je to što mu je cijena na marketima tako srozana da sada se može kupiti zajedno sa season passom za 18$, dok sam ja budala radio preorder... Rekao sam sebi nikad više, ali nikako da odolim iskušenju...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 18. Kolovoz, 2015., 18:43
Zato DLC vjestima ne fali informacija...
September's Batman: Arkham Knight DLC Includes Dark Knight Tumbler (http://www.ign.com/articles/2015/08/18/septembers-batman-arkham-knight-dlc-includes-dark-knight-tumbler?utm_campaign=ign+main+twitter&utm_source=twitter&utm_medium=social)

(http://oyster.ignimgs.com/wordpress/stg.ign.com/2015/08/Tumbler-Batmobile-Pack.jpg)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: tony_85 - 21. Kolovoz, 2015., 09:05
Hoću li napokon moći zaigrati PC verziju kako spada?

http://www.dsogaming.com/news/batman-arkham-knight-first-interim-patch-detailed-coming-in-the-next-few-weeks/ (http://www.dsogaming.com/news/batman-arkham-knight-first-interim-patch-detailed-coming-in-the-next-few-weeks/)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 02. Rujan, 2015., 21:53
Update 2.0 je dostupan u beta verziji na Steamu - 628 MB

(http://i.imgur.com/8Vi4FQ5.jpg)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 02. Rujan, 2015., 21:56
Update 2.0 je dostupan u beta verziji na Steamu - 628 MB

(http://postimg.org/image/v1w317z33/)

Još uvijek mi ništa nije stiglo... Ali koga briga, sada je tu MGS V. Ovo se i dalje može odmarat na mom HDDu dok ne proradi kako spada. Ovaj MGS V bi im trebao svima biti primjer. Bez ikakvih dropova i sličnih gluposti na max detaljima i filterima!
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 02. Rujan, 2015., 22:01
Sada sam sreo da je patch možda i povučen...
Evo direktan downlaod beta patcha... (https://mega.nz/#!kVFimbyR!3dcMe6u9uY5fJAfpozJp8xYHn7KMcByUcVHPeaFuvoE)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 04. Rujan, 2015., 08:32
Patch je pnovno na Steamu. Upravo se skida, po svemu sudeći, čarobnih 626,2MB.

EDIT: I doista je čaroban patch. Na svojoj GTX 970 po njihovom VRAM usageu sam na 3900MB VRAMa sve je na max detaljima i filtrima, jedino je isključen interactive fog, dok su ostali gameworksi upaljeni.
I sada sam krenuo DLC Harley Quinn i nema nikakvih dropova, no to se odvija u unutrašnjosti, pa me zanima kako će biti na "vanjskom" dijelu s Batmanom.
I to sve u 60 sličica :D
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: hacksor1234 - 04. Rujan, 2015., 23:53
Pa cuj verovatno bi i moj kompjuter imao stabilni fps u zatvorenom djelu.Tako je bilo i sa dying lightom,u zatvorenom frame stabilan.Ali kad izades na otvoreno bas i nije stabilan

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 05. Rujan, 2015., 00:00
Bas mi se skida dok radim nocnu pa da vidim kako funkcionira.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 05. Rujan, 2015., 00:02
Pa cuj verovatno bi i moj kompjuter imao stabilni fps u zatvorenom djelu.Tako je bilo i sa dying lightom,u zatvorenom frame stabilan.Ali kad izades na otvoreno bas i nije stabilan

Sent from my LG-E400 using Tapatalk 2

Ne znam kakvo računalo imaš. Sad kada sm probao i s Batmanom, moram reći da je dosta bolje. Ako sam pješke bez obzira na sve stvari i broj likova oko mene fps je zakucan na 60. Tako je i prilikom glidinga. Jedino me još zeza u vožnji gdje fps opadne 50-55.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: anomaly - 10. Rujan, 2015., 01:44
Jadan ti sa 50 fps.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 10. Rujan, 2015., 09:29
Ne razumijem čemu takav sarkazam. Kad imaš pošteno računalo koje druge igre gura bez problema u 60 fpsa i znaš da može i Batmana gurati u 60 fpsa i onda sve sriba WB sa svojim portom naravno da si ljut i razočaran.
Uvijek igram s Vsyncom i mrzim kad mi padne fps ili kad igra zaštuca. Ja sam svojim trudom i radom uspio kupiti računalo i sve svoje igre uključujući i Batmana koji ne radi kako bi trebao.

Nisam ja kriv za loš port niti sam kriv što tebi igra ide u 30 fpsa.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: anomaly - 11. Rujan, 2015., 09:43
Šalio sam se. ;) Nadam se da je bilo zabavno. :D
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: The one - 24. Listopad, 2015., 02:25
Pozdrav,javljam se opet jesu ga vratili u prodaju ima li iko iskustva isplati li se kupiti ima li fixeva?jeli ista bolje :chair:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 24. Listopad, 2015., 10:51
Nije još u prodaji. No patchevi su poprilično pomogli i uveli su i neke, prije nedostupne, grafičke opcije.
No iako ga imam u libraryu čekam da ga službeno puste u prodaju, jer mislim da će tada još jedan dobar patch izaći.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: john_marston - 26. Listopad, 2015., 02:10
Pozdrav,javljam se opet jesu ga vratili u prodaju ima li iko iskustva isplati li se kupiti ima li fixeva?jeli ista bolje :chair:

kako si kriminalno nepismen...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 26. Listopad, 2015., 09:21
Pozdrav,javljam se opet jesu ga vratili u prodaju ima li iko iskustva isplati li se kupiti ima li fixeva?jeli ista bolje :chair:

kako si kriminalno nepismen...

Kako si kriminalno nepismen...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 26. Listopad, 2015., 09:36
:hiha:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 28. Listopad, 2015., 19:08
Igra je ponovno živa na Steamu...

To kick things off, we will be giving away FREE digital copies of games from the Batman: Arkham library. This means we will be giving away copies of Batman: Arkham Asylum GOTY, Batman: Arkham City GOTY, Batman: Arkham Origins, and Batman: Arkham Origins Blackgate. The Batman: Arkham library of games will be given to everyone who has already purchased or will purchase Batman: Arkham Knight for PC prior to 11:59 pm PDT, November 16, 2015.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 28. Listopad, 2015., 19:13
Igra je ponovno dostupna svima i za kupnju i za igranje u punom sjaju!  :ementaler:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 28. Listopad, 2015., 20:04
Upravo mi je krenuo Steam skidati zadnji patch od 9,9GB
:piva:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: hacksor1234 - 28. Listopad, 2015., 21:41
Igra se može kupiti za sitne pare,na instant gamingu je 9.49 eura,a season pass je 11 eura
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 29. Listopad, 2015., 00:02
Igra mi sad sa svim na high i s uključenim svim nvida gameworksima radi perfektno u 60 fpsa s povremenim padovima na 50-55 fpsa kad bude velike gužve.
Zaista sam sretan što su konačno popravili igru.
Sad još samo čekam sadržaj svog season passa.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 29. Listopad, 2015., 00:26
Zaista sam sretan što su konačno popravili igru.

Mnogi kažu da je ovo navodno i dalje nered...

Tip je reko da će dati patch notes, pa nemaju patch notes te su ovaj post nazvali patch notes (https://steamcommunity.com/app/208650/discussions/0/490124466455488492/); zna se šta je patch notes - ovo su patch notes (http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%203/Pdf/patch_1_10_changelog_en.pdf)

Dakle:
We are still working with our GPU partners to add full support for SLI and Crossfire. In addition, we are working with these partners to address stability issues on certain cards related to the latest drivers.
For Windows 10 users, we’ve found that having at least 12GB of system RAM on a PC allows the game to operate without paging and provides a smoother gameplay experience.

Oni pet mejseci nakon izlaska igre nisu sa AMD/Nvidiom sredili podršku za više kartica te kažu da za fluidan gameplay na WIn 10 treba 12 GB rama?

Tip je doslovno reko jednom šta ima problema i dalje da čeka sljedeći patch.... :kava:

A tip iz WBa trola ljude i lljepi ove vide po Steam forumu (https://www.youtube.com/watch?v=LstIgtkEe50&feature=youtu.be&t=21) :hihi:

(http://i.imgur.com/HRTKsqh.jpg)

No ima i onih koji kažu da im radi bolje i sretni su :mrgreen:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kajunic77 - 29. Listopad, 2015., 08:41
Bok, imam jedno mozda "glupo" pitanje, cuo sam za ovo ako kupis zadnji dio da dobijes i prethodne pa me zanima dali to vrijedi i ako kupis na g2a ili nekoj slicnoj internet stranici.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 29. Listopad, 2015., 09:11
Koliko sam shvatrio to vrijedi za one koji su već ranije kupili igru. ALi trebalo bi vrijediti bilo gdje da ju kupiš.
Nisam baš gledao datume, a i nije mi privlačno kada imam već apsolutno sve Batman igre...

@doktor1

A ne znam, meni sad igra pošteno radi, ali imam i solidnu konfu.
i7 4790k
16GB DDR3
MSI GTX 970

Uz to da mi je Vram usage na 4GB - znači na maxu i nemam nikakvih problema.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kajunic77 - 29. Listopad, 2015., 09:53
Ja sam bas planirao preci sve djelove a nemam niti jedan kupljen tako da ce mi ovo dobro doci, ja sam shvatio da tko kupi do 15.11 dobija sve..
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 29. Listopad, 2015., 09:54
Onda uzimaj, iako te svaki dio izađe sada cca 5€, no lijepo od njih što su se sjetili.
No moraš znati da nećeš ostale igre odmah dobiti nego do kraja godine, barem su tako javili.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kajunic77 - 29. Listopad, 2015., 10:17
Znam, najavili su ih za prosinac(bar su tako ovi likovi s youtube-a najavili), samo da dodu prije pocetka skolskih praznika.. :-)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 29. Listopad, 2015., 10:18
Onda ćeš imati barem što za igrati. No savjetujem ti da onda pričekaš da ti dođu svi nastavci i kreneš ispočetka.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: kajunic77 - 29. Listopad, 2015., 10:24
Tako sam planirao, uglavnom hvala na informacijama.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: The one - 29. Listopad, 2015., 14:52
Rocksteady izgleda nista od mojih 46€ u vas dzep,citam jutros prvu vijest uz kavu  koja mi nije bas sasvim dobro sijela uz vijest "Batman: Arkham Knight ponovno izašao na PC-u i ponovno je pokvaren" na HCL portalu ,pa cu lijepo sutra u klubu popit lijepo tih cca 50€ i barem cu se zabaviti ko covjek.
Jako sam razocaran kao fan ali ovo necu kupiti. :wildboy:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 31. Listopad, 2015., 22:05
WB offering full refund on Batman: Arkham Knight on PC till the end of the year (http://steamcommunity.com/games/208650/announcements/detail/128710596369779495)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 31. Listopad, 2015., 23:18
Opa.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 02. Studeni, 2015., 14:45
Uopće ne razmišljam o toj opciji. Igra mi se sada čist lijepo vrti, a i imam skoro sve WB igre, pa tako i cijeli Batman serijal. Bila bi mi velika šteta da nemam i ovu igru u kolekciji!

Inače igra mi se polako počela sve više i više sviđati. Malo sam se poigrao sa skinovima pa sam si dotjerao Batmobile u plavo žutu boju koja mi je puno veselija od onog tmurnog tenka.
Misije su mi dosta zanimljive, iako se nalazim tek na samom početku.
Jedini minus je taj Season Pass za koji nisam dobio skoro pa ništa. Jedino Batgirl ima malo dužu "kampanju" dok sam ostale prešao za cca 10 minuta.

No sve u svemu igra mi je sada prirasla srcu. Čak mi se i Batmobile počeo polako dopadati. Jedino mi je žao što ne mogu izabrati Batmobile iz 90ih... Mislim, mogu, ali samo za utrke. Baš sam se želio voziti u onom lijepom Batmobileu :wildboy:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 02. Studeni, 2015., 14:54
Malo sam se poigrao sa skinovima pa sam si dotjerao Batmobile u plavo žutu boju koja mi je puno veselija od onog tmurnog tenka.

Nebi mogo tako igrat nema šanse! Ova igra ima tmurni ozboljni ton, nije to NA NA NA NA NA (https://mutantreviewers.files.wordpress.com/2012/08/batman-tv-series.jpg)

(https://c2.staticflickr.com/6/5733/22083461614_7a4cf8b969_z.jpg) (https://c2.staticflickr.com/6/5733/22083461614_7d51623a0c_h.jpg)

(https://c1.staticflickr.com/1/577/22589147736_6c28c357ab_z.jpg) (https://c1.staticflickr.com/1/577/22589147736_1b8a3af267_h.jpg)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 02. Studeni, 2015., 14:55
Kako brutalno dobro i detaljno izgleda na ovim screenovima, ajmee.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 02. Studeni, 2015., 14:59
Ma možeš ubaciti i Batmana iz 70ih pa više nije toliko tmurna igra :hihi:

A ono, ionako se ne skuži previše jer je stalno kiša i mrak. Tako da i ne skužiš da ima te lijepe plavo žute nijanse...
A opet, želio sam, razbiti monotoniju i tu turobnost.
Sada sam u ACE Chemicalsu gdje se moram podosta služiti i s Batmobileom pa opet ne skužim te boje...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 02. Studeni, 2015., 15:07
Ma mora biti tmurno, nema veselja ovdje... :mrgreen:
Ti si na samom početku; ja sam na 60% sa galvnom pričom, (40% sveskupa) i igra je odlična po pitanju priče, likova, gameplaya, ali radi tehničkog debakla PC verzije nemože mi proći pod dobrom ocjenom...

Inače, duo borbe su baš dobro odrađene kao i mnogi gadgeti...

(https://c2.staticflickr.com/6/5667/22519439930_d7c6864384_z.jpg) (https://c2.staticflickr.com/6/5667/22519439930_eee2510cd7_h.jpg)

Igram na Hard i Disruptor (https://c1.staticflickr.com/1/567/22391822469_0339e96d22_o.png) mi je omiljen gadget pošto možeš primit par metaka prije smrti...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 02. Studeni, 2015., 15:14
Ma da, tek sam krenuo. Prvo sam išao sve DLCove prijeći.
Pa sam malo lutao po gradu i našao sam 2 lika koje je netko ubio pa sam analizirao tragove i itd.
Za sada sve pozitivno o igri, ali da, ta optimizaija je koma.
Mislio sam da će patchevi puno toga promijeniti, ali iako je dosta toga poboljšano i patchevi su bili dosta veliki, još ostaje puno problema koji na kraju možda neće niti biti rješeni.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 09. Studeni, 2015., 13:02
Moram priznati da mi je igra sada genijalna. Malo sam dublje ušao u svijet novog Batmana, krenuo raditi side misije, malo istraživati grad.
Sviđa mi se igra i više mi ne smeta toliko batmobile kojeg praktički stalno izbjegavam i krećem se po krovovima zgrada.

Sada lovim Firefly-a po gradu, tražim Man Bat-a, rješavam ona oklopna vozila, deaktiviram mine i itd.
Igra izgleda prekrasno, pogotovo kada su uključeni nvidia efekti! Kiša i dim su prekrasni i sada mi više fps uopće nije niti bitan.

Sada mi je jedino ostao "strah" da će igra trajati prekratko.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Deadwalker - 13. Studeni, 2015., 10:37
Ima dobrih side misija, no ove koje uključuju uništavanje tornjeva, mina i ostalo je čisti open-world grind preuzet iz sličnih igara otvorenijeg tipa. Nekako mi je u prijašnjim nastavcima bio bolje odrađen spoj glavnog i sporednog sadržaja, ovdje je baš skroz vidljivo kada odrađuješ glavni quest, a kada riješavaš sporedne stvari.
Inače rula igra, ako zaboravimo da je sam gameplay dosta olakšan i da se puno više opraštaju greške igrača.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Hrv4tin4 - 26. Studeni, 2015., 08:59
Prešao sam igru i nakon 25+h u igri moram reći da sam podjeljenog mišljenja.
Koliko sam zadovoljan jer se ipak radi o Batman igri, toliko sam i ne zadovoljan tehničkom stranom i užasno predvidljivoj priči.
Jednostavno tko god je gledao novije Batman ili Justic league animirane filmove mogao je odmah zaključiti o čemu se radi...
Sadržaj season passa za Prosinac ću odigrati nekom drugom prilikom, a igru sam sada uninstallirao.
Jednotavno su ribali igru s predvidljivom pričom i užasnom optimizacijom i povlačenjem igre iz prodaje!

Kompenzacija u obliku svih Batman igara je loša ideja, jer većina nas koji smo uzeli ovu igru - imamo i sve prethodne...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cryster - 28. Prosinac, 2015., 14:07
Je li itko igrao Seasone of infamy DLC? Ja sam dosta zadovoljan s DLC ali ocekivao sam neku borbu protiv Mr.Freeza i pracenje onih tragova do Ra's al Ghula je  naporno i sigurno su to mogli skratit. Inace sam dosta zadovoljan s DLC-evima ovoga mjeseca i onaj novi dizajn Killer-Croc me vratio igranju AK-a. :mrgreen:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: hrv4tin4 - 28. Prosinac, 2015., 14:17
Imam season pass no uninstallirao sam igru prije mjesec i pol. Ne privlači me trenutno neki mali DLC natrag,m pogotovo ako traje koliko i ostali - max 15 minuta...
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: The one - 20. Listopad, 2016., 22:07
Jeli ovo jos na PC-u lose optimizirano jeli se ista rijesilo po pitanju toga htio sam je zaigrati ,ali nisam siguran dali cu moci pa sta vi mislite.
Konf.
i5 3350p
8gb ram
Hd 7870 vtx black edition 2gb ddr5.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: malimicek - 21. Listopad, 2016., 16:02
Zbog grafe baš i neznam da će ti ići na high pa smanji malo postavke.

Ali odigrao sam cijelu igru prije nekoliko mjeseci i optimizacija je uz poneki sitniji pad FPS-a u potpunosti popravljena.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: doktor1 - 22. Listopad, 2016., 12:04
I ja želim odigrat ovo jer je igra vrhunska...
Uzet ću je sa g2p jer je jeftina...

Da onaj piratski primjerak radi kako treba nebi ni kupovo igru jer nisu zalužili po pitanu PC platforme...
Znači pirat igra koja nema dodatne zakrpe na RX4808 8GB ima dropove na 25 FPS u vožnji  :bonk:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: dilo_trasul - 22. Listopad, 2016., 14:11
Ja bih je drage volje ponovo presao al cim se sjetim onih dijelova s autom izgubim svaku volju za ponovnim prelaskom.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: malimicek - 22. Listopad, 2016., 17:27
I ja želim odigrat ovo jer je igra vrhunska...
Uzet ću je sa g2p jer je jeftina...

Da onaj piratski primjerak radi kako treba nebi ni kupovo igru jer nisu zalužili po pitanu PC platforme...
Znači pirat igra koja nema dodatne zakrpe na RX4808 8GB ima dropove na 25 FPS u vožnji  :bonk:

Ja sam bio updejto e sad na koju verziju nezz točno i imao sam možda nekoliko trzaja u 25 sati igranja. Potpuno oprošteno i zaboravljeno :D
E sad igra je odlična i takav kraj arkham trilogije mi je baš pasao no kao što veli Hrvatina točno se osjeti kad si u nekom slučaju ili kad igraš main story i kad grindaš pomalo naporne sekundarne stvari. Čak se i malo previše osjeti.
Al Joker bez obzira kaj je mrtav se totalno uklopio u to "ludilo"

I da....Ivy...šmrc :(
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: The one - 22. Listopad, 2016., 21:32
A nisam ni mislio bas igrati na high puknut sve na medium i igrat,zelim je odigrat posto sam svaki dio odigrao i steta bi bila da propustim i ovaj pricekao sam dosta vremena iako nije to do kraja optimizirano nadam se da cu je uspjet odigrati do kraja.
Oprostio bih i poneki drop :D
Jer ipak je to Batman.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: seedorf - 22. Listopad, 2016., 22:06
Ja sam presao igru sa onim Batman tweak tool-om na staroj r9 270x, dosta je dobro isla igra naravno bilo je dropanja frejmova. Prezabavna je igra, kompletiro je 100% nemam zelju ponovo igrat jer sam se prezasitio.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: malimicek - 28. Listopad, 2016., 14:48
Ja sam je također htio kompletirati 100%
Apsolutno sam sve riješio i već završio igru osim jedno 90-ak Riddler challenge-a
Totalno se nabrijao i reko ajmo.
Krenuo rješavati jedan po jedan, tri i pol sata kasnije riješio jedva 25 reko fuck this, deinstalirao i GG.

Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: hpollowda - 28. Listopad, 2016., 15:43
Ja ne znam otkud toliki otpor prema batmobileu. Nisu mi bila pretjerano zanimljiva napucavanja s tenkovima, ali kao sredstvo kretanja, za chaseove i imerziju mi je bio odličan. Naravno pobija smisao Batmana i po meni je to moglo i bez tank modea. Iako mi i to ima smisla na neki način s obzirom da smo vidjeli manje tanky verziju batmobilea u asylumu pa se kao sad upgradeao jer je grad prakticki pod opsadom.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: seedorf - 28. Listopad, 2016., 18:01
Jebeni Riddler skratio mi je zivotni vijek..  :wildboy:
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 28. Listopad, 2016., 18:36
Riddler mi je zakon lik, uzivam u njegovim komentarima, al ja nisam uspio rjesit ni 3 zagonetke, ma bjezi ca.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: dilo_trasul - 28. Listopad, 2016., 21:16
Ma smori riddler,jedno me vrijeme prala psihijatrija rjesavat igre 100% far cry 3 i gta V jedine koje sam uspio i zakurac nije vrijedno vremena
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 28. Listopad, 2016., 21:18
Ma ja nisam nikad dougurao do 100% u igri.Kad prodem kroz pricu, napravim sve sta mi se svida ostane mi jos 40 %, a to je vecinom skupljanje nekih gluposti itd, a to mi se stvarno neda.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: dilo_trasul - 28. Listopad, 2016., 21:26
Ma ja nisam nikad dougurao do 100% u igri.Kad prodem kroz pricu, napravim sve sta mi se svida ostane mi jos 40 %, a to je vecinom skupljanje nekih gluposti itd, a to mi se stvarno neda.
Gubljenje vremena al imas ekipe ocd sema pa si nemogu pomoc :) al isti sam glavna prica pokoji zaninljiv side quest i ajd bok
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 17. Rujan, 2017., 20:20
Nahypao sam se kao Isus sa filmovima i napokon riješio Origins prije par dana. Već sam pomalo zaboravio sav onaj bolesni hype oko igre i nakon izlaska, pa sam pročitao sve stranice na forumu o igri. Pogledao malo neke trailere da se nahajpam i krenuo igrat igru. U životu nisam bio 13 sati u igri kada sam krenuo igrat. Nemoram ni reć da mi je gubica pala do poda jedno tri četri puta. Neznam za druge, ali ovo je sve impresivnije čak i od Nolanovih filmova. Meni je sve u igri toliko napeto, toliko dobro, toliko prokleto jebeno dizajnirano, plus atmosfera mi je vrhunska. Nemam nikakve zamjerke. Čak mi je i Batmobile prejebeno sjeo. Znam da su mnogi bili ludi na njega, meni je fenomenalan. Prvi ulazak u njega i u clocktower me je srušio sa stolice. Procurio sam na sve strane. Čak jako dobro PC verzija i radi, makar mi je malo žao što ne igram PS4 PRO verziju. Ali ajde, ide to fino.

(https://i.imgur.com/JbTcTv1.jpg)

(https://i.imgur.com/RHH0BcX.jpg)

(https://i.imgur.com/Umyzeit.jpg)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: seedorf - 18. Rujan, 2017., 16:01
I ja sam uzivao u skvakom momentu, jos sam tada igrao u 25 slicica, trebao bi jos jednom preci na max.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: malimicek - 18. Rujan, 2017., 16:51
I meni je bio odličan AK ali mi nije bio baš tako napet.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: IvanHR - 18. Rujan, 2017., 18:03
@Cole
I meni je dobro sjeo batmobile, dobro su ga uklopili da nije bio samo za vozit,još onako kad te katapultira iz sjedala   :D
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Mrky - 20. Rujan, 2017., 05:07
Igra je jedna od boljih igrica koju sam presao na ps4, prosle godine (na rodakovoj konzoli), i kad sam si kupio ove godine ps4, na kutiji je bila slika arkham knighta, sta me je natjeralo da predem igru jos jednu, jel je jedna od boljih igrica, koju nazalost mnogi igraci nece odigrat, radi poteskoca kojih je igra imala kada je izasla. Bez imalo razmisljanja, definitivno igra ulazi u top 10 igrica koje sam odigrao.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 26. Rujan, 2017., 13:37
Igrao sinoc jos malo Batmana i jbt kako je igra dobra. Obozavam Arkham serijal, Asylum sam presao par puta, City jednom, a jedino Origins jos nisam. Ove dvije sta sam odigrao su mi stvarno bile vrh, uzivao sam u likovima, prici i cjelom tom Batman svjetu. Gameplay mi je stvarno cudo pasao, a ogroman gust mi je bio rjesavati jednog po jednog neprijatelja dok oni panicare i traze gdje sam.

U ovom djelu je sve vece, bolje i dovedeno prakticki do savrsenstva. Drago mi je sta je nas najdrazi tu i moram priznat da su ga vratili na dosta mastovit nacin. Batmobile je odlicna stvar i ne vidim cemu tolika mrznja prema njemu, izlazak i ulazak u njega je odraden potpuno glatko, a ne sluzi samo za voznju vec za hrpu drugih stvari. Kad je u tank modu takoder mi se svida, ne vidim zasto su ljudi toliko mrzili tu borbi protiv drugih tankova, bas zna biti napeto i cjelo vrjeme moras izbjegavat nesto i izmicat se, inace te srede.

Sad cu lagano dalje to prelazit, necu previse zurit. Vidim da ima tu hrpa igre, jos sa svim dlcevima. Jedino mi zao sto cujem da bi dovrsio igru moram skupit sve Riddler trofeje, a njih nisam skupljao u nijednom nastavku do sada, tako da vec vidim da ce to bit problem i to mi je nekako glupo, da moram skupit sve trofeje.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: darijoman - 26. Rujan, 2017., 13:48
Dakle Batman je ipak toliko dobar koliko se priča da je vrhunska igra :)

Imam kolekciju sem zadnjeg dijela ali još nisam zaigrao niti jedan. Morat ću jedan dio života posvetiti tom serijalu :)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: dilo_trasul - 26. Rujan, 2017., 13:52
Za taj kao pravi zavrsetak moras rijesit igru sto posto,ja sam pokusao al nisu me smorili trofeji nego se odjednom pojavi jedan lik da ne spoilam,I njegov quest moras rijesit koji je teski grind,ma zdravo,nema sanse.Pali yt odgledaj kraj I zdravo :)
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: IvanHR - 26. Rujan, 2017., 14:03
Ogroman gust mi je bio rjesavati jednog po jednog neprijatelja dok oni panicare i traze gdje sam.

U ovom djelu je sve vece, bolje i dovedeno prakticki do savrsenstva. Batmobile je odlicna stvar i ne vidim cemu tolika mrznja prema njemu, izlazak i ulazak u njega je odraden potpuno glatko, a ne sluzi samo za voznju vec za hrpu drugih stvari.
Ja ako imam priliku radim inverted takedown to mi je najjači potez,radim i silent takedown ako me otkriju onda koristim smoke pellet,što se tiče batmobilea ja mislim da je on odličan dodatak igri,super mi je autopilot kao i remote   :hiha:

Strah u neprijatelja je najveće oružje   :D
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: bartul_9 - 26. Rujan, 2017., 16:41
Moras to odigrat Darijoman, igre su cudo.

Moram vidjet kako se mjenjaju skinovi na Batmobileu, ovaj sada mi je odlican, al kako sam shvatio dobio sam jos hrpu skinova u Premium paketu igre.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: hacksor1234 - 26. Rujan, 2017., 18:20
Tehnicki to je samo jedna ekstra cut scena koja traje 30 sekundi, i za to se moras skroz satrati i skupiti 179 riddler trofeja, koji su ukljuceni u 100 posto prelaznosti igre, sto je potrebno za tu cut scenu, i uopste se ne isplati
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: 14maxx - 27. Rujan, 2017., 20:28
Završih i ja sinoć ovo čudo, napokon. Moram reći da sam i više nego ugodno iznenađen, definitivno jedna od najboljih igara koje sam odigrao u poslednje vrijeme. Trebalo mi je u početku malo vremena da se naviknem na same kontrole, ali kada je to sjelo, baš sam uživao u ostatku.
Završio na nekih 88%, razmišljam da li da idem na kompletiranje zbog te završne scene. Ako ne, svakako imam još hrpu DLC-ova tako da ću se još baviti Gothamom...

Tek sad shvatam koliko je 2015. bila odlična godina za gaming: Bloodborne, TW3, BAK, MGSV... Vjerovatno sam neke nepošteno izostavio, ali ovo su pravi hitovi.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: dilo_trasul - 28. Rujan, 2017., 00:54
Batman je stvarno odlican I definitivno bi bio I razvikanija igra da nisu napravili njesra s pc verzijom.
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Cole - 21. Listopad, 2017., 23:04
Breathtaking, a love letter to action adventure, jaw-dropping, trilling and exceptional...

(https://i.imgur.com/rUEe3uV.png)

Batman: Arkham Knight savršeno je dostojan oproštaj od Batman serijala kakvog ga je Rocksteady zamislio...




~ Uvod ~



Moram priznat da mi najava Batman: Arkham Asyluma nije ništa predstavljala, sve dok nisam probao istoimeni demo. To je meni tada bilo najveće gaming iznenađenje i moram priznat da sam tek s tom igrom postao istinski Batmanov fan. City je ljestvicu kvalitete podigrao za par razina, Origins je neke stvari dodao i popunio prazninu, a na Knightu je da zaključi priču samo onako kako to Rocksteady to može izvesti. U probleme s tehnikalijama na PC-u nebih ulazio, sve je prožvakano već milion puta. Ono što je Arkham Knight uveo u serijal je nešto unikatno i posebno. I to ne samo u serijal, nego u žanr i cijeli svijet gaminga. Na ovakav način završit sagu jedne igre je masterpiece...

(https://i.imgur.com/TbyiHDZ.png)

(https://i.imgur.com/EeJOAti.png)



~ Ja sam ono, što građani žele da budem ~


Već na prvo pokretanje igre ispala mi je ladica, koliko igra dobro izgleda u pokretu i animacijama. Fenomenalan engine koji dev iskorištava za jedne od najboljih  jaw-dropping scena u povijesti igara po mojem skromnom sudu. Neke scene ću pamtiti zauvijek, makar nikad više ne pipnuo igru. No takvo što budimo realni se neće desiti. U svakoj Batman igri mi je falio upravo ovakav Batman kakav je u Arkham Knightu. Emotivan, najpametniji detektiv ikad, moralan, čestit, pravi simbol herojstva koji mnogi heroji žele biti, no preteški izazovi ih sprečavaju u tome. Meni osobno Bats/Bruce Wayne je vjerojatno TOP3 gaming ikona. Do ove igre to nije bio, no kada sam u igri morao pustiti suzu u dvije scene i na cijelo ovo Arkham Knight putovanje koje sam doživio vrlo emotivno i posebno kada gledam sa ovakvim poštovanjem, lik i djelo Batmana to je debelo zaslužio. Uloga Jokera u ovoj igri je jednaka ovoj Batmanovoj. Kohezija ta dva lika u igri i način na koji su oni to zamislili i realizirali je iznad svega što sam vidio u igrama.


(https://i.imgur.com/APJ7wJt.png)

(https://i.imgur.com/0dGVLfM.png)



~ Gameplay mehanika, Open World carstvo Gothama ~



Prve Arkham igre su bile sjajan poligon za napraviti još bolju gameplay mehaniku, samo je trebalo uvesti što više novina po pitanju gadgeta, akrobacija, novih stilova borbe i garancija za uspijeh bi bila zajamčena. No ovoliko noviteta ubačenih u igru, poput Batmobilea, ovakve dual combat borbe, toliko novih gadgeta, mogućnosti i najviše od svega što me oduševilo - Batmobil. Ja sam jedan od onih kojemu je Batmobil prekul i svaka njegova sekunda u igri i korištenje istog je savršeni no brainer. Batmobil je spektakl epskih razmjera. Ono što je falilo da Batman igra bude kompletna; ono što je bilo u filmovima, no do ove igre nije moglo biti kvalitetno ukomponirano. Razumijem da nekima to nije šalica čaja, no vozni model, destrukcija i mogućnosti koje imam sa Batmobilom meni su stvarno vrhunska novina. Gameplay mehanika je van svake pameti. Borba, dual takedowni, multi-takedowni, ispitivanja, policijska stanica, način na koji riješavamo side questove i zanimljivost svih mogućih misija i side misija - sve je to jedan mozaik koji se zove jebeni masterpiece. Da nema Uncharteda 4; ovo bi mi bila najbolja akcijska igra koju sam igrao u životu. Ali zasigurno je Arkham Knight u nečemu najbolja igra ikad meni. Ovo je najkompletnija, najraznovrsnija i najdublja akcijska avantura iz trećeg lica. Količina kvalitetne produkcije i svih mogućih elemenata koji tvore ovako dobru cijelinu je nevjerojatna.

(https://i.imgur.com/mmnt9RV.png)

(https://i.imgur.com/JsYZcod.png)



~ Arkham Knight i negativci ~



Nevjerojatno mi je koliko su likova uspjeli uvest u ovoj igri i ovako dobro okarakterizirat i napraviti točno priču i misije oko njih, a da nemam osjećaj da je sve porazbacano, nego da ima potpunog smisla. Mislim da sam na početku igre prije nego li sam uopće pristupio prvim misijama i side misijama; bio u policijskoj stanici gotovo više od sat vremena, samo promatraći i analizirajući koliko je sve puno detalja i koliko je ta jebena policijska stanica napravljena maestralno dobro. Ni u ludilu nisam mogao misliti da će se ona napuniti do one mjere kada sam se zatekao na kraju igre. Misije sa svim tim negativcima su mi bolesno dobre. U mnogo tih misija, animacija, situacija sam pomislio ovo je jebena umjetnost; ovo je vrh vrhova, ovo neki AAA filmovi sa neograničeno punim budgetom ne uspiju nadmašiti. Prezentacija i realizacija svih tih zamisli developera je van svake pameti. Nemogu se odlučiti uopće koji dio igre mi je najbolji, jer mi je to toliko dobro iskustvo bilo u 40 sati koliko mi je trebalo za kompletiranje igre da mi je trebalo doslovce tjedan dva da uzmem vremena da mi se sve slegne i da misli pretočim u ovaj post. Ovako se rade AAA igre, ovako se završava priča i ovako se rade najveći gaming blockbusteri. Šteta je samo načinjena glupošću s PC verzijom. Da nema toga, vjerujem da bi igra prošla duplo bolje u očima gaming populacije. S likom i djelom identiteta Arkham Knighta nisam bio upoznat ni nakon njegova otkrivanja; mogu samo reć da je meni to bilo fenomenalno. Fenomenalan uvod s njime, zaplet, vrhunac i rasplet. Na sreću nisam imao saznanja ko je on i prije igre, tako da nisam zakinut za taj "meh" tko je Arkham Knight. No main negativac je bio u sjeni malo Arkham Knighta, pa mi je to sve sjelo kao budali šamarčina. Oduševljen sam krajem igre, koji sam nažalost morao pogledat na YT-u, jer sam sve riješio osim čuda onih svih enigmatičnih od Ridlera.

(https://i.imgur.com/d9wBozs.jpg)

(https://i.imgur.com/np6cSF9.jpg)



~ Je li to stvarno gotova priča? ~



Igra ima toliku dubinu u priči i side misijama i poprilično je velika za moj ukus, da bude replay value ove igre među najvišima od svih igara koje igram. Pa me strašno veseli već prvo sljedeće druženje s igrom. Ako je Rocksteady u ikakvoj mogućnosti nadmašiti ovo, imaju moje zeleno svijetlo za taj projekt. No ovo je savršena igra i savršen kraj u mojim očima. Bolje od ovog teško da može. Side misije su me kao i one main ostavile bez daha. Neke misije, scene i animacije sam igrao/gledao bez disanja ili u potpunom adrenalinu. DLC-i su odlični i s guštom sam ih sve odradio na kraju igre. Da je igra imala 30% sadržaja od priče, animacija i side misija, bila bi jako jako jako dobra Batman igra; ovako radi se po mojem skromnom mišljenju o najboljem komadu Batman štiva, bilo da se radi o igri, filmu ili stripu. Ogroman i kvalitetan da boli closure od strane Rocksteadya. Batman: Arkham Knight i Uncharted 4, su jedne od igara koje čine razlog zašto nikad, ali baš nikad neću prestat gejmat i tolikos strastveno voljet tu umjetnost. Sada ovo moram odigrati na PS4 PRO, kada nabavim. Hvala Rocksteady, hvala svim ljudima koji su nas zadužili ovakvim remek djelom.

(https://i.imgur.com/PYzxdHP.jpg)

(https://i.imgur.com/NVXGFBa.jpg)


~ Masterpiece Č/10 ~


(https://i.imgur.com/Sv7BXvZ.png)

~ Hvala ~
Naslov: Odg: Batman: Arkham Knight
Autor: Rajder - 23. Siječanj, 2018., 10:26
Nakon što me te davne 2015 Batman (ne) ugodno iznenadio svojim glupostima na pc-u, a završio sam po 2x sva tri prequela, i nakon što se jedan sinonim za glatkoću pretvorio u tehničku nakazu - sada krećem u PS4 igru, i ova igra je odlična, batmobil je sve samo ne glupost, znači...ono što smo svi očekivali od početka Asyluma, tu je...Bravo za Rock.
Moj mali nostalgični minus ide na boss fajtove, no otom potom