HCL.HR

Battlefield 4

  • 340 Odgovora
  • 117007 Hitova
*

Haytham

  • n00b
  • 4
Odg: Battlefield 4
« Odgovori #165 : 13. Listopad, 2013., 17:15 »
Ja sam isto skinuo sa origina i download mi se i instaliralo i kliknuo sam na play i otvorio mi je taj battlelog sa prijavljenim mojim accom kliknem na serw i nista se ne desava. Znaci nemogu uci u igricu. Na Origin odem po one moje igre imam taj beta bf4 i kliknem na njega i onaj play gumbic mi je blijed nemogu kliknut na njega ko da ne postoji
http://ch-slike.com/images/2013/10/13/eMaGw.png
jebo sve vec me lagano zivcirarararara mjkt

evo mjkt restarto ti ja komp i idem aj sad servp okrenut cuj ja ti na originu i idem ti ja Logout kad ono meni paff kaze nemos logout jer se BF4 beta pokrece ja onak gledam koji ti je racKu ja to pokreno zadnji put prije cuku i vise, ja opet logout ono nece i tak ja svrljam malo i odem na taskmanager i tam nema nigjde bf4 il nest vezano za to da ugasim i ja opet logout reko valjda se presto "pokretat" kad ono opet i ti skoro razbim komp i dopijadilo mi to ja njega ponovno pokreni i sad to sve i sad meni ode i na Store (prije mi pisalo da nema konekcije zaboravih spomenuti) i ja na BF4 kad ono mogu kliknut i Play ja sav sretan odem na onaj Battlelog i pokreni serv pokrece se nesto tjera moj komp cujem ja kak on se nestu uzujio kad izbaci da odem na neki www.geforce.com/drivers update drivere te neke i brijem da bude sad htjelo!!!!!! :DDDDDDD fino ja reko nes do tih drivera me jebe garant nikad to nisam update pitaj boga odkad meni ti jos za San Andreas kak ti ja igram dosta SAMP tam jebo to igras na onom bankovnom racunalu ovo novina za mene cobra hah
u jebate jesam se raspiso al jebes ga polovini ovog foruma sam dopizdio pretpostavljam svima koji su procitali :tired: ali kad sam sretan uvjek imam neke inspiracije pricat ili u ovom slucaju pisat puno hahha xd
uzivajte
odo sad zapalit vis vec sam zaboravio da pusim kolko se sa ovim bfom natezem....
vidis mogo bisi ja naci te neke problemcice pa da napokon prestanem pusit hah
« Zadnja izmjena: 13. Listopad, 2013., 22:19 Haytham »


*

Crosby

  • **
  • 273
Odg: Battlefield 4
« Odgovori #166 : 18. Listopad, 2013., 21:33 »
I tako je zavrsila trial verzija BF 4, ali jos uvjek nisam siguran ocu li kupiti igru, posto me izbacivalo sa srw svakih 10 min, a nisu dali nikakvog odgovora, niti da znamo jesu li fixali taj problem.

Odg: Battlefield 4
« Odgovori #167 : 19. Listopad, 2013., 11:13 »
Kad izađe pričekaj dan-dva dok ne dođe prvi feedback, pa onda konačnu odluku donesi. Iako vjerujem da će DICE to srediti bez problema do onda jer su i više nego svjesni koliko milijuna igrača trebaju serveri uzdržavati od prvog dana.
“The optimist thinks this is the best of all possible worlds. The pessimist fears it is true.” - Robert Oppenheimer

*

Crosby

  • **
  • 273
Odg: Battlefield 4
« Odgovori #168 : 19. Listopad, 2013., 11:26 »
Kad izađe pričekaj dan-dva dok ne dođe prvi feedback, pa onda konačnu odluku donesi. Iako vjerujem da će DICE to srediti bez problema do onda jer su i više nego svjesni koliko milijuna igrača trebaju serveri uzdržavati od prvog dana.
Slazem se, ali da su bar napisali nesto posto je to ogroman problem, jer na listi fixova nema toga da su sredili. Jos cu pricekati dok ne izadje igra i dok se ne raspitam dali je to srejeno, e onda cu biti siguran ocu li kupiti igru. Hvala na odgovoru

*

WEAPONX

  • *****
  • 2209
  • Doom-driven
Odg: Battlefield 4
« Odgovori #169 : 22. Listopad, 2013., 08:11 »
Lijepo je biti važan, ali je važnije biti lijep.    PREĐENE IGRE | PLAYLISTA | IKONE

*

Crosby

  • **
  • 273
Odg: Battlefield 4
« Odgovori #170 : 31. Listopad, 2013., 10:47 »
I dosao je dan, izisao i BF 4 :D

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Battlefield 4
« Odgovori #171 : 31. Listopad, 2013., 23:15 »
Pa zapravo, izlazi sutra... iliti za 45 minuta.

Zaboravio stavit preloadat - download je 22GB i trajat će još 30 sati :wildboy:

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Battlefield 4
« Odgovori #172 : 01. Studeni, 2013., 01:49 »
Znači igra mi identično radi na medium, high i ultra detaljima.  :hihi:

Ono što me doslovce ubija je smooth mouse.
Naravno nema ga i prisiljen sam igrat na kontroler. PC igru FPS žanra, jer kreteni neznaju stavit smooth mouse opciju.
Nezz ubijaju mi atmosferu s time na najjače.

Najbugovitija igra godine definitivno. :(

*

Crosby

  • **
  • 273
Odg: Battlefield 4
« Odgovori #173 : 01. Studeni, 2013., 14:38 »
Samo da su oni sredili problem sa izbacivanjem sa servera, jer ako i dalje to bude kad kupim igru, nekom cu familiju dirat :)

Odg: Battlefield 4
« Odgovori #174 : 01. Studeni, 2013., 15:43 »
Pa sta ce ti smooth mouse? Ako igras multi i bolje ti je bez toga.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Battlefield 4
« Odgovori #175 : 01. Studeni, 2013., 16:14 »
Mrzim to i imam osjecaj kao da igra jako lagga...

*

Yuri

  • *****
  • 1958
  • Feeeeejk
Odg: Battlefield 4
« Odgovori #176 : 01. Studeni, 2013., 17:26 »
Mouse smoothing je retardirana glupost.
Mouse smoothing je koncipiran kao kompenzacija za starije opticke miseve koji su bili dosta osjetljivi na promjene u povrsinama po kojima su se kretale, da ne bi bilo naglih skokova.
Mouse smoothing zapravo moze uzrokovat lag u vecini igara jer koristi nesto vise CPU cycelova za tu funkciju.
Mouse smoothing ujebava preciznost i ne prenosi pokrete misa 1:1 u igru.

DPi na misu drzi na maksimumu, smanji si sensitivity u igrama, ugasi si Enhanced Pointer Precision u Windowsima(Control Panel > Mouse > Pointer Options).
Preporodit ces se u igrama i u redovnom koristenju Windowsa kad se jednom naviknes.
Malo ces se zajebavat dok si ne nades idealan sensitivity u Windowsima i igrama, ali razlika je nebo i zemlja sto se tice preciznosti i odazivu misa.

Odg: Battlefield 4
« Odgovori #177 : 02. Studeni, 2013., 14:23 »
posto imam 32bita moram igrati sve na low. pa sta se dogadja danas sa ovim igrama u kurac
ima previse bugova i cesto dropa fps. i nije bas da mozes svaki zid srusit..

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Battlefield 4
« Odgovori #178 : 02. Studeni, 2013., 21:25 »
Šta je netko tvrdio da svaki zid možeš srušit? :wildboy:

Igra je dosta bugovita trenutno - zvuk se zna izgubiti tu i tamo, Battlelog zna raditi probleme oko spajanja na servere, ali najgore je crashanje - u prosjeku svaki drugi meč završi s crashom - bilo da "Battlefield prestane reagirati", ili se jednostavno zablokira usred igre... ili te jednostavno server rendom diskonektira i javi da se dogodila nepoznata greška.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Battlefield 4
« Odgovori #179 : 03. Studeni, 2013., 02:07 »
Odigrao kampanju, a online će pričekati kao i u slučaju predhodnika neka bolja vremena. Kod BF3 sam odmah po završetku kampanje sipao razno razne hvalospijeve uopće ne shvativši i ne uberivši ogromne propuste koje igra ima i overhypao sve živo zbog prokleto savršene vizualne prezentacije. Sada sam dvije godine iskusniji i neke stvari ipak nemogu proći ispod mog radara. Prvo da kažem da sam jednako impresioniran kampanjom kao što sam i razočaran istom. Jednostavno do sada najveći jing/jang u FPS žanru. Užasno puno toga ne valja, ali s druge stvari ima jako puno stvari koje su mi skroz fino sijele, pa ću rađe počet s ovim lošima.

Kod BF3 mi je priča još bila ispričana na skroz simpatičan način, ništa neviđeno, ali dovoljno kul da bih mogao popušiti. U BF4 priča je još veće sranje, ali bar ne komplicira na dramatici. U suštini je govno i neznam kome bi ovo bila dobra priča, uz smećaste likove i nijemog protagonista, ništa ovdje nije zavoljovajuće i na razini. Nijednog lika nisam uspio upamtiti, osim glupog Irisha, koji je plačipička samo takva i cijelo vrijeme imam osjećaj da slušam neko staro gunđalo maskirano u Semper Fi momka. Ubacivanje ženskog lika, jednako je poražavajuće kao sam plot priče i tu sve gubi smisao. Jedino što nekako drži slamku su lokacije i same misije te njihova otvorenost, no o tome nešto kasnije.

Sljedeće što me ubilo u pojam, je i glavna mana igre - bugovitost. Jednostavno je presmješno i u isto vrijeme pretragično koliko je igra nedovršena i neispolirana. Znam da će doći patchevi i razni updatei, ali ovo je sramotno. Bugovi su tragikomični i bolje da ih ne nabrajam uopće. Kampanja je još kraća nego li što je to bio slučaj sa predhodnikom, iako je to bilo jasno da će biti tako. Jednostavno se sve da završiti unutar pet sati, što je šteta, jer su neke od misija ušle u rang najboljih FPS napucavanja koje sam doživio. U igri ne postoji stealth i to užasno zamjeram. Naravno da stealthom ne smatram što u dva navrata u igri možeš prić neprijatelju nožem s leđa i obuć ga u drvenu pidžamu. Nema nikakvog prigušivača ili misije gdje nesmiješ biti detektiran. U jednu ruku pozdravljam tu odluku, jer više ni COD ni BF nemogu stvoriti nekakvo stealth iskustvo koje će pružit igraču zadovoljstvo. Sljedeća stvar koja me je zasmetala je nepostojanje smooth opcije miša, pa sam bio prisiljen igrat na kontroler, jer mi igra iako leti na ultra detaljima jednostavno izgleda usporeno, tj. kao da ima lagg. Na svu sreću dosta sam zadovoljan igranjem na kontroler, pa mi to nije bio neki preveliki bed.

A sada na ono pozitivno. Igra izgleda bolje od predhodnika iako ponekad malo pretjeruje u efektima i osvjetljenima. Cijelokupna prezentacija je na standardno zavidnoj razini kada se radi BF serijalu i tu nije podbacila, ako nećemo dirat u tehničku stranu igre (koju sam ranije popljuvao, da ponovim - bugovito smeće). Sviđa mi se jako feel online komponente u singleplayer kampanji. Ponekad sam imao dojam da sam u multiju, što zbog XP rejtinga što iskače nakon svakog ubojstva i činova, što zbog općenite otvorenosti, koja je dokaz da su shvatili kako su s BF3 kampanjom samo vodili igrača za ruku bez ikakve mogućnosti za slobodnim kretanjem po mapi. Ovdje možete prić meti ili neprijateljima sa više strana bilo to vertikalno ili horizontalno. Sviđa mi se jako što svako malo možete otić u weapons ili gagdet/bomb crate i izabrat otključano oružje ili teško naoružanje (stingeri, C4 bombe, Javelin i sl.). Zamjeram što nema kastomizacije istih, što je drugačiji slučaj u MP segmentu igre. Bilo bi rulalo da možemo mjenjat i personalizirat optiku, prigušivače i ostale blagodati kao u SC: Blacklistu ili Ghost Recon: Future Soldieru. No takva odluka ne čudi, budući da se nisu odlučili na stealth misije. Samo napucavanje i hit detekcija je dosta bolja nego li u BF3 i tu se osjeti fino napredovanje.

Prve tri misije, su mi bile srednja žalost i jako dosadan početak kampanje, a onda do kraja su uslijedile misije koje mi ulaze u krug najboljih FPS misija koje sam prešao. U dosta njih je nakrcano ponešto MP elemenata i to mi je odmah promjenilo neku rutinu i sliku koju susrećem u ovakvom tipu igre. Baš sam se dobro zabavio u otvorenosti, različitosti tog dijela kampanje koja je sasvim drugačija svemu što sam dosada vidio od moderne tematike, barem u singleplayeru. Iako priča nedaje nikakvu dubinu, štoviše zaglupljuje, kampanja dobiva itekako prolaznu ocjenu, zbog nečeg novog i sviježeg (barem taj drugi dio jel). Destrukcija je nešto bolja što sam primjetio, ali svjedno ide minus, jer je u BC2 još bila za desetku, a prošlo je gotovo 4 godine od tog naslova. AI je standardno glup, ali i takav je bolji od onog što srećem u COD serijalu zadnjih xy naslova.

Multi kao što sam rekao nisam probao i možda bitno popravi ocjenu, kao i patchevi koji uslijede. Ali za ovo što sam odigrao kampanju u dva popodneva, tek prolazna ocjena uz eto dobar dojam drugog dijela kratke kampanje u kojoj sam uživao u napucavanju i raznovrsnim misijama na lijepim lokacijama, no isto tako i dobio frustracije radi katastrofalno nedovršene i bugovite igre. Kada razmislim, kako neke male igre malih developera bivaju ispeglane i ispolirane, zgrozim se nad tolikom moći kakvu imaju momci i cure iz EA da bi isporučili poludovršene poluproizvode.


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9