HCL.HR

Carmageddon: Reincarnation

  • 101 Odgovora
  • 30206 Hitova
Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #60 : 10. Svibanj, 2014., 13:49 »
staze su pune easter eggova






Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #61 : 18. Lipanj, 2014., 17:52 »
novi update 11+gb. novi auti, nove staze, novi zvukovi, poboljsanje performansi. javim domove, skida se. update za mjesec dana bi među ostalim trebao dodati i multiplayer

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #62 : 18. Lipanj, 2014., 18:35 »
Uuuuu, taman sam razmišljao da bi mogao novi video napravit nakon onog prošlog updatea, sad će bit još bolja situacija za pokazat neke nove stvari. Samo da se skine Battlefield: Hardline beta pa ide ovo :hiha:

Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #63 : 18. Lipanj, 2014., 22:13 »
dodane su MP mape koje se mogu voziti i u SP. optimizacija je jos bolja, ali sam nezadovoljan glede toga, vjerojatno sam previse ocekivao, odnosno da odmah mogu puknut sve na ultra. igram na medium i probao sam i na ultra i nema mi neke prevelike razlike. ocito je da se jos neke stvari moraju implementirati. vidi se da su dodani neki efekti od kojih su neki optimizirani, neki ne. recimo u prosloj verziji mi je radilo na "jacoj" grafici, ali iz razloga jer ti efekti nisu bili dodani. treba malo kemijat s grafickim postavkama ako se osim glatke hoce imati i lijepa grafika. svijela koje auti bacaju na pjesake i projiciraju sjene na zid su najbolja i najrealnija koja sam ikad vidio (yebis2?). auti iz prosle verzije bez tekstura su sada teksturirani. dodana su 3 nova auta, neteksturirana (ocito je da ce biti s teksturama u sljedecem updateu). dvije novije mape cini se da imaju sve teksture (doduse jos uvijek je igra PREALPHA pa nikakve nisu na maksimalnoj rezoluciji). prva mapa na ledu jos uvijek nema isteksturiranu ogromnu nakosenu zgradu lijevo iz nekog razloga, ocekivao sam da ce to zavrsiti jos u proslom updateu. ali ima pingvine koji su prekul.

performanse najvise zderu ostali auti ,jer ako iskljucim AI vozila i vozim sam po mapi, mogu voziti na jednom stupnju grafike vise a sa istim performansama.

btw,  igra bi trebala biti oko verzije 1.0 u kasno ljeto. sad je 0.3.
« Zadnja izmjena: 18. Lipanj, 2014., 22:17 Lord of Destruction »

Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #64 : 20. Lipanj, 2014., 13:03 »
ovakav setting se trenutno cini najbolji omjer performansi i grafike. framerate 30+ sve staze, jos se moze povecati image quality na ostalim stazama osim na mapi u gradu buduci da je ona nova i najmanje optimizirana trenutno. car reflection obavzno na low ako se zeli framerate 30+.








novi teksturirani auti. meni omiljeni bager.




i dragster - tesko ga je voziti zbog konstantnog hod-rod powerupa, bit ce ga navodno moci iskljuciti na tipku u buducnosti, isto kao i struju kod electric blue-a.







vise http://www.hcl.hr/forum/multiplatform-gaming/vasi-skrinsi-iz-igara/msg708036/#msg708036

Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #65 : 20. Lipanj, 2014., 13:49 »
Svaka čast na konstantnom updejtu ovog topica, pokazuje tvoju pravu ljubav prema pravom originalnom Carmageddonu i vjeru u ovaj novi :hug
updejti su ti super, samo nastavi.
Sviđa mi se kako napreduje, sve to već sada izgleda na neku pravu igru.
I odlično je što je toliko grafičkih opcija već u prealphi.
Lista odigranih:2015,2016,2017,2018,

Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #66 : 20. Lipanj, 2014., 14:34 »
apdejtam kad se nigdje ne moze o igri procitati niti naci informacija, dobro nema ni smisla, buduci da se radi o pre-alphi. inace, svake srijede od 6-8 developeri imaju live stream di odgovaraju na pitanja, ali sumnjam da se to nekome da gledati, cak ni ja zadnjih par pratio. btw, pre-alpha - alpha -beta, rekli su da mozda nece biti strogih prelazaka iz stadija u stadij nego se se mjesecnim updateovima, dodavanjem sadrzaja, detalja i peglanjem igre kliznuti u "final release" koji se ocekuje tamo negdje pocetkom jeseni zasad

Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #67 : 01. Srpanj, 2014., 20:55 »
svi koji su uzeli ili ce uzet C:R na early accessu, upravo su nenajavljeno dobili originalni carmageddon 1 + splat pack ekspanziju besplatno, prije nego se pojavila na steam storeu. buduci da vec imam C1 na GOGu koji sam dobio besplatno zbog kickstartera, poklonit cu ovaj dok smislim kako

Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #68 : 10. Srpanj, 2014., 20:32 »
neki lik je uspio natjerati rezoluciju na 8192x5120! pretpostavljam da su graficke postavke niske, buduci da ima i gameplay u nesto "nizoj" rezoluciji. koga zanima kako to izgleda moze vidjeti na linku:

http://www.joumxyzptlk.de/carmageddon.html#gallery

Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #69 : 17. Srpanj, 2014., 16:18 »
vec je proslo mjesec dana od proslog updatea, ne mogu vjerovat. novi update 9+GB. stavim slike novih auta ako ce mi se dat. cini mi se da su nesto sje* s osvjetljenjem u igri i neke stvari mi djeluju malo ruznije. vidim da su malo optimizirali nove staze.

novi trailer s novim updateovima, mislim da je ovaj najbolji do sada:

www.youtube.com/watch?v=dsgrdT_xzCg

Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #70 : 16. Listopad, 2014., 16:02 »
prestali su s updateovima na mjsecnoj bazi, nije sluzbeno, ali po forumima se prica da nece biti novih apdjeta do izlaska igre, vjerojatno zbog toga jer puno vremena oduzima da se svaki mjesec pusti novi stabilni build, a i da bi sa konacnim updateom igra ostvarila znacajni napredak...

Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #71 : 30. Siječanj, 2015., 16:32 »
napokon informacije!

Carmageddon: Reincarnation - Valentine's Day Massacre Trailer

... Love is in the air, and I know every one of you Carmageddon Heads out there is a die-hard ROMANTIC…

So that’s why we’ve chosen February 14th – Valentine’s Day – as the launch date for the Public Beta release of Carmageddon: Reincarnation! That’s right, this is going to be the Valentine’s Day Massacre to beat ‘em all!

The Public Beta release includes Career Mode, Freeplay and Multiplayer. It’s got all the Achievements and Challenges. It’s got a full complement of cars, levels and arenas. It’s got Smelly Bush collectibles (does that make it the “Pubic Beta”? Course it does!)!

So don’t forget, it’s the PUBLIC PUBIC BETA – we want you to play, play, play and tell us what you think either in the forums, or through our support system.

And we’re still giving away the original games too in our Carmageddon collection – that’s FOUR games for the price of ONE! Yes, buy Carmageddon: Reincarnation and you also get the original Carmageddon (the Max Pack, which includes the Splat Pack), Carmageddon 2: Carpocalypse Now, and Carmageddon TDR 2000! ...

« Zadnja izmjena: 30. Siječanj, 2015., 16:35 Lord of Destruction »

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38936
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #72 : 30. Siječanj, 2015., 17:14 »
Ajde napokon Career Mode i MP... toga nije bilo prije jelda? Nisam pratio update neko vrijeme.

Odg: Carmageddon: Reincarnation
« Odgovori #73 : 30. Siječanj, 2015., 17:49 »
ne znam tocno kak se zove u igri, ali to kaj je bilo je nesto tipa "quick race" u ostalim igrama.

malo sam zabrinut glede optimiziranosti i grafike gledajuci trailer, ali dobro, vidjet cemo, rekli su da ce to doraditi, mozda im je bio cilj prvo ubaciti sve stvari u igru. nadam se. a i zvukove su rekli da ce kompletno mjenjati a cini se da nisu. nadam se - nisu jos.
« Zadnja izmjena: 30. Siječanj, 2015., 17:51 Lord of Destruction »


 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9