HCL.HR

Dark Souls 3

  • 239 Odgovora
  • 88987 Hitova
*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #60 : 15. Travanj, 2016., 13:08 »
Ne skroz, nažalost. :(

Nemam ps4, pa sam ga igrao kratko u dva navrata. Jednom doslovno na par minuta, drugi put sat-dva, ali ništa značajno. Morao sam pogledati dva puna prelaska na internetu da bih bio zadovoljan znanjem o igri. I visim na redditu naravno, to pomaže da znam što pričam.

Jedina Soulsborne igra koju nisam uopće igrao je Demon's Souls. Pogledao sam jednom pun prelazak, ali nisam skoro ništa popamtio. Kužim osnovne mehanike, ali se ne sjećam priče ni svijeta ni upola kao ostalih igara, pa nisam baš kompetentan komentirati DeS.

*

fez

  • *
  • 118
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #61 : 15. Travanj, 2016., 13:52 »
Ne skroz, nažalost. :(

Nemam ps4, pa sam ga igrao kratko u dva navrata. Jednom doslovno na par minuta, drugi put sat-dva, ali ništa značajno. Morao sam pogledati dva puna prelaska na internetu da bih bio zadovoljan znanjem o igri. I visim na redditu naravno, to pomaže da znam što pričam.

Jedina Soulsborne igra koju nisam uopće igrao je Demon's Souls. Pogledao sam jednom pun prelazak, ali nisam skoro ništa popamtio. Kužim osnovne mehanike, ali se ne sjećam priče ni svijeta ni upola kao ostalih igara, pa nisam baš kompetentan komentirati DeS.

Osjeti se bloodborne u DS3 i to dosta što je super u biti. Točno ono što je iris rekao, najnaprednija u mehaničkom smislu souls igra. Meni dosta. :)

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #62 : 15. Travanj, 2016., 14:02 »
Definitivno se osjeti. Počevši od oklopa koji imaju statse balansirane puno sličnije BB nego prijašnjim DS i oružja koja imaju weapon arts i potiču na raznovrsnije i argesivnije igranje.

Heavy roll je pomaknut na 75% također i zato početak igre i pogoduje najviše dex buildovima, štit je bespotrebniji nego ikad.

Prevladavaju borbe s više protivnika odjednom, što je bilo uobičajeno u BB, a prijašnje Souls igre nisu imale, što zbog tehničkih manjkavosti, što zbog drugačije ravnoteže i tempa.

FP bar je ubačen (iako je postojao i u DeS) i služi kao konačan resurs na koji treba paziti, slično kao metci u BB, pogotovo kada uzmeš i obzir da za povećanje tog resursa (metci/FP) trebaš žrtvovati HP u obje igre.

Leveli se puno više preklapaju sami preko sebe sa prečacima unutar levela u stilu BB, radije nego DS1. Samim time je i tempo istraživanja i prelaska puno sličniji BB.

Firelink Shrine je više kopija Nexusa nego Hunter's Dreama, ali onda opet Hunter's Dream je po svemu osim NPC-evima bio kopija Nexusa, pa eto i to.

Određeni neprijatelji su očito nadahnuti BB također i vjerojatno bi se još nekoliko izravnih paralela da povući da objasnim zašto se BB osjeća u trojci, ali sam gladan i u tramvaju i idem kući jest i igrati DS, pa ćete me ispričati. :)
« Zadnja izmjena: 15. Travanj, 2016., 14:15 Freddy »

*

fez

  • *
  • 118
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #63 : 15. Travanj, 2016., 14:44 »
Fino si rezimirao. S Bloodborneom je serija dobila svježu krv ;). Bolje je nekako kad je sve brže i traži aktivno sudjelovanje a ne držanje štita cijelo vrijeme.

Što se tiče rolla. Meni moj radi fat roll na 72%. Biće da je 70% granica.
« Zadnja izmjena: 15. Travanj, 2016., 14:47 fez »

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #64 : 15. Travanj, 2016., 14:59 »
Slažem se. Baš palim igru, možda ustvari bacim par slika sad pa editiram post ;) EDIT: ma ne da mi se nove slikat ipak, morao bih prekidati sesiju onda :hihi: ali ovo sam jučer slikao kad se pričalo o oružju i armoru. Od tad sam skupio još jedan red oružja i jedan puni set, ja mislim. A da i još boss oružja koja nemam jer se ne mogu odlučit koje uzet.

Hm čudno, bio sam siguran da je 75%. Možda je 72.5% ili 70% čak, da, a možda imaš neki status effect. Provjerit ću sad u igri.
« Zadnja izmjena: 15. Travanj, 2016., 15:07 Freddy »

*

Syto

  • *
  • 56
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #65 : 15. Travanj, 2016., 15:28 »
Petak konačno,došao doma sa posla.sad je vrijeme za nastavak guštanja u Dark soulu :D
Tko,što?

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #66 : 16. Travanj, 2016., 13:07 »
Jučer je pala jedna ljuta sesija. Prvo najbitnije i najšokantnije stvari: heavy roll je stvatno na 70%.

A sad za stvarno, ne mogu vise paziti bas na spoilere, predaleko sam dosao (na polovici sam igre) i previse toga sakupio i istrazio, velike dijelove teksta cu prekriti tako da otvarajte na svoju odgovornost, ne suzdrzavam se. :(

Napokon me boss fight oborio s nogu, vec sam to spominjao.

Abyss Watchers, ja ne znam...preci cu jos jednom igru prije nego tvrdim da je jedna od boljih borbi u serijalu. Nije uopce teska borba, dosta je lagana ustvari, ali to uopce nije bitno, jednostavno je dobro zamisljena i dizajnirana. Ja sam se doslovce nakon borbe lagano tresao sav koliko sam bio uzbudjen, sve se savrseno odigralo, ostao sam na zadnjem estusu i sve.

Podrucje nakon toga je fora, izazovno i puno zamki, ali na potpuno fer način. Hrpa dobre dex opreme, tu sam sakupio ključne dijelove svog builda. Također tu negdje, a to je možda 1/3 igre STR i FTH buildovi očito postaju jaki. Mislim da će mi idući preleazk biti STR pyro jer želim svu tu STR opremu koju sam sad sakupio.

Katakombe su mi fora, ali pomalo neobične, očekivao sam veći značaj, a ne samo prolazno područje. Na kraju je još jedan demon (drugi kojeg sam našao u igri, prvi je na vrhu zida iznas Ferros vuka) i ni ovaj nije boss fight, ali od ovog sam dobio dušu i boss oružja, čudno. Drugi boss fight je Wolnir, o tome ću malo izvan spojlera.

Boss fight na kraju me malo razočarao. Ustvari sjajan je dizajn, jedno od najboljih predstavljanja ikad i što je najgore to je dobro izveden gimmick fight. Ali ja jednostavno ne volim gimmick bossove. Možda bi bilo bolje da sam išao nekim drugim redosljedom, jer je odmah nakon AW ovo bilo jednostavno razočaranje :( nakon toga sam se vratio malo nazad da nastavim jedan NPC quest i otkrio jedno područje koje mi isprva nije bilo jasno i činilo se bezveze, a onda mi je postalo najdraže područje do tada. Također, tu je pao moj prvi boss u serijalu kojeg sam ubio samo lukom i strijelom, zabavno!

Pričam o Smouldering Lake. Dizajn je malo blesav, budimo iskreni. Old Demon King je pao lukom i strijelom, neočekivano zabavna borba. Ništa posebno, ali luk je začinio stvari. Kužite kao...luk..začini, a ludnica čovječe. I onda nakon toga, okej sve je to tehnički Smouldering Lake, ali ja ću to gledati kao dva odvojena područja - Demon Ruins. Naslutio sam da ćemo se u nekom obliku vratiti u Izalyth ili DR, jer pyromancer u FS kaže da je to blizu i onda sam došao tamo i prepoznao neke motive na zidovima, neprijatelje i tako i mislim si nisu valjda...nisu valjda redizajnirali Demon Ruins da se iskupe za pogreške DS1. Nisu, nažalost ili na sreću, na kraju je to samo manji dio Smouldering Lakea, ali uživao sam dolje. Takav je Demon Ruins mogao biti da su imali vremena u jedinici.

Odmah nakon toga, već zadovoljan viđenim otkrivam Irithyll, htio sam baciti sliku prvog pogleda na grad, ali želim da to sami doživite, to i sam prvi ulazak u grad. Svaka čast From. Rekao sam da mi je prošlo područje najdraže do tad, ovo ga je otpuhalo. Neprijatelji, dizajn, sve je jednostavno zabavno i čisti gušt igrati. Također, bunio sam se do sada da je igra prelagana, tu postaje naglo teža, nije nesavladivo i dalje je okej ako si oprezan. Sad kad sam se levelirao mi je i to pomalo lagano, jer em znam protivnike napamet, em imam bolje statse. Uletio sam tu na SL40, jer sam duše trošio na oružja i ključeve, a zanemarivao levele i mislim da je to prerano. Dignite se prije toga barem na 50, nemojte kao ja. E da i ekipa koje je voljela BB? Ovo je područje koje čekate. Također baklja je NAPOKON potrebna i korisna u DS igri. Predivno funkcionira osvjetljenje i gušt mi je igrati s bakljom umjesto štita.

dakle ovi protivnici...to su bloodborne protivnici, još ako igrate dex build kao ja, bez štita (jer mi jedan njihov šut skine 80%hp ionako), ne bih se čudio da se netko zabuni i pomisli da je ovo BB. Baš ću kad dođem kući baciti jednu sliku što sam uhvatio da vidim na što vas podsjeća. Meni je to totalno Cainhurst Castle. Otkrio sam iduće područje ja mislim, ali sam se vratio nazad u grad i pronašao svakakve lijepe stvari. Primjerice Smoughov čekič, prsen Gwynovog prvorođenca, slike Gwyndolin i tako, jel. Imam osjećaj da će ovo područje biti bitno i za priču.

Prestao sam igrati kada sam istražio cijelo područje i stao pred boss vratima. Neka bude iznenađenje za večeras.

Oprema: sharp uchi+7, pontiff curved sword +3; knight shield +3 (ali mijenjam po potrebi), torch; cloranthy ring, carthus milkring, covetous silver serpent ring, estus ring; 11x estus flask +5, armor mijenjam po potrebi i guštu, ali trenutno: evangelist hat, abyss watchers armor, knight leggings i ne sjećam se koje rukavice, možda knight isto.
« Zadnja izmjena: 16. Travanj, 2016., 13:09 Freddy »

*

fez

  • *
  • 118
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #67 : 16. Travanj, 2016., 13:55 »

I ja sam irithyll sinoć otkrio, predivan dizajn. SL 40 je definitivno prenizak lvl za njega. Ekipa sugerira 55 lvl za područje prije (smouldering lake). Nego reci mi, gdje si drugi titanite chunk pokupio? Ja sportam great Club na +6 i stroj sam za palačinke :) Uz to koristim heavy flamberge i Wolf sword samo radi imena. Dark Knight greatsword ima dobar moveset al mi ga je preskupo nabrijat, čekat ću do kraja ili ng+.

Da fat roll je na 70%, nije mi se dalo testirat precizno jučer a bome niti čekirat što je ekipa ustanovila. Spoilam si umjerno.
« Zadnja izmjena: 16. Travanj, 2016., 14:00 fez »

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #68 : 16. Travanj, 2016., 14:48 »
Hm, ovisi gdje si prvi chunk pokupio. Jedan ti da snuggly kad joj ponudiš black firebomb. Taj sam furao od početka igre. Imaš taj ili? Ne mogu se sjetit gdje sam drugi ubrao, negdje putem.

EDIT: ma to što ekipa sugerira uvijek uzet s prstom soli. Em nije za sve buildove jednako, em to sugeriraju početnicima za lagodno igranje. Uvijek duše trošim na opremu i tek onda ako ostane na levele, to je meni nekako najugodniji balans :)
« Zadnja izmjena: 16. Travanj, 2016., 14:52 Freddy »

*

fez

  • *
  • 118
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #69 : 16. Travanj, 2016., 14:50 »

Pokupio sam jedan od lizarda usput. Onaj od početka nemam

Edit: ups, sorry ako sam spoilo
« Zadnja izmjena: 16. Travanj, 2016., 15:25 fez »

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #70 : 16. Travanj, 2016., 14:57 »
Aha tako je, da.

Taj od početka ti je u potkrovlju Firelink Shrinea. Kad odeš od ulaza desno gdje inače sjedi Patches, pa do tornja iza FS. E sad tamo možeš glitchati jump sa stabla na jedan niski krović i ući u potkrovlje FS gdje ćeš naći Snuggly i lažni zid iza kojeg je CSS ring. Ili možeš jednostavno kupiti Tower Key i otići na toranj ko čovjek, istražiti sve što ima gore i onda se s mostića baciti na krov i doći do Snuggly. Ona ti može dat hrpu itema čini mi se, dosta toga sam testirao.

Općenito preporučam kupiti Tower Key kao prvi item. Samo je 20k duša tako da nije neki bed, a isplati se.

*

fez

  • *
  • 118
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #71 : 16. Travanj, 2016., 15:33 »
Nisam znao što treba ostavit :) Hvala na pomoći

*

fez

  • *
  • 118
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #72 : 16. Travanj, 2016., 15:39 »
Hm, ovisi gdje si prvi chunk pokupio. Taj sam furao od početka igre. Imaš taj ili? Ne mogu se sjetit gdje sam drugi ubrao, negdje putem.

EDIT: ma to što ekipa sugerira uvijek uzet s prstom soli. Em nije za sve buildove jednako, em to sugeriraju početnicima za lagodno igranje. Uvijek duše trošim na opremu i tek onda ako ostane na levele, to je meni nekako najugodniji balans :)

55 lvl sugeriraju na fextralifeu. Da se riješit i na 40. očito

*

Freddy

  • ******
  • 5994
  • Briljantin.
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #73 : 16. Travanj, 2016., 23:30 »
Ne, evo ja ne mogu više. Ovaj Miyazaki nije normalan čovječe :wildboy:

Ma ustvari, ne želim ni riskirat pričati o ovome. Samo ću reći da sam u Irithyllu naletio na jednu okruglu prostoriju gdje sam nekako točno znao što napraviti i onda sam naletio na jedan hodnik i armor sa opisom koji me malo uznemirio i kad sam došao do kraja prostorije... ne mogu. Uglavnom, bez riječi sam eto. :hihi: glupa igra

EDIT: Okej, naletio sam na to na što sam naletio, sve pet. Samo bih volio nadodati da sam prilično siguran da sam trenutno odradio meni možda najbolju i najdražu borbu u DS serijalu. Čitavom serijalu. A ustvari to i nije neki spoiler, mogu i reći slobodno - govorim o Alrditchu.
« Zadnja izmjena: 17. Travanj, 2016., 00:13 Freddy »

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Dark Souls 3
« Odgovori #74 : 17. Travanj, 2016., 18:28 »
Toliko ste me nahajpali da sam morao ponovo nastavit sa Dark Souls 2  :D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9